×
سیاسی
شناسه خبر : 57149
تاریخ انتشار : شنبه 1399/09/15 ساعت 16:19
فرار به جلوهای نتانیاهو و کوهن دیگر موثر نیست!

نورنیوز بررسی کرد؛

فرار به جلوهای نتانیاهو و کوهن دیگر موثر نیست!

جنجال‌ها و دروغ‌پردازی‌ها در فضای داخلی و بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت از یک سو و تحرکاتی چون ترور شهید فخری‌زاده از سوی دیگر، نمونه‌هایی از این دست است که نتانیاهو با انجام آنها سعی کرده فضا را امنیتی نشان داده و از کناره‌گیری از قدرت و به تبع آن پاسخ‌گویی درباره مفاسدش طفره برود.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: اوضاع و شرایط سیاسی در سرزمین‌های اشغالی به دلایل متعدد از جمله بحران گسترده و عمیق اقتصادی و معیشتی، موضوع تبعیض نژادی، فساد گسترده دولت حاکم، ناکارآمدی در مدیریت بحران کرونا، درگیری‌های ادامه‌دار و شدید سیاسی میان جریان‌های مختلف و... ماه‌هاست که به هم ریخته است.

روز چهارشنبه هفته گذشته نیز پارلمان رژیم صهیونیستی با ۶۱ رأی موافق در مقابل ۵۴ رأی مخالف، منحل شد تا برای چهارمین بار در کمتر از دو سال اخیر، در سرزمین‌های اشغالی انتخابات برگزار شود.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «یوسی کوهن» رئیس موساد از سوی جریان‌های اعتراضی مسبب اصلی این شرایط قلمداد می‌شوند.

این شرایط به هم ریخته و شکاف سیاسی ـ اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی در حالی است که نتانیاهو ماه‌هاست برای فرار به جلو تلاش می‌کند با درگیر کردن رژیم در پروژه‌های امنیتی دیگر جریان‌های سیاسی و شهروندان را مجاب کند که کسی جز او نمی‌تواند بر این شرایط غلبه کند.

جنجال‌ها و دروغ‌پردازی‌ها در فضای داخلی و بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت از یک سو و تحرکاتی چون ترور شهید فخری‌زاده از سوی دیگر، نمونه‌هایی از این دست است که نتانیاهو با انجام آنها سعی کرده فضا را امنیتی نشان داده و از کناره‌گیری از قدرت و به تبع آن پاسخ‌گویی درباره مفاسدش طفره برود.  

در ماجرای تلخ ترور دانشمند هسته‌ای کشورمان ماجرا آن‌قدر بالا گرفت که بعد از موج محکومیت بین‌المللی، برخی جناح‌های سیاسی و روزنامه‌های اسرائیلی مانند هاآرتص در این خصوص به نتانیاهو حمله کرده و او را مسبب این شرایط دانستند.

جوسازی‌های موساد در این خصوص مانند آنچه در مورد قتل چند شهروند اسرائیلی طی هفته گذشته رخ داد نیز بیش از آنکه بهره‌ای از حقیقت برده باشد، تلاش برای پنهان کردن عمق شکاف سیاسی ـ اجتماعی در داخل سرزمین‌های اشغالی است که نتانیاهو و کوهن متهمان ردیف اول آن هستند.

ناتوانی موساد در این پنهان‌سازی در حدی بوده که حتی دختر یوسی کوهن ماه مارس گذشته پرچم سیاه یکی از گروه‌های مخالف نتانیاهو را به صفحه شخصی خود در فیسبوک اضافه کرده و 4 اکتبر نیز پس از گسترش دامنه اعتراضات، شعار معترضین را در صفحه کاربری خود منتشر کرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای گفتگو درباره ایران به بروکسل می‌رود!
یکشنبه 1402/02/10 ساعت 22:36
تل‌آویو دوباره اسیر مشکلات داخلی‌اش شد؛
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای گفتگو درباره ایران به بروکسل می‌رود!
«الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی قرار است روز سه‌شنبه هفته جاری به مقر اتحادیه اروپا در بروکسل سفر کند و اعلام کرد که در این سفر روی برنامه‌های ایران متمرکز خواهد بود.
رجزخوانی مجدد گانتس برای نتانیاهو
یکشنبه 1399/09/23 ساعت 13:07
رجزخوانی مجدد گانتس برای نتانیاهو
وزیر جنگ دولت رژیم صهیونیستی در سخنانی گفته است؛ در صورت برگزاری انتخابات در اراضی اشغالی، نتانیاهو دیگر نخست وزیر نخواهد بود.
هنوز هیچ عملیاتی علیه عوامل موساد انجام نشده است
شنبه 1399/09/15 ساعت 15:38
هنوز هیچ عملیاتی علیه عوامل موساد انجام نشده است
در روزهای اخیر هیچ عملیات مستقیم و یا غیر مستقیمی علیه عوامل موساد در سرزمینهای اشغالی انجام نشده و فهمی هیناوی یک عرب تبار و شهرک نشین رژیم صهیونیستی است که هیچ ارتباطی با موساد نداشته و اخبار منتشره درباره او در منابع مجازی فاقد صحت است.
تکرار انحلال در پارلمان رژیم ‌صهیونیستی
چهارشنبه 1399/09/12 ساعت 18:39
تکرار انحلال در پارلمان رژیم ‌صهیونیستی
پارلمان رژیم صهیونیستی با 61 رأی موافق در مقابل 54 رأی مخالف، منحل شد تا برای چهارمین بار در کمتر از دو سال اخیر، در سرزمین‌های اشغالی انتخابات برگزار شود.
دختر رئیس موساد در مقابل نتانیاهو!
چهارشنبه 1399/08/28 ساعت 12:08
دختر رئیس موساد در مقابل نتانیاهو!
دختر رئیس موساد ماه مارس گذشته پرچم سیاه یکی از گروه‌های مخالف نتانیاهو را به صفحه شخصی خود در فیسبوک اضافه کرده و 4 اکتبر نیز پس از گسترش دامنه اعتراضات، شعار معترضین را در صفحه کاربری خود منتشر کرد.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار درباره آمپول‌های لاغری؛ راه ایمن کاهش وزن چیست؟
امید تازه برای بیماران کبدی؛ «مینی‌کبد» تزریقی جایگزین پیوند می‌شود؟
فیل‌ها واقعاً از موش می‌ترسند؟
هشدار روان‌پزشک درباره فرسودگی روانی؛ این خستگی را جدی بگیرید
انقلاب در دنیای بینایی؛ لنزهای تماسی خودترمیم‌شونده ساخته شدند
ترامپ: معاینه پزشکی‌ام در مرکز «والتر رید» به پایان رسید
بهترین رژیم غذایی برای مقابله با گرما و کم‌آبی
نساجی قهرمان دسته اول شد
دولت وابسته به عربستان در یمن بار دیگر مانع تبادل اسرا با انصارالله شد
رسانه نظامی: میگ-29های ایران همچنان عملیاتی‌اند
خبرگزاری فرانسه: رم میزبان مذاکرات جدید لبنان و اسرائیل شد
خاموشی برق در مشهد آغاز شد؛ جدول قطعی‌ها به‌زودی منتشر می‌شود
تیم جدید میلاد سرلک مشخص شد
کارگردان سینما: آماده اجرای حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب هستم
آخرین گزینه آمریکا برای بازکردن تنگه هرمز، درخواست از ایران است
انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس از 22 تیر آغاز می‌شود
آمریکا از رهبران کوبا خواست مسیر سیاسی خود را تغییر دهند!
آخرین وضعیت عبدالرضا هلالی پس از عمل جراحی اعلام شد
تأکید مهدی تاج بر ادامه همکاری با قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا
آلمان و فرانسه برای حل بحران لبنان برنامه مشترک تدوین کردند
چرا ترامپ هم به ایران حمله می‌کند و هم از جنگ فراگیر پرهیز دارد؟
قتل هولناک فاطمه سلطانی در اسلامشهر؛ پدر در دادگاه چه گفت؟
هیأت آمریکایی برای بررسی عقب‌نشینی اسرائیل وارد لبنان شد
مراسم تشییع رهبر شهید، اعتمادبه‌نفس مقامات ایران را تقویت کرد
دستور ویژه چین به پالایشگاه‌ها برای تولید بیشتر
رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان آمار نذورات محرم را اعلام کرد
اتوبوس‌های کرمان تا پایان تابستان رایگان شدند
آغاز بازی‌های تدارکاتی تیم ملی امید؛ اولین آزمون مقابل کایسری‌اسپور
صدای انفجارهای مهیب در شرق حمص؛ جزئیات در حال بررسی
باخت ترامپ و گرفتار شدن او در تله‌ خودساخته
تشبیه جنجالی اتحادیه اروپا به یک تیم شکست‌خورده
هاآرتص: تصمیم جدید حماس، کابینه اسرائیل را با چالش تازه روبه‌رو کرد
مجوز صادرات محدود مرغ صادر شد
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 1405 اعلام شد
موج گرمای شدید در کشور؛ دمای تهران 42 و قم تا 46 درجه می‌رسد
حبیبی‌نژاد به تراکتور پیوست
تصویب دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای گواهی سپرده ارزی
گزارش تصویری | جشنواره گاو بازی در اسپانیا
تدوین نقشه راه بازسازی و مدیریت منابع در نشست ستاد بازسازی
آغاز قطعی برق در برخی مناطق تهران بدون اطلاع قبلی+اطلاعیه توزیع برق
ای عشق دل افروز ،دل من به تو گرم است
حضور مداوم امیری در تمرینات پرسپولیس؛ بازار شایعات داغ شد
حمله به مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق
منبع آگاه به پرس تی‌وی: ایران برنامه‌های مدیریت تنگه هرمز را پیش خواهد برد
اعلام برنامه تابستانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه+ جزئیات
دادگاه اسپانیا تحقیق درباره فرماندهان رژیم صهیونیستی را آغاز کرد
تقدیر عراقچی از پیام همدردی سلطنت عمان
جدایی عالیشاه و سرلک از پرسپولیس
نوراینفو | آیا ویپ از سیگار هم خطرناک‌تر است؟
تصمیم‌گیری برای تنگه هرمز فقط توسط ایران و عمان صورت می‌گیرد