×
سیاسی
شناسه خبر : 56381
تاریخ انتشار : شنبه 1399/08/17 ساعت 20:16
فوری: رسانه‌ها برنده انتخابات آمریکا را اعلام کردند/ واکنش ترامپ و بایدن

این خبر تکمیل می‌شود...

فوری: رسانه‌ها برنده انتخابات آمریکا را اعلام کردند/ واکنش ترامپ و بایدن

بر اساس گزارش برخی منابع برتری بایدن بر ترامپ در پنسیلوانیا به حدود 31 هزار رای رسیده و وی این ایالت را برده است. در صورتی که بایدن این ایالت را برده باشد، بدون احتساب آرای آریزونا به 273 الکترال و با احتساب آن به 284 الکترال رسیده است. برای پیروزی 270 الکترال کافی‌ست.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: برآورد سی‌ان‌ان حاکی است بایدن انتخابات ریاست جمهوری را برده است.

برآورد آسوشیتدپرس نیز با توجه به پیروزی بایدن در پنسیلوانیا و اینکه این ایالت ۲۰ الکترال دارد، بر پیروزی بایدن قرار گرفته است. 

شبکه خبری ای‌بی‌سی هم بایدن را برنده انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خواند. 

بر اساس گزارش برخی منابع برتری بایدن بر ترامپ در پنسیلوانیا به حدود ۳۱ هزار رای رسیده و وی این ایالت را برده است. در صورتی که بایدن این ایالت را برده باشد، بدون احتساب آرای آریزونا به ۲۷۳ الکترال و با احتساب آن به ۲۸۴ الکترال رسیده است. برای پیروزی ۲۷۰ الکترال کافی‌ست. 

دقایقی قبل دونالد ترامپ که به باشگاه گلف خود در ویرجینیا رفته در توییتی تاکید کرد که او با اختلاف زیاد برنده انتخابات است. 

شبکه ام‌اس‌ان‌بی‌سی هم می‌گوید بایدن برنده انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا شده است. 

برخی منابع گزارش دادند که فاکس‌نیوز هم با برآورد اینکه بایدن پنسیلوانیا و نوادا را برده، سرانجام بایدن را پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا اعلام کرد. 

 اگر بایدن پنسیلوانیا، نوادا و آریزونا را برده باشد، تعداد الکترال او به ۲۹۰ می‌رسد. مشخص نیست که آیا تیم انتخاباتی ترامپ پیروزی بایدن را تایید می‌کنند یا نه؟ ترامپ بر وقوع تقلب در پنسیلوانیا تأکید کرده و خود را برنده انتخابات دانسته است. 

در همین حال ترامپ به اعلام پیروزی «بایدن» در رسانه‌ها واکنش نشان داد و این نتیجه را نپذیرفت.

او در واکنش به اعلام نام بایدن به عنوان پیروز انتخابات ریاست جمهوری توسط چندین رسانه آمریکایی اعلام کرد: آرای قانونی تصمیم می‌گیرند که چه کسی پیروزی انتخابات است، نه رسانه‌ها.

دونالد ترامپ در بیانیه خود اعلام کرد که بایدن از آن رو با همراهی رسانه‌های متحدش، خود را با عجله در موقعیت برنده قرار داده که نمی‌خواهد حقیقت افشا شود. 

ترامپ در بیانیه خود خبر داده که از روز دوشنبه روند حقوقی برای پیگیری موضوع انتخابات در دادگاه آغاز خواهد شد. 


 

بایدن در واکنش به خبر پیروزی‌اش در توئیتی اعلام کرد: من رئیس جمهور همه آمریکایی ها خواهم بود؛ چه به من رای داده باشید یا نه. آمریکا،  افتخار میکنم که شما من را برای هدایت کشور بزرگمان انتخاب کردید. کار پیش روی ما سخت خواهد بود، ایمانی را که به من دادی حفظ خواهم کرد.

جو بایدن همچنین عبارت رئیس‌جمهور منتخب را به بیوگرافی خود در توییتر افزود. 


 

با اعلام رسانه‌ای پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا، «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا، پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را به او تبریک گفت.

«نانسی پلوسی» رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا انتخاب بایدن را امیدواری جدیدی در آمریکا دانست.

«چاک شومر» رهبر اقلیت دموکرات سنا نیز اعلام کرد: بایدن یک رئیس جمهور عالی برای همه آمریکایی‌ها خواهد بود.

 خبرگزاری آسوشیتدپرس پیروزی بایدن در ایالت نوادا را تایید کرد تا به طور رسمی تعداد آرای الکترال رییس جمهور منتخب آمریکا به عدد ٢٩٠ برسد.


 

سی‌ان‌ان در خبری فوری اعلام کرد: ترامپ هیچ برنامه‌ای برای دعوت از بایدن به کاخ سفید ندارد.

متن کامل بیانیه ترامپ پس از اعلام پیروزی بایدن توسط رسانه‌ها:

همه ما می‌دانیم که جو بایدن برای اینکه به نادرستی خود را پیروز نشان دهد، عجله می‌کند و متحدان رسانه‌ای او نیز به شدت تلاش می‌کنند که کمکش کنند. آنها نمی‌خواهند حقیقت برملا شود. حقیقت ساده اینجاست که این انتخابات هنوز با تمام شدن فاصله زیادی دارد. جو بایدن رسماََ برنده هیچ ایالتی اعلام نشده، چه برسد به اینکه برنده ایالت‌های کلیدی که به بازشماری آراء رفته‌اند یا ایالت‌هایی که ستاد ما چالش‌های حقوقی مشروع ارائه داده که می‌تواند برنده نهایی را تعیین کند. برای نمونه در پنسیلوانیا، ناظران قانونی ما اجازه دسترسی معنادار برای نظارت بر روند شمارش آراء را پیدا نکردند. آراء قانونی تصمیم می‌گیرند که چه کسی رئیس‌جمهور است، نه رسانه‌های خبری. ستاد ما از روز دوشنبه پیگیرد قانونی پرونده ما در دادگاه را آغاز می‌کند تا مطمئن شود قوانین انتخاباتی کاملا رعایت شوند و پیروز حقیقی مشخص شود. مردم آمریکا شایسته انتخابات صادقانه هستند، این یعنی که شمارش تمام آراء قانونی و نه شمارش آراء غیرقانونی. این تنها راه برای مطمئن شدن از این است که افکار عمومی به انتخابات ما اعتماد کامل دارند. هنوز هم مبهوت‌کننده است که ستاد بایدن با اصول بنیادین مخالفت می‌کند و می‌خواهد رأی‌هایی شمرده شود که جعلی و ساختگی هستند یا توسط رأی‌دهندگان غیرواجد شرایط یا مُردگان انداخته شده‌اند. فقط حزبی که مشغول اقدام نادرست است، به صورت غیرقانونی ناظران را از اتاق شمارش آراء بیرون می‌کند و در دادگاه می‌جنگد تا مانع دسترسی آنها شود. پس بایدن در حال مخفی کردن چه چیزی است؟ من تا زمانی که مردم آمریکا آراء درستی را که لایق آن هستند شمارش شود و تا زمانی که دموکراسی بطلبد، توقف نمی‌کنم.

«امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه با تبریک به جو بایدن و کمالا هریس اظهار داشت: چالش های زیادی در انتظار ایالات متحده و فرانسه است.

«کامالا هریس» معاون بایدن هم عبارت «معاون رئیس‌جمهوری منتخب» را به بیوگرافی خود در توییتر افزود. 


 

ادامه دارد....


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اعلام تقویم آزمون‌های سال جدید
انتشار تصاویر هواپیمای منهدم شده آمریکا در عربستان
مشاور پیشین پنتاگون: آمریکا برای عملیات زمینی در ایران آماده نیست
آمریکا تحویل 400 موشک تاماهاوک به ژاپن را به تأخیر انداخت
شورای امنیت رای‌گیری درباره تنگه هرمز را به تاخیر انداخت
واکنش دبیرکل سازمان جهانی بهداشت به حمله به «انستیتو پاستور»
اختلال یا قطع خدمات وب آمازون در بحرین پس از حمله ایران
تفیض اختیار ساعت کاری کارمندان به رؤسای دستگاه‌ها و استانداران
افزایش قیمت نفت؛ بازار پر نوسان طلای سیاه
به هر کمک‌ نظامی آینده آمریکا به اسرائیل رای منفی خواهم داد
آخرین وضعیت پل بی یک البرز؛ عملیات بازسازی به زودی آغاز می شود
جاده چالوس یکطرفه شد
حمله به پل شهری مصداق بارز جنایت جنگی است
دشمن در تعرض دانشگاه ها سعی دارد مسیر پیشرفت علمی کشور را مختل کند
رئیس جمهوری برخاسته از عصر پیش از حجر
وضعیت آب و هوا امروز 14 فروردین 1405 +وضعیت استانها
کیفیت هوای پایتخت «قابل قبول» شد
منطق عصر حجر؛ بازتولید نازیسم در قرن بیست‌ویکم
کمک بازار سرمایه برای بازسازی فولاد مبارکه و فولاد خوزستان
معامله‌گری با جنگ؛ نقشه تازه ترامپ برای باج گیری
رونالدو آماده بازگشت؛ شمارش معکوس برای گل هزارم
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 14 فروردین 1405
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 14 فرودین1405 +جدول
ترامپ وزیر دادگستری و دادستان کل آمریکا را برکنار کرد
ریابکوف از تلاش آمریکا برای تغییر نظام کشورها انتقاد کرد
انهدام دومین جنگنده فوق پیشرفته F35 آمریکا در آسمان ایران
اعمال کارمزد 3.5 درصدی آمازون برای جبران افزایش هزینه سوخت
واکنش عراقچی به گزافه گویی ترامپ
آتش‌سوزی عمدی در کارخانه پهپادسازی همکار با اسرائیل در چک
نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره تنگه هرمز به تعویق افتاد
وال استریت ژورنال: کنترل تنگه هرمز پیروز جنگ را مشخص می‌کند
روسیه دومین کشتی حامل نفت را به کوبا ارسال می‌کند
حزب‌الله از حملات بیشتر علیه نظامیان صهیونیست خبر داد
اعتراف بی‌سابقه فعال سیاسی؛ بمباران نتیجه نداد، ایران قوی‌تر شد!
نخست وزیر سابق ژاپن: ترامپ خودشیفته و منفعت طلب است
نجات دو جان با دست‌های خالی آتش نشانان
حمله انتحاری در پاکستان با 20 کشته و زخمی
مشاور سابق پنتاگون: ترامپ برای توافق با ایران مستاصل شده است
2 ژنرال دیگر آمریکایی برکنار شدند
پکن: جنگ علیه ایران ادامه یابد تنگه هرمز هرگز به ثبات نخواهد رسید
جفری ساکس: دو رژیمِ قاتل، جهان را به لبه پرتگاه می‌کشانند
ماکرون: نمی‌توان ترامپ را جدی گرفت
نماینده کنگره: ترامپ بله‌ قربان‌گو می‌خواهد
سی‌ان‌ان در گزارشی به نقل از منابع اطلاعاتی آمریکا، ادعاهای ترامپ درخصوص ایران را رد کرد
مقاومت عراق: مردم خود را برای پیروزی بزرگ آماده کنند
محدودیت حمل سلاح شخصی توسط نیروهای نظامی در پایگاه‌ها لغو شد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به فرودگاه کاشان/انفجار در قم، کرج و تبریز
دیپلمات سابق آمریکا: حمله به پل در ایران احمقانه بود
برکناری احتمالی مدیر اطلاعات ملی تکذیب شد
جزئیات قطعنامه پیشنهادی بحرین درباره تنگه هرمز/رای گیری صبح امروز