×
سیاسی
شناسه خبر : 53908
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/06/26 ساعت 18:38
متن کامل توافق اسرائیل با آل‌خلیفه و آل‌نهیان/ خبری از موضوع فلسطین نیست!

متن کامل توافق اسرائیل با آل‌خلیفه و آل‌نهیان/ خبری از موضوع فلسطین نیست!

نکته جالب اینکه؛ بر خلاف ادعاهای بحرین و امارات مبنی بر لغو طرح الحاق، در این توافق 12 بندی اصولا چیزی به اسم مساله فلسطین وجود ندارد و حتی اصطلاح راهکار تشکیل دو کشور و طرح الحاق کرانه باختری در این دو توافق نیامده است!

نورنیوز ـ گروه بین الملل: توافق میان بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه 15 سپتامبر 2020 با حضور ترامپ، نتانیاهو و وزرای خارجی آل‌خلیفه و آل‌نهیان در کاخ سفید امضا شد.

در حالی که نتانیاهو به عنوان نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خود را به واشنگتن رسانده بود تا این توافق را امضا کند، آل‌خلیفه و آل‌نهیان، نگران از تبعات این اقدام، وزرای خارجه خود را فرستاده بودند.

در این توافق 12 بندی بر خلاف ادعاهای بحرین و امارات، اصولا چیزی به اسم مساله فلسطین در این توافق وجود ندارد و حتی اصطلاح راهکار تشکیل دو کشور و طرح الحاق کرانه باختری در این دو توافق نیامده است! 

همچنین در اسناد توافق‌های امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی که کاخ سفید آن را منتشر کرده، ذکر نشده که اسرائیل ملزم به توقف الحاق اراضی فلسطینی یا حتی به تأخیر انداختن آن است. تمام اسنادی که به «توافق‌های ابراهیم»!! معروف است، از هرگونه اشاره به طرح صلح عربی یا قطعنامه‌های شورای امنیت خالی است و هیچ گونه اشاره‌ای به مرزهای ۱۹۶۷ و پایتختی قدس شرقی و آوارگان نشده است. 

مفاد این توافق به شرح زیر است:

۱. برقراری صلح و روابط دیپلماتیک و عادی‌سازی کامل روابط دوجانبه.

۲. دو طرف در روابطشان به منشور سازمان ملل و اصول قوانین بین المللی تکیه می‌کنند و هر کدام حاکمیت دیگری و حق زیستن در صلح و امنیت را به رسمیت می‌شناسد و دو طرف روابط دوستانه بین خود و مردمشان برقرار کرده و تمام اختلافات را به روش مسالمت‌آمیز حل می‌کنند.

۳. افتتاح سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها و تبادل سفرای دائم در سریع‌ترین زمان ممکن بعد از امضای معاهده.

۴. دو طرف به اهمیت تفاهم و همکاری و هماهنگی در زمینه‌های صلح و ثبات به عنوان پایه و اصل روابطشان و ابزاری برای تقویت صلح و ثبات در خاورمیانه توجه می‌کنند. دو طرف متعهد می‌شوند اقدامات لازم را برای ممانعت از هرگونه فعالیت‌های تروریستی و خصمانه علیه یکدیگر اتخاذ کرده و اجازه حمایت از چنین فعالیت‌هایی را در داخل یا خارج ندهند.

۵. به خاطر پیشبرد روند صلح و ثبات و شکوفایی در تمام خاورمیانه دو طرف توافق‌های دوجانبه‌ای را در زمینه‌های نظارت پزشکی، علوم و تکنولوژی، گردشگری، فرهنگ، ورزش، انرژی، محیط زیست، آموزش، دریایی، ارتباطات، پست، کشاورزی، امنیت غذایی و آب امضا می‌کنند. دو طرف می‌توانند توافق‌هایی در زمینه‌های دیگر از جمله حمایت مالی و سرمایه‌گذاری، هواپیمایی، ویزا و خدمات کنسولگری، اختراع، تجارت و روابط اقتصادی داشته باشند.

۶. تقویت فرهنگ همزیستی بین مردم امارات و اسرائیل از طریق ایجاد برنامه‌ها و مذاکرات ادیان و تبادلات فرهنگی و آکادمیک و علمی و اتخاذ تدابیر درباره ویزا برای تسهیل سفر امن شهروندان. دو طرف برای مقابله با افراط‌گرایی که به انزجار، دودستگی و تروریسم دعوت می‌کند و مقابله با تبعیض و عضوگیری و ایجاد همایش مشترک صلح و همزیستی تلاش می‌کنند.

۷. دو طرف آماده پیوستن به آمریکا برای ارتقا و ایجاد دستورکارهای استراتژیک خاورمیانه برای گسترش روابط دیپلماتیک و تجاری و ثبات در منطقه هستند.

۸. این معاهده بر وظایف و حقوق دو طرف به موجب منشور سازمان ملل و اجرای احکام توافق‌های چندجانبه که هر کدام از امارات و اسرائیل در آن شرکت دارند، تاثیری ندارد.

۹. دو طرف برای عمل به تعهداتشان صرف نظر از هرگونه اقدام یا سستی طرف مقابل و صرف نظر از هرگونه سندی که با این معاهده همسو نباشد، حسن نیت داشته باشند. هر طرفی به دیگری توضیح می‌دهد که مغایرتی بین تعهداتش در این معاهده وجود ندارد. دو طرف متعهد می‌شوند که وارد هیچ‌گونه تعهد و توافقی که مغایر با این معاهده باشد، نشوند.

۱۰. دو طرف در سریع‌ترین زمان ممکن این معاهده را تصویب کرده و بعد از تبادل اسناد وارد مرحله اجرایی می‌شود.

۱۱. نزاع‌هایی که بر سر اجرا یا تفسیر این معاهده به وجود می‌آید از طریق مذاکره حل می‌شود. هر نزاعی از این قبیل که نتوان از طریق مذاکره آن را حل کرد به داوری گذاشته می‌شود.

۱۲. این معاهده برای دبیرکل سازمان ملل فرستاده می‌شود تا طبق احکام ماده ۱۰۲ منشور سازمان ملل آن را ثبت کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها فردا 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
کدام بازیکنان خارجی پرسپولیس به تمرینات بازمی گردند؟
جزئیات مرحله دوم نقل‌وانتقال فرهنگیان اعلام شد+ اعلام زمان بررسی پرونده‌ها
کاهش دید افقی به 900 متر؛ وضعیت هشدار در زابل
قاتل فراری پیش از خروج از کشور در مرز شلمچه دستگیر شد
تقدیر نخست‌وزیر عراق از نیروهای امنیتی مراسم اربعین
نوراینفو | ورم معده چیست؟علائم، دلایل و راه‌های پیشگیری از التهاب معده
تهران میزبان میلیون‌ها عاشق حسینی
پیش بینی وضعیت آب و هوا هرمزگان فردا چهارشنبه 14 مرداد 1405
آمادگی مرز تمرچین برای بازگشت زائران اربعین
قیمت سکه پارسیان امروز سه‌شنبه 13 مرداد 1405 + جدول قیمت ها
مرگ ناگهانی فایتر UFC در 34 سالگی؛ آلن ناسیمنتو در خواب درگذشت
آزادراه تهران - شمال یک‌طرفه شد؛ ترافیک سنگین در محدوده تونل‌های 17 و 18
آخرین قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه 13 مرداد 1405 + جدول قیمت ها
اتفاق عجیب در اسرائیل؛ برکناری فرمانده ارتش در برنامه زنده تلویزیونی
ترامپ به داد اینفانتینو می‌رسد
برکناری دادستان منطقه کلمبیا در پی اختلاف با ترامپ
طرح نابودی مقاومت شکست خورد؛ تفاهم ایران و آمریکا، اسرائیل را مهار کرد
سازمان ملل: جولای خونین‌ترین ماه 2026 برای غزه بود
خبر خوش برای تولیدکنندگان؛ قطعی برق صنایع تهران کاهش یافت
جزییات نحوه پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی؛ اعلام زمان بندی از سوی وزیر کار
سقوط ذخایر انرژی آمریکا؛ آیا نفت به 150 دلار می‌رسد؟
اصلاحات اقتصادی را از کجا باید آغاز کرد؟
زمان شارژ کالابرگ مرداد 1405 اعلام شد؛ جدول زمان واریز
ادعای نیویورک‌تایمز دربارۀ جزئیات مذاکرۀ ایران و عمان برای تنگۀ هرمز
بازار کار در پی جنگ چهل‌روزه
وداع باشکوه مردم قشم با شهدای چاه‌تنگو
بازگشت محدودیت‌های ترافیکی در محورهای اصلی مازندران
حزب‌الله: ترامپ ناخواسته نقش مهم ایران را در عرصه جهانی پذیرفت
حمله وحشیانه قاچاقچی چوب به جنگلبان در چالوس
تا پایان می‌ایستم؛ استعفا در کار نیست
استیضاح سرمربی کره جنوبی در پارلمان؛ بازخواست درباره حذف از جام جهانی
وضعیت آب و هوای چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته
سیل مرگبار در افغانستان؛ 29 نفر جان باختند و 129 تن زخمی شدند
واکنش تند البرادعی به نتانیاهو: غزه را ویران کردید و حالا از «آزادی» می‌گویید!
پزشکیان: به دنبال گسترش جنگ نیستیم اما از ایران با تمام توان دفاع می‌کنیم
قیمت دلار امروز سه شنبه 13 مرداد 1405 + جدول قیمت ارز در بازار آزاد
بحران امنیتی در انگلیس؛ افشای اطلاعات شخصی 114 هزار نیروی پلیس
قیمت جدید گوشت گوسفندی و گوساله امروز 13 مرداد اعلام شد
آخرین وضعیت سدهای تهران؛ فقط یک سد بیش از 90 درصد آب دارد
پشت پرده غائله سازی جدید در خصوص استعفای پزشکیان
جدیدترین قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه شنبه 13 مرداد 1405 + جدول
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه شنبه 13 مرداد 1405 + جدول جدید
حادثه دریایی در نزدیکی عمان ؛ یک کشتی هدف قرار گرفت
سنای آمریکا طرح موقت تأمین بودجه دولت را تصویب کرد
آخرین وضعیت تردد در جاده های شمالی و مرزهای اربعینی
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز سه شنبه 13 مرداد 1405/ بمب از راه رسید؟
آخرین اخبار و گزارش‌ها از جنگ ایران و آمریکا امروز سه شنبه 13 مرداد ماه
تردد زائران از مرز مهران از مرز 2.4 میلیون نفر عبور کرد
سازمان ملل: از میانجیگری پاکستان و قطر استقبال می‌کنیم