×
فرهنگی
شناسه خبر : 56252
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/08/12 ساعت 12:09
پیش دبستانی رایگان برای نوآموزان/ پخش برنامه درسی پیش‌دبستانی‌ها در شاد و شبکه آموزش

پیش دبستانی رایگان برای نوآموزان/ پخش برنامه درسی پیش‌دبستانی‌ها در شاد و شبکه آموزش

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به آموزش و پرورش منطقه و ارائه نام نوآموز پیش دبستانی، یک کد دریافت کنند، این اقدام کاملا رایگان است و آنها می‌توانند بعد از این مرحله وارد اپلیکشین شاد شوند و آموزش مقطع پیش دبستانی را انجام دهند.

نورنیوز ـ گروه جامعه: «رضوان حکیم زاده» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره وضعیت نوآموزان مقطع پیش دبستانی بیان کرد: طبق شرایطی که وجود داشت، ما در مقایسه با سال گذشته شاهد کاهش آمار ثبت نام در مقطع پیش بدستانی بوده‌ایم.موضوعی که وجود دارد این است، اگر کودکانی که در این سن حساس یادگیری قرار دارند یک سال کامل را بدون هیچ برنامه‌ای بگذرانند از جهت رشد و یادگیری متضرر خواهند شد و همچنین از جهت بی برنامه بودن در خانه فرصت‌های زیادی را از دست می‌دهند.

وی افزود: در این خصوص پیگیری‌هایی انجام و در نهایت بخش نامه‌ای هم از سوی وزیر آموزش و پرورش به همه استان‌ها ابلاغ شد. این بخشنامه مبنی بر این بود که ما بتوانیم از همه بسترهای آموزش تلویزیونی، آموزش مجازی، تهیه درسنامه و همراه کردن خانواده‌ها برنامه‌هایی را بر اساس اهداف برنامه مصوب دوره پیش دبستانی ارائه کنیم.

حکیم زاده توضیح داد: خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به آموزش و پرورش منطقه و ارائه نام نوآموز،  یک کد دریافت کنند، این اقدام کاملا رایگان است و آنها می‌توانند بعد از این مرحله وارد اپلیکشین شاد شوند و آموزش مقطع پیش دبستانی را انجام دهند.

وی اضافه کرد: در ادامه این روند، ما اسامی نوآموزان پنج سال تمام که مشمول پیش دبستانی هستند را از ثبت احوال گرفته‌ایم و آن را به مناطق ارسال می‌کنیم. البته بعد از گذشتن یک مرحله از ثبت نام، نوآموزانی که از ثبت نام جامانده‌اند بررسی می‌شود تا بتوانند توسط مناطق پیگیری و ثبت نام شوند.

معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در عین حال با سازمان آموزش و پرورش استثنایی هم هماهنگ کردیم تا با توجه به فرصتی که فراهم شده، بتوانیم یک سال زودتر سنجش و غربالگری را انجام دهیم. یکی از اقدامات این سازمان مداخله به هنگام است، از این رو ما با همکاری آنها می‌توانیم امسال علاوه بر ارائه یک دوره پیش دبستانی رایگان، تقریبا یک سال زودتر غربالگری را انجام دهیم.

حکیم زاده در خصوص آموزش تلویزیونی مقطع پیش دبستانی گفت: خوشبختانه از اول ماه ربیع الاول برنامه‌های آموزشی مقطع پیش دبستانی آغاز و در استان‌ها هم ثبت نام شروع شده است. ما پیگیر هستیم که برنامه‌های سنجش و غربالگری دانش آموزان را بر اساس پایگاه‌هایی که اعلام کرده‌اند و مطابق با برنامه ثبت نام جلو ببریم.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه ثبت نام هزینه‌ای ندارد، اما یک برنامه منسجم و کارآمد را در اختیار نوآموزان و خانواده‌ها می‌گذارد. بچه ها وقت بسیار زیادی دارند و این فرصت خوبی است تا خانواد‌ها از آن استفاده کنند.در تماس‌هایی که ما با خانواده‌ها داشتیم خیلی از آنها عنوان کردند که ما نگران هستیم در این بازه زمانی که زیاد هم هست، فرزندانمان بدون برنامه پیش بروند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش درباره سوءاستفاده برخی از موسسات پیش دبستانی گفت: از طرف دیگر بسیاری از این موسسات بدون اینکه استانداردهای لازم را داشته باشند وارد میدان شده بودند  و برنامه هایی را تبلیغ می‌کردند که اصلا با سند تحول بنیادین و اصول تربیتی که ما به آن در آموزش و پرورش اعتقاد داریم،‌ پایبند نبوده‌اند.

حکیم زاده گفت: ولی آنها به خاطر خلائی که پیش آمده بود از فرصت استفاده کردند و بعضا هزینه‌های گزافی هم برای برنامه‌های بی‌کیفیت مجازی از والدین می‌گرفتند که با راه اندازی این برنامه‌ها که گفتم ما می توانیم مطمئن باشیم که یک برنامه استاندارد و مورد تایید وزارت آموزش و پرورش می‌تواند در اختیار نوآموزان پیش دبستانی قرار بگیرد.

او در پاسخ به این سوال که پیش از این خبر راه اندازی پیش دبستانی در شاد داده شده بود، آیا بعد از ثبت نام رایگان، نوآموزان به نرم افزار شاد منتقل می‌شوند؟ گفت: بله، هم به شاد منتقل می‌شوند و هم جدول پخش به خصوص برای این مقطع از سوی شبکه آموزش ارائه می‌شود. در ظرفیت شاد هم از شاد نما و از کانال هایی که تهیه شده است به تفکیک مناطق آموزشی به نوآموزان درس داده خواهد شد.


ایلنا
نظرات

آخرین اخبار
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد