×
سیاسی
شناسه خبر : 53652
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/06/17 ساعت 17:26
جشن 50 میلیون دلاری خادم‌الحرمین برای زنان مدلینگ در جزیره خصوصی!

جشن 50 میلیون دلاری خادم‌الحرمین برای زنان مدلینگ در جزیره خصوصی!

افشای جزئیاتی از این دست با توجه به اینکه این هزینه‌ها تماما از ثروت ملی شهروندان عربستانی صورت می‌گیرد، این سوال جدی را نزد فعالان سیاسی ـ مذهبی و کاربران شبکه‌های اجتماعی پدید آورده که آیا هنوز هم باید حکام سعودی را «خادم حرمین شریفین» خواند یا عنوان دیگری زیبنده آنان است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: کتاب «نفت و خون: محمد بن‌سلمان بی‌رحم در جستجوی قدرت جهانی» نوشته دو تن از روزنامه‌نگاران روزنامه «وال استریت ژورنال» به نام‌های «بردلی هوپ» و «جاستین شِک» درباره زندگی محمد بن‌سلمان، از جزئیات جشن ۵۰ میلیون دلاری ولیعهد سعودی در یک جزیره خصوصی در مالدیو پرده برداشته است.

«رد تاکر» نویسنده مجله نیویورک پست در گزارشی مبتنی بر داده‌های این کتاب، در این خصوص نوشته است؛ این جشن که ماه ژوئیه ۲۰۱۵ در جزیره «ویلا» در مالدیو به میزبانی بن‌سلمان برگزار شد، ۱۵۰ زن زیبای فعال در صنعت مدلینگ که از برزیل، روسیه و جاهای دیگر آورده شده بودند وارد جزیره خصوصی در مالدیو شدند تا با ده‌ها مرد که از خاورمیانه آمده بودند، جشن بگیرند.

در این کتاب آمده است:

بن‌سلمان جزیره را برای خود و اطرافیانش به ‌صورت کامل اجاره کرده بود و علاوه بر ۵۰ میلیون دلار هزینه اجاره یک ماهه جزیره، او به هر کارگر جزیره نیز وعده حقوق ۵۰۰۰ هزار دلاری داد، در حالی که این کارگران معمولاً ماهیانه ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار حقوق می‌گیرند. این هزینه‌ها برای حفظ رازداری بود چون ولیعهد سعودی نمی‌خواست رسانه‌ها از این مهمانی مطلع شوند.

محرمانه بودن جشن و این سفر آنقدر اهمیت داشت که کارمندان مجاز نبودند تلفن‌های هوشمند خود را به این جزیره بیاورند و فقط موبایل نوکیا ۳۳۱۰ برای برقراری تماس مجاز بود و حتی دو تن از کارمندان به دلیل نقض این شروط، از این سفر محروم شدند.

مدل‌ها هم هنگام ورود به جزیره با یک گاری کوچک مخصوص بازی گلف به یک کلینیک پزشکی منتقل شدند تا اطمینان حاصل شود که بیماری جنسی ندارند و بن‌سلمان و همراهانش نیز پس از اتمام بررسی‌های پزشکی و استقرار هر یک از مدل‌ها در ویلای خود، با هواپیما وارد جزیره شدند.

بن‌سلمان برای سرگرمی از اشخاص مشهور در موسیقی مانند «دی جی افروجک سای» خواننده رپ از کره جنوبی را دعوت کرده بود و قرار بود «جنیفر لوپز» و «شکیرا» هم برنامه اجرا کنند.

شب جشن، محمد بن‌سلمان بسیار ذوق زده بود و وارد جایگاهی که افروجک در آن حضور داشت شد و مدل‌ها کف زدند و او شروع به پخش آهنگ‌های رقص مورد علاقه خود کرد. در همین حال افروجک که به آرامی او را ناسزا می‌گفت، از او دور شد.

این جشن‌ها که قرار بود یک ماه ادامه داشته باشد گاهی تا صبح طول می‌کشید و بن‌سلمان هنگام سرو مشروب که در عربستان ممنوع است، به جای خدمه جزیره از خدمه خودش استفاده می‌کرد زیرا سعودی‌ها نمی‌خواستند در مقابل ساکنان یک کشور مسلمان دیگر شراب بنوشند.

یک هفته از این خوشگذرانی‌های شاهزاده سعودی نگذشته بود که خبر این جشن‌ها و حضور ولیعهد به روزنامه‌های داخلی رسید و او مجبور شد سریعا جزیره را ترک کند.

البته درز این ماجرا درس عبرت نشد و بن‌سلمان کشتی تفریحی «سیرین» بزرگترین کشتی تفریحی جهان با طول ۴۳۹ فوت را ۵۰۰ میلیون دلار، یعنی دو برابر قیمت اصلی خریداری کرد تا محلی برای جشن‌های شبانه دوستانه باشد. این کشتی برای تفریح‌های دریایی بود و برای تفریح‌های خشکی هم تیم بن‌سلمان کاخی را در «ورسای» نزدیکی پاریس به مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار خریداری کردند.

افشای جزئیاتی از این دست با توجه به اینکه این هزینه‌ها تماما از ثروت ملی شهروندان عربستانی صورت می‌گیرد، این سوال جدی را نزد فعالان سیاسی ـ مذهبی و کاربران شبکه‌های اجتماعی پدید آورده که آیا هنوز هم باید حکام سعودی را «خادم حرمین شریفین» خواند یا عنوان دیگری زیبنده آنان است.   


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه
حادثه برای کشتی تایلندی در تنگه هرمز
اکونومیست: آمریکا قدرت محافظت از کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
قلعه نویی: شهادت دختران لکه سیاهی بر شعارهای دشمنان است
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران