×
سیاسی
شناسه خبر : 54292
تاریخ انتشار :

شروع طوفانی مناظره بایدن و ترامپ با طعم توهین و تمسخر

یکی از نکات بارز این مناظره توهین‌های دو طرف به یکدیگر بود، چنانچه بایدن خطاب به ترامپ که بارها بدون اجازه وسط حرفهای او می‌پرید، گفت: آیا خفه می شوی مرد؟ بایدن سپس به طور کنایه آمیزی گفت تو مدام وراجی می کنی.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: شب گذشته به وقت آمریکا، اولین مناظره بایدن و ترامپ در حالی آغاز شد که فضای رسانه‌ای سنگینی از سوی حامیان هر دو نامزد ایجاد شده بود.

یکی از نکات بارز این مناظره توهین‌های دو طرف به یکدیگر بود، چنانچه بایدن خطاب به ترامپ که بارها بدون اجازه وسط حرفهای او می‌پرید، گفت: آیا خفه می شوی مرد؟ بایدن سپس به طور کنایه آمیزی گفت تو مدام وراجی می کنی.

ترامپ در پاسخ به اتهام‌ها در خصوص پرداخت مالیات ۷۵۰ دلاری: من میلیونها دلار مالیات داده‌ام. مالیات هفتصد و پنجاه دلاری صحت ندارد. من قبل از ریاست جمهوری در کار ساخت و ساز بودم و از قوانین استفاده کردم تا مالیات کمتر بدهم.

بایدن نیز درباره اهمیت پرداخت مالیات گفت: تحلیل وال استریت تاکید کردند که طرح اقتصادی من رشد اقتصادی را به همراه خواهد آورد. خیلی از مالیات ها در دوران من لغو و یا کمتر می‌شود.

ترامپ نیز به او گفت: چرا وقتی معاون رئیس جمهور بودی این کارها را نکردی؟

نخستین مناظره انتخاباتی نامزدهای انتخابات آمریکا را بسیاری از شبکه های خبری مطرح آمریکا و جهان و برخی شبکه های معاند فارسی زبان نخستین مناظره ترامپ و بایدن را بطور مستقیم پوشش دادند. 

شبکه های خبری آمریکا از ساعتی قبل از شروع مناظره، اقدام به پخش مستقیم صحنه های محل مناظره و ورود افرادی که قرار بود از نزدیک شاهد این مناظره باشند، کردند.

ملانیا ترامپ همسر رئیس جمهوری آمریکا دقایقی قبل از شروع مناظره در حالی ماسک به صورت داشت، وارد سالن محل مناظره شد و در ردیف اول در میان حاضران نشست.

شبکه های خبری مطرح آمریکا از جمله سی ان ان به عنوان شبکه منتقد دولت ترامپ و شبکه فاکس نیوز به عنوان حامی او پیش از شروع مناظره، مصاحبه هایی را با کارشناسان و تحلیل گران داشتند. در این مصاحبه، کارشناسان و تحلیل گران معتقد بودند که در این مناظره ترامپ به خاطر مسائلی چون سوء مدیریت در مهار کرونا و جو بایدن نیز به خاطر مسائل مربوط به خانواده اش از جانب رقیب خود مورد حمله قرار خواهند گرفت.

مجری مناظره قبل از شروع جلسه اعلام کرد که دو نامزد به خاطر کرونا با هم دست نخواهند داد. هر دو نامزد بدون ماسک پشت تریبون های از پیش مشخص شده قرار گرفتند.

مناظره، با سوالی درباره دادگاه عالی آمریکا شروع شد. هر یک از نامزدها دو دقیقه فرصت داشتند تا درباره این موضوع صحبت کنند. مناظره با حرف های ترامپ شروع شد. 

زمانی که بایدن توضیحاتش را درباره سوال اول ارائه داد، ترامپ بدون اینکه مجری به او اجازه بدهد، شروع به حرف زدن کرد و ترامپ باره حرف های بایدن را قطع کرد تا تمرکز او را به هم بزند. بایدن هر بار در واکنش به این رفتار ترامپ لبخند می زد و می گفت "اجازه بده حرفم را تمام کنم".

اخم های ترامپ و لبخندهای بایدن در مقابل، قابل توجه بود.

نامزد حزب دموکرات گفت: همه می‌دانند او دروغگو است. مردم، آیا شما می‌دانید این دلقک دارد چه می‌گوید؟ او هیچ برنامه‌ای برای سلامت ندارد.

بعد از آنکه بایدن گفت در دوران ریاست‌جمهوری ترامپ چین در «هنر سرقت» به کمال مهارت رسیده، ترامپ فرصت را برای حمله به پسر بایدن مهیا دید. 

ترامپ با انتقاد از فعالیت پسر جو بایدن به عنوان هیئت مدیره یک شرکت انرژی در اوکراین میلیون‌ها دلار از طریق فعالیت‌های غیرقانونی به دست آورده و از زن شهردار سابق مسکو پول گرفته است.

بایدن این ادعا را رد کرد و خطاب به ترامپ گفت: «خیلی سخت است چیزی را به این دلقک حالی کنی.

بایدن سپس با اشاره به اینکه خانواده ترامپ در دولت او سمت گرفته‌اند گفت: «می‌شود کل شب را درباره خانواده‌اش حرف زد./فارس

ترامپ در پاسخ به سوال والاس(مجری) که گفت شاید شمارش آرا برای مدت طولانی طول بکشد. آیا هواداران خود را در این مدت به آرامش دعوت میکنید؟ گفت: ببینید هم‌اکنون میلیون‌ها برگه رأی به شهرها فرستاده شده، در شیوه رأی‌گیری پُستی تقلب می‌شود؛ من می‌خوام شمارش آرا منصفانه باشد.

بایدن نیز جواب داد: هیچ کسی نتونسته تا حالا ثابت کنه که رای پستی بستر تقلب است. من نتیجه انتخابات را می‌پذیرم. من اگر رئیس جمهور باشم، رئیس جمهور همه مردم آمریکا هستم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 8 مرداد 1404
نوری قزلجه: تجارت کشاورزی ایران و چین به دو برابر افزایش می‌یابد
خبر افزایش 50 درصدی قیمت اینترنت همراه ایرانسل تکذیب شد
ایروانی: نوار غزه به ویرانه تبدیل شده و جنایت علیه مردم ادامه دارد
آینده نیمکت مدیریتی استقلال در گرو تصمیم شنبه باشگاه
اعزام 50 نیروی امدادی برای مهار آتش‌سوزی در گیسکان
آذر ماه، قرعه‌کشی جام جهانی 2026 در لاس‌وگاس
از سرگیری دوباره واردات بنزین سوپر
شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان : احدی از ما نخواهد که تسلیم شویم
پیشروی یا عقب‌نشینی؟
اخذ گواهی دانش‌بنیان برای سه پروژه فناورانه همراه اول
زائران اربعین تا چه زمانی باید ارز مازاد خود را بازگردانند؟
اقتصادنگار | تورم تیرماه، شلیک به سفره‌ی مردم
رأی پرونده قتل الهه حسین‌نژاد صادر شد/ 20 روز مهلت فرجام خواهی
امکان واریز و برداشت پول برای گردشگران خارجی فراهم شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران غیرقابل قبول است
طبیعی اما مرگ‌آور؛ افسانه سیگارهای دست‌ساز زیر ذره‌بین علم
لایحه پهپادهای غیرنظامی زیر ذره‌بین شورای نگهبان
افزایش احتمال تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهادهای عالی امنیتی
رییس جمهور شکایتی از کاریکاتوریست ندارد
آمادگی 3200 موکب ایرانی برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین + فیلم
پزشکیان: تعطیل کردن کشور برای حل بحران کم‌آبی پاک کردن صورت مسئله است
پورجمشیدیان: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی‌شود
صرفه‌جویی 67 درصدی مصرف برق در حرم امام رضا(ع) +تصاویر
سهام عدالت در آستانه بازگشت به بورس قرار گرفت
رشد اقتصادی ایران در پیش‌بینی جدید IMF دو برابر شد
عذرخواهی هادی ساعی بابت بی‌احترامی به استاد پیرهادی
سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، انجامش می‌دهیم
پایان «دیوانه کویر»؛ انهدام باند مسلح در عملیات مشترک پلیس
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 +جدول
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 +جدول
ترامپ: فشار بر اسرائیل یعنی پاداش دادن به حماس + فیلم
دین و دانش؛ نیازمند روش های نو
محدودیت ارز اربعین برطرف شد
تعداد افرادی که در سامانه سماح ثبت‌نام کردند از یک میلیون و 400 هزار نفر گذشت +لینک‌سایت
خطر حلقه‌های ضعیف زنجیر
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404
ماجرای سیلی پدر مبینا نعمت‌زاده به پیشکسوت تکواندو و جنجال در فدراسیون
گزارش CNN از کاهش ذخایر رهگیرهای تاد آمریکا پس از جنگ 12 روزه +فیلم
لوئیز دیاز ستاره کلمبیایی لیورپول به بایرن مونیخ پیوست
صدور سند رسمی برای تخت‌جمشید، باغ ارم و دریاچه پریشان
اسرائیل بزرگ‌ترین دولت-ملت فاشیستی دوران ماست
داوطلبان علوم ورزشی دانشگاه‌ها بخوانند؛ جزئیات آزمون عملی در کنکور 1404
جُرم این است...؛ چرا تندروها ناگهان سراغ وزیر فرهنگ رفتند؟
قیمت بسته‌های اینترنت ایرانسل 50 درصد زیاد شد!
از رنجی که می‌بریم
قیمت جدید نان تافتون، بربری و لواش اعلام شد
قصاص، فرجام جنایت کودک‌کشی
صف‌های طولانی و سامانه‌های غیرفعال؛ مشکل کارت بانکی بازنشستگان
X
آگهی تبلیغاتی