×
سیاسی
شناسه خبر : 53908
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/06/26 ساعت 18:38
متن کامل توافق اسرائیل با آل‌خلیفه و آل‌نهیان/ خبری از موضوع فلسطین نیست!

متن کامل توافق اسرائیل با آل‌خلیفه و آل‌نهیان/ خبری از موضوع فلسطین نیست!

نکته جالب اینکه؛ بر خلاف ادعاهای بحرین و امارات مبنی بر لغو طرح الحاق، در این توافق 12 بندی اصولا چیزی به اسم مساله فلسطین وجود ندارد و حتی اصطلاح راهکار تشکیل دو کشور و طرح الحاق کرانه باختری در این دو توافق نیامده است!

نورنیوز ـ گروه بین الملل: توافق میان بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه 15 سپتامبر 2020 با حضور ترامپ، نتانیاهو و وزرای خارجی آل‌خلیفه و آل‌نهیان در کاخ سفید امضا شد.

در حالی که نتانیاهو به عنوان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خود را به واشنگتن رسانده بود تا این توافق را امضا کند، آل‌خلیفه و آل‌نهیان، نگران از تبعات این اقدام، وزرای خارجه خود را فرستاده بودند.

در این توافق 12 بندی بر خلاف ادعاهای بحرین و امارات، اصولا چیزی به اسم مساله فلسطین در این توافق وجود ندارد و حتی اصطلاح راهکار تشکیل دو کشور و طرح الحاق کرانه باختری در این دو توافق نیامده است! 

همچنین در اسناد توافق‌های امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی که کاخ سفید آن را منتشر کرده، ذکر نشده که اسرائیل ملزم به توقف الحاق اراضی فلسطینی یا حتی به تأخیر انداختن آن است. تمام اسنادی که به «توافق‌های ابراهیم»!! معروف است، از هرگونه اشاره به طرح صلح عربی یا قطعنامه‌های شورای امنیت خالی است و هیچ گونه اشاره‌ای به مرزهای ۱۹۶۷ و پایتختی قدس شرقی و آوارگان نشده است. 

مفاد این توافق به شرح زیر است:

۱. برقراری صلح و روابط دیپلماتیک و عادی‌سازی کامل روابط دوجانبه.

۲. دو طرف در روابطشان به منشور سازمان ملل و اصول قوانین بین المللی تکیه می‌کنند و هر کدام حاکمیت دیگری و حق زیستن در صلح و امنیت را به رسمیت می‌شناسد و دو طرف روابط دوستانه بین خود و مردمشان برقرار کرده و تمام اختلافات را به روش مسالمت‌آمیز حل می‌کنند.

۳. افتتاح سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها و تبادل سفرای دائم در سریع‌ترین زمان ممکن بعد از امضای معاهده.

۴. دو طرف به اهمیت تفاهم و همکاری و هماهنگی در زمینه‌های صلح و ثبات به عنوان پایه و اصل روابطشان و ابزاری برای تقویت صلح و ثبات در خاورمیانه توجه می‌کنند. دو طرف متعهد می‌شوند اقدامات لازم را برای ممانعت از هرگونه فعالیت‌های تروریستی و خصمانه علیه یکدیگر اتخاذ کرده و اجازه حمایت از چنین فعالیت‌هایی را در داخل یا خارج ندهند.

۵. به خاطر پیشبرد روند صلح و ثبات و شکوفایی در تمام خاورمیانه دو طرف توافق‌های دوجانبه‌ای را در زمینه‌های نظارت پزشکی، علوم و تکنولوژی، گردشگری، فرهنگ، ورزش، انرژی، محیط زیست، آموزش، دریایی، ارتباطات، پست، کشاورزی، امنیت غذایی و آب امضا می‌کنند. دو طرف می‌توانند توافق‌هایی در زمینه‌های دیگر از جمله حمایت مالی و سرمایه‌گذاری، هواپیمایی، ویزا و خدمات کنسولگری، اختراع، تجارت و روابط اقتصادی داشته باشند.

۶. تقویت فرهنگ همزیستی بین مردم امارات و اسرائیل از طریق ایجاد برنامه‌ها و مذاکرات ادیان و تبادلات فرهنگی و آکادمیک و علمی و اتخاذ تدابیر درباره ویزا برای تسهیل سفر امن شهروندان. دو طرف برای مقابله با افراط‌گرایی که به انزجار، دودستگی و تروریسم دعوت می‌کند و مقابله با تبعیض و عضوگیری و ایجاد همایش مشترک صلح و همزیستی تلاش می‌کنند.

۷. دو طرف آماده پیوستن به آمریکا برای ارتقا و ایجاد دستورکارهای استراتژیک خاورمیانه برای گسترش روابط دیپلماتیک و تجاری و ثبات در منطقه هستند.

۸. این معاهده بر وظایف و حقوق دو طرف به موجب منشور سازمان ملل و اجرای احکام توافق‌های چندجانبه که هر کدام از امارات و اسرائیل در آن شرکت دارند، تاثیری ندارد.

۹. دو طرف برای عمل به تعهداتشان صرف نظر از هرگونه اقدام یا سستی طرف مقابل و صرف نظر از هرگونه سندی که با این معاهده همسو نباشد، حسن نیت داشته باشند. هر طرفی به دیگری توضیح می‌دهد که مغایرتی بین تعهداتش در این معاهده وجود ندارد. دو طرف متعهد می‌شوند که وارد هیچ‌گونه تعهد و توافقی که مغایر با این معاهده باشد، نشوند.

۱۰. دو طرف در سریع‌ترین زمان ممکن این معاهده را تصویب کرده و بعد از تبادل اسناد وارد مرحله اجرایی می‌شود.

۱۱. نزاع‌هایی که بر سر اجرا یا تفسیر این معاهده به وجود می‌آید از طریق مذاکره حل می‌شود. هر نزاعی از این قبیل که نتوان از طریق مذاکره آن را حل کرد به داوری گذاشته می‌شود.

۱۲. این معاهده برای دبیرکل سازمان ملل فرستاده می‌شود تا طبق احکام ماده ۱۰۲ منشور سازمان ملل آن را ثبت کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
القسام ارتباط خود را با حادثه رفح تکذیب کرد
دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد
آخرین خبر از وضعیت هوشیاری صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی
کارخانه عظیم گاز روسیه هدف پهپادهای اوکراینی قرار گرفت
جاسوس رژیم صهیونیستی در قم اعدام شد
100 شناور جدید در مسیر پیوستن به ناوگان دریایی کشور
سرقت عجیب جواهرات ناپلئون از موزه لوور
قرارگاه قدس: شهادت بزرگان طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نخواهد ماند
تکلیف سرمربی پرسپولیس امشب مشخص می شود
21 استان بدون باران، زنگ خطر آبی
درخواست دو وزیر تندرو اسرائیل برای پایان آتش‌بس و حمله به غزه
بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید
مادورو: طرح دفاعی کاراکاس علیه آمریکا تکمیل شد
ثبت شرکت خارجی در ایران کمتر از یک روز شد
هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است
گزارش تصویری | اعتراضات ضد ترامپ با عنوان «بدون پادشاه» در سراسر آمریکا
زمان الحاق رسمی ایران به CFT مشخص شد
پیام پزشکیان به سینماگران جوان کشور
ترور ملا کمال صلاحی‌زهی؛ معتمد سرشناس بلوچ
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه27 مهر + جدول
نورنما | جنگنده آمریکایی از دوران جنگ‌جهانی دوم زیر آب
قیمت دلار و ارز امروز یکشنبه 27 مهر 1404
جزییات واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس حروف الفبا
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
فریاد «رهایی فلسطین» در خیابان‌های اروپا
اسرائیل با نقض آتش‌بس جنوب غزه را بمباران کرد
آب طالقان سرانجام به تهران رسید
جهش بورس همراه با افزایش عرضه‌ها
حضور گسترده غرفه ملی نشر ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت 2026
کشف محوله تریاکی که بوی قهوه می‌داد
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه سال 1404
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(104) « بندر دیر»
داور کره‌ای دیدار شارجه - تراکتور را سوت می زند
واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا
کاهش 60 درصدی خرید جهیزیه
سقوط خریداران خارجی در بازار مسکن ترکیه
خودکشی عامل جنایت در روستا اندیکا
غرب به‌جای صلح، به‌دنبال نابودی کامل اوکراین است
لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت ها
مرگ قاتل پیش از اجرای حکم قصاص
چندصدایی «درباره اسنپ‌بک»؛ چگونه ایستادگی ایران شکاف عمیق در نظم جهانی را آشکار کرد
جهش 5500 همتی در تجارت الکترونیک ایران
مداردیپلماسی | پایان برجام و آغازی بر دیپلماسی هسته‌ای جدید ایران
130 هزار مرگ سالانه در ایران به دلایل تغذیه‌ای مرتبط است
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
X
آگهی تبلیغاتی