×
سیاسی
شناسه خبر : 53311
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/06/03 ساعت 19:26
موج ادامه‌دار اعتراضات به تجاوز گروهی 30 جوان اسرائیلی به یک دختر

موج ادامه‌دار اعتراضات به تجاوز گروهی 30 جوان اسرائیلی به یک دختر

فعالان اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی معتقدند؛ اوضاع به شدت نابسامان اقتصادی شهروندان اسرائیلی و تبعیض‌های گسترده قومی ـ نژادی در کنار فساد روزافزون سیاستمداران این رژیم منجر به آسیب‌های اجتماعی عمیق در جامعه اسرائیل شده و سرمایه اجتماعی را به شدت کاهش داده است و این در حالی است که عرصه سیاسی این رژیم همچنان درگیر دعواهای انتخاباتی بر سر قدرت است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: انتشار خبر تکان‌دهنده تجاوز گروهی 30 جوان به یک دختر 16.5 ساله در هتلی در بندر ایلات در اراضی تحت اشغال رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش رسانه‌های رسمی برای ضریب ندادن به آن، طی چهار روز گذشته به سوژه اول شبکه‌های اجتماعی اسرائیل تبدیل شده است.

این اتفاق وحشتناک در حالی از سوی نتانیاهو و برخی دیگر از مقامات رژیم صهیونیستی محکوم شده که به اذعان بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی، این واکنش تنها برای رهایی از فشار ناشی از افکار عمومی بوده است.

فعالان اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی معتقدند؛ اوضاع به شدت نابسامان اقتصادی شهروندان اسرائیلی و تبعیض‌های گسترده قومی ـ نژادی در کنار فساد روزافزون سیاستمداران این رژیم منجر به آسیب‌های اجتماعی عمیق در جامعه اسرائیل شده و سرمایه اجتماعی را به شدت کاهش داده است و این در حالی است که عرصه سیاسی این رژیم همچنان درگیر دعواهای انتخاباتی بر سر قدرت است.

از همین رو؛ این فعالان معتقدند واکنش‌هایی از این دست از سوی مقامات اسرائیلی به اتفاقاتی این چنین، تنها با هدف نمایش‌های سیاسی برای جلب آراء شهروندان صورت می‌گیرد و هیچ‌گونه اراده‌ای برای پیشگیری یا مقابله با آنها وجود ندارد.

کاربران شبکه‌های اجتماعی اسرائیل می‌گویند اگر دولت واقعا بابت تجاوز گروهی به یک دختر نوجوان ناراحت است چرا با وجود درخواست‌های فراوان شهروندان، برای موج روزافزون تجاوز به سربازان دختر ارتش تمهیدی نمی‌اندیشد.

موضوع تجاوز به سربازان دختر در ارتش رژیم صهیونیستی سال‌هاست از سوی خانواده‌های قربانیان و نهادهای مدنی به عنوان یک تراژدی دنبال می‌شود اما هیچ طرح و برنامه‌ای برای آن از سوی دولت اجرا نشده است.

از سویی؛ سرزمین‌های اشغالی تحت تصرف رژیم صهیونیستی ماه‌هاست شاهد تظاهرات گسترده شهروندان و گروه‌های مختلف اجتماعی در اعتراض به ناکارآمدی و فساد گسترده سیاسیون است که با قلع و قمع خشونت‌آمیز پلیس این رژیم مواجه شده است.

این اعتراضات که عمدتا از سوی رسانه‌های رسمی سانسور می‌شود، به حدی بوده که رئیس رژیم صهیونیستی در چند نوبت نسبت به عواقب آن به جریان‌های سیاسی، کنیست و دولت این رژیم هشدار داده و خواستار رسیدگی به آن شده است.

جنگ‌افروزی‌های متعدد برون مرزی و سوء مدیریت دولت نتانیاهو در کنترل شیوع کرونا در کنار کاهش شدید درآمدهای اقتصادی شهروندان، شرایط بسیار وخیم امنیتی، اقتصادی و اجتماعی را در جامعه اسرائیل به وجود آورده که موجب بروز اعتراضات گسترده شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟