×
فرهنگی
شناسه خبر : 56252
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/08/12 ساعت 12:09
پیش دبستانی رایگان برای نوآموزان/ پخش برنامه درسی پیش‌دبستانی‌ها در شاد و شبکه آموزش

پیش دبستانی رایگان برای نوآموزان/ پخش برنامه درسی پیش‌دبستانی‌ها در شاد و شبکه آموزش

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به آموزش و پرورش منطقه و ارائه نام نوآموز پیش دبستانی، یک کد دریافت کنند، این اقدام کاملا رایگان است و آنها می‌توانند بعد از این مرحله وارد اپلیکشین شاد شوند و آموزش مقطع پیش دبستانی را انجام دهند.

نورنیوز ـ گروه جامعه: «رضوان حکیم زاده» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره وضعیت نوآموزان مقطع پیش دبستانی بیان کرد: طبق شرایطی که وجود داشت، ما در مقایسه با سال گذشته شاهد کاهش آمار ثبت نام در مقطع پیش بدستانی بوده‌ایم.موضوعی که وجود دارد این است، اگر کودکانی که در این سن حساس یادگیری قرار دارند یک سال کامل را بدون هیچ برنامه‌ای بگذرانند از جهت رشد و یادگیری متضرر خواهند شد و همچنین از جهت بی برنامه بودن در خانه فرصت‌های زیادی را از دست می‌دهند.

وی افزود: در این خصوص پیگیری‌هایی انجام و در نهایت بخش نامه‌ای هم از سوی وزیر آموزش و پرورش به همه استان‌ها ابلاغ شد. این بخشنامه مبنی بر این بود که ما بتوانیم از همه بسترهای آموزش تلویزیونی، آموزش مجازی، تهیه درسنامه و همراه کردن خانواده‌ها برنامه‌هایی را بر اساس اهداف برنامه مصوب دوره پیش دبستانی ارائه کنیم.

حکیم زاده توضیح داد: خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به آموزش و پرورش منطقه و ارائه نام نوآموز،  یک کد دریافت کنند، این اقدام کاملا رایگان است و آنها می‌توانند بعد از این مرحله وارد اپلیکشین شاد شوند و آموزش مقطع پیش دبستانی را انجام دهند.

وی اضافه کرد: در ادامه این روند، ما اسامی نوآموزان پنج سال تمام که مشمول پیش دبستانی هستند را از ثبت احوال گرفته‌ایم و آن را به مناطق ارسال می‌کنیم. البته بعد از گذشتن یک مرحله از ثبت نام، نوآموزانی که از ثبت نام جامانده‌اند بررسی می‌شود تا بتوانند توسط مناطق پیگیری و ثبت نام شوند.

معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در عین حال با سازمان آموزش و پرورش استثنایی هم هماهنگ کردیم تا با توجه به فرصتی که فراهم شده، بتوانیم یک سال زودتر سنجش و غربالگری را انجام دهیم. یکی از اقدامات این سازمان مداخله به هنگام است، از این رو ما با همکاری آنها می‌توانیم امسال علاوه بر ارائه یک دوره پیش دبستانی رایگان، تقریبا یک سال زودتر غربالگری را انجام دهیم.

حکیم زاده در خصوص آموزش تلویزیونی مقطع پیش دبستانی گفت: خوشبختانه از اول ماه ربیع الاول برنامه‌های آموزشی مقطع پیش دبستانی آغاز و در استان‌ها هم ثبت نام شروع شده است. ما پیگیر هستیم که برنامه‌های سنجش و غربالگری دانش آموزان را بر اساس پایگاه‌هایی که اعلام کرده‌اند و مطابق با برنامه ثبت نام جلو ببریم.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه ثبت نام هزینه‌ای ندارد، اما یک برنامه منسجم و کارآمد را در اختیار نوآموزان و خانواده‌ها می‌گذارد. بچه ها وقت بسیار زیادی دارند و این فرصت خوبی است تا خانواد‌ها از آن استفاده کنند.در تماس‌هایی که ما با خانواده‌ها داشتیم خیلی از آنها عنوان کردند که ما نگران هستیم در این بازه زمانی که زیاد هم هست، فرزندانمان بدون برنامه پیش بروند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش درباره سوءاستفاده برخی از موسسات پیش دبستانی گفت: از طرف دیگر بسیاری از این موسسات بدون اینکه استانداردهای لازم را داشته باشند وارد میدان شده بودند  و برنامه هایی را تبلیغ می‌کردند که اصلا با سند تحول بنیادین و اصول تربیتی که ما به آن در آموزش و پرورش اعتقاد داریم،‌ پایبند نبوده‌اند.

حکیم زاده گفت: ولی آنها به خاطر خلائی که پیش آمده بود از فرصت استفاده کردند و بعضا هزینه‌های گزافی هم برای برنامه‌های بی‌کیفیت مجازی از والدین می‌گرفتند که با راه اندازی این برنامه‌ها که گفتم ما می توانیم مطمئن باشیم که یک برنامه استاندارد و مورد تایید وزارت آموزش و پرورش می‌تواند در اختیار نوآموزان پیش دبستانی قرار بگیرد.

او در پاسخ به این سوال که پیش از این خبر راه اندازی پیش دبستانی در شاد داده شده بود، آیا بعد از ثبت نام رایگان، نوآموزان به نرم افزار شاد منتقل می‌شوند؟ گفت: بله، هم به شاد منتقل می‌شوند و هم جدول پخش به خصوص برای این مقطع از سوی شبکه آموزش ارائه می‌شود. در ظرفیت شاد هم از شاد نما و از کانال هایی که تهیه شده است به تفکیک مناطق آموزشی به نوآموزان درس داده خواهد شد.


ایلنا
نظرات

آخرین اخبار
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور
وزیر حج عربستان به ایران دعوت شد
پادکست | 8 راز طلایی برای جوان و پرانرژی موندن در هر سنی !
با حضور رییس جمهور؛ سه طرح شاخص اقتصادی و زیربنایی لرستان افتتاح شد
مجازی کردن امتحانات کار دست وزیر علوم داد
تضعیف اجماع بین‌المللی علیه مهمات خوشه‌ای
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود
هشدار درباره سه برابر شدن جمعیت سالمند ایران تا سال 1435
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران وارد دهلی نو شد
ورود رئیس جمهور مسعود پزشکیان به استان لرستان
زمان و ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1405 + حیوان و رنگ سال
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404
قیمت گوشی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404 + جدول
کارنامه آزمون دستیاری فوق تخصصی 1404 منتشر شد
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود
اعلام آمادگی روسیه برای نگهداری اورانیوم مازاد ایران