×
سیاسی
شناسه خبر : 55656
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/07/21 ساعت 12:46
روز 27 مهر شکست دیگری برای آمریکا است

روز 27 مهر شکست دیگری برای آمریکا است

هفته آینده 17 اکتبر (27 مهر ماه/ یکشنبه) ساعت ٣:٣٠ بامداد محدودیت‌های تسلیحاتی مندرج در قطعنامه 2231 ملغی می‌شود. مهم ترین وجه این اتفاق، باور شکست تاریخی آمریکاست که به رغم تمامی گردن‌کشی‌ها و حیله‌گری‌ها و اقدامات فراقانونی نتوانست کار خود را جلو ببرد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری هفتگی خود با اصحاب رسانه ضمن تبیین مواضع جمهوری اسلامی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

مهمترین محورهای سخنان خطیب‌زاده:

سفر ظریف یه چین

سفر و رایزنی های دکتر ظریف در چین سه بعد دوجانبه، منطقه ای و بین المللی دارد.  هر دو کشور نگاه یکسانی به تحریم های فراسرزمینی و یکجانبه ایالات متحده دارند. چین طرحی را برای گفتگوهای منطقه ای در خلیج فارس ارائه کرده است. جمهوری اسلامی ایران از هر طرح فراگیری که واقعیات را بشناسد، استقبال می کند. البته ساختارمندترین طرح، هنوز طرح صلح هرمز است.

هم در داخل جمهوری اسلامی ایران و هم در جمهوری خلق چین اجماعی جدی  مبنی بر ارتقای روابط به سطح مشارکت راهبردی وجود دارد. جمهوری اسلامی ایران به عنوان دولت مسئولیت پذیر از تمام ظرفیت خود برای تامین صلح و امنیت بین الملل بهره می گیرد.

تحریم‌های جدید

دولت ترامپ می خواهد پلیس دنیا باشد اما وقت این گردن کشی ها خیلی وقت است که تمام شده است. طرف های سوم در رعب و وحشت تشر واشنگتن هستند و این موضوع کار را سخت کرده است. اما این موضوع مسئولیت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران را به رغم همه فشار ها و محدودیت ها کم نخواهد کرد. ما نمی گوئیم تحریم ها تاثیری نداشته، خسارات به ایران در لایحه ارائه شده به دیوان بین المللی دادگستری احصاء شده است. آمریکایی ها به جنون تحریم رسیده اند.

پایان محدودیت‌های تسلیحاتی بر اساس قطعنامه 2231

محدودیت های تسلیحاتی که به ناروا وجود داشته، هفته آینده برداشته می شود. هفته آینده 17 اکتبر (۲۷ مهر ماه/ یکشنبه)  ساعت ٣:٣٠ بامداد محدودیت‌های تسلیحاتی مندرج در قطعنامه ۲۲۳۱ ملغی می‌شود. مهم ترین وجه این اتفاق، باور شکست تاریخی آمریکاست که به رغم تمامی گردن‌کشی‌ها و حیله‌گری‌ها و اقدامات فراقانونی نتوانست کار خود را جلو ببرد. بار دیگر جمهوری اسلامی ایران نشان داد که امریکا آنقدر هم که اعلام می کند، قدرقدرت نیست.

بدهی انگلیس به ایران و محکومیت زاغری

انگلیس بدهی قطعی به جمهوری اسلامی ایران دارد و تاخیرها هم غیرقابل پذیرش است. خانم زاغری حکم دادگاه دارد و ایشان بر اساس حکم قضایی محکومیت خود را طی می کند هر چند که در مرخصی هستند.

مناقشه قره‌باغ

روند آستانه، روندی پویا و زنده است. در پی آن هستیم که تا پایان اکتبر نشستی در سطح معاونین وزیر برگزار شود. ما از آتش بس(بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان) استقبال کرده و می کنیم و بابت گزارش هایی که مبنی بر نقض آتش بس است، بسیار متاسفیم. بمباران مناطق مسکونی، کشتار غیرنظامیان را محکوم می کنیم و باید فورا متوقف شود. ضمن اینکه طرفین را به خویشتن داری دعوت می کنیم، معتقدیم مسیر گفتگوهای سیاسی، احترام به حاکمیت هر دو طرف، ایجاد سازوکار پایان اشغال شهرها می تواند به صلح پایدار در  در این منطقه کمک کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نیویورک‌تایمز: تنها پاسخ اسرائیل برای مشکلاتش، به راه انداختن جنگ است
سه نهاد جهانی در مورد بحران انرژی هشدار دادند
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
آخرین وضعیت «بنت جبیل»، زمین‌گیر شدن ارتش اشغالگر در پی مقاومت شدید حزب‌الله
ایروانی: تسلیحات بکار رفته در تجاوز به ایران از زرادخانه برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس بود
پایان بازی لیورپول 0 (0) _( 2) 2 پاری‌سن‌ ژرمن
پایان بازی اتلتیکومادرید 2 (1) _( 2) 0 بارسلونا
عملیات خشم حماسی به عملیات شکست حماسی تبدیل شد
روزنامه‌نگار آمریکایی در کویت دستگیر شد
آمریکا تحریم‌های بانکی ونزوئلا را کاهش داد
آمریکا معافیت موقت تحریم‌های نفتی ایران را تمدید نمی‌کند
در طول جنگ به چند مرکز درمانی و بهداشتی حمله شد؟
سلام نظامی سلطانیان پس از کسب طلا
ارسال نخستین محموله امدادی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به جمعیت هلال احمر ایران
گروسی: برنامه هسته‌ای ایران با اقدام نظامی متوقف نمی شود
مخالفت جنبش امل با مذاکره مستقیم لبنان با اسرائیل
دو برابر شدن قیمت لحظه‌ای نفت
آغاز مذاکرات مستقیم لبنان و رژیم صهیونیستی در واشنگتن/شروط اسرائیل/بیانیه مشترک + فیلم
سانچز: چین، تنها کشوری که می‌تواند جنگ ایران را حل‌ کند
اسکات ریتر: محاصره دریایی ایران قابل اجرا نیست
تعدیل 15 تا 20 درصدی مهندسان شرکت رنو
استاد دانشگاه جان هاپکینز: ارزش ریال ایران در جنگ ارتقا یافته
متحدان ترامپ همچنان از همکاری با او دوری می‌کنند
تعمیر 18 هزار واحد آسیب دیده از جنگ به‌پایان رسید
احتمال خروج اسلوونی از ناتو
اعتراض مکزیک به کشته شدن تعدادی از شهروندانش در بازداشتگاه‌های مهاجرتی آمریکا
لاپید تعلیق همکاری ایتالیا با اسرائیل را یک شکست برای نتانیاهو خواند
عصبانیت ترامپ از اظهارات ملونی
از هر 10 آمریکایی 6 نفر مخالف جنگ علیه ایران هستند
194 شهید و مجروح درپی حملات 24 ساعت اخیر در لبنان
بازداشت 90 معترض ضد جنگ در نیویورک
یک مقام اسرائیلی: به ادعای خلع سلاح حزب‌الله اعتماد نداریم
دستگیری 8 نفر از عناصر مرتبط با پروژه‌های خصمانه دشمن در ایلام
رئیس شورای اروپا: محاصره‌ راه حل تنش با ایران نیست
پیشنهاد پرداخت عوارض برای عبور از تنگه هرمز توسط کره جنوبی
کوثری: ترامپ به دنبال خروج آبرومندانه از جنگ است
17 کشور اروپایی خواستار آتش‌بس در لبنان شدند
نمایندگی ایران در اتحادیه اروپا: اگر در حمایت از صلح صادق هستید، منصف باشید
اضافه شدن علیرضا کوشکی به شاگردان بختیاری‌زاده
سی‌ان‌ان: شناورهای ایرانی از تنگه عبور می‌کنند
مداحان امشب در کدام میادین تهران می‌خوانند؟
ادامه حملات پرشمار رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
توتال پرداخت عوارض به ایران را پذیرفت
ترامپ بار دیگر اروپایی‌ها را ببر کاغذی خواند
گوترش: هیچ راه حل نظامی برای بحران خاورمیانه وجود ندارد
سید محمد خاتمی: رسیدن به صلح پایدار دور از دسترس نیست
طلا به شدت ریخت + جدول قیمت طلا و سکه امروز 25 فروردین 1405
انتشار تصاویر هوایی از محل سکونت رهبران موساد و شین‌بت توسط حنظله
سندرز: ادامه تأمین مالی اقدامات نظامی اسرائیل غیرقابل قبول است
در طول جنگ چند مدرسه و مرکز فرهنگی آسیب دیدند؟