نورنیوز ـ گروه سیاسی: علی( حمید) خدادی ۲۴ مردادماه ۱۳۴۳ در گرگان متولد شد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۸ به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و در «منطقه ۳ کشوری سپاه» شامل استانهای مازندران و گیلان، خدمات شایستهای به انقلاب اسلامی انجام داد. بعد از بروز غائله در استانهای غربی کشور عازم آذربایجانغربی شد و در قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) رشادت و خدمات شایستهای در بخش حفاظت از انقلاب اسلامی از خود به جای گذاشت.
بعد از آرام شدن مناطق غرب کشور و آغاز شدت حملات دشمن در جنوب کشور عازم استان خوزستان شد و به عنوان معاون اجرایی عملیات قرارگاه خاتم الانبیا با مسئولیت سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری مشغول خدمت شد و با توجه به روحیه و پشتکار بسیار شایستهای که از خودش نشان داد دستیار و همکار خیلی خوبی برای سردار باقری و مجموعه همکاران خویش در آن معاونت بود.
با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ و پایان جنگ تحمیلی و تشکیل ستاد کل نیروهای مسلح، در این ستاد مشغول خدمت شد و سال ۱۳۷۰ به دلیل شایستگی و لیاقت به دریافت درجه سرتیپ دومی نائل آمد و یکی از مدیران نمونه و پرتلاش ان مجموعه بود.
با انتصاب سردار شهید سلیمانی به فرماندهی نیروی قدس سپاه قدس، سردار علی خدادی به عنوان مشاور و مسئول دفتر سردار سلیمانی منصوب و در خدمت سردار شجاع، نترس و ولایتمدارانجام وظیفه کرد. در طول سالیان خدمت تا شهادت، یکی از افتخارات ایشان خدمت در کنار سردار دلها حاج قاسم سلیمانی بود که از آن دوران به عنوان باقیات صالحات طول خدمت یاد میکرد.
به دلیل شایستگی و لیاقت و همچنین با تغییر و تحول در فرماندهی هوا و فضا، به عنوان معاون بازرسی و ایمنی این نیرو مشغول به خدمت شد که این خدمت در زمان فرماندهی سردار حسین سلامی ادامه داشت.
بعد از شهادت سردار سرلشکر پاسدار حاج حسن تهرانی مقدم، طبق فرمان مقام معظم فرماندهی کل قوا به فرمانده سابق سپاه سردار سرلشکر محمدعلی جعفری مبنی بر تشکیل معاونت ایمنی و اقدامات تامینی در سپاه و کنترل و نظارت بر ماموریتهای سپاه، سردار شهید خدادی بهترین گزینه برای این مسئولت تشخیص داده شد که با حکم فرمانده کل سپاه در سال ۱۳۹۰ (بهمن ماه) به عنوان معاون ایمنی و اقدامات تامینی منصوب شد که این مسئولیت تا لحظه شهادتش ادامه داشت.
بعد از انتصاب به عنوان معاون ایمنی و اقدمات تامینی سپاه، منشاء خدمات شایستهای در کاهش حوادث و اتفاقات در سطح سپاه، انجام نظارتهای گسترده و هدفمند و انجام آموزشهای ایمنی و تامین با هداف آگاه سازی کارکنان و به صفر رساندن حوادث ایمنی و تامینی، تشکیل گروه آموزشی ایمنی و تامینی و راهاندازی دوباره دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد برای گسترش فرهنگ ایمنی و تامینی در کل مجموعههای سپاه شد.
سردار شهید خدادی، انسانی بااخلاق، سختکوش، پرتلاش و خستگی ناپذیر، جذاب و مردمدار و مورد احترام برای همکاران، فرماندهان و مدیران سپاه بود به طوری که روحیه مدیریتی و اخلاقی و دینی و اعتقادی ایشان برای همه آحاد کارکنان سپاه شناخته شده بود و با توجه به روحیه ولایتمداری و ساده زیستی، پذیرای همه کارکنان بود. اتاق ایشان به روی کارکنان و همکاران سپاه باز بود و در حد توان مشکلات همه مراجعان را رفع میکرد.
سردار خدادی علاوه بر روحیه خداپسندانه و اخلاقمدار، انسانی مقید نسبت به فرائض دینی و حفظ بیتالمال، پایبند به فرمان مقام معظم فرماندهی کل قوا و فرماندهان بالادستی بود. حفظ روحیه رزمنده بودن و سرباز ولایت بودن، توجه به زیردستان و به یاد شهدا بودن و برای خود الگو قرار دادن شهدا و صداقت و شوخ طبعی از دیگر خصوصیات بارز این شهید به شمار میآمد.
طی دو مرحله حضور در جبهه به عنوان بسیجی و پس از عضویت به عنوان کادر در بیشتر عملیاتها حضور داشت و در عملیاتهای رمضان، بیتالمقدس، والفجر ۴ و والفجر ۸ و کربلای ۵ به افتخار جانبازی نائل شد و از نواحی ساعد دست چپ، پای راست، سر و کمر مجروح و در عملیات والفجر۸ دچار مصدومیت شیمیایی از ناحیه ریه شد.
در طول دوران خدمت به سبب لیاقت و شایستگی و خدمات ارزنده در مجموعههایی که در آن جا اشتغال داشت بارها از سوی فرماندهان وقت همچون شهید سلیمانی و روسای کل ستاد نیروهای مسلح، فرمانده کل سپاه و نماینده ولی فقیه مورد تقدیر و تشویق قرار گرفت.
تقدیر سردار سلامی از سردار شهید خدادی
سردار علی (حمید) خدادی معاون ایمنی و اقدامات تأمینی ستاد کل سپاه، جانباز شیمیایی دوران دفاع مقدس و از همرزمان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که مجاهدتی خاموش داشت، پس از سالها با شهادتش در هفته دفاعمقدس، این خاموشی آشکار شد .
سردار شهید خدادی بیش از یک دهه رئیس دفتر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در نیروی قدس سپاه بود و در روزهای گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و پس از یک دوره تحمل بیماری، به حاج قاسم و جمع همرزمان شهیدش در دوران دفاع مقدس ملحق شد.
پیکر سردار شهید «علی خدادی» چهارم مهرماه از بیمارستان بقیه الله (عج) با حضور مقامات لشکری و کشوری بر روی دستان مردم قدرشناس تشییع شد و در قطعه ۲۶ بهشت زهرا (س) کنار همرزمان شهیدش آرام گرفت.
ایسنا