×
سیاسی
شناسه خبر : 56381
تاریخ انتشار : شنبه 1399/08/17 ساعت 20:16
فوری: رسانه‌ها برنده انتخابات آمریکا را اعلام کردند/ واکنش ترامپ و بایدن

این خبر تکمیل می‌شود...

فوری: رسانه‌ها برنده انتخابات آمریکا را اعلام کردند/ واکنش ترامپ و بایدن

بر اساس گزارش برخی منابع برتری بایدن بر ترامپ در پنسیلوانیا به حدود 31 هزار رای رسیده و وی این ایالت را برده است. در صورتی که بایدن این ایالت را برده باشد، بدون احتساب آرای آریزونا به 273 الکترال و با احتساب آن به 284 الکترال رسیده است. برای پیروزی 270 الکترال کافی‌ست.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: برآورد سی‌ان‌ان حاکی است بایدن انتخابات ریاست جمهوری را برده است.

برآورد آسوشیتدپرس نیز با توجه به پیروزی بایدن در پنسیلوانیا و اینکه این ایالت ۲۰ الکترال دارد، بر پیروزی بایدن قرار گرفته است. 

شبکه خبری ای‌بی‌سی هم بایدن را برنده انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خواند. 

بر اساس گزارش برخی منابع برتری بایدن بر ترامپ در پنسیلوانیا به حدود ۳۱ هزار رای رسیده و وی این ایالت را برده است. در صورتی که بایدن این ایالت را برده باشد، بدون احتساب آرای آریزونا به ۲۷۳ الکترال و با احتساب آن به ۲۸۴ الکترال رسیده است. برای پیروزی ۲۷۰ الکترال کافی‌ست. 

دقایقی قبل دونالد ترامپ که به باشگاه گلف خود در ویرجینیا رفته در توییتی تاکید کرد که او با اختلاف زیاد برنده انتخابات است. 

شبکه ام‌اس‌ان‌بی‌سی هم می‌گوید بایدن برنده انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا شده است. 

برخی منابع گزارش دادند که فاکس‌نیوز هم با برآورد اینکه بایدن پنسیلوانیا و نوادا را برده، سرانجام بایدن را پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا اعلام کرد. 

 اگر بایدن پنسیلوانیا، نوادا و آریزونا را برده باشد، تعداد الکترال او به ۲۹۰ می‌رسد. مشخص نیست که آیا تیم انتخاباتی ترامپ پیروزی بایدن را تایید می‌کنند یا نه؟ ترامپ بر وقوع تقلب در پنسیلوانیا تأکید کرده و خود را برنده انتخابات دانسته است. 

در همین حال ترامپ به اعلام پیروزی «بایدن» در رسانه‌ها واکنش نشان داد و این نتیجه را نپذیرفت.

او در واکنش به اعلام نام بایدن به عنوان پیروز انتخابات ریاست جمهوری توسط چندین رسانه آمریکایی اعلام کرد: آرای قانونی تصمیم می‌گیرند که چه کسی پیروزی انتخابات است، نه رسانه‌ها.

دونالد ترامپ در بیانیه خود اعلام کرد که بایدن از آن رو با همراهی رسانه‌های متحدش، خود را با عجله در موقعیت برنده قرار داده که نمی‌خواهد حقیقت افشا شود. 

ترامپ در بیانیه خود خبر داده که از روز دوشنبه روند حقوقی برای پیگیری موضوع انتخابات در دادگاه آغاز خواهد شد. 


 

بایدن در واکنش به خبر پیروزی‌اش در توئیتی اعلام کرد: من رئیس جمهور همه آمریکایی ها خواهم بود؛ چه به من رای داده باشید یا نه. آمریکا،  افتخار میکنم که شما من را برای هدایت کشور بزرگمان انتخاب کردید. کار پیش روی ما سخت خواهد بود، ایمانی را که به من دادی حفظ خواهم کرد.

جو بایدن همچنین عبارت رئیس‌جمهور منتخب را به بیوگرافی خود در توییتر افزود. 


 

با اعلام رسانه‌ای پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا، «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا، پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را به او تبریک گفت.

«نانسی پلوسی» رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا انتخاب بایدن را امیدواری جدیدی در آمریکا دانست.

«چاک شومر» رهبر اقلیت دموکرات سنا نیز اعلام کرد: بایدن یک رئیس جمهور عالی برای همه آمریکایی‌ها خواهد بود.

 خبرگزاری آسوشیتدپرس پیروزی بایدن در ایالت نوادا را تایید کرد تا به طور رسمی تعداد آرای الکترال رییس جمهور منتخب آمریکا به عدد ٢٩٠ برسد.


 

سی‌ان‌ان در خبری فوری اعلام کرد: ترامپ هیچ برنامه‌ای برای دعوت از بایدن به کاخ سفید ندارد.

متن کامل بیانیه ترامپ پس از اعلام پیروزی بایدن توسط رسانه‌ها:

همه ما می‌دانیم که جو بایدن برای اینکه به نادرستی خود را پیروز نشان دهد، عجله می‌کند و متحدان رسانه‌ای او نیز به شدت تلاش می‌کنند که کمکش کنند. آنها نمی‌خواهند حقیقت برملا شود. حقیقت ساده اینجاست که این انتخابات هنوز با تمام شدن فاصله زیادی دارد. جو بایدن رسماََ برنده هیچ ایالتی اعلام نشده، چه برسد به اینکه برنده ایالت‌های کلیدی که به بازشماری آراء رفته‌اند یا ایالت‌هایی که ستاد ما چالش‌های حقوقی مشروع ارائه داده که می‌تواند برنده نهایی را تعیین کند. برای نمونه در پنسیلوانیا، ناظران قانونی ما اجازه دسترسی معنادار برای نظارت بر روند شمارش آراء را پیدا نکردند. آراء قانونی تصمیم می‌گیرند که چه کسی رئیس‌جمهور است، نه رسانه‌های خبری. ستاد ما از روز دوشنبه پیگیرد قانونی پرونده ما در دادگاه را آغاز می‌کند تا مطمئن شود قوانین انتخاباتی کاملا رعایت شوند و پیروز حقیقی مشخص شود. مردم آمریکا شایسته انتخابات صادقانه هستند، این یعنی که شمارش تمام آراء قانونی و نه شمارش آراء غیرقانونی. این تنها راه برای مطمئن شدن از این است که افکار عمومی به انتخابات ما اعتماد کامل دارند. هنوز هم مبهوت‌کننده است که ستاد بایدن با اصول بنیادین مخالفت می‌کند و می‌خواهد رأی‌هایی شمرده شود که جعلی و ساختگی هستند یا توسط رأی‌دهندگان غیرواجد شرایط یا مُردگان انداخته شده‌اند. فقط حزبی که مشغول اقدام نادرست است، به صورت غیرقانونی ناظران را از اتاق شمارش آراء بیرون می‌کند و در دادگاه می‌جنگد تا مانع دسترسی آنها شود. پس بایدن در حال مخفی کردن چه چیزی است؟ من تا زمانی که مردم آمریکا آراء درستی را که لایق آن هستند شمارش شود و تا زمانی که دموکراسی بطلبد، توقف نمی‌کنم.

«امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه با تبریک به جو بایدن و کمالا هریس اظهار داشت: چالش های زیادی در انتظار ایالات متحده و فرانسه است.

«کامالا هریس» معاون بایدن هم عبارت «معاون رئیس‌جمهوری منتخب» را به بیوگرافی خود در توییتر افزود. 


 

ادامه دارد....


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واردات شمش طلا برای سرمایه‌گذاران خارجی آزاد شد
پیام تسلیت رهبر انقلاب به آیت‌الله سیستانی
واکنش مقاومت عراق به تهدیدهای نتانیاهو
ممنوعیت پرواز پهپادهای غیرنظامی در دانمارک
تاج: برای نماینده هند که به ایران نیامد متأسفم؛ این تیم باید جریمه شود
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 7 مهر + جدول
ایران در "گذرگاه"
رشد 61 هزار واحدی بورس در روز سقوط صندوق‌های طلا
نیمی از کارمندان آژانس آنروا در غره شهید شده‌اند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 6 مهر 1404
پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت مادر حداد عادل
دیدار سپاهان و موهون باگان لغو می‌شود
اجازه نمی‌دهیم با سفره مردم شوخی کنند
بیانیه شورای اروپا درباره بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران
اخراج‌های گسترده در آستانه تعطیلی دولت آمریکا
آتش‌نشانی تهران در لیست پنج آتش‌نشانی برتر جهان
رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: بدون راه حل سیاسی جنگ بی‌فایده است
مهلت 3 ماهه برای ترخیص خودروهای توقیفی
آیین گرامیداشت روز آتش‌نشان با حضور رئیس‌جمهور
15 طرح برای خروج از NPT ارائه شده است
رکورد هفت‌ ساله تولید نفت شکسته شد
سید محمد خاتمی به آیت الله سیستانی تسلیت گفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 7 مهر1404+ جدول
قتل پدر ومادر در پی اختلاف خانوادگی
بارش‌های پاییز کمتر از حد نرمال خواهد بود
زمان پیش فروش 400 هزار قطعه سکه اعلام شد+جزئیات
حمله موشکی و پهپادی یمن به رژیم صهیونیستی
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(90) « بندرچارک»
فیفا به دنبال تغییر قانون پنالتی
اذعان رسانه عبری درباره شرایط وخیم اجتماعی در اسرائیل
دیدار جولانی با رئیس کنگره جهانی یهودیان
صعود تیم فوتبال نابینایان ایران به فینال جام ملت ها
تصاویر جاسوس مورد وثوق رژیم صهیونیستی که به دار مجازات آویخته شد
سفر سفیر آمریکا در تل آویو به مصر به تعویق افتاد
60 درصد کارگران چند شغله‌ هستند
پزشکیان در مصاحبه با فاکس نیوز: توهم غربی ها درباره ایران غیر واقعی است
اعتراض ایران به اقدام دبیرخانه سازمان ملل
تهرانی‌ها 14.5 درصد کمتر از سال گذشته آب مصرف کردند
کیفیت هوای پایتخت امروز چگونه است ؟
نورویدئو | سیدمقاومت؛ شمع فروزان جبهه آزادی
چرا فارغ‌التحصیلان پرستاری وارد بازار کار نمی‌شوند؟
بیم و امید‌های پساماشه
هم جنگ شد هم اسنپ‌بک؛ حالا چه کنیم؟
شرایط دشوار کشور و مصالح ملی
هشتاد سالگی سازمان ملل متحد نگرش‌ها، روش‌ها و پویش‌ها
کاخ سفید: به توافق برای توقف جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
حکم اعدام برای وزیر سابق کشاورزی چین به اتهام فساد مالی
پیش فروش و فروش فوق العاده محصولات ایران‌خودرو بدون حساب وکالتی+ جدول قیمت محصولات
دوفوریتی | خیانت همسران هم پایان تلخ، هم تلخی بی پایان
بقایی: اقدام تروئیکا برای بازگرداندن قطعنامه‌های علیه ایران غیرقانونی است
X
آگهی تبلیغاتی