×
سیاسی
شناسه خبر : 56638
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/08/26 ساعت 21:00
تاکید غریب‌آبادی بر تضمین اجرای موثر برنامه‌های همکاری فنی مرتبط هسته‌ای از سوی آژانس

تاکید غریب‌آبادی بر تضمین اجرای موثر برنامه‌های همکاری فنی مرتبط هسته‌ای از سوی آژانس

نماینده ایران در وین در نشست کمیته همکاری و کمک فنی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به برنامه پیشنهادی همکاری فنی آژانس برای سال 2021، تاکید کرد: دبیرخانه، مسئولیت تضمین استفاده از منابع مالی کمک شده به برنامه همکاری فنی را برای دستیابی به اهداف برنامه به طور موثر و بهینه و مطابق با نیازها و اولویت های کشور عضو، بر عهده دارد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «کاظم غریب آبادی»، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل و سایر سازمان های بین المللی مستقر در وین، در نشست کمیته همکاری و کمک فنی آژانس که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار گردید، شرکت و سخنرانی نمود.  
 
سفیر و نماینده کشورمان در ابتدا با اشاره به اینکه چالش ها و دشواری های برآمده از شیوع کرونا نبایستی دست کم گرفته شود، تلاش های دبیرخانه آژانس جهت تضمین اجرای موثر برنامه های همکاری فنی را بسیار حائز اهمیت دانست و تحقق آنها را مستلزم همبستگی بالا و همکاری در تمامی سطوح جهانی دانست. وی افزود: باید تضمین شود که وضعیت چالش برانگیز امروز، اثر مخربی بر اجرای برنامه های همکاری فنی آژانس نداشته باشد و از همه مهمتر این که این پروژه ها از منابع پیش بینی شده، تضمینی و کافی برخوردار باشند. 
 
غریب آبادی با اشاره به برنامه پیشنهادی همکاری فنی آژانس برای سال ۲۰۲۱، تاکید کرد: دبیرخانه، مسئولیت تضمین استفاده از منابع مالی کمک شده به برنامه همکاری فنی را برای دستیابی به اهداف برنامه به طور موثر و بهینه و مطابق با نیازها و اولویت های کشور عضو، بر عهده دارد.
 
سفیر و نماینده کشورمان نزد آژانس همچنین در مورد پروژه اقدام یکپارچه بیماری ها با منشاء حیوانی که پروژه ای مهم و جهانی در مبارزه با بیماری های مشترک حیوان و انسان است، ضمن اشاره به برنامه آژانس در واکنش به موقع به بیمارهای واگیردار و کمک به کشورها در این خصوص و همچنین پیامدهای منفی گسترده و طولانی بیماری کرونا، بر نقش حیاتی تکنیک های هسته ای در رصد، تشخیص و کنترل چنین بیماری هایی تاکید کرد و افزود: معتقدیم که این پروژه به عنوان یک پروژه همکاری فنی بین منطقه ای، می تواند زمینه خوبی را برای رهبری آژانس بین المللی انرژی اتمی ایجاد کند و هم افزایی را میان تمام تلاش ها در سطوح کشوری و منطقه ای، به صورت فراگیر و به عنوان یک رویکرد کلی برای بیماری های مشترک انسان و دام، ایجاد کند.  
 
غریب آبادی همچنین ضمن اعلام حمایت کامل ایران از این پروژه و ابتکار که سبب ارتقای ظرفیت های ملی، منطقه ای و جهانی می شود، گفت: ما همچنین از این واقعیت پشتیبانی می کنیم که این پروژه بروی همه کشورهای عضو آژانس باز است و خروجی های مورد انتظار آن، از جمله ایجاد یا تقویت ظرفیت فنی، انسانی و نهادی در موسسات و آزمایشگاه های مربوطه در کشورهای عضو برای نظارت؛ تشخیص و هشدار سریع در مورد شیوع مجدد بیماری های مشترک انسان و دام؛ ایجاد مراکز همکاری برای مناطق مختلف؛ و همچنین اجرای سیستم های نظارت، ردیابی و رصد بیماری که امکان هشدار سریع را فراهم می کنند، می تواند به برنامه های ملی کشورها در مبارزه با چنین بیماری هایی کمک نماید.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نورویدیو | خاموشی مطلق در بیمارستان الشفإ در شهر غزه
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟
ابلاغ الزام مدیران مدارس غیردولتی برای پایدارسازی سامانه‌های آموزش مجازی
سردار فدوی: دشمن در مقابل قدرت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود
گران شدن قیمت بنزین در سرزمین‌های اشغالی
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟
تکذیب خبر اعمال محدودیت‌های صادراتی محصولات فولادی و معدنی
دستگیری 5 مزدور دشمن آمریکایی- صهیونی در فارس
اتاق ایران در حال پیگیری برای دسترسی فعالان اقتصادی به اینترنت بین‌الملل
مخالفت قلعه‌نویی با برگزاری ادامه بازی‌های لیگ برتر صحت ندارد
سخنگوی دولت: همبستگی ملی ما جهان را به شگفت آورده است
حرکت دسته مردمی «پرچمداران ایران» هم‌زمان با روز جمهوری اسلامی+ اعلام زمان
ترامپ: خودتان تنگه هرمز را باز کنید!
آغاز موج بازگشت مسافران؛ ثبت 336 میلیون تردد در جاده‌های کشور
انهدام 2 فروند پهپاد لوکاس توسط سامانه نوین پدافند سپاه در هرمزگان
تاکید سناتور آمریکایی بر ضرورت پایان یافتن فوری جنگ با ایران