×
فرهنگی
شناسه خبر : 56993
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/09/09 ساعت 16:13
مسئولین عزیز به دوربین نگاه کنید و با مردم سخن بگویید

مسئولین عزیز به دوربین نگاه کنید و با مردم سخن بگویید

کارگردان سینمای کشورمان با تاکید بر اعمال محدودیت ها به صورت جدی تر از مسئولین خواست با مردم رو در رو صحبت کنند و مشکلات را صریح تر برای مردم بازگو کنند.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ: در روزهای کرونایی که هر روز آمار هموطنان از دست رفته بیشتر می شود اعمال محدودیت ها یک نیاز برای جامعه به شمار می رفت. دولت تصمیم گرفت محدودیت های دو هفته ای را اعمال کرده و در رعایت پروتکل های بهداشتی سختی گیری های بیشتری را اعمال کند.

کارگردان سینمای کشورمان با تاکید بر اعمال محدودیت ها به صورت جدی تر از مسئولین خواست با مردم رو در رو صحبت کنند و مشکلات را صریح تر برای مردم بازگو کنند.  

مرضیه برومند کارگردان سینمای کشورمان در گفتگو با «نورنیوز» گفت: توصیه هایی که از سوی ستاد ملی کرونا به هموطنان عزیزمان می شود بسیار جدی است  هر روز تعداد قابل توجهی از هموطنان مان را از دست می دهیم همچنین منابع بسیاری صرف درمان می شود. در شرایطی که از نظر اقتصادی و بین المللی کشور روزهای خوبی را پشت سر نمی گذارد. در این شرایط   هیچ رابطه دوستانه و نزدیکی بین مسئولین  و مردم  موفق نشده ایم به وجود بیاوریم. 

وی افزود: کاش مسولان با مردم رو در رو صحبت کنند  هیچ رابطه دوستانه، احترام آمیز و متقابلی میان مردم و مسئولین ایجاد نشده است مسئولین به جای صحبت با خبرنگاران باید با مردم رو در رو صحبت کنند. به اصطلاح می توان گفت مسئولین عزیز به دوربین نگاه کنید.

برومند ادامه داد: وقتی رو در رو با مردم صحبت می شود و بازتاب های گسترده ای به وجود می آید و این موضوع  به لحن صمیمانه و دوستانه مسئولین با مردم باز می گردد روابط عمومی ها باید  مشاورینی داشته باشند که  ارتباط را به خوبی بشناسند و چگونگی ارتباط گرفتن با مردم را آموزش دهند.

وی با بیان اینکه  اگر بدون ایجاد روابط دوستانه  و رو در رو با مردم توصیه هایی به آنها شود کاملا بی تاثیر است، اظهار داشت:  اگر تا روز قیامت  حکم کنند و جریمه بگذارند بدون اینکه متقابلا با مردم صحبت کنند هیچ تاثیری در بهبود شرایط ایجاد نخواهد شد. مردم این دستورات را نوعی حکومت نظامی تلقی خواهند کرد.

وی با انتقاد از شیوه اعمال محدودیت ها گفت: باید محدودیت ها تغییر پیدا کند در طول شبانه نیاز است که محدودیت ایجاد شود  اینکه فقط در شب محدودیت داریم نوعی شوخی به حساب می آید  نیاز است که محدودیت را بسیار سخت تر از آنچه که اعمال شده است، تعیین شود.  

وی افزود: متاسفانه تصمیمات نادرست و متناقض گرفته می شود  و خود این موضوع رفع مشکلات را دشوار می کند. سخنگوی ستاد کرونا باید هر شب با مردم دوستانه صحبت کند مشکلات را در میان بگذارد و با مردم در دل کند نباید آمار مربوط به کرونا را امنیتی کرد.

این کارگردان سینمای کشورمان تاکید کرد: مدتهاست می گویم من را بفرستید با مردم در خیابان رو در رو صحبت کنم اما هنوز امکانات آن فراهم نشده است. وقتی تصمیات دور از عقل گرفته می شود مشکلات هم طبیعتا از بین نمی رود. محدودیت ها باید جدی، منطقی و عاقلانه اعمال شود.

وی با بیان اینکه منظور از اعمال محدودیت ها به صورت منطقی این است که فکری هم به حال معیشت مردم شود، عنوان کرد: قرنطینه  و ایجاد محدودیت  باید با تامین معیشت مردم باشد هر روز یک تصمیم گرفته می شود. در حال حاضر تمام گروه های فیلم برداری دارند کار می کنند چطور به خانه برگردند. باید ببنیم این تصمیمات  چگونه گرفته می شود آیا با همفکری و تعامل انجام می شود  

وی در پایان خاطر نشان کرد: مهم اجرای  محدودیت ها است باید با در نظر گرفتن شرایط  اقتصادی مردم  محدودیت ها هم اعمال شود.  


نورنیوز
کلید واژگان
کرونامرضیه برومند
نظرات

آخرین اخبار
ویزای آمریکا برای مهدی ترابی صادر شد
دستمزد داوران جام جهانی مشخص شد
خیابان مقدمه ایجاد یک ائتلاف ملی
سناریوهای مذاکراتی پیش رو
تفاهم ایران و آمریکا و چند نکته
چرا این تفاهم یک پیروزی است؟
نتانیاهو انتخابات را در نظرسنجی‌ها باخته است
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 27 خرداد 1405+ جدول
ادعای تازه رسانه اسرائیلی درباره توافق ایران و آمریکا
بیانیه گروه هفت درباره ایران، لبنان و غزه
جام جهانی 2026 زیر سایه هت‌تریک،دوئل طلایی مسی، ام‌باپه و هالند
کره جنوبی دست به دامان ترامپ شد
اقتصادنگار | در بازار بی سروسامان لوازم خانگی همه فقط تماشاچی اند!
پیش‌فروش بلیت قطارهای تیرماه آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 27 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 27 خرداد 1405 + وضعیت استانها
هوش مصنوعی در آزمون تمرکز از انسان عقب ماند
نابغه 10 ساله‌ای که دنیای مد را شگفت‌زده کرد
هوش مصنوعی هنوز حریف ریاضیدانان برتر نمی‌شود
آتش‌سوزی در الخضیره؛ اختلال برقی علت احتمالی حادثه
روسیه: به تحریم‌های جدید اروپا پاسخ مؤثر می‌دهیم
هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی
ابلاغ دستورالعمل بهداشتی نذورات محرم و صفر
رهبر انصارالله: ایران در برابر طاغوت زمان به پیروزی عظیمی دست یافت
توقف مجوز تولید خودروهای مونتاژی با ارزبری بالا
عصر زیر پا گذاشتن حقوق ملت ایران تمام شده است
ثبت‌نام حج 1406 زودتر آغاز می‌شود
عرضه 5.7 همت کالا در مزایده اموال تملیکی آغاز شد
دیدار سفرای آمریکای لاتین مقیم تهران با عراقچی
بازداشت چند نفر پس از ادعای توطئه در کاخ سفید
پاپ از توافق ایران و آمریکا استقبال کرد
رفیعی: کاهش مصرف پلاستیک، راهی برای تقویت تاب‌آوری اقتصادی است
بیانیه وزارت دفاع روسیه درباره شلیک هشدار به قایق انگلیسی
ترکیب نهایی فرنگی‌کاران ایران برای قهرمانی جهان اعلام شد
چگونه مذاکرات جمعه را به امر ملی پیوند بزنیم؟
چین: جامعه بین‌الملل از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کند
امکان خرید با کارت های بانکی ایرانی در روسیه به‌زودی فراهم می‌شود
هریس: آمریکا در نهایت به برجام بازمی‌گردد
روایت همتی از سازوکار اطمینان‌بخش آزادسازی منابع بلوکه‌شده
سیمایی رئیس کارگروه دانشگاهیان مراسم تشییع رهبر شهید شد
هیچ پیشنهادی برای دیدار پوتین و زلنسکی در آمریکا دریافت نشده است
دوران پساجنگ نیازمند حکمرانی جدی‌تر در حوزه زنان و خانواده است
استقلال غافلگیر نمی‌شود؛ دو سناریو برای نقل‌وانتقالات طراحی شد
سازمان ملل: توافق ایران و آمریکا می‌تواند نقطه عطف صلح یمن باشد
حکیم: انحصار سلاح به معنای تضعیف الحشد الشعبی نیست
«باید برخاست»، شعار محوری و «مشت گره‌کرده»، نشان رسمی مراسم «بدرقه آقای شهید ایران»
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز چهارم
بمباران مناطق مسکونی در جنوب لبنان؛4 شهید و زخمی
نخست‌وزیر عراق از توافق آمریکا و ایران استقبال کرد
سی‌ان‌ان: ایران توان بستن تنگه هرمز را در اختیار دارد