×
فرهنگی
شناسه خبر : 57088
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/09/12 ساعت 16:08
چهارمین روز آب‌گرفتگی اهواز؛ کار مردم به جیره غذایی رسید!

چهارمین روز آب‌گرفتگی اهواز؛ کار مردم به جیره غذایی رسید!

در چهارمین روز از آبگرفتگی در اهواز، برخی مناطق و منازل در این شهر همچنان دچار آبگرفتگی هستند و مسئولان برای مردم گرفتار در آب، توزیع جیره غذایی در نظر گرفته اند.

نورنیوز ـ گروه جامعه: شهروندان برخی مناطق اهواز چند روز است که توان بیرون رفتن از خانه ندارند و در خانه‌ها مانده‌اند. معابر این مناطق همچنان دچار آب‌گرفتگی است و برخی خانه‌ها زیر آب هستند. مسئولان هم ظاهراً برنامه‌ای قابل توجه برای مهار این وضع نداشته و ندارند.

با وجود اینکه شدت بالای بارندگی از چند روز قبل پیش بینی شده بود ولی بازهم مسئولان استان غافلگیر شدند و آب هر آنچه خواست با مردم و منازل و معابر و مناطق مختلف اهواز کرد. چند روز از پایان بارندگی هم گذشته ولی برخی مناطق و منازل همچنان زیر آب هستند.

مسئولان هم با زدن به درون آب نشان می‌دهند پای کار هستند ولی کاش این قبیل فعالیت‌ها را از قبل با برنامه‌ریزی اصولی و هدفمند و کارهای عملیاتی مناسب از خود نشان می‌دادند نه اکنون که آب هر چه خواسته با زندگی مردم کرده است.

مردم اهواز خسته شده‌اند که هر سال به بهانه‌های مختلف از جمله سیل و آب‌گرفتگی و گرد و غبار و … که همگی با برنامه‌ریزی و کار عملیاتی مناسب قابل حل شدن است، باید اضطراب نابودی زندگی خود را داشته باشند و سوژه رسانه‌های و شبکه‌های اجتماعی شوند. اینکه عکس وسایل و مسائل زندگی خصوصی مردم سوژه عکاس‌ها می‌شود واقعاً دل هر آدمی را به درد می‌آورد ولی ظاهراً گوشی شنوا و دستی توان یاری مردم اهواز را ندارد.

نکته جالب ماجرا اینجاست که با وجود اینکه هر سال این وضع به بدترین شکل ممکن تکرار می‌شود، در این پنج سال هیچ مسئولی به علت ترک فعل، مواخذه و یا محاکمه نشده است و هیچکس از صندلی مدیریتی خود کنار نرفته است. همه هم از فعالیت‌های خود دفاع می‌کنند که شبانه روز در خدمت مردم بوده‌اند.

دیشب در فرمانداری اهواز جلسه هماهنگی کارگروه تهیه و توزیع پکیج‌های غذایی ۷۲ ساعته برای شهروندان گرفتار در آب‌گرفتگی ناشی از بارندگی در اهواز برگزار شد و این عمق فاجعه را نشان می‌دهد که یک بارندگی ساده کار را به توزیع جیره غذایی آن هم بعد از چند روز از پایان بارندگی رسانده است.

تمهیدات ویژه برای دفع آب‌گرفتگی

فرماندار اهواز هم با اشاره به تلاش ادارات و دستگاه‌ها برای رفع مشکل آب‌گرفتگی معابر گفت: تمهیدات ویژه با بسیج امکانات و تقویت نیروها برای تسریع در جمع آوری و دفع آب‌های سطحی و پس زدگی فاضلاب در برخی از خیابان‌های اهواز اندیشیده شده است.

جمال عالمی نیسی سه شنبه شب در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران به تمهیدات ویژه برای رفع آب‌گرفتگی در برخی ازمعابر و خیابان‌های اهواز اشاره کرد و افزود: نصب ۱۱ پمپ در ایستگاه پمپاژ ولیعصر، به کارگیری ۱۰ دستگاه تانکر برای جمع آوری فاضلاب و آب‌های سطحی انباشته شده در خیابان زکی زاده، نصب و راه اندازی پمپ ورتیکال در ایستگاه پمپاژ ولیعصر، قراردادن پمپ در خیابان شیخ بها برای تخلیه آب در خیابان زکی زاده از جمله اقدامات برای رفع مشکل آب‌گرفتگی معابر و خیابان‌ها است.

وی ادامه داد: امداد رسانی جمعیت هلال احمر، گروه‌های جهادی با هماهنگی و مدیریت معاون برنامه‌ریزی فرماندار در حال انجام است و تا رفع آب‌گرفتگی ادامه دارد.

فرماندار اهواز در پایان گفت: تلاش بر این است تا هرچه سریع‌تر مشکل شهروندان گرفتار در آب‌گرفتگی رفع شود.

سنگ تمام جوانان مسجدی

در پی بارندگی‌های اخیر و همانند حوادث پیشین رخ داده در استان خوزستان، جوانان مسجدی خوزستان به یاری خانواده‌های آسیب دیده از سیل و آب‌گرفتگی شتافتند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خوزستان با اشاره به بارندگی‌های اخیر در استان از حضور جهادی اعضای کانون‌های مساجد در کمک به مردم در تخلیه منازل آنها خبر داد.

حجت‌الاسلام مرتضی همت‌پور افزود: در پی آب‌گرفتگی منازل در برخی از شهرستان‌ها همچون اهواز، ماهشهر و بندر امام خمینی (ره) جوانان مسجدی با روحیه جهادی و ایثار به کمک مردم و آسیب دیدگان شتافتند.

وی گفت: هر کجا مردم دچار گرفتاری و بلایاهای طبیعی شدند بچه‌های مسجد هستند که در کنار سایر دستگاه‌ها به صورت خودجوش و آتش به اختیار در خدمت‌رسانی به مردم آسیب‌دیده پیش‌قدم بوده‌اند.

وی با اشاره به حضور گسترده بچه‌های کانون‌های مسجد در میدان جهاد تصریح کرد: بچه‌های مسجد با تخلیه سیلاب در خانه مردم و بیرون بردن وسایل آن‌ها از منازل و همچنین تهیه بسته‌های معیشتی تا پایان بحران در کنار مردم هستند.


خبرگزاری مهر
کلید واژگان
اهوازآب گرفتگی
نظرات

آخرین اخبار
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان