×
فرهنگی
شناسه خبر : 54426
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/07/13 ساعت 13:18

نورنیوز بررسی کرد؛

لابی‌های کثیف سیاسی در ورزش و استانداردهای دوگانه مدعیان جهانی!

جمهوری اسلامی همواره از سوی مجامع بین‌المللی و علی‌الخصوص کشورهای عربی متهم به دخالت دادن سیاست در ورزش و لابی‌گری بوده و از این جهت تحت فشار نهادهای مختلف حقوقی قرار داشته است، لکن همیشه دست آنها که ما را به این کارها متهم کرده‌اند برای اثبات دروغ‌هایشان خالی بوده و همین امر سبب شده تا از کوچکترین بهانه‌ای بیشترین ضربه را به ورزش ایران بزنند.

نورنیوز ـ گروه ورزش: لیگ قهرمانان آسیا در مرحله‌ی نیمه‌نهایی شنبه شب در حالی پیگیری شد که دو تیم پرسپولیس ایران و النصر عربستان به مصاف هم رفتند. پرسپولیس در مرحله‌ی قبل با دوگل پاختاکور ازبکستان را شکست داده بود و النصر هم با همین نتیجه الاهلی را از میان برداشته بود.

تنها چند ساعت مانده به شروع بازی، شوک از طرف AFC به پرسپولیس وارد شد و اعلام کردند که عیسی آل‌کثیر مهاجم تاثیر گذار پرسپولیس در دوبازی گذشته مقابل السد و پاختاکور به دلیل شادی بعد از گلش در بازی قبلی و حرکتی که با چشمانش انجام داده، به مدت 6 ماه از کلیه‌ی مسابقات محروم و ملزم به پرداخت 10 هزار دلار جریمه نقدی شده است.

این در حالی است که محروم کردن بازیکن مهم و ارزشمندی برای پرسپولیس مثل آل‌کثیر درست چند ساعت مانده به شروع یک چنین بازی مهمی در سطح آسیا نمیتواند نتیجه‌ای جز خرج کردن دلارهای عربستانی و نفوذ لابی کثیف و قدرتمند سعودی‌ها در کنفدراسیون فوتبال آسیا باشد.

جمهوری اسلامی همواره از سوی مجامع بین‌المللی و علی‌الخصوص کشورهای عربی متهم به دخالت دادن سیاست در ورزش و لابی‌گری بوده و از این جهت تحت فشار نهادهای مختلف حقوقی قرار داشته است، لکن همیشه دست آنها که ما را به این کارها متهم کرده‌اند برای اثبات دروغ‌هایشان خالی بوده و همین امر سبب شده تا از کوچکترین بهانه‌ای بیشترین ضربه را به ورزش ایران بزنند.

علی‌رغم تمام کارشکنی‎‌هایی که نفوذی‌های سعودی در AFC انجام دادند تا اجازه ندهند پرسپولیس در این مرحله به پیروزی برسد، در نهایت این تیم عربستانی بود که در ضربات پنالتی شکست خورد و از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان باز ماند.

عقده‌گشایی عربستانی‌ها که حالا به رغم خرج کردن دلارهای نفتیشان نتوانسته بودند مانع پیروزی تیم پرسپولیس شوند، بعد از مسابقه باز هم ادامه داشت و چند دقیقه بعد از بازی با موضوع عدم صلاحیت برخی بازیکنان پرسپولیس برای این دیدار به AFC شکایت کردند.

جمهوری اسلامی همواره تمام تلاشش را کرده تا در میادین ورزشی حرف خود را در مسابقه و زمان قانونی تعیین شده بزند و از حاشیه‌سازی‌های ناشی از شکست در هر مسابقه‌ای دوری کرده و نیازی به اثبات آنهم ندارد، لکن در برابر هرگونه حق خوری و زورگویی تا جایی که بتواند به گردن کشان و نوکیسه‌گان باج نمی‌دهد و با تمام توان از حیثیت حقوقی خود در کنفدراسیون فوتبال آسیا به کمک تمامی ابزارهایی که دارد دفاع خواهد کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زمان پخش فصل دوم سریال «وحشی» اعلام شد
دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تقاطع نماد، راهبرد و روانشناسی
نبیه بری: اوضاع داخلی لبنان تحت کنترل است
ضرورت توجه بیشتر به ریشه‌ ناامنی‌های اخیر سیستان‌وبلوچستان
رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا آغاز شد؛ کره شمالی هشدار داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(71) «بروجن»
آیا توبه تتلو پذیرفته می‌شود؟
اقتصاد اسرائیل زیر ضرب جنگ 12 روزه
زلنسکی در واشنگتن؛ دیدارهای حساس یا چانه‌زنی‌های مبهم
دلایل و زمینه‌‌های مشروعیت سلاح حزب‌الله
سپهر حیدری کشور را ترک کرد
وزیر نیرو: با کاهش دما؛ پیک مصرف را پشت سر گذاشتیم
هشدار مراقبتی به مردم؛ افزایش شدید شاخص پرتو فرابنفش در دو روز آینده
زلنسکی وارد واشنگتن شد/ترامپ: روز بزرگی در کاخ سفید است
مشاهده خرس سیاه آسیایی در منطقه‌ای از بشاگرد هرمزگان+فیلم
خراسان رضوی شنبه تعطیل شد
افشاگری100 اقتصاددان برجسته بین المللی؛آمارهای آمریکا قابل اعتماد نیستند!
روایت همسر دانشمند هسته‌ای از جاسوسی منافقین که منجر به عملیات ترور می‌شود! +فیلم
قتل هولناک در ملارد؛ اعتراف قاتل به شلیک مرگبار
فوتبال ایران منتظر رونمایی از استراتژی هاشمیان در پرسپولیس+ برنامه سایر بازی های امروز
چرا زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد؟
بقایی: احتمالاً دور بعدی گفت‌وگو با آژانس در روزهای آینده انجام می‌شود
دیدار تراکتور - استقلال حساس ترین نبرد هفته نخست لیگ برتر
سرناسازگاری اسرائیل با میانجی‌گران
انتشار نماهنگ «نگارگر روضه‌ رضوان» همراه سخنان رهبر معظم انقلاب + فیلم
تیم تپانچه ایران روی سکوی سوم آسیا ایستاد
نماینده ارامنه جنوب کشور هشدار داد؛ قفقاز گلوگاه حیاتی ماست
پوستر باشگاه پرسپولیس به بهانه دیدار امشب با شمس آذر منتشر شد
واژگونی قایق در نیجریه؛ 40 نفر مفقود شدند
پزشکیان: راهی پیدا کنیم تا بی‌عدالتی از بین برود + فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 27 مرداد + پخش زنده
نشست العلمین؛ طرح تازه رژیم اسرائیل برای تبادل اسرا و خلع سلاح حماس
امنیت غذایی در خطر؛ مطالبه صریح از وزارت جهاد کشاورزی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
X
آگهی تبلیغاتی