×
سیاسی
شناسه خبر : 53311
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/06/03 ساعت 19:26
موج ادامه‌دار اعتراضات به تجاوز گروهی 30 جوان اسرائیلی به یک دختر

موج ادامه‌دار اعتراضات به تجاوز گروهی 30 جوان اسرائیلی به یک دختر

فعالان اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی معتقدند؛ اوضاع به شدت نابسامان اقتصادی شهروندان اسرائیلی و تبعیض‌های گسترده قومی ـ نژادی در کنار فساد روزافزون سیاستمداران این رژیم منجر به آسیب‌های اجتماعی عمیق در جامعه اسرائیل شده و سرمایه اجتماعی را به شدت کاهش داده است و این در حالی است که عرصه سیاسی این رژیم همچنان درگیر دعواهای انتخاباتی بر سر قدرت است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: انتشار خبر تکان‌دهنده تجاوز گروهی 30 جوان به یک دختر 16.5 ساله در هتلی در بندر ایلات در اراضی تحت اشغال رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش رسانه‌های رسمی برای ضریب ندادن به آن، طی چهار روز گذشته به سوژه اول شبکه‌های اجتماعی اسرائیل تبدیل شده است.

این اتفاق وحشتناک در حالی از سوی نتانیاهو و برخی دیگر از مقامات رژیم صهیونیستی محکوم شده که به اذعان بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی، این واکنش تنها برای رهایی از فشار ناشی از افکار عمومی بوده است.

فعالان اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی معتقدند؛ اوضاع به شدت نابسامان اقتصادی شهروندان اسرائیلی و تبعیض‌های گسترده قومی ـ نژادی در کنار فساد روزافزون سیاستمداران این رژیم منجر به آسیب‌های اجتماعی عمیق در جامعه اسرائیل شده و سرمایه اجتماعی را به شدت کاهش داده است و این در حالی است که عرصه سیاسی این رژیم همچنان درگیر دعواهای انتخاباتی بر سر قدرت است.

از همین رو؛ این فعالان معتقدند واکنش‌هایی از این دست از سوی مقامات اسرائیلی به اتفاقاتی این چنین، تنها با هدف نمایش‌های سیاسی برای جلب آراء شهروندان صورت می‌گیرد و هیچ‌گونه اراده‌ای برای پیشگیری یا مقابله با آنها وجود ندارد.

کاربران شبکه‌های اجتماعی اسرائیل می‌گویند اگر دولت واقعا بابت تجاوز گروهی به یک دختر نوجوان ناراحت است چرا با وجود درخواست‌های فراوان شهروندان، برای موج روزافزون تجاوز به سربازان دختر ارتش تمهیدی نمی‌اندیشد.

موضوع تجاوز به سربازان دختر در ارتش رژیم صهیونیستی سال‌هاست از سوی خانواده‌های قربانیان و نهادهای مدنی به عنوان یک تراژدی دنبال می‌شود اما هیچ طرح و برنامه‌ای برای آن از سوی دولت اجرا نشده است.

از سویی؛ سرزمین‌های اشغالی تحت تصرف رژیم صهیونیستی ماه‌هاست شاهد تظاهرات گسترده شهروندان و گروه‌های مختلف اجتماعی در اعتراض به ناکارآمدی و فساد گسترده سیاسیون است که با قلع و قمع خشونت‌آمیز پلیس این رژیم مواجه شده است.

این اعتراضات که عمدتا از سوی رسانه‌های رسمی سانسور می‌شود، به حدی بوده که رئیس رژیم صهیونیستی در چند نوبت نسبت به عواقب آن به جریان‌های سیاسی، کنیست و دولت این رژیم هشدار داده و خواستار رسیدگی به آن شده است.

جنگ‌افروزی‌های متعدد برون مرزی و سوء مدیریت دولت نتانیاهو در کنترل شیوع کرونا در کنار کاهش شدید درآمدهای اقتصادی شهروندان، شرایط بسیار وخیم امنیتی، اقتصادی و اجتماعی را در جامعه اسرائیل به وجود آورده که موجب بروز اعتراضات گسترده شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین