×
سیاسی
شناسه خبر : 56381
تاریخ انتشار : شنبه 1399/08/17 ساعت 20:16
فوری: رسانه‌ها برنده انتخابات آمریکا را اعلام کردند/ واکنش ترامپ و بایدن

این خبر تکمیل می‌شود...

فوری: رسانه‌ها برنده انتخابات آمریکا را اعلام کردند/ واکنش ترامپ و بایدن

بر اساس گزارش برخی منابع برتری بایدن بر ترامپ در پنسیلوانیا به حدود 31 هزار رای رسیده و وی این ایالت را برده است. در صورتی که بایدن این ایالت را برده باشد، بدون احتساب آرای آریزونا به 273 الکترال و با احتساب آن به 284 الکترال رسیده است. برای پیروزی 270 الکترال کافی‌ست.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: برآورد سی‌ان‌ان حاکی است بایدن انتخابات ریاست جمهوری را برده است.

برآورد آسوشیتدپرس نیز با توجه به پیروزی بایدن در پنسیلوانیا و اینکه این ایالت ۲۰ الکترال دارد، بر پیروزی بایدن قرار گرفته است. 

شبکه خبری ای‌بی‌سی هم بایدن را برنده انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خواند. 

بر اساس گزارش برخی منابع برتری بایدن بر ترامپ در پنسیلوانیا به حدود ۳۱ هزار رای رسیده و وی این ایالت را برده است. در صورتی که بایدن این ایالت را برده باشد، بدون احتساب آرای آریزونا به ۲۷۳ الکترال و با احتساب آن به ۲۸۴ الکترال رسیده است. برای پیروزی ۲۷۰ الکترال کافی‌ست. 

دقایقی قبل دونالد ترامپ که به باشگاه گلف خود در ویرجینیا رفته در توییتی تاکید کرد که او با اختلاف زیاد برنده انتخابات است. 

شبکه ام‌اس‌ان‌بی‌سی هم می‌گوید بایدن برنده انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا شده است. 

برخی منابع گزارش دادند که فاکس‌نیوز هم با برآورد اینکه بایدن پنسیلوانیا و نوادا را برده، سرانجام بایدن را پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا اعلام کرد. 

 اگر بایدن پنسیلوانیا، نوادا و آریزونا را برده باشد، تعداد الکترال او به ۲۹۰ می‌رسد. مشخص نیست که آیا تیم انتخاباتی ترامپ پیروزی بایدن را تایید می‌کنند یا نه؟ ترامپ بر وقوع تقلب در پنسیلوانیا تأکید کرده و خود را برنده انتخابات دانسته است. 

در همین حال ترامپ به اعلام پیروزی «بایدن» در رسانه‌ها واکنش نشان داد و این نتیجه را نپذیرفت.

او در واکنش به اعلام نام بایدن به عنوان پیروز انتخابات ریاست جمهوری توسط چندین رسانه آمریکایی اعلام کرد: آرای قانونی تصمیم می‌گیرند که چه کسی پیروزی انتخابات است، نه رسانه‌ها.

دونالد ترامپ در بیانیه خود اعلام کرد که بایدن از آن رو با همراهی رسانه‌های متحدش، خود را با عجله در موقعیت برنده قرار داده که نمی‌خواهد حقیقت افشا شود. 

ترامپ در بیانیه خود خبر داده که از روز دوشنبه روند حقوقی برای پیگیری موضوع انتخابات در دادگاه آغاز خواهد شد. 


 

بایدن در واکنش به خبر پیروزی‌اش در توئیتی اعلام کرد: من رئیس جمهور همه آمریکایی ها خواهم بود؛ چه به من رای داده باشید یا نه. آمریکا،  افتخار میکنم که شما من را برای هدایت کشور بزرگمان انتخاب کردید. کار پیش روی ما سخت خواهد بود، ایمانی را که به من دادی حفظ خواهم کرد.

جو بایدن همچنین عبارت رئیس‌جمهور منتخب را به بیوگرافی خود در توییتر افزود. 


 

با اعلام رسانه‌ای پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا، «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا، پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را به او تبریک گفت.

«نانسی پلوسی» رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا انتخاب بایدن را امیدواری جدیدی در آمریکا دانست.

«چاک شومر» رهبر اقلیت دموکرات سنا نیز اعلام کرد: بایدن یک رئیس جمهور عالی برای همه آمریکایی‌ها خواهد بود.

 خبرگزاری آسوشیتدپرس پیروزی بایدن در ایالت نوادا را تایید کرد تا به طور رسمی تعداد آرای الکترال رییس جمهور منتخب آمریکا به عدد ٢٩٠ برسد.


 

سی‌ان‌ان در خبری فوری اعلام کرد: ترامپ هیچ برنامه‌ای برای دعوت از بایدن به کاخ سفید ندارد.

متن کامل بیانیه ترامپ پس از اعلام پیروزی بایدن توسط رسانه‌ها:

همه ما می‌دانیم که جو بایدن برای اینکه به نادرستی خود را پیروز نشان دهد، عجله می‌کند و متحدان رسانه‌ای او نیز به شدت تلاش می‌کنند که کمکش کنند. آنها نمی‌خواهند حقیقت برملا شود. حقیقت ساده اینجاست که این انتخابات هنوز با تمام شدن فاصله زیادی دارد. جو بایدن رسماََ برنده هیچ ایالتی اعلام نشده، چه برسد به اینکه برنده ایالت‌های کلیدی که به بازشماری آراء رفته‌اند یا ایالت‌هایی که ستاد ما چالش‌های حقوقی مشروع ارائه داده که می‌تواند برنده نهایی را تعیین کند. برای نمونه در پنسیلوانیا، ناظران قانونی ما اجازه دسترسی معنادار برای نظارت بر روند شمارش آراء را پیدا نکردند. آراء قانونی تصمیم می‌گیرند که چه کسی رئیس‌جمهور است، نه رسانه‌های خبری. ستاد ما از روز دوشنبه پیگیرد قانونی پرونده ما در دادگاه را آغاز می‌کند تا مطمئن شود قوانین انتخاباتی کاملا رعایت شوند و پیروز حقیقی مشخص شود. مردم آمریکا شایسته انتخابات صادقانه هستند، این یعنی که شمارش تمام آراء قانونی و نه شمارش آراء غیرقانونی. این تنها راه برای مطمئن شدن از این است که افکار عمومی به انتخابات ما اعتماد کامل دارند. هنوز هم مبهوت‌کننده است که ستاد بایدن با اصول بنیادین مخالفت می‌کند و می‌خواهد رأی‌هایی شمرده شود که جعلی و ساختگی هستند یا توسط رأی‌دهندگان غیرواجد شرایط یا مُردگان انداخته شده‌اند. فقط حزبی که مشغول اقدام نادرست است، به صورت غیرقانونی ناظران را از اتاق شمارش آراء بیرون می‌کند و در دادگاه می‌جنگد تا مانع دسترسی آنها شود. پس بایدن در حال مخفی کردن چه چیزی است؟ من تا زمانی که مردم آمریکا آراء درستی را که لایق آن هستند شمارش شود و تا زمانی که دموکراسی بطلبد، توقف نمی‌کنم.

«امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه با تبریک به جو بایدن و کمالا هریس اظهار داشت: چالش های زیادی در انتظار ایالات متحده و فرانسه است.

«کامالا هریس» معاون بایدن هم عبارت «معاون رئیس‌جمهوری منتخب» را به بیوگرافی خود در توییتر افزود. 


 

ادامه دارد....


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند