×
سیاسی
شناسه خبر : 54167
تاریخ انتشار : شنبه 1399/07/05 ساعت 17:22
نقش شبکه‌های فارسی‌زبان در داغ نگه‌ داشتن پرونده «افکاری»ها

نقش شبکه‌های فارسی‌زبان در داغ نگه‌ داشتن پرونده «افکاری»ها

معاندان هر دفعه با سوءاستفاده از پرونده یکی از زندانیان ایران سعی می‌کنند بهانه جدیدی برای تحریم کشورمان پیدا کنند، در این میان نقش شبکه‌های فارسی‌زبان غیر قابل انکار است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: نوید افکاری اسمی است که در طول هفته‌های گذشته زیاد از آن‌ در شبکه‌‌های اجتماعی شنیده شد و حتی کاربران ضدانقلاب و ربات‌های توییتری آن را ترند کردند.

در این میان برخی چهره‌ها از  سر دلسوزی و نا آگاهی از این زندانی که با چاقو، کارمند یک اداره را به قتل رسانده بود حمایت کردند اما حمایت چهره‌هایی مانند نتانیاهو، ترامپ، پامپئو، بایدن، مریم رجوی، فرح پهلوی، رضا ربع پهلوی و داغ کردن این موضوع توسط رسانه‌های معاند جای تامل داشت.

اکنون مشخص شد که آمریکا به بهانه پرونده نوید افکاری، تحریم‌های جدیدی را علیه ایران و برخی مقامات تصویب کرده و دلیل حمایت‌ این چهره‌ها و رسانه‌های معاند چه بوده است.

به همین بهانه نگاهی به فعالیت شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان در موضوع نوید افکاری انداخته‌ایم تا مشخص شود این رسانه‌ها چگونه در داغ کردن موضوع نوید افکاری نقش آفرینی کردند.

عملکرد ۳ شبکه «بی‌بی‌سی فارسی»، «ایران اینترنشنال»و «من و تو» در اینستاگرام در طول یک هفته پس از اجرای حکم قصاص نوید افکاری(از ۲۲ تا ۲۸ شهریور) تنها بخشی از فعالیت‌های آن‌ها است.

ایران اینترنشنال

ایران اینترنشنال که با پول سعودی‌ها اداره می‌شود پیش از قصاص و پس از اجرای حکم نوید افکاری مطالب زیادی به خصوص در شبکه‌های اجتماعی خود  از جمله اینستاگرام در حمایت از افکاری منتشر کرد.

بررسی صفحه اینستاگرام ایران اینترنشنال نشان می‌دهد که چیزی حدود ۳۵ درصد از مطالب این صفحه در طول یک هفته به نوید افکاری اختصاص داشته و از ۲۲ تا ۲۸ شهریور  از ۲۶۶ پست منتشر شده  ۹۴ پست آن مرتبط با نوید افکاری بوده است.

بی‌بی‌سی فارسی

 بی‌بی‌سی فارسی دیگر رسانه‌ای بود که سعی در داغ نگه داشتن موضوع قصاص نوید افکاری داشت. در طول یک هفته بی‌بی‌سی، ۳۳۰ مطلب در اینستاگرامش منتشر کرد که ۴۷ پست آن به نوید افکاری اختصاص داشت.

به طور مثال این رسانه انگلیسی از مجموع ۳۸ مطلبی که در ۲۳ شهریور در اینستاگرامش منتشر کرد، ۱۱ پست را به این قاتل اختصاص داد، یعنی از هر ۳ پست یک مطلب درباره نوید افکاری بوده است.

من و تو

دیگر رسانه‌ای که در داغ نگه داشتن پرونده قصاص نوید افکاری از هیچ کوششی دریغ نکرد، من و تو بود. این شبکه در طول یک هفته پس از انتشار خبر قصاص نوید افکاری، اخبار متعددی علیه این حکم قانونی منتشر و هجمه های زیادی را علیه ایران وارد کرد.

من و تو ۲۰ درصد مطالب صفحه اینستاگرامش به نوید افکاری اختصاص داد. این شبکه در طول یک هفته مذکور ۲۹۵ پست اینستاگرامی منتشر کرد که ۵۹ پست آن در حمایت از نوید افکاری بود.

البته تمام هدف این رسانه‌ها کمک به تحریم‌های جدید علیه ایران نیست بلکه آن‌ها در کنار خشن نشان دادن چهره کشورمان، به نهادهای دیگر از جمله فدراسیون و نهادهای ورزشی برای محرومیت ایران گرا می‌دهند.

از سوی دیگر این واقعیت در پس فعالیت‌های رسانه‌های معاند آشکار شده که به هیچ وجه دفاع از یک فرد زندانی و یا محکوم به اعدام برای آن‌ها محلی از اعراب ندارد.  در روزهای آینده و بسته شدن پرونده نوید افکاری، قطعا سراغ افراد دیگری خواهند رفت تا با داغ کردن پرونده‌شان، علیه ایران هجمه جدید وارد کنند، همانطور که به تازگی پرونده متهم دیگری به نام نادر مختاری را به میان کشیده‌اند.


خبرگزاری فارس
نظرات

آخرین اخبار
دفتر نبیه بری اظهارات رئیس‌جمهور لبنان را رد کرد
جاده چالوس از عصر امروز یک‌طرفه شد
ادموند بزیک، مدیر جدید آکادمی سرخ‌پوشان شد
بیانیه نماینده ایران در آژانس در کنفرانس بازنگری «ان‌پی‌تی»
جو کنت: محاصره ایران بیشتر به اقتصاد جهانی آسیب می‌زند
برگزاری حراج شمش طلا در 13 اردیبهشت
هزینه جنگ‌های اخیر برای اسرائیل از 400 میلیارد شِکِل گذشت
چه خبر از فصل دوم بامداد خمار نرگس آبیار؟
واکنش آقای خاص به احتمال بازگشت به سانتیاگو برنابئو
حماس تغییر نام «کرانه باختری» از سوی ایالت آریزونای آمریکا را محکوم کرد
کاروان «ناوگروه دنا» ایران با 9 طلا و یک نقره سوم شد
اقتصاد بریتانیا زیر فشار جنگ امریکا علیه ایران
برلین: جنگ ترامپ با ایران رشد اقتصادی آلمان را به نصف کاهش داد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: از دیدن صحنه های مناطق جنگ زده متاسف شدم
طرح جنجالی و بنیادین فیفا در قوانین ترکیب تیم‌های باشگاهی
2 یهودی در لندن مجروح شدند
روایت قالیباف از 6 شکست دشمن
کدام فرودگاه‌های کشور اکنون فعال هستند
پزشکیان: ایران، ایران امام رضاست
غریب‎‌آبادی: از حقوق بین‌الملل تنها اسمی باقی مانده است
توقف موقت عملیات توتال در خاورمیانه
اجتماع 10 کیلومتری امام رضایی‌‌ها برای ایران
پرسپولیس به همکاری خود با افشین پیروانی پایان داد
آیا جدایی امارات تولیدکنندگان دیگر را به ترک اوپک ترغیب می‌کند؟
احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه انگلیس
افشای جزئیات تازه درباره سقوط هواپیمای رئیس ستاد ارتش لیبی در ترکیه
کلاهبردار 480 میلیاردی در دام پلیس
تاکید آنکارا بر تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا
جنوب لبنان زیر آتش صهیونیست‌ها
قیمت بنزین در آمریکا رکورد چهار ساله خود را زد
خلیج فارس، نمایشگاه مقاومت ملی و قدرت پاسخگویی ایران
فشار آمریکا بر دومین تولیدکننده بزرگ چین با توقف ارسال تراشه
اظهارات جدید گروسی درباره مکان ادعایی اورانیوم!
طلای بازی‌های ساحلی آسیایی به هندبال ایران رسید
اختلاف نظر مرتس و ترامپ در مورد جنگ علیه ایران
فوتبال ساحلی ایران بر بام آسیا ایستاد+فیلم
فرودگاه آبادان برای پروازهای داخلی آماده شد
تیم مذاکره‌کننده اوباما الگویی مناسب برای توافق با ایران
رسانه‌‎های عبری خبر دادند: نتانیاهو به واشنگتن می‌رود
زرادخانه هسته‌ای کره شمالی چالشی برای دفاع آمریکا
پسکوف: خروج امارات به معنای پایان اتحاد اوپک‌پلاس نیست
اسپانیا از نشست‌های وزارتی گروه 20 کنار گذاشته شد
حق مسکن از فروردین ماه محاسبه خواهد شد
چرا دلار دوباره صعودی شد؟
تونل های نیایش و توحید و پل صدر امشب مسدود می شوند
پرداخت وام یک میلیارد تومانی به کسبه بازارچه جنت از هفته آینده
تصویب برق ارزان‌تر برای کشاورزان و حق مسکن 3 میلیونی برای کارگران
بیمه‌گذاران بین‌المللی: بیمه کشتی‌ها منوط به هماهنگی با ایران است
تورم اسفند 1404 به چند درصد رسید؟
اسرائیل سد راه «ناوگان الصمود» می شود