×
فرهنگی
شناسه خبر : 56799
تاریخ انتشار :

چکناواریان: در دوران کرونا از خانه بیرون نرفته‌ام؛ مگر برای تهیه ملزومات

لوریس چکناواریان با آروزی شکست کرونا و بازگشت زندگی عادی به جامعه، هنر را یکی از بخش های آسیب دیده در کرونا عنوان کرد و گفت: هنر راه تعالی و آبادانی کشور است با وجود کرونا هنر آسیب جدی دیده است به امید اینکه کرونا را شکست دهیم و با هنر به سوی آبادانی کشور برویم.

نورنیوز ـ گروه فرهنگ: لوریس چکناواریان آهنگساز کشورمان گفت: واقعیت این است که به عنوان یک آهنگساز درطول زندگی شخصی‌ام  همیشه در تنهایی زندگی کردم در مواقعی هفته ها از خانه بیرون نرفتم و مشغول ساخت آهنگ بودم. در دوران کرونا  هم به احترام شرایط به وجود آمده در کشور، از خانه بیرون نرفته‌ام مگر برای تهیه ملزومات ضروری و یا حل مشکلی. 

وی افزود: باید مواظب خودمان باشیم. وقتی در یک جامعه زندگی می کنیم و عضوی از یک خانواده بزرگ اجتماعی هستیم  نباید خودخواه باشیم. باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم تا دیگران را آلوده نکنیم.  

وی ادامه داد: آرزو می کنم مردم سرزمینم به زندگی عادی خود بازگردند و کرونا را شکست دهیم .هنر و موسیقی مهمترین موضوع در زندگی است امید است با رفتن کرونا بازهم محافل فرهنگی بازسازی شوند.

وی گفت: درست است  در حال حاضر صنعت و اقتصاد با مشکلات زیادی رو به رو شده اند اما حوزه فرهنگ هم از این آسیب ها به دور نبوده و دچار ضرر و زیان های بسیاری شده است  امروز هنر پیشه ها و هنرمندان ما تحت فشار هستند. هنر مندان اگر هر روز کار نکند  یک خودکشی است. امیدوارم کرونا به زودی شکست بخورد و هنر به جایگاه واقعی خود بازگردد. کشور با فرهنگ و هنر آباد می شود پس به امید آبادی کشور . 

این آهنگساز کشورمان با بیان اینکه ضرورت ممنوعیت رفت و آمدهای خانوادگی و ضرورت رعایت وجود فضای 4 متر مربع در اطراف هر نفر و همچنین گردش هوا در محیط به عنوان عوامل مؤثر در کنترل شیوع کرونا است، اظهار داشت:  در شرایط کنونی کادر درمانی روزهای سختی را پشت سر می گذارند، یک میهمانی ساده خانوادگی می تواند یک خانواده را به صورت خوشه ای به کرونا مبتلا کند و در نتیجه هم باری است بر دوش کادر درمان و هم مشکل بزرگی است بر دوش خود خانواده. 

وی تصریح کرد: در حال حاضر سفر نرفتن، در خانه ماندن و رعایت پروتکل های بهداشتی یکی از مواردی است که برای تمامی ایرانیان واجب و ضروری است. خوشبختانه با تدابیری که اندیشیده شده و محدودیت هایی که اعمال شده است میزان سفرها کمتر شده است. به نظر بنده باید این محدودیت ها با جدیت بیشتری دنبال شود و اگر نیاز بود بازهم به صورت چند هفته ای تمدید شود تا کشور به حالت عادی بازگردد. محدودیت هایی که  در ستاد کرونا اعمال شده است  یک نیاز ضروری و از واجبات بود.  

چکناواریان  با اشاره به اینکه اهمیت رعایت پروتکل های بهداشتی در کنترل شیوع بیماری و توجیه افکار عمومی در خصوص کافی نبودن استفاده از ماسک در جهت پیشگیری از شیوع کرونا و رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی اعم از فاصله گذاری، شستشوی مرتب دستها و تخلیه هوا از محیط 7 تا 9 بار در روز یک امر ضروری و حیاتی است، عنوان کرد: فقط نباید به این توجه کنیم که اگر ماسک می زنیم پس ایمن هستیم ماندن در خانه، رعایت پروتکل های بهداشتی و  توجه به مواردی که از سوی ستاد اطلاع رسانی کرونا تبیین می شود، حیاتی و ضروری است.  


ایلنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
X
آگهی تبلیغاتی