×
سیاسی
شناسه خبر : 53652
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/06/17 ساعت 17:26
جشن 50 میلیون دلاری خادم‌الحرمین برای زنان مدلینگ در جزیره خصوصی!

جشن 50 میلیون دلاری خادم‌الحرمین برای زنان مدلینگ در جزیره خصوصی!

افشای جزئیاتی از این دست با توجه به اینکه این هزینه‌ها تماما از ثروت ملی شهروندان عربستانی صورت می‌گیرد، این سوال جدی را نزد فعالان سیاسی ـ مذهبی و کاربران شبکه‌های اجتماعی پدید آورده که آیا هنوز هم باید حکام سعودی را «خادم حرمین شریفین» خواند یا عنوان دیگری زیبنده آنان است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: کتاب «نفت و خون: محمد بن‌سلمان بی‌رحم در جستجوی قدرت جهانی» نوشته دو تن از روزنامه‌نگاران روزنامه «وال استریت ژورنال» به نام‌های «بردلی هوپ» و «جاستین شِک» درباره زندگی محمد بن‌سلمان، از جزئیات جشن ۵۰ میلیون دلاری ولیعهد سعودی در یک جزیره خصوصی در مالدیو پرده برداشته است.

«رد تاکر» نویسنده مجله نیویورک پست در گزارشی مبتنی بر داده‌های این کتاب، در این خصوص نوشته است؛ این جشن که ماه ژوئیه ۲۰۱۵ در جزیره «ویلا» در مالدیو به میزبانی بن‌سلمان برگزار شد، ۱۵۰ زن زیبای فعال در صنعت مدلینگ که از برزیل، روسیه و جاهای دیگر آورده شده بودند وارد جزیره خصوصی در مالدیو شدند تا با ده‌ها مرد که از خاورمیانه آمده بودند، جشن بگیرند.

در این کتاب آمده است:

بن‌سلمان جزیره را برای خود و اطرافیانش به ‌صورت کامل اجاره کرده بود و علاوه بر ۵۰ میلیون دلار هزینه اجاره یک ماهه جزیره، او به هر کارگر جزیره نیز وعده حقوق ۵۰۰۰ هزار دلاری داد، در حالی که این کارگران معمولاً ماهیانه ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار حقوق می‌گیرند. این هزینه‌ها برای حفظ رازداری بود چون ولیعهد سعودی نمی‌خواست رسانه‌ها از این مهمانی مطلع شوند.

محرمانه بودن جشن و این سفر آنقدر اهمیت داشت که کارمندان مجاز نبودند تلفن‌های هوشمند خود را به این جزیره بیاورند و فقط موبایل نوکیا ۳۳۱۰ برای برقراری تماس مجاز بود و حتی دو تن از کارمندان به دلیل نقض این شروط، از این سفر محروم شدند.

مدل‌ها هم هنگام ورود به جزیره با یک گاری کوچک مخصوص بازی گلف به یک کلینیک پزشکی منتقل شدند تا اطمینان حاصل شود که بیماری جنسی ندارند و بن‌سلمان و همراهانش نیز پس از اتمام بررسی‌های پزشکی و استقرار هر یک از مدل‌ها در ویلای خود، با هواپیما وارد جزیره شدند.

بن‌سلمان برای سرگرمی از اشخاص مشهور در موسیقی مانند «دی جی افروجک سای» خواننده رپ از کره جنوبی را دعوت کرده بود و قرار بود «جنیفر لوپز» و «شکیرا» هم برنامه اجرا کنند.

شب جشن، محمد بن‌سلمان بسیار ذوق زده بود و وارد جایگاهی که افروجک در آن حضور داشت شد و مدل‌ها کف زدند و او شروع به پخش آهنگ‌های رقص مورد علاقه خود کرد. در همین حال افروجک که به آرامی او را ناسزا می‌گفت، از او دور شد.

این جشن‌ها که قرار بود یک ماه ادامه داشته باشد گاهی تا صبح طول می‌کشید و بن‌سلمان هنگام سرو مشروب که در عربستان ممنوع است، به جای خدمه جزیره از خدمه خودش استفاده می‌کرد زیرا سعودی‌ها نمی‌خواستند در مقابل ساکنان یک کشور مسلمان دیگر شراب بنوشند.

یک هفته از این خوشگذرانی‌های شاهزاده سعودی نگذشته بود که خبر این جشن‌ها و حضور ولیعهد به روزنامه‌های داخلی رسید و او مجبور شد سریعا جزیره را ترک کند.

البته درز این ماجرا درس عبرت نشد و بن‌سلمان کشتی تفریحی «سیرین» بزرگترین کشتی تفریحی جهان با طول ۴۳۹ فوت را ۵۰۰ میلیون دلار، یعنی دو برابر قیمت اصلی خریداری کرد تا محلی برای جشن‌های شبانه دوستانه باشد. این کشتی برای تفریح‌های دریایی بود و برای تفریح‌های خشکی هم تیم بن‌سلمان کاخی را در «ورسای» نزدیکی پاریس به مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار خریداری کردند.

افشای جزئیاتی از این دست با توجه به اینکه این هزینه‌ها تماما از ثروت ملی شهروندان عربستانی صورت می‌گیرد، این سوال جدی را نزد فعالان سیاسی ـ مذهبی و کاربران شبکه‌های اجتماعی پدید آورده که آیا هنوز هم باید حکام سعودی را «خادم حرمین شریفین» خواند یا عنوان دیگری زیبنده آنان است.   


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل