×
فرهنگی
شناسه خبر : 56800
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/09/02 ساعت 18:07
پوران درخشنده: سالمندان بی‌گناه هستند، محدودیت‌ها را رعایت کنیم

پوران درخشنده: سالمندان بی‌گناه هستند، محدودیت‌ها را رعایت کنیم

پوران درخشنده، کارگردان سینمای کشورمان، محدودیت‌های اعمال شده از سوی ستاد ملی کرونا را یک امر واجب برای شرایط کنونی کشور دانست و تاکید کرد با این‌کار، جان سالمندان و اعضای خانواده را که بی‌گناه وارد پروسه بیماری می‌شوند، حفظ خواهیم کرد.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ: محدودیت‌های دو هفته‌ای برای مقابله با کرونا، مورد استقبال بسیاری از مردم از جمله هنرمندان قرار گرفته است.  

در همین زمینه، پوران درخشنده، کارگردان سرشناس کشورمان که بیشتر در حوزه اجتماعی فیلم می‌سازد، گفت: «رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ارتباط با کرونا را باید از دو سو نگاه کرد؛ در وهله اول خودمان را ایمن نگه می‌داریم و از سوی دیگر کمک می‌کنیم به اطرافیان‌مان که  که مبتلا نشوند. وقتی خانواده و یا افراد سالمند را نگاه می‌کنیم، خیلی بی‌گناه وارد پروسه بیماری کرونا می‌شوند که هیچ‌کاری نمی‌شود برای آن‌ها کرد؛ به دلیل این‌که برخی از آن‌ها دارای بیماری‌های زمینه‌ای هم هستند.»

وی افزود: «در حال حاضر، ستاد ملی کرونا، محدودیت‌هایی را برای دو هفته در کشور تبیین کرده است. به نظرم این اقدام بسیار درست و شایسته است. تا زمانی که کرونا در کشورمان تاخت و تاز می‌کند، باید این محدودیت‌ها هم با جدیت تمام دنبال شود.»

این کارگردان ادامه داد: «حتی بلند مدت بودن این طرح و اجرای آن تا پایان شیوع کرونا در کشور و با لحاظ استخراج میانگین هفتگی وضعیت شهرها از سوی وزارت بهداشت و اعمال محدودیت‌ها در هر شهر بر این اساس و اهمیت اجرای این طرح برای کنترل میزان مرگ و میر ناشی از شیوع کرونا در کشور یک امر ضروری و واجب است.»

درخشنده با اشاره به این‌که لزوم تغییر رفتار و به‌کارگیری سبک زندگی کرونایی در جامعه و همچنین مدیریت انتظارات در زمینه تولید دارو، واکسن کرونا مورد تاکید باید قرار بگیرد، اظهار داشت: «ما یک زندگی اجتماعی داریم و نمی‌توانیم در جامعه به صورت تک بعدی حضور داشته باشیم، پس باید به آن‌چه که زندگی اجتماعی حکم می‌کند، احترام بگذاریم. در حال حاضر، رعایت تک تک مواردی که از سوی متخصصین حوزه تاکید می‌شود، امری ضروری و حیاتی است.»

این هنرمند با بیان این‌که با توجه به نسبت مستقیم میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی، کاهش سفر و کاهش تجمعات خانوادگی با میزان مرگ و میر ناشی از کرونا ار تباط مستقیم دارد، عنوان کرد: «در حال حاضر محدودیت‌هایی از سوی ستاد ملی کرونا اعمال شده است که امری واجب برای شرایط کنونی کشور است. اقدامات صورت گرفته در مواجهه با کرونا از جمله اجرای این طرح به عنوان طرح ملی و تنها راه‌حل ممکن در جهت کاهش تلفات ناشی از کرونا با توجه به وجود موج فضای تجمعات و عادی شدن در مواجهه با کرونا توسط مردم است. این محدودیت‌ها در صورت لزوم باید تمدید و با جدیت بیشتری دنبال شود.»  

وی تاکید کرد: «رعایت پروتکل‌های بهداشتی و توجه به مواردی که از سوی متخصصین حوزه به آن تاکید می‌شود، در شرایط کنونی امری واجب است. نباید زدن ماسک را فقط تنها راه مبارزه با کرونا بدانیم بلکه تمامی مواردی که تاکید می‌شود باید رعایت شود و در جامعه، یک نگاه فراکلی داشته باشیم تا هر چه زودتر میزان شیوع کمتر شود.»

درخشنده در پایان گفت: «هنر، امری حیاتی برای جامعه است. از زمان شیوع کرونا، هنرمندان و فعالان عرضه هنر در تمامی زمینه‌ها با مشکلات جدی رو به‌رو شده‌اند و نیاز است که  روح تازه‌ای بر جان جامعه دمیده شود و این موضوع ممکن نمی‌شود مگر با هنر.  پس برای بازگشت هنر به جامعه و زندگی عادی به محدودیت‌های اعمال شده احترام بگذاریم.»


خبرآنلاین
کلید واژگان
کروناپوران درخشنده
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رجا به راه‌آهن بازگشت
ترخیص 9 نفر از 11 دانش‌آموز حادثه مینی‌بوس گرمسار
آغاز پرداخت وام ضروری 50 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری
تحقق دولت الکترونیک به‌گونه‌ای باشد که با حملات سایبری، کل سیستم دچار اختلال نشود
ضرورت تمرکز بر تحقق اهداف اولویت‌‌دار برنامه هفتم برای حل مشکلات مردم
فردا لایحه بودجه 1405 اعلام وصول می‌شود
واکنش رئیس دانشگاه آزاد به احتمال حذف آزمون جامع دوره دکتری
مجلس ارز ترجیحی را حذف نکرده است؛ آدرس غلط به افکار عمومی ندهید
اختلاف خانوادگی در شب یلدا جان مرد 32 ساله را گرفت
قرعه کشی ایران خودرو آذر 1404 برگزار شد/ هر 337 نفر یک خودرو + لینک نتایج
هشدار نارنجی آلودگی برای تهران و 3 کلانشهر دیگر
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 1 دی1404+ جدول
روسیه: مقامات اوکراینی برای فرار از کشور آماده می‌شوند
جزییات پرداخت ماهیانه 2 میلیون تومان به همه مادران
تراکتور- الدحیل ؛ شب سرنوشت‌ساز برای جشن صعود در تبریز
صدور 120 هزار سند تک‌برگ در یزد
پادکست | آیا درهای ضد سرقت واقعا ضدسرقت هستند ؟
اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تایید شد
کعبی رفت، طارمی خوشحال شد؛ من مانده‌ام تنهای تنها!
استقلال - گل‌گهر در مشهد برگزار می‌شود
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
حساب بانکی اصناف طلا همچنان مسدود است!
کارگردان مستند «بازی برنده‌ها» درگذشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 1 دی 1404+ جدول
رشد 10 هزار واحدی شاخص کل در معاملات بورس امروز
درخواست عجیب سرمربی اسکاتلند از هواداران در جام جهانی
158 بیمارستان تهران زیر ذره‌بین بازرسان بهداشت محیط
هافبک مصر: ایران قدرتی بزرگ در آسیاست
بودجه فدراسیون‌ها از سوی کمیته ملی المپیک پرداخت شد
خداحافظی با فاکتورهای کاغذی از امروز
اجازه نمی‌دهیم از تراستی‌های نامطمئن «زنجانی‌های» دیگر تولید شود
جنگ غزه برای اسرائیل 15 میلیارد دلار درآمد داشته است
هزینه‌های نجومی در شرکت متعلق به بازنشستگان
پزشکیان و تیم اقتصادی دولت فردا به مجلس می‌روند
خودکشی بازیگر مطرح هالیوود در لس آنجلس
مرگ 4 نفر در زندان‌های مهاجرتی آمریکا
انسداد محور چالوس و آزادراه تهران- شمال
بهای جهانی طلا افزایش یافت
دیدار غریب‌آبادی با نماینده ترکمنستان در امور دریای خزر
خسارت‌های حملات موشکی ایران فراتر از آمارهای رسمی بود
خطر 4 بیماری مهم پس از بارندگی‌ها جزیره کیش را تهدید می کند
تصویب تاثیر قطعی معدل پایه‌های 11 و 12 دیگر تغییر نخواهد کرد
ترور ژنرال ارشد ارتش روسیه در قلب مسکو + فیلم ترور
تمدید مهلت ثبت نام آزمون جذب اختصاصی تصدی منصب قضاء سال 1404
ترامپ فرستاده ویژه در گرینلند را منصوب کرد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم سال 1405
درگیری بر سر قیمت انار، جان مرد میانسال تهرانی را گرفت
هوای تهران در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس قرار گرفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 1 دی 1404+ جدول
ارز 2 میلیارد دلاری واردات خودرو در انتظار تخصیص از بانک مرکزی
X
آگهی تبلیغاتی