×
سیاسی
شناسه خبر : 53536
تاریخ انتشار :

تمام نقشه‌های ضدانقلاب در محرم کرونایی

رسانه‌های بیگانه و شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا به برگزاری مراسم محرم در کرونا هجمه وارد کنند اما رعایت حداکثری پروتکل‌ها نقشه‌های آن‌ها را با شکست روبرو کرد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: مردم نگران محرم بودند و رسانه‌های دشمن در کمین؛ آن‌هایی که به هر بهانه‌ای سعی کرده بودند ایران را عامل شیوع کرونا در خاورمیانه و حتی جهان معرفی کنند، محرم بهترین فرصت را برای آن‌ها ایجاد کرد تا حملات خود را آغاز کنند و حتی آمارهای احتمالی افزایش کرونا در پاییز را به برگزاری مراسم محرم ربط دهند.

اما رعایت پروتکل‌های بهداشتی نقشه‌های این رسانه‌ها را با شکست مواجه کرد. به طوری که حتی مسئولان ستاد ملی مبارزه با کرونا ا رعایت ۹۵ درصدی پروتکل‌ها توسط عزاداران حسینی در محرم امسال خبر دادند و شخص وزیر بهداشت هم از  اقامه کنندگان عزای سیدالشهدا تقدیر کرد.

البته تصمیم رهبر انقلاب در برپایی مراسم حسینیه امام خمینی(ره) بدون حضور جمعیت و تاکیدات مراجع تقلید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این موضوع بسیار اثرگذار بود.

در ادامه نگاهی به عملکرد رسانه‌های ضدانقلاب در ایام محرم و عزاداری سیدالشهداو یاران شهیدش می‌پردازیم.

پیش از شروع محرم

رسانه‌های بیگانه از جمله یورو نیوز فارسی با انتشار تصاویری از مردم متدین، اولین تحرکات خود  پیش از فرا رسیدن ماه محرم را آغاز کردند.

بی‌بی‌سی فارسی تکرار مطلب علیه ریش مردان

بی‌بی‌سی فارسی هم در این راستا مطلب عجیب پارسال خود علیه مردان ریش‌دار، را که سر و صدای زیادی به پا کرده بود امسال و این بار در آستانه محرم دوباره منتشر کرد.

حمله به اصل برگزاری محرم

درحالی که ستاد ملی مقابله با کرونا، پروتکل‌هایی را برای برگزاری مراسم عزاداری ابلاغ کرد و این مراسم را با رعایت پروتکل‌ها بدون مانع اعلام کرده بود  اما رسانه‌های ضدانقلاب اصل برگزاری مراسم را زیر سوال بردند.

وقتی چشم دیدن پرچم‌های عزا هم ندارند

در این میان شبکه بهایی من‌وتو حتی فراتر رفت و به انتقاد از پرچم‌های عزاداری در خیابان‌ها پرداخت.

حمله کرونایی به عزاداران

برنامه دیگری که رسانه‌های معاند از جمله بی‌بی‌سی فارسی به کار گرفتند استفاده از تصاویر عزاداری محرم برای آمار قربانیان کرونا بود.

البته میزان خباثت این رسانه‌ها زمانی بیشتر مشخص می‌شود که می‌بینیم آن‌‌ها برای آمار قربانیان کرونا در جهان از تصاویر کادر درمان استفاده می‌کنند.

تعمیم عدم رعایت ۵ درصدی پروتکل‌ها به تمام هیئات

عمده تلاش شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان تعمیم عدم رعایت ۵ درصدی پروتکل‌ها به تمام هیئات عزاداری است. این رسانه‌ها با برجسته کردن تعداد معدودی از هیئاتی که پروتکل‌های بهداشتی را کمتر رعایت کردند، سعی کردند تا به گونه‌ای وانمود کنند که اکثر مراسم عزاداری امام سوم شیعیان پروتکل‌ها را رعایت نکردند و آن‌ها باعث شیوع کرونا هستند.

این درحالی است که تصاویر منتشر شده و مشاهدات مردمی از هیئات عزاداری هم گفته‌های مسئولان مبنی بر رعایت ۹۵ درصدی پروتکل‌ها توسط سوگواران حسینی را تایید می‌کند.

البته این هجمه‌ها از سوی رسانه‌های معاند درحالی صورت می‌گیرد که این رسانه‌ها درباره تجمعات گسترده‌تر در کشورهایی دیگر کوچکترین مطلبی منتشر نمی‌کنند.

تناقض به سبک من و تو

من‌وتو از یک سو به انگشت شمار دسته‌های عزاداری که امسال به خیابان‌ها آمدند حمله می‌کند، و همزمان فیلمی از خلوتی خیابان‌ها را منتشر می‌کند  و مدعی می‌شود که این خلوتی ناشی از کم‌توجهی مردم به مقدسات دینی است!

اذعان ناخواسته من‌وتو

از سوی دیگر درحالی که این رسانه‌ها بر طبل عدم رعایت‌ پروتکل‌های بهداشتی توسط عزاداران می‌کوبند، من‌وتو در یک فیلمی نا خواسته به رعایت پروتکل‌ها اذعان کرد. گزارشگر من‌وتو در این فیلم اذعان می‌کند که در روز تاسوعا خیابان‌های پایتخت خلوت بوده و خبری از دسته‌های عزاداری نبوده.

تمسخر عزاداران 

در این میان برخی کانال‌های به ظاهر طنز نیز به میان آمدند و در نقش پیاده نظام دشمن، شروع به تخریب هیئت و مداحان کردند. آن‌ها در این میان به دنبال یک ضعف می‌گردند تا آن را در کانال های خود بازتاب داده و هیئت و عزاداران اباعبدالله(ع) را به سخره بگیرند!

تحریف واقعیت

اینترنشنال هم سعی در ایجاد تقابل سلامت و عزاداری کرد. درحالی که بسیاری از هیئات‌های بزرگ در فضای باز و با رعایت پروتکل‌ها مراسم خود  را برگزار کردند اما آن‌ها به تخریب این مراسم پرداختند.

نکته قابل تامل واکنش بی‌بی‌سی بعد از مشاهده رعایت حداکثری پروتکل‌ها است؛ این رسانه انگلیسی که تمام تیرهای خود را تمام شده دید، نقشه خود را عوض کرد و  به هزینه بالای مراسم در محرم کرونایی انتقاد وارد کرد.

البته ناگفته نماند که این پایان نقشه‌های شوم رسانه‌های معاند نیست، چرا که آن‌ها در روزهای آینده و با سرد شدن هوا در پاییز، آغاز فصل بازگشایی مدارس آمارهای احتمالی صعودی کرونا را به این مراسم ربط خواهند داد مراسمی که شاهد رعایت پروتکل‌های حداکثری بودیم.


خبرگزاری فارس
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
‍خروج معتادان از کمپ جاجرود بدلیل حملات دشمن صهیونی+فیلم
دفاع پدافند در شب مهتابی تهران+فیلم
شهادت کارمند صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی
هدف قرار دادن پایگاهی که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرار داد
هشدار و زنگ خطر برای مناطق سرزمین اشغالی صادر شد/ موشک‌ها رسیدند
تاکنون هیچ موشکی از سوی ایران شلیک نشده
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با وزرای خارجه تروئیکای اروپایی
اینترنشنال یک بار دیگر هویت اصلی‌اش را افشا کرد
منزل سردار شهید حاجی زاده فرمانده هوافضا سپاه + فیلم
عبور پهپادهای ایرانی از دیالی عراق به‌سوی اهدافی در فلسطین اشغالی + فیلم
رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی به اذن الهی بر رژیم صهیونیستی فائق خواهد شد
21 کشور اسلامی: حمله اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است
پدافند ایران F-35 را به زمین نشاند؛ سقوط سهام لاکهید مارتین
آغاز دور جدید عملیات وعده صادق 3 +فیلم
خبرنگار اسرائیلی: تاب جنگ با ایران را نداریم، همه‌چیز فلج شده است + فیلم
این صدای ملت ایران است؛ الله اکبر
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پی حمله رژیم صهیونیستی به رسانه ملی ایرانیان
بازگشت حجاج ایرانی از مرز مهران در پی لغو پروازها
هشدار ایران به ساکنین اراضی اشغالی؛ تل‌آویو را تخلیه کنید تا زنده بمانید +فیلم
حمله سایبری به رژیم صهیونیستی/ سردرگمی اسرائیلی‌ها
شکار F35 این‌بار در تبریز
برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی امنیت ملی بعد از تجاوز دشمن
واکنش سخنگوی دولت به حمله صهیونیست‌ها به صداوسیما
هدف قرار دادن خبرنگاران نتیجه دشمنی رژیم صهیونیستی با حقیقت است
آلمان: از ایران می‌خواهیم از NPT خارج نشود
مهمترین عکس های خبری دوشنبه 26 خرداد 1404
ابراز همبستگی شبکه المیادین با کارکنان صدا و سیمای ایران
تاکید نخست وزیر عراق بر توقف حملات رژیم صهیونیستی
نتانیاهو: ایران 20 هزار موشک دارد
بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
نورنما | زندگی زیباست، اما شهادت از آن زیباتر است
تجاوز هسته‌ای اسرائیل، آزمون جدید برای آژانس
جزییات واریز مستمری خردادماه مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
پیام سخنگوی وزارت امورخارجه بعد از حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما
واکنش کاربران فضای مجازی به شجاعت و صلابت سحر امامی؛ مجری صداوسیما
پیام رئیس صدا و سیما در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان این سازمان
بیانیه دبیرخانهٔ شورای‌عالی امنیت ملی
حمایت تاریخی اقلیت‌های دینی از ایران
حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما +عکس و فیلم
هلاکت 2 صهیونیست به دلیل دسترسی نداشتن به پناهگاه
دل نوشته‌ای برای برادرم سپهبد شهید غلامعلی رشید، رشید شهر و کشور من
فعال شدن پدافند هوایی در غرب تهران
رونمایی از پهپاد انتحاری جدید ایرانی
آتش‌سوزی در فرودگاه یزد تکذیب شد
چند سناریوی احتمالی برای پایان جنگ
شناسایی 28 نفر از شبکه جاسوسی موساد در قلب تهران
سردار وحیدی: کاهش ذخایر موشکی برای ما شوخی محسوب می‌شود
هجوم صهیونیست‌ها به زندانیانی که از حملات ایران خوشحال بودند + فیلم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
X
آگهی تبلیغاتی