×
سیاسی
شناسه خبر : 57149
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

فرار به جلوهای نتانیاهو و کوهن دیگر موثر نیست!

جنجال‌ها و دروغ‌پردازی‌ها در فضای داخلی و بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت از یک سو و تحرکاتی چون ترور شهید فخری‌زاده از سوی دیگر، نمونه‌هایی از این دست است که نتانیاهو با انجام آنها سعی کرده فضا را امنیتی نشان داده و از کناره‌گیری از قدرت و به تبع آن پاسخ‌گویی درباره مفاسدش طفره برود.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: اوضاع و شرایط سیاسی در سرزمین‌های اشغالی به دلایل متعدد از جمله بحران گسترده و عمیق اقتصادی و معیشتی، موضوع تبعیض نژادی، فساد گسترده دولت حاکم، ناکارآمدی در مدیریت بحران کرونا، درگیری‌های ادامه‌دار و شدید سیاسی میان جریان‌های مختلف و... ماه‌هاست که به هم ریخته است.

روز چهارشنبه هفته گذشته نیز پارلمان رژیم صهیونیستی با ۶۱ رأی موافق در مقابل ۵۴ رأی مخالف، منحل شد تا برای چهارمین بار در کمتر از دو سال اخیر، در سرزمین‌های اشغالی انتخابات برگزار شود.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «یوسی کوهن» رئیس موساد از سوی جریان‌های اعتراضی مسبب اصلی این شرایط قلمداد می‌شوند.

این شرایط به هم ریخته و شکاف سیاسی ـ اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی در حالی است که نتانیاهو ماه‌هاست برای فرار به جلو تلاش می‌کند با درگیر کردن رژیم در پروژه‌های امنیتی دیگر جریان‌های سیاسی و شهروندان را مجاب کند که کسی جز او نمی‌تواند بر این شرایط غلبه کند.

جنجال‌ها و دروغ‌پردازی‌ها در فضای داخلی و بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت از یک سو و تحرکاتی چون ترور شهید فخری‌زاده از سوی دیگر، نمونه‌هایی از این دست است که نتانیاهو با انجام آنها سعی کرده فضا را امنیتی نشان داده و از کناره‌گیری از قدرت و به تبع آن پاسخ‌گویی درباره مفاسدش طفره برود.  

در ماجرای تلخ ترور دانشمند هسته‌ای کشورمان ماجرا آن‌قدر بالا گرفت که بعد از موج محکومیت بین‌المللی، برخی جناح‌های سیاسی و روزنامه‌های اسرائیلی مانند هاآرتص در این خصوص به نتانیاهو حمله کرده و او را مسبب این شرایط دانستند.

جوسازی‌های موساد در این خصوص مانند آنچه در مورد قتل چند شهروند اسرائیلی طی هفته گذشته رخ داد نیز بیش از آنکه بهره‌ای از حقیقت برده باشد، تلاش برای پنهان کردن عمق شکاف سیاسی ـ اجتماعی در داخل سرزمین‌های اشغالی است که نتانیاهو و کوهن متهمان ردیف اول آن هستند.

ناتوانی موساد در این پنهان‌سازی در حدی بوده که حتی دختر یوسی کوهن ماه مارس گذشته پرچم سیاه یکی از گروه‌های مخالف نتانیاهو را به صفحه شخصی خود در فیسبوک اضافه کرده و 4 اکتبر نیز پس از گسترش دامنه اعتراضات، شعار معترضین را در صفحه کاربری خود منتشر کرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای گفتگو درباره ایران به بروکسل می‌رود!
یکشنبه 1402/02/10 ساعت 22:36
تل‌آویو دوباره اسیر مشکلات داخلی‌اش شد؛
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای گفتگو درباره ایران به بروکسل می‌رود!
«الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی قرار است روز سه‌شنبه هفته جاری به مقر اتحادیه اروپا در بروکسل سفر کند و اعلام کرد که در این سفر روی برنامه‌های ایران متمرکز خواهد بود.
رجزخوانی مجدد گانتس برای نتانیاهو
یکشنبه 1399/09/23 ساعت 13:07
رجزخوانی مجدد گانتس برای نتانیاهو
وزیر جنگ دولت رژیم صهیونیستی در سخنانی گفته است؛ در صورت برگزاری انتخابات در اراضی اشغالی، نتانیاهو دیگر نخست وزیر نخواهد بود.
هنوز هیچ عملیاتی علیه عوامل موساد انجام نشده است
شنبه 1399/09/15 ساعت 15:38
هنوز هیچ عملیاتی علیه عوامل موساد انجام نشده است
در روزهای اخیر هیچ عملیات مستقیم و یا غیر مستقیمی علیه عوامل موساد در سرزمینهای اشغالی انجام نشده و فهمی هیناوی یک عرب تبار و شهرک نشین رژیم صهیونیستی است که هیچ ارتباطی با موساد نداشته و اخبار منتشره درباره او در منابع مجازی فاقد صحت است.
تکرار انحلال در پارلمان رژیم ‌صهیونیستی
چهارشنبه 1399/09/12 ساعت 18:39
تکرار انحلال در پارلمان رژیم ‌صهیونیستی
پارلمان رژیم صهیونیستی با 61 رأی موافق در مقابل 54 رأی مخالف، منحل شد تا برای چهارمین بار در کمتر از دو سال اخیر، در سرزمین‌های اشغالی انتخابات برگزار شود.
دختر رئیس موساد در مقابل نتانیاهو!
چهارشنبه 1399/08/28 ساعت 12:08
دختر رئیس موساد در مقابل نتانیاهو!
دختر رئیس موساد ماه مارس گذشته پرچم سیاه یکی از گروه‌های مخالف نتانیاهو را به صفحه شخصی خود در فیسبوک اضافه کرده و 4 اکتبر نیز پس از گسترش دامنه اعتراضات، شعار معترضین را در صفحه کاربری خود منتشر کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
X
آگهی تبلیغاتی