×
فرهنگی
شناسه خبر : 54426
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/07/13 ساعت 13:18
لابی‌های کثیف سیاسی در ورزش و استانداردهای دوگانه مدعیان جهانی!

نورنیوز بررسی کرد؛

لابی‌های کثیف سیاسی در ورزش و استانداردهای دوگانه مدعیان جهانی!

جمهوری اسلامی همواره از سوی مجامع بین‌المللی و علی‌الخصوص کشورهای عربی متهم به دخالت دادن سیاست در ورزش و لابی‌گری بوده و از این جهت تحت فشار نهادهای مختلف حقوقی قرار داشته است، لکن همیشه دست آنها که ما را به این کارها متهم کرده‌اند برای اثبات دروغ‌هایشان خالی بوده و همین امر سبب شده تا از کوچکترین بهانه‌ای بیشترین ضربه را به ورزش ایران بزنند.

نورنیوز ـ گروه ورزش: لیگ قهرمانان آسیا در مرحله‌ی نیمه‌نهایی شنبه شب در حالی پیگیری شد که دو تیم پرسپولیس ایران و النصر عربستان به مصاف هم رفتند. پرسپولیس در مرحله‌ی قبل با دوگل پاختاکور ازبکستان را شکست داده بود و النصر هم با همین نتیجه الاهلی را از میان برداشته بود.

تنها چند ساعت مانده به شروع بازی، شوک از طرف AFC به پرسپولیس وارد شد و اعلام کردند که عیسی آل‌کثیر مهاجم تاثیر گذار پرسپولیس در دوبازی گذشته مقابل السد و پاختاکور به دلیل شادی بعد از گلش در بازی قبلی و حرکتی که با چشمانش انجام داده، به مدت 6 ماه از کلیه‌ی مسابقات محروم و ملزم به پرداخت 10 هزار دلار جریمه نقدی شده است.

این در حالی است که محروم کردن بازیکن مهم و ارزشمندی برای پرسپولیس مثل آل‌کثیر درست چند ساعت مانده به شروع یک چنین بازی مهمی در سطح آسیا نمیتواند نتیجه‌ای جز خرج کردن دلارهای عربستانی و نفوذ لابی کثیف و قدرتمند سعودی‌ها در کنفدراسیون فوتبال آسیا باشد.

جمهوری اسلامی همواره از سوی مجامع بین‌المللی و علی‌الخصوص کشورهای عربی متهم به دخالت دادن سیاست در ورزش و لابی‌گری بوده و از این جهت تحت فشار نهادهای مختلف حقوقی قرار داشته است، لکن همیشه دست آنها که ما را به این کارها متهم کرده‌اند برای اثبات دروغ‌هایشان خالی بوده و همین امر سبب شده تا از کوچکترین بهانه‌ای بیشترین ضربه را به ورزش ایران بزنند.

علی‌رغم تمام کارشکنی‎‌هایی که نفوذی‌های سعودی در AFC انجام دادند تا اجازه ندهند پرسپولیس در این مرحله به پیروزی برسد، در نهایت این تیم عربستانی بود که در ضربات پنالتی شکست خورد و از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان باز ماند.

عقده‌گشایی عربستانی‌ها که حالا به رغم خرج کردن دلارهای نفتیشان نتوانسته بودند مانع پیروزی تیم پرسپولیس شوند، بعد از مسابقه باز هم ادامه داشت و چند دقیقه بعد از بازی با موضوع عدم صلاحیت برخی بازیکنان پرسپولیس برای این دیدار به AFC شکایت کردند.

جمهوری اسلامی همواره تمام تلاشش را کرده تا در میادین ورزشی حرف خود را در مسابقه و زمان قانونی تعیین شده بزند و از حاشیه‌سازی‌های ناشی از شکست در هر مسابقه‌ای دوری کرده و نیازی به اثبات آنهم ندارد، لکن در برابر هرگونه حق خوری و زورگویی تا جایی که بتواند به گردن کشان و نوکیسه‌گان باج نمی‌دهد و با تمام توان از حیثیت حقوقی خود در کنفدراسیون فوتبال آسیا به کمک تمامی ابزارهایی که دارد دفاع خواهد کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پنج سد تامین کننده آب شرب تهران 165 میلیون مترمکعب آب دارند
اعزام نیروهای آمریکا به اکوادور؛ ونزوئلا خواستار نشست شورای امنیت شد
بن‌بست واشنگتن در تشکیل نیروی «تثبیت‌کننده» غزه
رایزنی وزیران خارجه چین و ونزوئلا و محکومیت «تاکتیک‌های قلدرمآبانه»
معاون آموزشی وزارت بهداشت منصوب شد
خالد مشعل: حماس هرگز خلع سلاح نمی‌شود
خاک سرخ، نیلگون خلیج‌فارس؛ جلوه‌های هرمز در رسانه‌های جهان
بارش برف در محورهای کشور؛ ممنوعیت تردد بدون زنجیر چرخ در جاده‌های کوهستانی
برف شدید عامل لغو بازی دوستانه آلومینیوم و تیم امید شد
دستیار ترامپ: نبوغ و زحمت آمریکایی‌ها صنعت نفت ونزوئلا را ایجاد کرد
کشف 600 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی بوشهر
کارت سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی حذف نمی‌شود
ونزوئلا گردان‌های رزمی کارگری را برای مقابله با تهدیدهای آمریکا تشکیل داد
بن‌بست دیپلماسی ترامپ؛ درگیری مرزی تایلند و کامبوج ادامه دارد
فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهرها با دستور وزیر کشور از امروز آغاز شد
اعطای درجه سپهبدی شهید محمد باقری به خانواده ایشان
پزشکیان: اختیارات به‌تدریج به سطوح مدیریتی و استان‌ها واگذار خواهد شد
کنگره آمریکا تحریم‌های سوریه را به‌طور دائم لغو کرد
افتتاح واحد استحصال و فرآوری شمش طلا در خراسان جنوبی با حضور رئیس‌جمهور
حزب‌الله: صبر مقاومت لبریز شده و از سلاح دست نمی‌کشیم
پزشکیان: ایران اکنون در قوی ترین جایگاه ممکن قرار دارد
زلزله 4.2 ریشتری در هجدک ثبت شد؛ خسارت گزارش نشده است
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(140) «جونقان»
هوای تهران با شاخص کیفیت 59 در وضعیت قابل قبول
اسکان اضطراری 240 مسافر در محور بردسکن-سبزوار
آیا سیاست سد راه فوتبال می‌شود؟
جنگ اوکراین؛ آیا افق پایان قابل رؤیت است؟
قیمت گوشت قرمز امروز 27 آذر 1404 + جدول
تذکر مجلس به پزشکیان بابت عدم تحقق مصوبات پرستاری
تراکتور و پرسپولیس؛ جدال 6 ساله در جام حذفی
سرمای شدید در غزه جان 17 فلسطینی را گرفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 27 آذر 1404+ جدول
سرقت میلیاردی خانوادگی؛ پسر جوان در کیش به خوشگذرانی پرداخت
هشدار پلیس راهور: رانندگان در معابر خلوت پایتخت عجله نکنند
پاری‌سن‌ژرمن فاتح جام بین قاره‌ای شد
مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد 1405 فردا به پایان می‌رسد
موج دوم بارش‌های شدید در نیمه جنوبی کشور
پیام‌های سفر عراقچی به مسکو
نقش کریدورها در صلح
بازتعریف قدرت در نظم پسالیبرال
فروکاستن خویشتن
حمله دوباره آمریکا به یک قایق در آب‌های آزاد
تصویب فروش تسلیحات 11 میلیارد دلاری آمریکا به تایوان
وحدت را فراموش کن، نجات در گفت‌وگوست
قطعنامه محدودکننده حمله به ونزوئلا در کنگره شکست خورد
شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم از شنبه آغاز می‌شود+ مبلغ کالابرگ
امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه دوازدهم از امروز آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 27 آذر 1404+ جدول پخش
وزیر خارجه روسیه: توافق ایران و آژانس دست‌یافتنی است
حذف کامل یارانه نقدی سه دهک پردرآمد/چه کسانی دیگر یارانه نقدی نمی‌گیرند؟
X
آگهی تبلیغاتی