×
سیاسی
شناسه خبر : 54292
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/07/09 ساعت 12:06
شروع طوفانی مناظره بایدن و ترامپ با طعم توهین و تمسخر

شروع طوفانی مناظره بایدن و ترامپ با طعم توهین و تمسخر

یکی از نکات بارز این مناظره توهین‌های دو طرف به یکدیگر بود، چنانچه بایدن خطاب به ترامپ که بارها بدون اجازه وسط حرفهای او می‌پرید، گفت: آیا خفه می شوی مرد؟ بایدن سپس به طور کنایه آمیزی گفت تو مدام وراجی می کنی.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: شب گذشته به وقت آمریکا، اولین مناظره بایدن و ترامپ در حالی آغاز شد که فضای رسانه‌ای سنگینی از سوی حامیان هر دو نامزد ایجاد شده بود.

یکی از نکات بارز این مناظره توهین‌های دو طرف به یکدیگر بود، چنانچه بایدن خطاب به ترامپ که بارها بدون اجازه وسط حرفهای او می‌پرید، گفت: آیا خفه می شوی مرد؟ بایدن سپس به طور کنایه آمیزی گفت تو مدام وراجی می کنی.

ترامپ در پاسخ به اتهام‌ها در خصوص پرداخت مالیات ۷۵۰ دلاری: من میلیونها دلار مالیات داده‌ام. مالیات هفتصد و پنجاه دلاری صحت ندارد. من قبل از ریاست جمهوری در کار ساخت و ساز بودم و از قوانین استفاده کردم تا مالیات کمتر بدهم.

بایدن نیز درباره اهمیت پرداخت مالیات گفت: تحلیل وال استریت تاکید کردند که طرح اقتصادی من رشد اقتصادی را به همراه خواهد آورد. خیلی از مالیات ها در دوران من لغو و یا کمتر می‌شود.

ترامپ نیز به او گفت: چرا وقتی معاون رئیس جمهور بودی این کارها را نکردی؟

نخستین مناظره انتخاباتی نامزدهای انتخابات آمریکا را بسیاری از شبکه های خبری مطرح آمریکا و جهان و برخی شبکه های معاند فارسی زبان نخستین مناظره ترامپ و بایدن را بطور مستقیم پوشش دادند. 

شبکه های خبری آمریکا از ساعتی قبل از شروع مناظره، اقدام به پخش مستقیم صحنه های محل مناظره و ورود افرادی که قرار بود از نزدیک شاهد این مناظره باشند، کردند.

ملانیا ترامپ همسر رئیس جمهوری آمریکا دقایقی قبل از شروع مناظره در حالی ماسک به صورت داشت، وارد سالن محل مناظره شد و در ردیف اول در میان حاضران نشست.

شبکه های خبری مطرح آمریکا از جمله سی ان ان به عنوان شبکه منتقد دولت ترامپ و شبکه فاکس نیوز به عنوان حامی او پیش از شروع مناظره، مصاحبه هایی را با کارشناسان و تحلیل گران داشتند. در این مصاحبه، کارشناسان و تحلیل گران معتقد بودند که در این مناظره ترامپ به خاطر مسائلی چون سوء مدیریت در مهار کرونا و جو بایدن نیز به خاطر مسائل مربوط به خانواده اش از جانب رقیب خود مورد حمله قرار خواهند گرفت.

مجری مناظره قبل از شروع جلسه اعلام کرد که دو نامزد به خاطر کرونا با هم دست نخواهند داد. هر دو نامزد بدون ماسک پشت تریبون های از پیش مشخص شده قرار گرفتند.

مناظره، با سوالی درباره دادگاه عالی آمریکا شروع شد. هر یک از نامزدها دو دقیقه فرصت داشتند تا درباره این موضوع صحبت کنند. مناظره با حرف های ترامپ شروع شد. 

زمانی که بایدن توضیحاتش را درباره سوال اول ارائه داد، ترامپ بدون اینکه مجری به او اجازه بدهد، شروع به حرف زدن کرد و ترامپ باره حرف های بایدن را قطع کرد تا تمرکز او را به هم بزند. بایدن هر بار در واکنش به این رفتار ترامپ لبخند می زد و می گفت "اجازه بده حرفم را تمام کنم".

اخم های ترامپ و لبخندهای بایدن در مقابل، قابل توجه بود.

نامزد حزب دموکرات گفت: همه می‌دانند او دروغگو است. مردم، آیا شما می‌دانید این دلقک دارد چه می‌گوید؟ او هیچ برنامه‌ای برای سلامت ندارد.

بعد از آنکه بایدن گفت در دوران ریاست‌جمهوری ترامپ چین در «هنر سرقت» به کمال مهارت رسیده، ترامپ فرصت را برای حمله به پسر بایدن مهیا دید. 

ترامپ با انتقاد از فعالیت پسر جو بایدن به عنوان هیئت مدیره یک شرکت انرژی در اوکراین میلیون‌ها دلار از طریق فعالیت‌های غیرقانونی به دست آورده و از زن شهردار سابق مسکو پول گرفته است.

بایدن این ادعا را رد کرد و خطاب به ترامپ گفت: «خیلی سخت است چیزی را به این دلقک حالی کنی.

بایدن سپس با اشاره به اینکه خانواده ترامپ در دولت او سمت گرفته‌اند گفت: «می‌شود کل شب را درباره خانواده‌اش حرف زد./فارس

ترامپ در پاسخ به سوال والاس(مجری) که گفت شاید شمارش آرا برای مدت طولانی طول بکشد. آیا هواداران خود را در این مدت به آرامش دعوت میکنید؟ گفت: ببینید هم‌اکنون میلیون‌ها برگه رأی به شهرها فرستاده شده، در شیوه رأی‌گیری پُستی تقلب می‌شود؛ من می‌خوام شمارش آرا منصفانه باشد.

بایدن نیز جواب داد: هیچ کسی نتونسته تا حالا ثابت کنه که رای پستی بستر تقلب است. من نتیجه انتخابات را می‌پذیرم. من اگر رئیس جمهور باشم، رئیس جمهور همه مردم آمریکا هستم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم
افضل مقیمی، چهره ماندگار زبان‌شناسی ایران، درگذشت
ترکیب گل‌گهر برای دیدار با چادرملو