×
سیاسی
شناسه خبر : 53712
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/06/19 ساعت 18:54
چرا مدیریت افتضاح آمریکا در بحران‌ها موضوع اول دنیا نمی‌شود؟

نورنیوز بررسی کرد؛

چرا مدیریت افتضاح آمریکا در بحران‌ها موضوع اول دنیا نمی‌شود؟

مقایسه بزرگ‌نمایی موضوعاتی به مراتب کوچک‌تر و کم‌ اهمیت‌تر نسبت به رخدادهای جاری در آمریکا از سوی همین رسانه‌ها نشان دهنده نقش و اراده آنها در مخفی‌سازی ناتوانی‌ها و ناکارآمدی‌های غرب به ویژه آمریکاست تا شاید از این رهگذر سرعت روند رو به افول هژمونی کدخدای خودخوانده گرفته شود.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: ایالات متحده آمریکا طی ماه‌های گذشته با گسل‌های بحرانی عمیقی مواجه بوده که حاکمیت عملا توان مدیریت آن را نداشته است.

در کنار ناتوانی در مدیریت بحران کرونا با آمار ابتلا و مرگ بسیار زیاد که هم‌زمان منجر به رکود سنگین اقتصادی و گسترش فقر و بیکاری شده و تشدید اعتراضات ضدنژادپرستی که با خشونتی مثال زدنی از سوی حاکمیت مواجه شده، مواردی چون عدم مهار آتش‌سوزی جنگل‌های کالیفرنیا و آتش‌سوزی ناو جنگی «بونهم ریچارد» در ساحل «سن‌دیه‌گو» را هم باید به فهرست ناتوانی واشینگتن در مقابله با بحران افزود.      

این بحران‌ها توأم با رفتارهای دیکتاتورمآبانه، نابخردانه و توهین‌آ‌میز ترامپ از یک سو و برخوردهای صرفا سیاسی دموکرات‌ها از سوی دیگر مردم آمریکا را برای اولین بار وادار به سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» در خاک این کشور کرده است.

این در حالی است که دولت ایالات متحده نه تنها در حل تنش‌ها و بحران‌های خارجی نیز توفیقی نداشته که با رویکردی یکجانبه‌گرایانه عملا در آتش این تنش‌ها دمیده است.

با این وجود دنیا شاهد آن است که چنین مدیریت افتضاحی نه تنها از سوی رسانه‌های جریان اصلی به موضوع اول دنیا تبدیل نمی‌شود بلکه تمام توان این رسانه‌ها از یک سو صرف دروغ‌پراکنی در مورد بلوک قدرت مقابل آمریکا در جهان و از سوی دیگر صرف فریب افکار عمومی داخل برای پیروزی در انتخابات آتی می‌شود.

مقایسه بزرگ‌نمایی موضوعاتی به مراتب کوچک‌تر و کم‌ اهمیت‌تر نسبت به رخدادهای جاری در آمریکا از سوی همین رسانه‌ها نشان دهنده نقش و اراده آنها در مخفی‌سازی ناتوانی‌ها و ناکارآمدی‌های غرب به ویژه آمریکاست تا شاید از این رهگذر سرعت روند رو به افول هژمونی کدخدای خودخوانده گرفته شود.

اما به راستی دلیل این اتفاق چیست؟ تنها دلیلی که این رخدادها تبدیل به موضوع اول دنیا نمی‌شود این است که رسانه‌های جریان اصلی در جهان که مسئول جهت‌دهی به افکار عمومی هستند توسط آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها اداره می‌شوند.

علاوه بر رسانه‌های جریان اصلی، شبکه صهیونیستی حاکم بر جریان چرخش اطلاعات در دنیا مدیریت کلان شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های محوری در جهان را نیز در اختیار دارد و با استفاده از انواع روش‌های شکلی (پلت‌فرم) و محتوایی به مقابله با جریان واقعی آزاد اطلاعات می‌پردازد.  

به عبارت دقیق‌تر؛ بر خلاف شعار دروغین و فریبنده جریان آزاد اطلاعات و آزادی بیان، تنها وظیفه کارتل‌ها و بنگاه‌های بزرگ وابسته به شبکه جهان‌وطنی مسیحیت صهیونیستی که امپراتوری رسانه‌ای غرب را با اتکا به جریان قدرت و ثروت تشکیل داده‌اند، حمایت از همین ساختار فاسدی است که بستر ادامه حیات آنها را در دنیا فراهم آورده است.      


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ آژیرهای خطر در عربستان هم به صدا درآمد
هشدار پژوهشگران درباره خطر نشستن طولانی‌مدت
عملیات مقابله به مثل ادامه دارد؛ انهدام چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی
آخرین آمار تلفات و مجروحان ارتش تروریستی آمریکا در تجاوز نظامی علیه ایران
خوردن مکرر، سوخت‌وساز بدن را بالا نمی‌برد
وزیر خارجه عراق: با گسترش جنگ در منطقه مخالف هستیم
​​​​​​​مرشایمر: ایرانی‌ها به وضوح پیروز خواهند شد
آیا نوزادان قبل از شنیدن، یاد می‌گیرند؟
آزمایش خونی که می‌تواند خطر آلزایمر را پیش‌بینی کند
سی بی اس نیوز: چند نظامی آمریکایی در حملات ایران در اردن زخمی شده‌اند
چرا مادران تهرانی شیردهی را قطع می‌کنند؟
فعالیت کارکنان روزکار سازمان منطقه ویژه پارس دورکاری شد
نامه ایران به شورای امنیت سازمان ملل در پی جنایات جنگی آمریکا
وقوع مجدد انفجارهای شدید در اربیل
نانوفناوری؛ ناجی چوب در برابر پوسیدگی و آتش
آمریکا عامل جنایت مدرسه میناب معرفی شد
برقراری پروازهای منظم میان امان و صنعا
شکایت باشگاه مس رفسنجان در دادگاه عالی ورزش (CAS) ثبت شد
درخشش نوجوانان جودوکار ایران با چهار مدال آسیایی
هشدار اندیشکده آمریکایی درباره تأثیر محدود پاتریوت برای کی‌یف
شکست تلخ والیبال ایران مقابل اسلوونی
رضایی: سیاست هم جنگ و هم مذاکره دیگر تمام شده است
زوج سارق طلا دستگیر شدند
انتقال جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکایی به منطقه
تایید هدف قرار گرفتن دو موضع در جنوب کویت
عراقچی: اجازه نمی‌دهیم خون بی‌گناهان پایمال شود
موگرینی: توافق با همه خواسته‌های ترامپ نقطه شروع نیست
سازمان ملل: حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی غیرقابل قبول است
ایران و آمریکا به میز مذاکره بازگردند
انفجارهای جدید رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
مهاجرانی: دولت تا پای جان کنار مردم خوزستان است
معاریو: بیش از 100 هزار نفر از اسرائیل مهاجرت کردند
زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه می‌شود؟
کشتی متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
نفت ایران به بالای 80 دلار رسید
عارف: پاسخ ایران به تجاوز دشمن پشیمان‌کننده خواهد بود
درگذشت برنده اسکار «پای چپ من» در 83 سالگی
سفیر ایران: حمایت اروپا از جنگ ترامپ امنیت به همراه ندارد
قطر خواستار توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه شد
شگفتی مرشایمر از عملکرد ایران مقابل آمریکا
جاده چالوس یکطرفه شد
پاسخ کوبنده مجید مجیدی به ونس معاون ترامپ
بازگشت دزدان دریایی سومالی؛ ربایش نفتکش در نزدیکی سواحل یمن
هشدار یمن به عربستان: «محاصره در برابر محاصره» را اجرا می کنیم
بوشهر در آستانه موج گرمای 50 درجه‌ای
قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا سرمربی تیم ملی می‌ماند
مقصد غیرمنتظره محمد صلاح؛ ستاره لیورپول در مسیر لیگ ترکیه
اختلال شبکه‌های تلویزیونی ناشی از حمله آمریکا به چگنی برطرف شد
قیمت بنزین در آمریکا اوج گرفت
خراسان رضوی در آتش گرما؛ ثبت دمای 45 درجه