×
سیاسی
شناسه خبر : 53712
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/06/19 ساعت 18:54
چرا مدیریت افتضاح آمریکا در بحران‌ها موضوع اول دنیا نمی‌شود؟

نورنیوز بررسی کرد؛

چرا مدیریت افتضاح آمریکا در بحران‌ها موضوع اول دنیا نمی‌شود؟

مقایسه بزرگ‌نمایی موضوعاتی به مراتب کوچک‌تر و کم‌ اهمیت‌تر نسبت به رخدادهای جاری در آمریکا از سوی همین رسانه‌ها نشان دهنده نقش و اراده آنها در مخفی‌سازی ناتوانی‌ها و ناکارآمدی‌های غرب به ویژه آمریکاست تا شاید از این رهگذر سرعت روند رو به افول هژمونی کدخدای خودخوانده گرفته شود.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: ایالات متحده آمریکا طی ماه‌های گذشته با گسل‌های بحرانی عمیقی مواجه بوده که حاکمیت عملا توان مدیریت آن را نداشته است.

در کنار ناتوانی در مدیریت بحران کرونا با آمار ابتلا و مرگ بسیار زیاد که هم‌زمان منجر به رکود سنگین اقتصادی و گسترش فقر و بیکاری شده و تشدید اعتراضات ضدنژادپرستی که با خشونتی مثال زدنی از سوی حاکمیت مواجه شده، مواردی چون عدم مهار آتش‌سوزی جنگل‌های کالیفرنیا و آتش‌سوزی ناو جنگی «بونهم ریچارد» در ساحل «سن‌دیه‌گو» را هم باید به فهرست ناتوانی واشینگتن در مقابله با بحران افزود.      

این بحران‌ها توأم با رفتارهای دیکتاتورمآبانه، نابخردانه و توهین‌آ‌میز ترامپ از یک سو و برخوردهای صرفا سیاسی دموکرات‌ها از سوی دیگر مردم آمریکا را برای اولین بار وادار به سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» در خاک این کشور کرده است.

این در حالی است که دولت ایالات متحده نه تنها در حل تنش‌ها و بحران‌های خارجی نیز توفیقی نداشته که با رویکردی یکجانبه‌گرایانه عملا در آتش این تنش‌ها دمیده است.

با این وجود دنیا شاهد آن است که چنین مدیریت افتضاحی نه تنها از سوی رسانه‌های جریان اصلی به موضوع اول دنیا تبدیل نمی‌شود بلکه تمام توان این رسانه‌ها از یک سو صرف دروغ‌پراکنی در مورد بلوک قدرت مقابل آمریکا در جهان و از سوی دیگر صرف فریب افکار عمومی داخل برای پیروزی در انتخابات آتی می‌شود.

مقایسه بزرگ‌نمایی موضوعاتی به مراتب کوچک‌تر و کم‌ اهمیت‌تر نسبت به رخدادهای جاری در آمریکا از سوی همین رسانه‌ها نشان دهنده نقش و اراده آنها در مخفی‌سازی ناتوانی‌ها و ناکارآمدی‌های غرب به ویژه آمریکاست تا شاید از این رهگذر سرعت روند رو به افول هژمونی کدخدای خودخوانده گرفته شود.

اما به راستی دلیل این اتفاق چیست؟ تنها دلیلی که این رخدادها تبدیل به موضوع اول دنیا نمی‌شود این است که رسانه‌های جریان اصلی در جهان که مسئول جهت‌دهی به افکار عمومی هستند توسط آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها اداره می‌شوند.

علاوه بر رسانه‌های جریان اصلی، شبکه صهیونیستی حاکم بر جریان چرخش اطلاعات در دنیا مدیریت کلان شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های محوری در جهان را نیز در اختیار دارد و با استفاده از انواع روش‌های شکلی (پلت‌فرم) و محتوایی به مقابله با جریان واقعی آزاد اطلاعات می‌پردازد.  

به عبارت دقیق‌تر؛ بر خلاف شعار دروغین و فریبنده جریان آزاد اطلاعات و آزادی بیان، تنها وظیفه کارتل‌ها و بنگاه‌های بزرگ وابسته به شبکه جهان‌وطنی مسیحیت صهیونیستی که امپراتوری رسانه‌ای غرب را با اتکا به جریان قدرت و ثروت تشکیل داده‌اند، حمایت از همین ساختار فاسدی است که بستر ادامه حیات آنها را در دنیا فراهم آورده است.      


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حرکت دسته جمعی ربات‌های میکروسکوپی با امواج صوتی!
مدال نقره و برنز در کوراش بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
عقب‌نشینی ترامپ در سیاست تعرفه‌ای خودرو با مشوق‌های مالی
حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه: تحریم‌ها واقعی‌اند اما قابل مدیریت
اسامی داوران استقلال و الوحدات اعلام شد
واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی
واکنش باشگاه استقلال به تغییر ساعت بازی با فجر سپاسی
انتقال گاز قزاقستان به روسیه متوقف شد
طارمی مقابل بارسلونا بازی خواهد کرد
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی پایان حملات خود به غزه شد
سپاه برای تقویت پیوندهای راهبردی با نیروهای مسلح یمن آماده است
صابر کاظمی به هوش آمد!
حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب
ترامپ خطاب به زلنسکی: یا شروط پوتین را بپذیرید یا نابود شوید
خاندان سلطنتی انگلیس در باتلاق رسوایی
تکذیب وقوع انفجار در بندر دیر
پیام ویتکاف به اسرائیل: به حماس حمله کنید اما مانع از فروپاشی توافق نشوید
ورزشگاه اختصاصی استقلال در البرز ساخته می‌شود
امکان گشایش اقتصادی با پرتودهی محصولات کشاورزی
کابینه رژیم صهیونیستی ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرد
نورنما | یکی از پیچیده‌ترین میدان‌های دنیا
نتایج اولیه آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد + لینک
زلنسکی: برابر روسیه تسلیم نشوید
مشاور امنیت ملی عراق، فردا با علی لاریجانی دیدار می‌کند
سفر هیات حماس به قاهره برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس
گزینه ایتالیایی تیم ملی فوتبال ایران معرفی شد
آغاز مرحله دوم فروش خودروهای وارداتی +جزییات و لینک سایت
تصویر سند درخواست پناهندگی رئیس‌جمهور سابق اسرائیل به فلسطین
آمار جدید وزارت بهداشت غزه: شهادت 35 نفر از زمان آغاز آتش‌بس
السیسی: مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه است
صدور دستورالعمل اجرایی جدید پاکستان برای توسعه تجارت تهاتری با ایران
جزییات پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای ساماندهی طرح کالابرگ+فیلم
شرط اخراج هاشمیان مشخص شد
زمان واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
زمین لزره 4.3 ریشتری کرمان را لرزاند
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
حمایت ظریف از اقدام کشورهای جهان در اجرای بند 8 قطعنامه 2231
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول 0-2 منچستریونایتد؛ چهارمین شکست پیاپی قرمزها ثبت شد+ خلاصه بازی
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
حماس: به آتش‌بس پایبندیم
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند
فرمانده نیروی دریایی آمریکا: جنگ بعدی در راه است
حمله هوایی رژیم اشغالگر به مرکز نوار غزه و شهادت سه نفر+ فیلم
X
آگهی تبلیغاتی