×
سیاسی
شناسه خبر : 57149
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

فرار به جلوهای نتانیاهو و کوهن دیگر موثر نیست!

جنجال‌ها و دروغ‌پردازی‌ها در فضای داخلی و بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت از یک سو و تحرکاتی چون ترور شهید فخری‌زاده از سوی دیگر، نمونه‌هایی از این دست است که نتانیاهو با انجام آنها سعی کرده فضا را امنیتی نشان داده و از کناره‌گیری از قدرت و به تبع آن پاسخ‌گویی درباره مفاسدش طفره برود.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: اوضاع و شرایط سیاسی در سرزمین‌های اشغالی به دلایل متعدد از جمله بحران گسترده و عمیق اقتصادی و معیشتی، موضوع تبعیض نژادی، فساد گسترده دولت حاکم، ناکارآمدی در مدیریت بحران کرونا، درگیری‌های ادامه‌دار و شدید سیاسی میان جریان‌های مختلف و... ماه‌هاست که به هم ریخته است.

روز چهارشنبه هفته گذشته نیز پارلمان رژیم صهیونیستی با ۶۱ رأی موافق در مقابل ۵۴ رأی مخالف، منحل شد تا برای چهارمین بار در کمتر از دو سال اخیر، در سرزمین‌های اشغالی انتخابات برگزار شود.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «یوسی کوهن» رئیس موساد از سوی جریان‌های اعتراضی مسبب اصلی این شرایط قلمداد می‌شوند.

این شرایط به هم ریخته و شکاف سیاسی ـ اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی در حالی است که نتانیاهو ماه‌هاست برای فرار به جلو تلاش می‌کند با درگیر کردن رژیم در پروژه‌های امنیتی دیگر جریان‌های سیاسی و شهروندان را مجاب کند که کسی جز او نمی‌تواند بر این شرایط غلبه کند.

جنجال‌ها و دروغ‌پردازی‌ها در فضای داخلی و بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت از یک سو و تحرکاتی چون ترور شهید فخری‌زاده از سوی دیگر، نمونه‌هایی از این دست است که نتانیاهو با انجام آنها سعی کرده فضا را امنیتی نشان داده و از کناره‌گیری از قدرت و به تبع آن پاسخ‌گویی درباره مفاسدش طفره برود.  

در ماجرای تلخ ترور دانشمند هسته‌ای کشورمان ماجرا آن‌قدر بالا گرفت که بعد از موج محکومیت بین‌المللی، برخی جناح‌های سیاسی و روزنامه‌های اسرائیلی مانند هاآرتص در این خصوص به نتانیاهو حمله کرده و او را مسبب این شرایط دانستند.

جوسازی‌های موساد در این خصوص مانند آنچه در مورد قتل چند شهروند اسرائیلی طی هفته گذشته رخ داد نیز بیش از آنکه بهره‌ای از حقیقت برده باشد، تلاش برای پنهان کردن عمق شکاف سیاسی ـ اجتماعی در داخل سرزمین‌های اشغالی است که نتانیاهو و کوهن متهمان ردیف اول آن هستند.

ناتوانی موساد در این پنهان‌سازی در حدی بوده که حتی دختر یوسی کوهن ماه مارس گذشته پرچم سیاه یکی از گروه‌های مخالف نتانیاهو را به صفحه شخصی خود در فیسبوک اضافه کرده و 4 اکتبر نیز پس از گسترش دامنه اعتراضات، شعار معترضین را در صفحه کاربری خود منتشر کرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای گفتگو درباره ایران به بروکسل می‌رود!
یکشنبه 1402/02/10 ساعت 22:36
تل‌آویو دوباره اسیر مشکلات داخلی‌اش شد؛
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای گفتگو درباره ایران به بروکسل می‌رود!
«الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی قرار است روز سه‌شنبه هفته جاری به مقر اتحادیه اروپا در بروکسل سفر کند و اعلام کرد که در این سفر روی برنامه‌های ایران متمرکز خواهد بود.
رجزخوانی مجدد گانتس برای نتانیاهو
یکشنبه 1399/09/23 ساعت 13:07
رجزخوانی مجدد گانتس برای نتانیاهو
وزیر جنگ دولت رژیم صهیونیستی در سخنانی گفته است؛ در صورت برگزاری انتخابات در اراضی اشغالی، نتانیاهو دیگر نخست وزیر نخواهد بود.
هنوز هیچ عملیاتی علیه عوامل موساد انجام نشده است
شنبه 1399/09/15 ساعت 15:38
هنوز هیچ عملیاتی علیه عوامل موساد انجام نشده است
در روزهای اخیر هیچ عملیات مستقیم و یا غیر مستقیمی علیه عوامل موساد در سرزمینهای اشغالی انجام نشده و فهمی هیناوی یک عرب تبار و شهرک نشین رژیم صهیونیستی است که هیچ ارتباطی با موساد نداشته و اخبار منتشره درباره او در منابع مجازی فاقد صحت است.
تکرار انحلال در پارلمان رژیم ‌صهیونیستی
چهارشنبه 1399/09/12 ساعت 18:39
تکرار انحلال در پارلمان رژیم ‌صهیونیستی
پارلمان رژیم صهیونیستی با 61 رأی موافق در مقابل 54 رأی مخالف، منحل شد تا برای چهارمین بار در کمتر از دو سال اخیر، در سرزمین‌های اشغالی انتخابات برگزار شود.
دختر رئیس موساد در مقابل نتانیاهو!
چهارشنبه 1399/08/28 ساعت 12:08
دختر رئیس موساد در مقابل نتانیاهو!
دختر رئیس موساد ماه مارس گذشته پرچم سیاه یکی از گروه‌های مخالف نتانیاهو را به صفحه شخصی خود در فیسبوک اضافه کرده و 4 اکتبر نیز پس از گسترش دامنه اعتراضات، شعار معترضین را در صفحه کاربری خود منتشر کرد.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فضای پروازی کشور بسته شد
نامۀ عراقچی به سازمان ملل: اسرائیل پشیمان خواهد شد
سازمان انتقال خون: فعلاً نیاز فوری به اهدای خون نداریم
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز
سردار رادان: انتقام سخت و پشیمان کننده‌ای از رژیم جعلی خواهیم گرفت+فیلم
گروسی: اقدامات نظامی تهدید کننده تأسیسات هسته‌ای عواقب وخیمی برای جهان دارد
آغاز تظاهرات گسترده مردم پاکستان در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی علیه ایران
رییس ستاد کل نیروهای مسلح،فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاءوفرمانده کل سپاه پاسداران
واکنش باشگاه‌های ورزشی به حمله رژیم صهیونیستی علیه خاک ایران
نامی بر گذر، پژواکی در جهان
بیانیه سازمان انرژی اتمی ایران درباره حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران
هدف، «ایران قوی» است
فعال‌شدن آژیر هشدار در اردن + فیلم
جانشین ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تجاوز اسرائیل، دردآور و پشیمان‌کننده خواهد بود
معاون استاندار اصفهان: حادثه نطنز بدون تلفات و آلودگی هسته‌ای بود
ایران خواستار نشست فوری شورای امنیت برای رسیدگی به تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی شد
سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود
لحظه حمله جنگنده‌های اسرائیل به تبریز+ فیلم
قالیباف: وقت، وقت انتقام است و این انتقام به هر طریقی و با هر ابزاری گرفته خواهد شد
تصاویر منزل شهید دکتر عبدالحمید مینوچهر
سید حسن خمینی: امروز، وحدت حول محور ایران اسلامی راه حفظ کشور از تجاوزات و تهدیدات است
تصاویر منزل شهید ذوالفقاری، استاد هسته‌ای دانشگاه بهشتی+ فیلم
بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در توئیت عبری صفحۀ رهبر انقلاب
واکنش‌های بین‌المللی و موج محکومیت جهانی علیه حمله اسرائیل به ایران
شهادت 6 دانشمند هسته‌ای در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی
هواپیمای نخست‌وزیر اسرائیل به مقصدی نامعلوم پرواز کرد
شهید سلامی: فقط آرزو دارم که به شهدا و حاج قاسم بپیوندم+ فیلم
تصویری از پهپاد شاهد در آسمان عراق که در حال عزیمت به سرزمین‌های اشغالی است+ فیلم
مقامات اسرائیلی تحت حفاظت کامل قرار گرفتند
نفت در آستانه جهش تاریخی؛ بازار جهانی پس از حمله به ایران لرزید
اقامت زائران ایرانی در عربستان تمدید و پروازها فعلاً لغو شد
محکومیت قاطع عربستان سعودی علیه حملات رژیم صهیونیستی به ایران
شهادت یک نظامی در پی حمله اسرائیل به پادگان بعثت بروجرد
تل‌آویو: ایران 100 پهپاد به سمت اسرائیل پرتاب کرده است+ فیلم
لحظه برخورد موشک به سایت هسته‌ای نطنز+فیلم
رنجبر جانشین شهید طهرانچی در دانشگاه آزاد شد
برق تهران در شرایط پایدار است
حال دریابان شمخانی وخیم است
بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران
با دستور رهبر معظم انقلاب فرمانده موقت کل نیرو های مسلح جمهوری اسلامی ایران منصوب شد
نخستین واکنش ترامپ به حملات رژیم صهیونیستی به ایران
اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در پی شهادت دکتر محمد مهدی طهرانچی
وزارت دفاع: نیروهای مسلح آماده مجازاتی سخت و عبرت‌آموز است
گزارش تصویری | تجاوز رژیم صهیونیستی به مناطقی از کشور
هیچ آسیبی به تاسیسات نفتی کشور وارد نشده / سوخت رسانی ادامه دارد
اطلاعیه وزارت کشور در پی حمله رژیم صهیونیستی به نقاطی از کشور
ارتش: درس تلخی به رژیم صهیونیستی خواهیم داد
بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تجاوز نظامی رژبم صهیونیستی علیه ایران
غندی‌پور: تصمیم بعدی‌ام هنوز مشخص نیست!
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیام تسلیت صادرکرد
X
آگهی تبلیغاتی