×
فرهنگی
شناسه خبر : 56800
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/09/02 ساعت 18:07
پوران درخشنده: سالمندان بی‌گناه هستند، محدودیت‌ها را رعایت کنیم

پوران درخشنده: سالمندان بی‌گناه هستند، محدودیت‌ها را رعایت کنیم

پوران درخشنده، کارگردان سینمای کشورمان، محدودیت‌های اعمال شده از سوی ستاد ملی کرونا را یک امر واجب برای شرایط کنونی کشور دانست و تاکید کرد با این‌کار، جان سالمندان و اعضای خانواده را که بی‌گناه وارد پروسه بیماری می‌شوند، حفظ خواهیم کرد.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ: محدودیت‌های دو هفته‌ای برای مقابله با کرونا، مورد استقبال بسیاری از مردم از جمله هنرمندان قرار گرفته است.  

در همین زمینه، پوران درخشنده، کارگردان سرشناس کشورمان که بیشتر در حوزه اجتماعی فیلم می‌سازد، گفت: «رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ارتباط با کرونا را باید از دو سو نگاه کرد؛ در وهله اول خودمان را ایمن نگه می‌داریم و از سوی دیگر کمک می‌کنیم به اطرافیان‌مان که  که مبتلا نشوند. وقتی خانواده و یا افراد سالمند را نگاه می‌کنیم، خیلی بی‌گناه وارد پروسه بیماری کرونا می‌شوند که هیچ‌کاری نمی‌شود برای آن‌ها کرد؛ به دلیل این‌که برخی از آن‌ها دارای بیماری‌های زمینه‌ای هم هستند.»

وی افزود: «در حال حاضر، ستاد ملی کرونا، محدودیت‌هایی را برای دو هفته در کشور تبیین کرده است. به نظرم این اقدام بسیار درست و شایسته است. تا زمانی که کرونا در کشورمان تاخت و تاز می‌کند، باید این محدودیت‌ها هم با جدیت تمام دنبال شود.»

این کارگردان ادامه داد: «حتی بلند مدت بودن این طرح و اجرای آن تا پایان شیوع کرونا در کشور و با لحاظ استخراج میانگین هفتگی وضعیت شهرها از سوی وزارت بهداشت و اعمال محدودیت‌ها در هر شهر بر این اساس و اهمیت اجرای این طرح برای کنترل میزان مرگ و میر ناشی از شیوع کرونا در کشور یک امر ضروری و واجب است.»

درخشنده با اشاره به این‌که لزوم تغییر رفتار و به‌کارگیری سبک زندگی کرونایی در جامعه و همچنین مدیریت انتظارات در زمینه تولید دارو، واکسن کرونا مورد تاکید باید قرار بگیرد، اظهار داشت: «ما یک زندگی اجتماعی داریم و نمی‌توانیم در جامعه به صورت تک بعدی حضور داشته باشیم، پس باید به آن‌چه که زندگی اجتماعی حکم می‌کند، احترام بگذاریم. در حال حاضر، رعایت تک تک مواردی که از سوی متخصصین حوزه تاکید می‌شود، امری ضروری و حیاتی است.»

این هنرمند با بیان این‌که با توجه به نسبت مستقیم میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی، کاهش سفر و کاهش تجمعات خانوادگی با میزان مرگ و میر ناشی از کرونا ار تباط مستقیم دارد، عنوان کرد: «در حال حاضر محدودیت‌هایی از سوی ستاد ملی کرونا اعمال شده است که امری واجب برای شرایط کنونی کشور است. اقدامات صورت گرفته در مواجهه با کرونا از جمله اجرای این طرح به عنوان طرح ملی و تنها راه‌حل ممکن در جهت کاهش تلفات ناشی از کرونا با توجه به وجود موج فضای تجمعات و عادی شدن در مواجهه با کرونا توسط مردم است. این محدودیت‌ها در صورت لزوم باید تمدید و با جدیت بیشتری دنبال شود.»  

وی تاکید کرد: «رعایت پروتکل‌های بهداشتی و توجه به مواردی که از سوی متخصصین حوزه به آن تاکید می‌شود، در شرایط کنونی امری واجب است. نباید زدن ماسک را فقط تنها راه مبارزه با کرونا بدانیم بلکه تمامی مواردی که تاکید می‌شود باید رعایت شود و در جامعه، یک نگاه فراکلی داشته باشیم تا هر چه زودتر میزان شیوع کمتر شود.»

درخشنده در پایان گفت: «هنر، امری حیاتی برای جامعه است. از زمان شیوع کرونا، هنرمندان و فعالان عرضه هنر در تمامی زمینه‌ها با مشکلات جدی رو به‌رو شده‌اند و نیاز است که  روح تازه‌ای بر جان جامعه دمیده شود و این موضوع ممکن نمی‌شود مگر با هنر.  پس برای بازگشت هنر به جامعه و زندگی عادی به محدودیت‌های اعمال شده احترام بگذاریم.»


خبرآنلاین
کلید واژگان
کروناپوران درخشنده
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد از 16 آذر
اختصاص 390 میلیون لیتر مازوت کم گوگرد به نیروگاه‌ها
ضرغامی: فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی کمکی به حل مسائل نمی‌کند
نیجر اورانیوم تولیدی را در بازار جهانی عرضه می‌کند
واریز مرحله پنجم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان
آماده باش رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه
فرمانده ارشد حزب‌الله: کنار گذاشتن سلاح را رد می‌کنیم
دیوارکشی مزدوران الجولانی در دمشق علیه علوی‌های سوریه
هرتزوگ: عفو نتانیاهو را بررسی می‌کنم
دریادار سیاری: ناوشکن جماران نمادی از خودکفایی کشور است
اعلام نرخ تورم توسط بانک مرکزی پس از 3 سال
ترامپ و بازی دوباره با کارت داعش
«رهش»، تصویری از وارونگی سیاست‌گذاری‌های شهری
مذاکرات افغانستان و پاکستان در عربستان بی‌نتیجه ماند
ادارات و آموزش مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد/ اجرای طرح زوج و فرد تا ساعت 18:30
عارف: نباید درهای حضور اساتید و دانشجویان ایرانی در مجامع دانشگاهی بین‌الملل را ببندیم
قالیباف: زن ایرانی معمار تمدن نوین است
هوای تهران همچنان در وضعیت قرمز
حذف انحصار از واردات نهاده‌های دامی با تهاتر نفت
فردا مدارس قم دایر است
برخی مدارس کهگیلویه و بویراحمد فردا تعطیل شدند
ویتکاف فردا با پوتین دیدار می‌کند
مهدی مبینی درگذشت
فردا ادارات و مدارس سراسر استان البرز دایر هستند
حساب سرپرستان خانوار طرح یسنا شارژ می شود/زمان و دهک های مشمول
اعلام شرایط فروش جدید ایران خودرو + جزییات و لینک ثبت نام
جزئیات حراج جدید سکه طلا؛ سقف خرید هر نفر 5 قطعه
پیام تبریک پزشکیان به بانوی کاراته‌کار ایران
دادگاه نتانیاهو باز هم لغو شد
پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه در پی درگذشت همسر معاون رئیس جمهور
رکورد تازه طلا؛ هشدار به بازار سرمایه
تونل امیرکبیر امشب مسدود می‌شود
علت حادثه منجر به فوت همسر معاون رئیس جمهور مشخص شد +فیلم
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ژاپن
مصوبات شهرآورد پرسپولیس–استقلال ؛ اختصاص 1600 بلیت به بانوان
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 10 آذر 1404+ جدول
واکنش شرکت کفش ملی به خبر واگذاری غیرقانونی ملک میدان قیام
واژگونی مینی‌بوس کارگران معدن در بردسکن
تاج: درباره حضور در قرعه‌کشی جام جهانی 2026 در حال رایزنی هستیم
بهشت زهرا (س) هنوز ظرفیت دارد
بارش‌های شدید در گیلان و مازندران
انتصاب 4 عضو حقیقی شورای عالی نوجوانان و جوانان از سوی رئیس جمهور
قیمت دلار و سایر ارزها امروزدوشنبه 10 آذر1404+ جدول
قیمت خرید تضمینی جو و ذرت تعیین شد
هشدار تولیدکنندگان مرغ درباره آینده بازار
فراخوان هفت سازمان بین‌المللی برای بازداشت فوری سران رژیم صهیونیستی
3 کشته در تصادف محور کرند - سرپل‌ذهاب
تجلیل رییس‌جمهور از یک معلم قزوینی
حقوق بازنشستگان همسان سازی می شود+ جزییات
بازگشت شاخص بورس به مدار صعودی | جهش 40 هزار واحدی
X
آگهی تبلیغاتی