×
سیاسی
شناسه خبر : 53311
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/06/03 ساعت 19:26
موج ادامه‌دار اعتراضات به تجاوز گروهی 30 جوان اسرائیلی به یک دختر

موج ادامه‌دار اعتراضات به تجاوز گروهی 30 جوان اسرائیلی به یک دختر

فعالان اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی معتقدند؛ اوضاع به شدت نابسامان اقتصادی شهروندان اسرائیلی و تبعیض‌های گسترده قومی ـ نژادی در کنار فساد روزافزون سیاستمداران این رژیم منجر به آسیب‌های اجتماعی عمیق در جامعه اسرائیل شده و سرمایه اجتماعی را به شدت کاهش داده است و این در حالی است که عرصه سیاسی این رژیم همچنان درگیر دعواهای انتخاباتی بر سر قدرت است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: انتشار خبر تکان‌دهنده تجاوز گروهی 30 جوان به یک دختر 16.5 ساله در هتلی در بندر ایلات در اراضی تحت اشغال رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش رسانه‌های رسمی برای ضریب ندادن به آن، طی چهار روز گذشته به سوژه اول شبکه‌های اجتماعی اسرائیل تبدیل شده است.

این اتفاق وحشتناک در حالی از سوی نتانیاهو و برخی دیگر از مقامات رژیم صهیونیستی محکوم شده که به اذعان بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی، این واکنش تنها برای رهایی از فشار ناشی از افکار عمومی بوده است.

فعالان اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی معتقدند؛ اوضاع به شدت نابسامان اقتصادی شهروندان اسرائیلی و تبعیض‌های گسترده قومی ـ نژادی در کنار فساد روزافزون سیاستمداران این رژیم منجر به آسیب‌های اجتماعی عمیق در جامعه اسرائیل شده و سرمایه اجتماعی را به شدت کاهش داده است و این در حالی است که عرصه سیاسی این رژیم همچنان درگیر دعواهای انتخاباتی بر سر قدرت است.

از همین رو؛ این فعالان معتقدند واکنش‌هایی از این دست از سوی مقامات اسرائیلی به اتفاقاتی این چنین، تنها با هدف نمایش‌های سیاسی برای جلب آراء شهروندان صورت می‌گیرد و هیچ‌گونه اراده‌ای برای پیشگیری یا مقابله با آنها وجود ندارد.

کاربران شبکه‌های اجتماعی اسرائیل می‌گویند اگر دولت واقعا بابت تجاوز گروهی به یک دختر نوجوان ناراحت است چرا با وجود درخواست‌های فراوان شهروندان، برای موج روزافزون تجاوز به سربازان دختر ارتش تمهیدی نمی‌اندیشد.

موضوع تجاوز به سربازان دختر در ارتش رژیم صهیونیستی سال‌هاست از سوی خانواده‌های قربانیان و نهادهای مدنی به عنوان یک تراژدی دنبال می‌شود اما هیچ طرح و برنامه‌ای برای آن از سوی دولت اجرا نشده است.

از سویی؛ سرزمین‌های اشغالی تحت تصرف رژیم صهیونیستی ماه‌هاست شاهد تظاهرات گسترده شهروندان و گروه‌های مختلف اجتماعی در اعتراض به ناکارآمدی و فساد گسترده سیاسیون است که با قلع و قمع خشونت‌آمیز پلیس این رژیم مواجه شده است.

این اعتراضات که عمدتا از سوی رسانه‌های رسمی سانسور می‌شود، به حدی بوده که رئیس رژیم صهیونیستی در چند نوبت نسبت به عواقب آن به جریان‌های سیاسی، کنیست و دولت این رژیم هشدار داده و خواستار رسیدگی به آن شده است.

جنگ‌افروزی‌های متعدد برون مرزی و سوء مدیریت دولت نتانیاهو در کنترل شیوع کرونا در کنار کاهش شدید درآمدهای اقتصادی شهروندان، شرایط بسیار وخیم امنیتی، اقتصادی و اجتماعی را در جامعه اسرائیل به وجود آورده که موجب بروز اعتراضات گسترده شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
جمینای در نقش دستیار دانش‌آموزان و دانشجویان
افشاگری علیه متا؛ ایمنی کودکان فدای افزایش تعامل کاربران
رونمایی از قرص ورزش با بازسازی اثرات فعالیت بدنی!
تزریق وریدی آهن، نیاز به انتقال خون را کاهش می‌دهد
ضربان‌سازی که با حرکت قلب شارژ می‌شود
روشی جدید برای تشخیص خطر دیابت بدون آزمایش خون
گام بزرگ محققان ایرانی در هوشمندسازی گیاهان
تصادف در صفاشهر خرم بید با 3 جان باخته
به بازگشت جدی به مذاکرات نیاز داریم
ناو آبراهام لینکلن منطقه غرب آسیا را ترک کرد
شکست تیم فوتبال لوسیل قطر
بزرگداشت اربعین تدفین امام شهید در قم برگزار می‌شود
گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»
انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
ونس از «مرحله جدید» فشار علیه ایران گفت؛ تمرکز آمریکا بر فشار اقتصادی
تقویت بیمه‌ها برای تقبل هزینه‌های درمان ضروری است
طراحی پلاک جدید برای خودروهای عمرانی مناطق آزاد
قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 30 مرداد+ جدول
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا جمعه 30 مرداد
پیشروی تانک‌های اسرائیل در سوریه
برگزاری مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب در شیراز
حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
تحریم 10 فرد از سوی خزانه‌داری آمریکا
زلزله 6.5 ریشتری پرو را لرزاند
قیمت طلا 18 عیار امروز پنجشنبه 29 مرداد چقدر افزایش یافت؟
انهدام خط لوله 6 کیلومتری قاچاق سوخت
تاکید عمان و ژاپن بر امنیت تنگه هرمز
تحلیل بازار ارز امروز 29 مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه 30 مرداد
حرکت حماس به سمت راهبرد ملی فراگیر
برنامه قطعی برق کرمان فردا جمعه 30 مرداد اعلام شد
نورنما | شهادت امام حسن عسکری (ع) داغیست که دل شیعه را به انتظار فرزندش گره زد
هشدار اروپا نسبت به پیامدهای پروژه صهیونیستی
تکریم خانواده شهید اسماعیل خطیب در قم
جدایی محمد قربانی از الوحده با رضایتنامه 1.1 میلیون دلاری!
زمان فروش بدون قرعه‌کشی سایپا اعلام شد+ قیمت و جدول شرایط
قهرمانی ایران در پرزیدنت‌کاپ پاکستان
پایداری فلسطینیان در برابر تجاوزات کرانه باختر
تأمین برق صنایع باید در چارچوب نگاه ملی و با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود
وضعیت فرسودگان در پایتخت؛ 67 درصد تاکسیرانی - 66 درصد اتوبوسرانی
صعود بسکتبالیست‌های جوان ایران به یک‌چهارم نهایی
ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها علیه ایران
روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟
توسل میشل عون به پاپ برای توافق چارچوب!
تلاش آزادکاران ایران برای شانس مجدد در جهان
تظاهرات گسترده در توکیو در اعتراض به تلاش برای نظامی‌سازی ژاپن
ورق «بی‌بی» برمی‌گردد؟
دستور کار روشن برای ارتقای امنیت و ثبات ایران و عراق
روزنامه نظامی زیر تیغ سانسور پنتاگون!
ناو جورج بوش به سرنوشت لینکلن دچار می‌شود؟
نیروگاه‌های اتمی جدید برای تولید 30 گیگاوات برق می‌سازیم