×
فرهنگی
شناسه خبر : 54426
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/07/13 ساعت 13:18
لابی‌های کثیف سیاسی در ورزش و استانداردهای دوگانه مدعیان جهانی!

نورنیوز بررسی کرد؛

لابی‌های کثیف سیاسی در ورزش و استانداردهای دوگانه مدعیان جهانی!

جمهوری اسلامی همواره از سوی مجامع بین‌المللی و علی‌الخصوص کشورهای عربی متهم به دخالت دادن سیاست در ورزش و لابی‌گری بوده و از این جهت تحت فشار نهادهای مختلف حقوقی قرار داشته است، لکن همیشه دست آنها که ما را به این کارها متهم کرده‌اند برای اثبات دروغ‌هایشان خالی بوده و همین امر سبب شده تا از کوچکترین بهانه‌ای بیشترین ضربه را به ورزش ایران بزنند.

نورنیوز ـ گروه ورزش: لیگ قهرمانان آسیا در مرحله‌ی نیمه‌نهایی شنبه شب در حالی پیگیری شد که دو تیم پرسپولیس ایران و النصر عربستان به مصاف هم رفتند. پرسپولیس در مرحله‌ی قبل با دوگل پاختاکور ازبکستان را شکست داده بود و النصر هم با همین نتیجه الاهلی را از میان برداشته بود.

تنها چند ساعت مانده به شروع بازی، شوک از طرف AFC به پرسپولیس وارد شد و اعلام کردند که عیسی آل‌کثیر مهاجم تاثیر گذار پرسپولیس در دوبازی گذشته مقابل السد و پاختاکور به دلیل شادی بعد از گلش در بازی قبلی و حرکتی که با چشمانش انجام داده، به مدت 6 ماه از کلیه‌ی مسابقات محروم و ملزم به پرداخت 10 هزار دلار جریمه نقدی شده است.

این در حالی است که محروم کردن بازیکن مهم و ارزشمندی برای پرسپولیس مثل آل‌کثیر درست چند ساعت مانده به شروع یک چنین بازی مهمی در سطح آسیا نمیتواند نتیجه‌ای جز خرج کردن دلارهای عربستانی و نفوذ لابی کثیف و قدرتمند سعودی‌ها در کنفدراسیون فوتبال آسیا باشد.

جمهوری اسلامی همواره از سوی مجامع بین‌المللی و علی‌الخصوص کشورهای عربی متهم به دخالت دادن سیاست در ورزش و لابی‌گری بوده و از این جهت تحت فشار نهادهای مختلف حقوقی قرار داشته است، لکن همیشه دست آنها که ما را به این کارها متهم کرده‌اند برای اثبات دروغ‌هایشان خالی بوده و همین امر سبب شده تا از کوچکترین بهانه‌ای بیشترین ضربه را به ورزش ایران بزنند.

علی‌رغم تمام کارشکنی‎‌هایی که نفوذی‌های سعودی در AFC انجام دادند تا اجازه ندهند پرسپولیس در این مرحله به پیروزی برسد، در نهایت این تیم عربستانی بود که در ضربات پنالتی شکست خورد و از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان باز ماند.

عقده‌گشایی عربستانی‌ها که حالا به رغم خرج کردن دلارهای نفتیشان نتوانسته بودند مانع پیروزی تیم پرسپولیس شوند، بعد از مسابقه باز هم ادامه داشت و چند دقیقه بعد از بازی با موضوع عدم صلاحیت برخی بازیکنان پرسپولیس برای این دیدار به AFC شکایت کردند.

جمهوری اسلامی همواره تمام تلاشش را کرده تا در میادین ورزشی حرف خود را در مسابقه و زمان قانونی تعیین شده بزند و از حاشیه‌سازی‌های ناشی از شکست در هر مسابقه‌ای دوری کرده و نیازی به اثبات آنهم ندارد، لکن در برابر هرگونه حق خوری و زورگویی تا جایی که بتواند به گردن کشان و نوکیسه‌گان باج نمی‌دهد و با تمام توان از حیثیت حقوقی خود در کنفدراسیون فوتبال آسیا به کمک تمامی ابزارهایی که دارد دفاع خواهد کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی
چرا دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ شکست خورد؟
کنکور ارشد وزارت بهداشت به تعویق افتاد + تاریخ جدید