×
سیاسی
شناسه خبر : 55881
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/07/28 ساعت 18:21
نگرانی فزاینده از آینده آمریکا پس از انتخابات نوامبر

نورنیوز بررسی کرد؛

نگرانی فزاینده از آینده آمریکا پس از انتخابات نوامبر

تمایل دونالد ترامپ به رفتارهای هنجارشکنانه و عدم تضمین او برای انتقال مسالمت‌آمیز قدرت در صورت شکست در انتخابات، در کنار اظهارنظرهای جدی درباره احتمال بروز تقلب به نفع دموکرات‌ها، گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال بروز ناآرامی‌ها را به شدت تقویت کرده است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: در فاصله کمتر از سه هفته تا انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا، گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال بروز ناآرامی‌ها پس از اعلام نتایج، رنگ و بوی واقعی‌تری به خود گرفته است.

تمایل دونالد ترامپ به رفتارهای هنجارشکنانه و عدم تضمین او برای انتقال مسالمت‌آمیز قدرت در صورت شکست در انتخابات در کنار اظهارنظرهای جدی درباره احتمال بروز تقلب به نفع دموکرات‌ها، این گمانه‌زنی‌ها را به شدت تقویت کرده است.

در این خصوص روزنامه آمریکایی «لس‌آنجلس تایمز» در گزارشی ضمن ابراز نگرانی از شرایط موجود، نوشته است:

اکنون این سوال‌ها مطرح می‌شود که آیا امکان دارد باز هم نامزد برنده آرای عمومی نتواند به ریاست جمهوری برسد؟ همان اتفاقی که پنج بار در تاریخ آمریکا رخ داده و موارد اخیر آن در سال‌های 2000 و 2016 بوده است.

آیا قانون‌گذاران جمهوری‌خواه در ایالت‌هایی مانند پنسیلوانیا با نادیده گرفتن خواست رای دهندگان کاری می‌کنند که نمایندگانشان در کالج انتخاباتی نقش تعیین کننده در نتایج آراء داشته باشند؟ آیا از دیوان عالی درخواست می‌شود که همانند سال 2000 برای حل و فصل منازعات بر سر شمارش آراء در این ایالت‌ها وارد عمل شود؟

آیا مانند سال 1876 یک بن‌بست فاجعه‌بار ایجاد خواهد شد؟ آیا ممکن است مانند سال‌های 1800 و 1824 نتیجه انتخابات به مجلس نمایندگان کشیده شود؟ آیا ممکن است کل این فرآیند قانونی فقط به این علت از هم گسسته شود که ترامپ نمی‌خواهد قدرت را واگذار کند یا ممکن است در روند انتقال مسالمت‌آمیز قدرت اختلال ایجاد کند؟

برای اینکه از فروپاشی فرآیند انتخاباتی اجتناب شود، ممکن است لازم شود که نهادهای دموکراسی ما از جمله مقامات محلی انتخابات، دولت‌های ایالتی، دادگاه‌های فدرال و ایالتی، کالج انتخاباتی و مقامات منتخب کنونی و سابق اقداماتی بیش از آنچه تصور می‌شود، انجام دهند.

در یک سال انتخاباتی که درباره احتمال به کارگیری وکلا و نیروهای مسلح در ارتباط با سوء رفتارهای انتخاباتی هشدار داده شده است، هیچ چیز قطعی نیست. هیچ چیز درباره این ریاست جمهوری عادی نبوده است و هیچ دلیلی وجود ندارد که انتظار داشته باشیم همه چیز طبق روال معمول خاتمه یابد.

نشانه‌های هشدار برانگیزی قبلا هویدا شده است که نگران کننده است. مثلا ترامپ بارها به دروغ از شرارت در ارتباط با نتایج انتخابات سوم نوامبر سخن گفته است.

با توجه به اینکه تعداد زیادی از آراء به صورت پستی خواهد بود، به احتمال زیاد تعیین نتیجه قطعی انتخابات مدت بیشتری طول خواهد کشید.

بر هیمن اساس؛ سناریوهای متعددی درباره وقوع یک بحران وجود دارد. اگر برخی هواداران سرسخت ترامپ تلاش کنند رای دهندگان را مرعوب کنند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ اگر آنها در اعتراض به نتایج انتخاباتی که نامزد مطلوبشان آن را رد کرده است، به خیابان‌ها بریزند، چه خواهد شد؟

هولناک‌ترین احتمال این است که ترامپ حتی پس از متحمل شدن شکستی قاطع در کالج انتخاباتی، تلاش کند پس از 20 ژانویه نیز همچنان قدرت را در قبضه خود داشته باشد. به ویژه آنکه ترامپ از متعهد شدن به انتقال مسالمت آمیز قدرت در صورت شکست در انتخابات خودداری کرده است.

اما حتی اگر پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات، ترامپ با اسکورت ماموران سرویس مخفی از کاخ سفید بیرون برود، او همچنان می‌تواند با متوسل شدن به توئیتر، به تفرقه‌افکنی بپردازد به خشونت دامن بزند.

ترامپ به صراحت بیان کرده است که به عقیده او حضور فزاینده مردم در انتخابات به زیان جمهوری‌خواهان تمام خواهد شد و در این ارتباط به پیشنهاد دموکرات‌های مجلس نمایندگان در حمایت از رای دادن پستی در سراسر کشور اشاره کرده است که موجب می‌شود شمار بیشتری از رای دهندگان دموکرات به طور پستی رای بدهند. به هر حال آینده دموکراسی آمریکایی در خطر است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید | رئال به دنبال تثبیت صدرنشینی در شهرآورد مادرید
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
X
آگهی تبلیغاتی