×
فرهنگی
شناسه خبر : 56799
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/09/02 ساعت 18:02
چکناواریان: در دوران کرونا از خانه بیرون نرفته‌ام؛ مگر برای تهیه ملزومات

چکناواریان: در دوران کرونا از خانه بیرون نرفته‌ام؛ مگر برای تهیه ملزومات

لوریس چکناواریان با آروزی شکست کرونا و بازگشت زندگی عادی به جامعه، هنر را یکی از بخش های آسیب دیده در کرونا عنوان کرد و گفت: هنر راه تعالی و آبادانی کشور است با وجود کرونا هنر آسیب جدی دیده است به امید اینکه کرونا را شکست دهیم و با هنر به سوی آبادانی کشور برویم.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ: لوریس چکناواریان آهنگساز کشورمان گفت: واقعیت این است که به عنوان یک آهنگساز درطول زندگی شخصی‌ام  همیشه در تنهایی زندگی کردم در مواقعی هفته ها از خانه بیرون نرفتم و مشغول ساخت آهنگ بودم. در دوران کرونا  هم به احترام شرایط به وجود آمده در کشور، از خانه بیرون نرفته‌ام مگر برای تهیه ملزومات ضروری و یا حل مشکلی. 

وی افزود: باید مواظب خودمان باشیم. وقتی در یک جامعه زندگی می کنیم و عضوی از یک خانواده بزرگ اجتماعی هستیم  نباید خودخواه باشیم. باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم تا دیگران را آلوده نکنیم.  

وی ادامه داد: آرزو می کنم مردم سرزمینم به زندگی عادی خود بازگردند و کرونا را شکست دهیم .هنر و موسیقی مهمترین موضوع در زندگی است امید است با رفتن کرونا بازهم محافل فرهنگی بازسازی شوند.

وی گفت: درست است  در حال حاضر صنعت و اقتصاد با مشکلات زیادی رو به رو شده اند اما حوزه فرهنگ هم از این آسیب ها به دور نبوده و دچار ضرر و زیان های بسیاری شده است  امروز هنر پیشه ها و هنرمندان ما تحت فشار هستند. هنر مندان اگر هر روز کار نکند  یک خودکشی است. امیدوارم کرونا به زودی شکست بخورد و هنر به جایگاه واقعی خود بازگردد. کشور با فرهنگ و هنر آباد می شود پس به امید آبادی کشور . 

این آهنگساز کشورمان با بیان اینکه ضرورت ممنوعیت رفت و آمدهای خانوادگی و ضرورت رعایت وجود فضای 4 متر مربع در اطراف هر نفر و همچنین گردش هوا در محیط به عنوان عوامل مؤثر در کنترل شیوع کرونا است، اظهار داشت:  در شرایط کنونی کادر درمانی روزهای سختی را پشت سر می گذارند، یک میهمانی ساده خانوادگی می تواند یک خانواده را به صورت خوشه ای به کرونا مبتلا کند و در نتیجه هم باری است بر دوش کادر درمان و هم مشکل بزرگی است بر دوش خود خانواده. 

وی تصریح کرد: در حال حاضر سفر نرفتن، در خانه ماندن و رعایت پروتکل های بهداشتی یکی از مواردی است که برای تمامی ایرانیان واجب و ضروری است. خوشبختانه با تدابیری که اندیشیده شده و محدودیت هایی که اعمال شده است میزان سفرها کمتر شده است. به نظر بنده باید این محدودیت ها با جدیت بیشتری دنبال شود و اگر نیاز بود بازهم به صورت چند هفته ای تمدید شود تا کشور به حالت عادی بازگردد. محدودیت هایی که  در ستاد کرونا اعمال شده است  یک نیاز ضروری و از واجبات بود.  

چکناواریان  با اشاره به اینکه اهمیت رعایت پروتکل های بهداشتی در کنترل شیوع بیماری و توجیه افکار عمومی در خصوص کافی نبودن استفاده از ماسک در جهت پیشگیری از شیوع کرونا و رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی اعم از فاصله گذاری، شستشوی مرتب دستها و تخلیه هوا از محیط 7 تا 9 بار در روز یک امر ضروری و حیاتی است، عنوان کرد: فقط نباید به این توجه کنیم که اگر ماسک می زنیم پس ایمن هستیم ماندن در خانه، رعایت پروتکل های بهداشتی و  توجه به مواردی که از سوی ستاد اطلاع رسانی کرونا تبیین می شود، حیاتی و ضروری است.  


ایلنا
نظرات

آخرین اخبار
ویزای آمریکا برای مهدی ترابی صادر شد
دستمزد داوران جام جهانی مشخص شد
خیابان مقدمه ایجاد یک ائتلاف ملی
سناریوهای مذاکراتی پیش رو
تفاهم ایران و آمریکا و چند نکته
چرا این تفاهم یک پیروزی است؟
نتانیاهو انتخابات را در نظرسنجی‌ها باخته است
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 27 خرداد 1405+ جدول
ادعای تازه رسانه اسرائیلی درباره توافق ایران و آمریکا
بیانیه گروه هفت درباره ایران، لبنان و غزه
جام جهانی 2026 زیر سایه هت‌تریک،دوئل طلایی مسی، ام‌باپه و هالند
کره جنوبی دست به دامان ترامپ شد
اقتصادنگار | در بازار بی سروسامان لوازم خانگی همه فقط تماشاچی اند!
پیش‌فروش بلیت قطارهای تیرماه آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 27 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 27 خرداد 1405 + وضعیت استانها
هوش مصنوعی در آزمون تمرکز از انسان عقب ماند
نابغه 10 ساله‌ای که دنیای مد را شگفت‌زده کرد
هوش مصنوعی هنوز حریف ریاضیدانان برتر نمی‌شود
آتش‌سوزی در الخضیره؛ اختلال برقی علت احتمالی حادثه
روسیه: به تحریم‌های جدید اروپا پاسخ مؤثر می‌دهیم
هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی
ابلاغ دستورالعمل بهداشتی نذورات محرم و صفر
رهبر انصارالله: ایران در برابر طاغوت زمان به پیروزی عظیمی دست یافت
توقف مجوز تولید خودروهای مونتاژی با ارزبری بالا
عصر زیر پا گذاشتن حقوق ملت ایران تمام شده است
ثبت‌نام حج 1406 زودتر آغاز می‌شود
عرضه 5.7 همت کالا در مزایده اموال تملیکی آغاز شد
دیدار سفرای آمریکای لاتین مقیم تهران با عراقچی
بازداشت چند نفر پس از ادعای توطئه در کاخ سفید
پاپ از توافق ایران و آمریکا استقبال کرد
رفیعی: کاهش مصرف پلاستیک، راهی برای تقویت تاب‌آوری اقتصادی است
بیانیه وزارت دفاع روسیه درباره شلیک هشدار به قایق انگلیسی
ترکیب نهایی فرنگی‌کاران ایران برای قهرمانی جهان اعلام شد
چگونه مذاکرات جمعه را به امر ملی پیوند بزنیم؟
چین: جامعه بین‌الملل از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کند
امکان خرید با کارت های بانکی ایرانی در روسیه به‌زودی فراهم می‌شود
هریس: آمریکا در نهایت به برجام بازمی‌گردد
روایت همتی از سازوکار اطمینان‌بخش آزادسازی منابع بلوکه‌شده
سیمایی رئیس کارگروه دانشگاهیان مراسم تشییع رهبر شهید شد
هیچ پیشنهادی برای دیدار پوتین و زلنسکی در آمریکا دریافت نشده است
دوران پساجنگ نیازمند حکمرانی جدی‌تر در حوزه زنان و خانواده است
استقلال غافلگیر نمی‌شود؛ دو سناریو برای نقل‌وانتقالات طراحی شد
سازمان ملل: توافق ایران و آمریکا می‌تواند نقطه عطف صلح یمن باشد
حکیم: انحصار سلاح به معنای تضعیف الحشد الشعبی نیست
«باید برخاست»، شعار محوری و «مشت گره‌کرده»، نشان رسمی مراسم «بدرقه آقای شهید ایران»
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز چهارم
بمباران مناطق مسکونی در جنوب لبنان؛4 شهید و زخمی
نخست‌وزیر عراق از توافق آمریکا و ایران استقبال کرد
سی‌ان‌ان: ایران توان بستن تنگه هرمز را در اختیار دارد