×
اقتصادی
شناسه خبر : 56569
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

پیام انتصاب مدیر خوش‌نام تلویزیون در وزارت صمت چیست؟

یکی از اشکالات دستگاه‌های مختلف در کشور که بارها مورد تذکر دلسوزان و به ویژه رهبر معظم انقلاب واقع شده، فقدان سواد رسانه‌ای و افراد متخصص و با تجربه در این حوزه و ناتوانی در ارتباط‌‌گیری با افکار عمومی است.

نورنیوز ـ گروه اقتصادی: وزارت صنعت، معدن و تجارت با وجود آمد و رفت نام‌های کوچک و بزرگ، شرایط پر تنشی را در دو دوره ریاست جمهوری حسن روحانی تجربه کرده و به اذعان بسیاری از کارشناسان اقتصادی نتوانسته انتظارات را برآورده سازد.

از سال 92 تاکنون صندلی اصلی ساختمان خیابان سمیه بین 4 وزیر یعنی محمدرضا نعمت‌زاده، محمد شریعتمداری، رضا رحمانی و علیرضا رزم‌حسینی و دو سرپرست یعنی حسین مدرس خیابانی و جعفر سرقینی دست به دست شده است.

این حجم از رفت و آمد در این وزارت‌خانه حساس و کلیدی در حالی رخ داده که با توجه به جنگ اقتصادی تمام عیار و تحریم‌های حداکثری دشمن طی این سال‌ها انتظار می‌رفت مدیریت این وزارت‌خانه از کارآمدی لازم و ثبات نسبی برخوردار باشد تا دست کم بتواند در چارچوب نقشه‌های ‌راهی چون «رونق و جهش تولید» انجام وظیفه کند.

این مهم اما به هر تقدیر؛ تاکنون رخ نداده و متاسفانه مهمترین سنگر جبهه اقتصادی داخلی در برابر هجوم همه‌جانبه دشمن با ضعف و ناکارآمدی مشهود دست به گریبان بوده است.

از سویی؛ همواره یکی از مهمترین ایرادات بخش‌های مختلف در دولت حاضر، عدم توجه به ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق، شفاف و به موقع بوده که این مسئله در وزارت صمت نیز با وضوح بیشتری نمایان بوده است، چه، ضعف اطلاع‌رسانی فضا را برای دشمنان فعال در بستر جنگ نرم فراهم‌تر ساخته و دست آنان را برای ناامیدتر کردن مردم بازتر خواهد کرد.

حال؛ علیرضا رزم‌حسینی که از روز هشتم مهرماه سال‌جاری با وجود مخالفت‌های زیاد در صحن مجلس، نهایتا موفق به کسب رأی اعتماد نمایندگان شد و بر صندلی وزارت تکیه زد، به نظر می‌رسد در کنار قدمهای نسبتا مناسبی که در حوزه های تخصصی برداشته برای رفع نقیصه حوزه اطلاع‌رسانی راه درستی را در پیش گرفته باشد.

وزیر جدید صمت روز پنجشنبه گذشته (22 آبان‌ماه) در اقدامی جالب توجه و به نظر هوشمندانه که می‌تواند نشان از فهم درست او از مقوله اطلاع‌رسانی و افکار عمومی داشته باشد، «علی اصغر پورمحمدی» مدیر کارکشته و خوش‌نام تلویزیون در سال‌های نه‌چندان دور را به عنوان مشاور وزیر و رییس شورای رسانه، تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب کرد.   

انتصاب پورمحمدی در این حوزه به عنوان کسی که سابقه روشن و درخشانی در جذب مخاطب و ارتباط با افکار عمومی به ویژه در دوران مدیریت خود در شبکه سوم سیما دارد، در کنار انجام اقدامات اصولی و مدبرانه در دیگر حوزه‌های تخصصی این وزارت‌خانه، به صورت بالقوه می‌تواند بخشی از نابسامانی‌های به جا مانده از ادوار گذشته را جبران کند. البته بالفعل شدن این ظرفیت طبیعتا نیازمند هماهنگی و همراه دیگر اجزاء داخل وزارت‌خانه و همچنین دیگر ارکان اطلاع‌رسانی در بدنه دولت است.

نکته آنکه؛ همواره یکی از اشکالات دستگاه‌های مختلف در کشور که بارها مورد تذکر دلسوزان و به ویژه رهبر معظم انقلاب واقع شده، فقدان سواد رسانه‌ای و افراد متخصص و با تجربه در این حوزه و ناتوانی در ارتباط‌‌گیری با افکار عمومی است، که از نمونه‌های روشن آن می‌توان به مجموعه‌های مهمی چون سازمان بورس، وزارت اقتصاد، وزارت جهاد کشاورزی، بانک مرکزی و... اشاره کرد.

البته بدیهی است چنین انتصاباتی انتظارات بیشتری را به دنبال خواهد داشت و توقع می‌رود که دست کم در 9 ماه باقی مانده از عمر این دولت، حوزه اطلاع‌رسانی در وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان پیشانی جبهه اقتصادی در برابر تحریم‌های ظالمانه دشمن بهتر از گذشته به وظایف خود عمل کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
X
آگهی تبلیغاتی