×
اقتصادی
شناسه خبر : 56569
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/08/25 ساعت 06:35
پیام انتصاب مدیر خوش‌نام تلویزیون در وزارت صمت چیست؟

نورنیوز بررسی کرد؛

پیام انتصاب مدیر خوش‌نام تلویزیون در وزارت صمت چیست؟

یکی از اشکالات دستگاه‌های مختلف در کشور که بارها مورد تذکر دلسوزان و به ویژه رهبر معظم انقلاب واقع شده، فقدان سواد رسانه‌ای و افراد متخصص و با تجربه در این حوزه و ناتوانی در ارتباط‌‌گیری با افکار عمومی است.

نورنیوز ـ گروه اقتصادی: وزارت صنعت، معدن و تجارت با وجود آمد و رفت نام‌های کوچک و بزرگ، شرایط پر تنشی را در دو دوره ریاست جمهوری حسن روحانی تجربه کرده و به اذعان بسیاری از کارشناسان اقتصادی نتوانسته انتظارات را برآورده سازد.

از سال 92 تاکنون صندلی اصلی ساختمان خیابان سمیه بین 4 وزیر یعنی محمدرضا نعمت‌زاده، محمد شریعتمداری، رضا رحمانی و علیرضا رزم‌حسینی و دو سرپرست یعنی حسین مدرس خیابانی و جعفر سرقینی دست به دست شده است.

این حجم از رفت و آمد در این وزارت‌خانه حساس و کلیدی در حالی رخ داده که با توجه به جنگ اقتصادی تمام عیار و تحریم‌های حداکثری دشمن طی این سال‌ها انتظار می‌رفت مدیریت این وزارت‌خانه از کارآمدی لازم و ثبات نسبی برخوردار باشد تا دست کم بتواند در چارچوب نقشه‌های ‌راهی چون «رونق و جهش تولید» انجام وظیفه کند.

این مهم اما به هر تقدیر؛ تاکنون رخ نداده و متاسفانه مهمترین سنگر جبهه اقتصادی داخلی در برابر هجوم همه‌جانبه دشمن با ضعف و ناکارآمدی مشهود دست به گریبان بوده است.

از سویی؛ همواره یکی از مهمترین ایرادات بخش‌های مختلف در دولت حاضر، عدم توجه به ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق، شفاف و به موقع بوده که این مسئله در وزارت صمت نیز با وضوح بیشتری نمایان بوده است، چه، ضعف اطلاع‌رسانی فضا را برای دشمنان فعال در بستر جنگ نرم فراهم‌تر ساخته و دست آنان را برای ناامیدتر کردن مردم بازتر خواهد کرد.

حال؛ علیرضا رزم‌حسینی که از روز هشتم مهرماه سال‌جاری با وجود مخالفت‌های زیاد در صحن مجلس، نهایتا موفق به کسب رأی اعتماد نمایندگان شد و بر صندلی وزارت تکیه زد، به نظر می‌رسد در کنار قدمهای نسبتا مناسبی که در حوزه های تخصصی برداشته برای رفع نقیصه حوزه اطلاع‌رسانی راه درستی را در پیش گرفته باشد.

وزیر جدید صمت روز پنجشنبه گذشته (22 آبان‌ماه) در اقدامی جالب توجه و به نظر هوشمندانه که می‌تواند نشان از فهم درست او از مقوله اطلاع‌رسانی و افکار عمومی داشته باشد، «علی اصغر پورمحمدی» مدیر کارکشته و خوش‌نام تلویزیون در سال‌های نه‌چندان دور را به عنوان مشاور وزیر و رییس شورای رسانه، تبلیغات و اطلاع‌رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب کرد.   

انتصاب پورمحمدی در این حوزه به عنوان کسی که سابقه روشن و درخشانی در جذب مخاطب و ارتباط با افکار عمومی به ویژه در دوران مدیریت خود در شبکه سوم سیما دارد، در کنار انجام اقدامات اصولی و مدبرانه در دیگر حوزه‌های تخصصی این وزارت‌خانه، به صورت بالقوه می‌تواند بخشی از نابسامانی‌های به جا مانده از ادوار گذشته را جبران کند. البته بالفعل شدن این ظرفیت طبیعتا نیازمند هماهنگی و همراه دیگر اجزاء داخل وزارت‌خانه و همچنین دیگر ارکان اطلاع‌رسانی در بدنه دولت است.

نکته آنکه؛ همواره یکی از اشکالات دستگاه‌های مختلف در کشور که بارها مورد تذکر دلسوزان و به ویژه رهبر معظم انقلاب واقع شده، فقدان سواد رسانه‌ای و افراد متخصص و با تجربه در این حوزه و ناتوانی در ارتباط‌‌گیری با افکار عمومی است، که از نمونه‌های روشن آن می‌توان به مجموعه‌های مهمی چون سازمان بورس، وزارت اقتصاد، وزارت جهاد کشاورزی، بانک مرکزی و... اشاره کرد.

البته بدیهی است چنین انتصاباتی انتظارات بیشتری را به دنبال خواهد داشت و توقع می‌رود که دست کم در 9 ماه باقی مانده از عمر این دولت، حوزه اطلاع‌رسانی در وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان پیشانی جبهه اقتصادی در برابر تحریم‌های ظالمانه دشمن بهتر از گذشته به وظایف خود عمل کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
فیفا سوت بازی ایران را به داور فینال جام جهانی 2022 سپرد
تماس هولناک، ترفند جدید کلاهبرداران برای اخاذی از خانواده‌ها
نورنما | حملات اسرائیل، شهر ساحلی باستانی صور لبنان را به لرزه درآورد
قیمت نقره امروز سه شنبه 2 تیر 1405 +جدول
ریزش بی سابقه بورس آمریکا
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 2 تیر 1405 +جدول
بازگشایی تدریجی فضای هوایی کشور آغاز شد
اعتراض رسمی گل‌گهر به برگزاری تورنمنت تعیین سهمیه آسیایی
زلاتان: مسی از پله و مارادونا هم بزرگ‌تر است
نماینده وزارت بهداشت برای مراسم تشییع رهبر شهید تعیین شد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پانزدهم
عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: انحصار خرید کالای آمریکایی در تفاهم‌نامه وجود ندارد
عارف: اطلاع‌رسانی مراسم وداع و تدفین رهبر شهید فقط از ستاد انجام می‌شود
خرس قهوه‌ای در باغ‌شادی خاتم دیده شد
«بامداد خمار» بازگشت + زمان انتشار
نقد وزارت صمت به ایران‌خودرو در پی افزایش قیمت بیش از حد
چه محصولاتی از ممنوعیت صادرات معاف شدند؟
رئیس جمهور وارد اسلام‌آباد شد/عاصم منیر به دیدار پزشکیان رفت
پرسپولیس در آستانه توافق نهایی با دراگان اسکوچیچ
فیش حقوقی خرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی منتشر شد
روایت خلبان جنگنده ساقط‌شده آمریکایی از قدرت پهپادی ایران
وزیر ارتباطات: قبوض تلفن فعلاً قطع نمی‌شود
شرط تل‌آویو برای خروج از لبنان: حزب‌الله باید ازبین برود
برای سوخت‌گیری پول نقد همراه داشته باشید
تشکیل کمیته مشترک ایران و عمان برای گفت‌گو درباره تنگه هرمز+ بیانیه مشترک
مسابقات رالی قهرمانی جهان به آمریکا بازمی‌گردد
نقض آتش بس؛ اشغالگران صهیونیستی به جنوب لبنان حمله کردند
رهبر کره شمالی خواستار گسترش زرادخانه هسته‌ای شد
وزیر ارشاد: روایت غالب مذاکرات، پیروزی ایران است
سقوط 270 میلیارد دلاری ارزش گوگل
نگرانی در تل‌آویو؛ ترس و نارضایتی در ارتش اسرائیل شدت گرفت
برگزاری دیدار پرسپولیس- چادرملو قطعی شد/درخواست تعویق بازی +مکان بازی
رایزنی دیپلماتیک قطر و هلند در دیدار وزرای خارجه دو کشور
حزب‌الله: رژیم صهیونیستی آتش‌بس را به‌طور آشکار نقض کرد
تفاهم ترامپ با ایران شکست استراتژیک بود
فرمانده نیروی زمینی ارتش: تا پای جان از کشور دفاع می‌کنیم
نماینده ایران در ژنو: تنگه هرمز به روی کشتی‌های تجاری باز است
استشمام بوی فساد در سرنوشت 10 شمش طلا در آتیه صبا
اسلام‌آباد توافق تهران و واشنگتن را گامی مثبت دانست
بسیج عمومی یمن برای مقابله با متجاوزان اعلام آمادگی کامل کرد
صدرنشینی دانشگاه تهران در رتبه‌بندی جهانی کیو اس
اختلال در خدمات 6 بانک کشور + پاسخ شرکت خدمات انفورماتیک
فعال‌سازی شعب غیرفعال دیوان عالی برای کاهش اطاله دادرسی
اژه‌ای: هیمنه آمریکا در برابر اراده ملت ایران شکسته شد
نورنما | بمب های یخی، سلاح باغ وحش برلین علیه موج گرما
تهران 13 و 14 تیر تعطیل است؛ 15 تیر کل کشور
بورس دوباره صعودی شد
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
سوگ سرخ آزادگی
پرونده زمین‌خواری با سوءاستفاده از نام ایثارگران افشا شد