×
سیاسی
شناسه خبر : 56794
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/09/02 ساعت 16:46
اسلام‌ستیزی مکرون و دست پنهان صهیونیسم

نورنیوز بررسی کرد؛

اسلام‌ستیزی مکرون و دست پنهان صهیونیسم

دست پنهان صهیونیست‌ها در مدیریت جریانات تکفیری ذیل راهبرد اسلام‌هراسی از یک سو و مدیریت جریانات هتاک به مقدسات مسلمانان از سوی دیگر، با هدف اعمال محدودیت‌های بیشتر برای مسلمانان و باز شدن مسیر فعالیت تفکر صهیونیسم صورت می‌گیرد که انحراف افکار عمومی مسلمانان از روند عادی‌سازی روابط با اسرائیل گامی مهم در این جهت است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: رئیس جمهوری فرانسه از رهبران مسلمانان این کشور خواسته «منشور ارزش‌های جمهوری‌خواهانه» را طی ۱۵ روز امضا کنند. او مدعی است این اقدام برای جلوگیری از گسترش اسلام‌گرایی افراطی انجام می‌شود.

در منشوری که «امانوئل مکرون» برای امضای آن از سوی شورای مسلمانان فرانسه (CFCM) مهلت تعیین کرده، بیش از هر چیز بر رد اسلام سیاسی و هرگونه دخالت خارجی در تعلیم مسلمانان فرانسه تاکید شده است.

در همین حال و به موازات مهلت تعیین شده، طی دو روز گذشته تمامی دفاتر خیریه و مکان‌های مرتبط با مسلمانان از سوی وزارت کشور فرانسه تعطیل شده و مکرون از یک‌سری اقدامات جدید برای مقابله با آنچه «اسلام‌گرایی جدایی‌طلب» در فرانسه خوانده خبر داده است. این در حالی است که فرانسه بیشترین جمعیت مسلمان در اروپای غربی را دارد.

حدود یک ماه پیش از این نیز سخنگوی دولت فرانسه در دفاع از اقدامات ضد اسلامی این کشور گفته بود: به هیچ وجه از اصول و ارزش‌های خود در برابر «اسلام رادیکالی» کوتاه نمی‌آییم. همان موقع در مطلبی در «نورنیوز» به این نگاه تحریف‌آلود پرداخته شد.

نکته آنکه؛ رسانه‌های فرانسوی و غربی دلیل این رفتار مکرون را مقابله با تداوم اقدامات خشونت‌آمیز طی یک‌ماه گذشته از جمله حمله به کلیسایی در نیس، حمله جوان مسلمان ۱۸ ساله به معلم خود ساموئل پتی در پاریس و... عنوان کرده‌اند.

این اقدامات دولت فرانسه از چند منظر قابل بررسی است:

الف) آنچه مکرون آن را اسلام رادیکالی می‌خواند اساسا هیچ نسبتی با آموزه‌های «اسلام ناب» ندارد بلکه مجموعه بدعت‌هایی است که از چند قرن پیش با نقشه‌های شوم غربی ـ صهیونیستی در پیکره جهان اسلام جا خوش کرده و امروز نیز با تسلط نگاه وهابی و پول‌های هنگفت سعودی بر مسلمانان مهاجر از شمال آفریقا و... موجب بسط نفوذ تفکر تکفیری در اروپا و بدنامی مسلمانان شده است.

ب) دست پنهان صهیونیست‌ها در مدیریت جریانات تکفیری ذیل راهبرد اسلام‌هراسی از یک سو و مدیریت جریانات هتاک به مقدسات مسلمانان از سوی دیگر، با هدف اعمال محدودیت‌های بیشتر برای مسلمانان و باز شدن مسیر فعالیت تفکر صهیونیسم صورت می‌گیرد که انحراف افکار عمومی مسلمانان از روند عادی‌سازی روابط با اسرائیل گامی مهم در این جهت است.

ج) روند افزایشی فشار به مسلمانان فرانسوی از سوی مکرون، صد البته با هدف فرار به جلو در مواجهه با مشکلات جاری فرانسه از جمله کرونا، شکاف‌های سیاسی و اجتماعی، بحران اقتصادی و... است که همگی ریشه در خامی و ناکارآمدی او و دولتش دارد وگرنه دلیلی ندارد که با اسم ارزش‌های سکولار، رفتارهای فاشیستی از خود بروز دهد.

د) سابقه روشن رویکردهای رحمانی و هم‌زیستی اسلام با دیگر ادیان طی قرن‌های گذشته در مقابل خونریزی‌های فجیع در جنگ‌های داخل و خارج اروپا نشان روشنی از غلط بودن مسیری است که دولت فرانسه در پیش گرفته است و حتی بر فرض صحت، منطقا نمی‌توان خطای یک نفر را الزاما به پای دین و مذهب او گذاشت.


نورنیوز
اخبار مرتبط
الجزایر: فرانسه از استخوان نیروهای مقاومت صابون تهیه می‌کرد
شنبه 1399/08/10 ساعت 21:20
الجزایر: فرانسه از استخوان نیروهای مقاومت صابون تهیه می‌کرد
الجزایر برای استعمارگر فرانسوی همانند میدان آزمایش واقعی و اقدامات وحشیانه بود که آنها را در سایر مستعمره های خود به ویژه کشورهای آفریقایی به اجرا درآورد.
پیام رهبر انقلاب خطاب به جوانان فرانسه در پی توهین مکرون به پیامبر اعظم (ص)
چهارشنبه 1399/08/07 ساعت 20:31
پیام رهبر انقلاب خطاب به جوانان فرانسه در پی توهین مکرون به پیامبر اعظم (ص)
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پی اظهارات توهین‌آمیز رئیس جمهور فرانسه به پیامبر خدا، خطاب به جوانان فرانسوی پیامی کوتاه صادر کردند.
ماجرای اسلام رادیکالی که دولت فرانسه از آن می‌گوید، چیست؟
چهارشنبه 1399/08/07 ساعت 20:08
نورنیوز بررسی کرد؛
ماجرای اسلام رادیکالی که دولت فرانسه از آن می‌گوید، چیست؟
اسلام رادیکال اساسا هیچ نسبتی با آموزه‌های «اسلام ناب» و آخرین پیامبر الهی ندارد بلکه مجموعه بدعت‌هایی است که از چند قرن پیش با نقشه‌های شوم مستکبرین غربی ـ صهیونیستی در پیکره جهان اسلام جا خوش کرد تا امروز میوه آن را بچینند.
واکنش روحانی به گستاخی مکرون
چهارشنبه 1399/08/07 ساعت 12:42
واکنش روحانی به گستاخی مکرون
روحانی گفت: بی احترامی کردن به یک پیامبر، ضد اخلاق و تشویق به خشونت است. اینکه احساسات میلیاردها نفر را تحریک کنیم، هنر نیست.
احضار کاردار موقت سفارت فرانسه به وزارت خارجه
سه‌شنبه 1399/08/06 ساعت 14:50
احضار کاردار موقت سفارت فرانسه به وزارت خارجه
کاردار موقت سفارت فرانسه به وزارت امور خارجه کشورمان احضار شد.
شمخانی: پیشنهاد می‌کنم مکرون بیشتر تاریخ بخواند
دوشنبه 1399/08/05 ساعت 11:49
شمخانی: پیشنهاد می‌کنم مکرون بیشتر تاریخ بخواند
دبیر شورای عالی امنیت ملی به گستاخی‌های رئیس جمهور فرانسه و اهانت او به اسلام و مسلمانان واکنش نشان داد.
اسلام‌ستیزی مکرون؛ از پوشش ناکارآمدی تا فروش استقلال فرانسه
یکشنبه 1399/08/04 ساعت 17:39
نورنیوز بررسی کرد؛
اسلام‌ستیزی مکرون؛ از پوشش ناکارآمدی تا فروش استقلال فرانسه
مکرون سعی دارد با انحراف افکار عمومی فرانسه از ناتوانی دولت در حمایت از مردم در مقابله با کرونا، مقابله با اسلام و مسلمانان را به موضوعی امنیتی تبدیل کرده و از این رهگذر، مانع اعتراضات خیابانی جلیقه زردها شود.
نظرات

آخرین اخبار
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان