×
سیاسی
شناسه خبر : 53152
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/05/28 ساعت 11:10
پیام قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی درباره طرح سازش امارات و رژیم صهیونیستی

پیام قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی درباره طرح سازش امارات و رژیم صهیونیستی

رئیس مجلس ضمن محکوم کردن طرح سازش امارات با رژیم صهیونیستی، گفت: مجالس کشورهای اسلامی باید از تمامی اقدامات و ابتکارات پارلمانی برای مخالفت و ممانعت از این توافق ننگین استفاده کنند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به رؤسای مجالس کشورهای اسلامی، طرح سازش امارات متحده عربی با رژیم صهیونیستی را موجب تضعیف تمام تلاش‌های کشورهای اسلامی، سازمان همکاری اسلامی (OIC) و اتحادیه بین‌المجالس اسلامی دانست و گفت: بدون شک، تنها اراده ملت فلسطین و مقاومت است که می‌تواند منجر به آزادی سرزمین اصلی و تاریخی فلسطین شود.

رئیس مجلس در این پیام ضمن محکومیت شدید هرگونه اقدامات ناقض ِحقوق مسلم ملت فلسطین، تاکید کرد: تمام مجالس کشورهای اسلامی باید از تمامی اقدامات و ابتکارات پارلمانی برای مخالفت و ممانعت از این توافق ننگین و استیفای حقوق مسلم فلسطینی‌ها استفاده کنند.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

رؤسای مجالس کشورهای اسلامی

السلام علیکم و رحمه الله و برکاته؛

«همانگونه که استحضار دارید؛ طرح سازش امارات متحده عربی با رژیم صهیونیستی که اخیراً اعلام شد، تضعیف کننده تمامی تلاش‌های کشورهای اسلامی، سازمان همکاری اسلامی (OIC) و اتحادیه بین‌المجالس اسلامی (PUIC) در جهت اتخاذ اقدامات عملی و جدی برای احقاق حقوق مسلم و لاینفک مردم مظلوم فلسطین است. مردمان اصیل این سرزمین، بیش از هفت دهه است که با حفظ تاریخ، فرهنگ و اصالت خود و جانفشانی فراوان در راه آرمان قدس شریف، هرگونه سازش با غاصبان سرزمین فلسطین و قدس قبله اول مسلمانان را رد کرده‌اند.

بدون شک، تنها اراده ملت فلسطین و مقاومت است که می‌تواند منجر به آزادی سرزمین اصلی و تاریخی فلسطین شود. توافقنامه مزبور، غاصبان سرزمین فلسطین را به اشغالگری و انکار بیشتر حقوق ملت فلسطین و ناامن سازی صلح و امنیت منطقه تشویق می‌کند. از این رو توافق سازش، فاقد هرگونه وجاهت و اعتبار نزد جهان اسلام، وجدان‌های آگاه بشری و مردم مبارز فلسطین و امت اسلامی است.

مجلس شورای اسلامی ایران ضمن محکومیت شدید هرگونه اقدامات ناقض ِحقوق مسلم ملت فلسطین ازجمله سازش امارات متحده عربی و رژیم جعلی صهیونیستی، این اقدام را یک اشتباه راهبردی از سوی ابوظبی می‌داند. همچنین تاکید می‌نماید؛ این امر، اقدامی تحریک‌آمیز و تشویق کننده تداوم جنایات رژیم جنایتکار صهیونیستی بوده و تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه به شمار می‌رود. بر این اساس، ضرورت دارد مجالس کشورهای اسلامی به عنوان نماینده ملت‌های مسلمان و با تأسی از تعالیم اسلامی، این اقدام را قویاً محکوم نمایند.

در پایان از جنابعالی انتظار می‌رود ضمن محکومیت این اقدام غیراسلامی، تمامی اقدامات و ابتکارات پارلمانی را برای مخالفت و ممانعت از این توافق ننگین و استیفای حقوق مسلم فلسطینی‌ها بعمل آورید. همچنین از دولت متبوع خویش خواسته شود علاوه بر اتخاذ مواضع دقیق و روشن و محکومیت اقدام مزبور، با اتحاد و همبستگی از تمامی ظرفیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی جهت خنثی کردن این ترور سیاسی ِمردمان اصیل ِفلسطین استفاده نمایند.»


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
راز طول عمر در وزنه‌ها؛ ورزش قدرتی عمر را افزایش می‌دهد
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم