×
سیاسی
شناسه خبر : 53652
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/06/17 ساعت 17:26
جشن 50 میلیون دلاری خادم‌الحرمین برای زنان مدلینگ در جزیره خصوصی!

جشن 50 میلیون دلاری خادم‌الحرمین برای زنان مدلینگ در جزیره خصوصی!

افشای جزئیاتی از این دست با توجه به اینکه این هزینه‌ها تماما از ثروت ملی شهروندان عربستانی صورت می‌گیرد، این سوال جدی را نزد فعالان سیاسی ـ مذهبی و کاربران شبکه‌های اجتماعی پدید آورده که آیا هنوز هم باید حکام سعودی را «خادم حرمین شریفین» خواند یا عنوان دیگری زیبنده آنان است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: کتاب «نفت و خون: محمد بن‌سلمان بی‌رحم در جستجوی قدرت جهانی» نوشته دو تن از روزنامه‌نگاران روزنامه «وال استریت ژورنال» به نام‌های «بردلی هوپ» و «جاستین شِک» درباره زندگی محمد بن‌سلمان، از جزئیات جشن ۵۰ میلیون دلاری ولیعهد سعودی در یک جزیره خصوصی در مالدیو پرده برداشته است.

«رد تاکر» نویسنده مجله نیویورک پست در گزارشی مبتنی بر داده‌های این کتاب، در این خصوص نوشته است؛ این جشن که ماه ژوئیه ۲۰۱۵ در جزیره «ویلا» در مالدیو به میزبانی بن‌سلمان برگزار شد، ۱۵۰ زن زیبای فعال در صنعت مدلینگ که از برزیل، روسیه و جاهای دیگر آورده شده بودند وارد جزیره خصوصی در مالدیو شدند تا با ده‌ها مرد که از خاورمیانه آمده بودند، جشن بگیرند.

در این کتاب آمده است:

بن‌سلمان جزیره را برای خود و اطرافیانش به ‌صورت کامل اجاره کرده بود و علاوه بر ۵۰ میلیون دلار هزینه اجاره یک ماهه جزیره، او به هر کارگر جزیره نیز وعده حقوق ۵۰۰۰ هزار دلاری داد، در حالی که این کارگران معمولاً ماهیانه ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار حقوق می‌گیرند. این هزینه‌ها برای حفظ رازداری بود چون ولیعهد سعودی نمی‌خواست رسانه‌ها از این مهمانی مطلع شوند.

محرمانه بودن جشن و این سفر آنقدر اهمیت داشت که کارمندان مجاز نبودند تلفن‌های هوشمند خود را به این جزیره بیاورند و فقط موبایل نوکیا ۳۳۱۰ برای برقراری تماس مجاز بود و حتی دو تن از کارمندان به دلیل نقض این شروط، از این سفر محروم شدند.

مدل‌ها هم هنگام ورود به جزیره با یک گاری کوچک مخصوص بازی گلف به یک کلینیک پزشکی منتقل شدند تا اطمینان حاصل شود که بیماری جنسی ندارند و بن‌سلمان و همراهانش نیز پس از اتمام بررسی‌های پزشکی و استقرار هر یک از مدل‌ها در ویلای خود، با هواپیما وارد جزیره شدند.

بن‌سلمان برای سرگرمی از اشخاص مشهور در موسیقی مانند «دی جی افروجک سای» خواننده رپ از کره جنوبی را دعوت کرده بود و قرار بود «جنیفر لوپز» و «شکیرا» هم برنامه اجرا کنند.

شب جشن، محمد بن‌سلمان بسیار ذوق زده بود و وارد جایگاهی که افروجک در آن حضور داشت شد و مدل‌ها کف زدند و او شروع به پخش آهنگ‌های رقص مورد علاقه خود کرد. در همین حال افروجک که به آرامی او را ناسزا می‌گفت، از او دور شد.

این جشن‌ها که قرار بود یک ماه ادامه داشته باشد گاهی تا صبح طول می‌کشید و بن‌سلمان هنگام سرو مشروب که در عربستان ممنوع است، به جای خدمه جزیره از خدمه خودش استفاده می‌کرد زیرا سعودی‌ها نمی‌خواستند در مقابل ساکنان یک کشور مسلمان دیگر شراب بنوشند.

یک هفته از این خوشگذرانی‌های شاهزاده سعودی نگذشته بود که خبر این جشن‌ها و حضور ولیعهد به روزنامه‌های داخلی رسید و او مجبور شد سریعا جزیره را ترک کند.

البته درز این ماجرا درس عبرت نشد و بن‌سلمان کشتی تفریحی «سیرین» بزرگترین کشتی تفریحی جهان با طول ۴۳۹ فوت را ۵۰۰ میلیون دلار، یعنی دو برابر قیمت اصلی خریداری کرد تا محلی برای جشن‌های شبانه دوستانه باشد. این کشتی برای تفریح‌های دریایی بود و برای تفریح‌های خشکی هم تیم بن‌سلمان کاخی را در «ورسای» نزدیکی پاریس به مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار خریداری کردند.

افشای جزئیاتی از این دست با توجه به اینکه این هزینه‌ها تماما از ثروت ملی شهروندان عربستانی صورت می‌گیرد، این سوال جدی را نزد فعالان سیاسی ـ مذهبی و کاربران شبکه‌های اجتماعی پدید آورده که آیا هنوز هم باید حکام سعودی را «خادم حرمین شریفین» خواند یا عنوان دیگری زیبنده آنان است.   


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
X
آگهی تبلیغاتی