×
سیاسی
شناسه خبر : 56965
تاریخ انتشار : شنبه 1399/09/08 ساعت 17:43
تلاش مدیر نایاک برای تطهیر دموکرات‌ها از اقدامات تروریستی علیه ایران

نورنیوز بررسی کرد؛

تلاش مدیر نایاک برای تطهیر دموکرات‌ها از اقدامات تروریستی علیه ایران

مدیر نایاک که در ابتدای یادداشت خود بر هماهنگی اسرائیل با آمریکا در انجام ترورهایی از این دست تاکید کرده، در ادامه اما؛ با وجود اینکه ترور دانشمندان هسته‌ای ایران در دوره اوباما و با معاونت همین آقای بایدن در سال 88 کلید خورده، به دروغ مدعی مخالفت دولت اوباما با این ترورها می‌شود.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: «تریتا پارسی» مدیر لابی شورای ملی ایرانیان آمریکا در مطلبی در وب‌سایت اندیشکده کوئینسی نوشته است: چگونه ترور دانشمند برجسته هسته‌ای ایران، می‌تواند به خرابکاری در دیپلماسی و آغاز یک جنگ بیانجامد؟

در این مطلب ضمن پرداختن به اصل و حاشیه ترور دانشمند هسته‌ای ایرانی شهید محسن فخری‌زاده، با توجه به پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده سعی شده این نکته القاء شود که انجام این ترور با هدف خرابکاری در معادلات جدید میان ایران و آمریکا از سوی تیم ترامپ و نتانیاهو انجام شده است.

بررسی سوابق تریتا پارسی در مذاکرات برجام به خوبی نشان می‌دهد که او این بار نیز وظیفه یافته به هر شکل ممکن جاده مطلوب دموکرات‌ها برای مواجهه با ایران را صاف کند، لذا در این مطلب سعی کرده با آسمان و ریسمان بافی، دموکرات‌ها را از هر گونه نکته‌ای که چهره آنان را نزد ایرانیان مخدوش می‌کند، تطهیر کند.

پارسی در یادداشت خود نوشته است: در حالی که بعید است بدون چراغ سبز ترامپ، اسراییل چنین تروری را انجام داده باشد، نمی‌توان نقش مستقیم‌تر آمریکا در این ترور را هم منتفی دانست... به هرحال ایران می‌تواند به خشم آمده و منازعه گسترده‌تری را به راه اندازد یا اینکه خویشتنداری کند تا با جو بایدن به توافق برسد.

او در این یادداشت با پیش‌فرض گرفتن تمایل ایران به مذاکره مجدد با آمریکا، نقش مکمل سیاست هراس‌افکنی را ایفا کرده و با اشاره تلویحی به احتمال تکرار این حملات نوشته است: در هر صورت این ترور و احتمالا دیگر حملات روزهای آینده، می‌تواند موضع ایران را سخت‌تر کرده و تلاش‌های تیم بایدن برای زنده کردن دیپلماسی را پیچیده‌تر کند... و این احتمال هست که آمادگی تهران برای گفتگوهای پس از برجام در زمینه موشکی و دیگر مسائل از میان برود!

مدیر نایاک که در ابتدای یادداشت خود بر هماهنگی اسرائیل با آمریکا در انجام ترورهایی از این دست تاکید کرده، در ادامه اما؛ با وجود اینکه ترور دانشمندان هسته‌ای ایران در دوره اوباما و با معاونت همین آقای بایدن در سال 88 کلید خورده، به دروغ مدعی مخالفت دولت اوباما با این ترورها می‌شود.

در اینکه جریان تندروی ضدایرانی حاکم بر کاخ سفید به همراهی متحدین عبری ـ سعودی خود در تلاش است تا حتی در واپسین روزهای حضور در قدرت بیشترین ضربات را به ملت ایران بزند، تردیدی نیست اما ماهیگیری امثال تریتا پارسی از این آب گل‌آلود نیز موضوعی است که باید بدان توجه ویژه داشت.

پارسی نباید تصور کند که حافظه ایرانیان عشقبازی‌های او با لابی صهیونیستی و ضدایرانی «جی استریت»، سخنرانی آتشینش در مراسم اعطای جایزه به «شیرین عبادی» با آن همه مواضع صریح ضدایرانی و... را فراموش کرده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
دستور ترامپ به اوکراین برای نهایی‌کردن توافق صلح با روسیه
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 28 آذر
شکایت پرسپولیس از سکوهای ورزشگاه تبریز بعد از حذف در جام حذفی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 آذر + وضعیت استان ها
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
X
آگهی تبلیغاتی