×
سیاسی
شناسه خبر : 53536
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/06/12 ساعت 10:41
تمام نقشه‌های ضدانقلاب در محرم کرونایی

تمام نقشه‌های ضدانقلاب در محرم کرونایی

رسانه‌های بیگانه و شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا به برگزاری مراسم محرم در کرونا هجمه وارد کنند اما رعایت حداکثری پروتکل‌ها نقشه‌های آن‌ها را با شکست روبرو کرد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: مردم نگران محرم بودند و رسانه‌های دشمن در کمین؛ آن‌هایی که به هر بهانه‌ای سعی کرده بودند ایران را عامل شیوع کرونا در خاورمیانه و حتی جهان معرفی کنند، محرم بهترین فرصت را برای آن‌ها ایجاد کرد تا حملات خود را آغاز کنند و حتی آمارهای احتمالی افزایش کرونا در پاییز را به برگزاری مراسم محرم ربط دهند.

اما رعایت پروتکل‌های بهداشتی نقشه‌های این رسانه‌ها را با شکست مواجه کرد. به طوری که حتی مسئولان ستاد ملی مبارزه با کرونا ا رعایت ۹۵ درصدی پروتکل‌ها توسط عزاداران حسینی در محرم امسال خبر دادند و شخص وزیر بهداشت هم از  اقامه کنندگان عزای سیدالشهدا تقدیر کرد.

البته تصمیم رهبر انقلاب در برپایی مراسم حسینیه امام خمینی(ره) بدون حضور جمعیت و تاکیدات مراجع تقلید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این موضوع بسیار اثرگذار بود.

در ادامه نگاهی به عملکرد رسانه‌های ضدانقلاب در ایام محرم و عزاداری سیدالشهداو یاران شهیدش می‌پردازیم.

پیش از شروع محرم

رسانه‌های بیگانه از جمله یورو نیوز فارسی با انتشار تصاویری از مردم متدین، اولین تحرکات خود  پیش از فرا رسیدن ماه محرم را آغاز کردند.

بی‌بی‌سی فارسی تکرار مطلب علیه ریش مردان

بی‌بی‌سی فارسی هم در این راستا مطلب عجیب پارسال خود علیه مردان ریش‌دار، را که سر و صدای زیادی به پا کرده بود امسال و این بار در آستانه محرم دوباره منتشر کرد.

حمله به اصل برگزاری محرم

درحالی که ستاد ملی مقابله با کرونا، پروتکل‌هایی را برای برگزاری مراسم عزاداری ابلاغ کرد و این مراسم را با رعایت پروتکل‌ها بدون مانع اعلام کرده بود  اما رسانه‌های ضدانقلاب اصل برگزاری مراسم را زیر سوال بردند.

وقتی چشم دیدن پرچم‌های عزا هم ندارند

در این میان شبکه بهایی من‌وتو حتی فراتر رفت و به انتقاد از پرچم‌های عزاداری در خیابان‌ها پرداخت.

حمله کرونایی به عزاداران

برنامه دیگری که رسانه‌های معاند از جمله بی‌بی‌سی فارسی به کار گرفتند استفاده از تصاویر عزاداری محرم برای آمار قربانیان کرونا بود.

البته میزان خباثت این رسانه‌ها زمانی بیشتر مشخص می‌شود که می‌بینیم آن‌‌ها برای آمار قربانیان کرونا در جهان از تصاویر کادر درمان استفاده می‌کنند.

تعمیم عدم رعایت ۵ درصدی پروتکل‌ها به تمام هیئات

عمده تلاش شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان تعمیم عدم رعایت ۵ درصدی پروتکل‌ها به تمام هیئات عزاداری است. این رسانه‌ها با برجسته کردن تعداد معدودی از هیئاتی که پروتکل‌های بهداشتی را کمتر رعایت کردند، سعی کردند تا به گونه‌ای وانمود کنند که اکثر مراسم عزاداری امام سوم شیعیان پروتکل‌ها را رعایت نکردند و آن‌ها باعث شیوع کرونا هستند.

این درحالی است که تصاویر منتشر شده و مشاهدات مردمی از هیئات عزاداری هم گفته‌های مسئولان مبنی بر رعایت ۹۵ درصدی پروتکل‌ها توسط سوگواران حسینی را تایید می‌کند.

البته این هجمه‌ها از سوی رسانه‌های معاند درحالی صورت می‌گیرد که این رسانه‌ها درباره تجمعات گسترده‌تر در کشورهایی دیگر کوچکترین مطلبی منتشر نمی‌کنند.

تناقض به سبک من و تو

من‌وتو از یک سو به انگشت شمار دسته‌های عزاداری که امسال به خیابان‌ها آمدند حمله می‌کند، و همزمان فیلمی از خلوتی خیابان‌ها را منتشر می‌کند  و مدعی می‌شود که این خلوتی ناشی از کم‌توجهی مردم به مقدسات دینی است!

اذعان ناخواسته من‌وتو

از سوی دیگر درحالی که این رسانه‌ها بر طبل عدم رعایت‌ پروتکل‌های بهداشتی توسط عزاداران می‌کوبند، من‌وتو در یک فیلمی نا خواسته به رعایت پروتکل‌ها اذعان کرد. گزارشگر من‌وتو در این فیلم اذعان می‌کند که در روز تاسوعا خیابان‌های پایتخت خلوت بوده و خبری از دسته‌های عزاداری نبوده.

تمسخر عزاداران 

در این میان برخی کانال‌های به ظاهر طنز نیز به میان آمدند و در نقش پیاده نظام دشمن، شروع به تخریب هیئت و مداحان کردند. آن‌ها در این میان به دنبال یک ضعف می‌گردند تا آن را در کانال های خود بازتاب داده و هیئت و عزاداران اباعبدالله(ع) را به سخره بگیرند!

تحریف واقعیت

اینترنشنال هم سعی در ایجاد تقابل سلامت و عزاداری کرد. درحالی که بسیاری از هیئات‌های بزرگ در فضای باز و با رعایت پروتکل‌ها مراسم خود  را برگزار کردند اما آن‌ها به تخریب این مراسم پرداختند.

نکته قابل تامل واکنش بی‌بی‌سی بعد از مشاهده رعایت حداکثری پروتکل‌ها است؛ این رسانه انگلیسی که تمام تیرهای خود را تمام شده دید، نقشه خود را عوض کرد و  به هزینه بالای مراسم در محرم کرونایی انتقاد وارد کرد.

البته ناگفته نماند که این پایان نقشه‌های شوم رسانه‌های معاند نیست، چرا که آن‌ها در روزهای آینده و با سرد شدن هوا در پاییز، آغاز فصل بازگشایی مدارس آمارهای احتمالی صعودی کرونا را به این مراسم ربط خواهند داد مراسمی که شاهد رعایت پروتکل‌های حداکثری بودیم.


خبرگزاری فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
فرصتی که نباید عادی یا تشریفاتی شود
هشدار بانک مرکزی به وزارت صمت درباره اختلال در واردات در مقابل صادرات
جنجال سیاسی در رژیم صهیونیستی؛ نتانیاهو رئیس «کمیته سرپوش بر شکست هفتم اکتبر»
ظهور دوباره داعش در جنوب ادلب/ ایست‌های بازرسی مسلحانه با شعارهای داعشی‌ها
درخواست آذر منصوری برای استرداد لایحه تأمین امنیت زنان از مجلس
قیمت طلا در بازار تهران افزایش یافت
آزمون تصادف شرط تولید و واردات خودرو شد/ 30 درصد کاهش تصادف با ارتقای ایمنی
مخالفت63 درصدی مردم آمریکا با اقدام نظامی ترامپ در ونزوئلا
عراقچی: همکاری نزدیک‌تر مسکو - تهران اقدام مؤثرتر در برابر تحریم‌ها را امکان‌پذیر می‌کند
حمایت روسیه از تلاش برای عادی‌سازی گفت‌وگو میان آمریکا و ونزوئلا
مصرف گاز در بخش خانگی به 72 درصد رسید؛ افزایش 100 میلیون مترمکعبی در چهار روز
درخواست کمک مادورو از ارتش کلمبیا
ستاره پرسپولیس از بلیط دیدار با تراکتور حذف شد
مرگ دردناک دو جوان در پی حادثه سقوط خودرو در سد دز
اقدام جنجالی کاخ سفید: ممنوعیت ورود هواداران ایران و سه کشور دیگر به آمریکا
معیشت در محاصره قیمت‌ها
تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد نصب شد
پاکستان: به نیروی بین‌المللی غزه نمی‌پیوندیم؛ مسائل کارائیب باید مسالمت‌آمیز حل شود
قالیباف: نحوه اجرای کالابرگ هفته آینده بررسی می‌شود
احزاب مخالف، نخست‌وزیر ژاپن را در مورد تایوان تحت فشار گذاشتند
دیدار مقامات واشنگتن و مسکو در خاک آمریکا در جهت پایان یافتن جنگ اوکراین
X
آگهی تبلیغاتی