نورنیوز ـ گروه بین الملل: ابتلای دونالد ترامپ به ویروس کووید 19 واکنشها و تحلیلهای متفاوتی در فضای رسانهای داخل و خارج ایالات متحده در پی داشته و با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری، افکار عمومی سراسر دنیا را به نوعی با خود درگیر کرده است.
در این خصوص؛ پایگاه اینترنتی واشنگتن پست در گزارشی با عنوان «تبعیض بخش نظام بهداشت و درمان آمریکا را نیز گرفتار کرده است» نوشته است:
ترامپ به کرونا مبتلا شده و تیم پزشکی او از هیچ تلاشی برای درمان رئیس جمهور دریغ نمیکند. از تیم پزشکی گرفته تا بالگردی که او را به بیمارستان انتقال داد و داروی آزمایشی که برای جلوگیری از شدت یافتن بیماری تجویز شده، امکاناتی است که تعداد معدودی از هفت میلیون و 300 هزار آلوده به کرونا در آمریکا میتوانند از آن استفاده کنند.
ارائه خدمات درمانی ویژه به افراد مهم و صاحب منصب از ویژگیهای نظام بهداشت و درمان آمریکاست و بیمارستانهای بزرگ در سراسر آمریکا امکانات ویژهای را برای چهرههای سرشناس و معروف، افراد فوق ثروتمند و نیز شخصیتهای بانفوذ در نظر میگیرند.
این در حالی است که با شیوع ویروس کرونا صحنههایی در بیمارستانهای دولتی از نیویورک تا تگزاس مشاهده میشود که به یاد ماندنی است! بیمارستانهایی که با همهگیری کرونا مملو از بیمار شده و پزشکان و پرستاران با امکانات اندکی که در اختیار دارند برای نجات جان بیماران تلاش میکنند.
برای ترامپ همچنین داروی رمیدیسور تجویز شده است که برای مبتلایان به کرونا که در بیمارستانها بستری هستند استفاده میشود اما با توجه به اینکه پزشکان در تلاش برای متوقف ساختن روند بیماری ترامپ هستند او زودتر از دیگران این دارو را دریافت خواهد کرد.
دکتر «شان کانلی» همچنین اعلام کرد ترامپ از داروی زینک، ویتامین دی، ملاتونین، آسپرین و یک داروی ضد اسید معده به نام فاموتیدین استفاده میکند.
عملکرد ترامپ در مقابله با کرونا به ویژه در ماههای اولیه شیوع این بیماری با موج گستردهای از انتقادها مواجه شد زیرا دولت فدرال آمریکا در مراحل اولیه شیوع این بیماری، ایالتها را در تامین ماسک، دستگاههای کمک تنفسی و دیگر تجهیزات مورد نیاز برای مراقبت و درمان بیماران تنها گذاشت. چنین عملکردی بزرگترین ضعف ترامپ مقابل جو بایدن محسوب میشود.
نورنیوز