×
سیاسی
شناسه خبر : 53019
تاریخ انتشار : جمعه 1399/05/24 ساعت 12:20
عادی‌سازی کامل روابط بین رژیم صهیونیستی و امارات/ جزئیات توافق

عادی‌سازی کامل روابط بین رژیم صهیونیستی و امارات/ جزئیات توافق

جزئیات توافق رژیم صهیونیستی و امارات برای عادی‌سازی روابط در بیانیه مشترک آمریکا، رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی منتشر شد.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: شب گذشته دونالد ترامپ طی توئیتی در صحفه شخصی خود نوشت که نخست وزیر اسرائیل و  ولی عهد ابوظبی بر سر عادی سازی کامل روابط توافق کردند.

در پی این اعلام، جزئیات توافق رژیم صهیونیستی و امارات برای عادی‌سازی روابط در بیانیه مشترک آمریکا، رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی منتشر شد.

در این بیانیه آمده است:

در نتیجه این گشایش دیپلماتیک و بنا به درخواست رئیس‌جمهور ترامپ و با حمایت امارات متحده عربی، اسرائیل اعلام حاکمیت بر مناطق اعلام‌شده در "چشم‌انداز صلح" رئیس‌جمهور ترامپ را تعلیق کرده و تلاش‌های خودش را بر توسعه روابط با سایر کشورها در جهان عرب و اسلام متمرکز خواهد کرد.

هیأت‌های اسرائیل و امارات در هفته‌های آتی برای امضای توافقات دوجانبه در زمینه‌های سرمایه‌گذاری، توریسم، پروازهای مستقیم، امنیت، مخابرات، فناوری، انرژی، بهداشت، فرهنگ، محیط زیست، تأسیس سفارتخانه‌های دوجانبه و سایر حیطه‌های دارای منافع دوطرفه دیدار خواهند کرد.

امارات متحده عربی و اسرائیل فوراً همکاری‌های خود در زمینه درمان ویروس کرونا و ساخت واکسن برای آن را آغاز خواهند کرد. با همکاری‌های مشترک، این تلاش‌ها باعث نجات جان انسان‌ها در جهان اسلام، یهودیت و مسیحیت در سراسر منطقه خواهد شد.

عادی‌سازی روابط و دیپلماسی مسالمت‌آمیز [میان امارات و اسرائیل] دو مورد از پایدارترین و توانمندترین شریکان منطقه‌ای آمریکا را در کنار یکدیگر قرار خواهد داد.

اسرائیل و امارات متحده عربی، در جهت آغاز یک برنامه راهبردی برای خاورمیانه و توسعه همکاری‌های دیپلماتیک، تجاری و امنیتی، به آمریکا ملحق خواهند شد. 

نخست‌وزیر نتانیاهو و شیخ محمد بن زاید آل نهیان، ولی‌عهد امارات مراتب تشکر عمیق خود را نسبت به رئیس‌جمهور ترامپ، به دلیل تعهد ایشان به صلح در منطقه و رویکرد عملگرا و منحصر به فردشان برای دستیابی به آن، ابراز می‌دارند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
10 سال حبس برای مخالفت با عادی‌سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی!
دوشنبه 1399/08/19 ساعت 10:41
10 سال حبس برای مخالفت با عادی‌سازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی!
یک فعال سیاسی اماراتی اعلام کرد مخالفت با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در امارات متحده عربی 10 سال حبس دارد.
خوش‌خدمتی جدید امارات به اشغالگران فلسطین
شنبه 1399/06/08 ساعت 14:40
خوش‌خدمتی جدید امارات به اشغالگران فلسطین
خبرگزاری رسمی امارات از اقدام ابوظبی در لغو تحریم رژیم صهیونیستی خبر داد و این اقدام را در پی توافق سازش حاکمان امارات با رژیم صهیونیستی عنوان کرد.
نزدیکی حکام سازش‌کار عرب به اسرائیل؛ نقطه آغاز فروپاشی
پنج‌شنبه 1399/06/06 ساعت 15:56
نورنیوز بررسی کرد؛
نزدیکی حکام سازش‌کار عرب به اسرائیل؛ نقطه آغاز فروپاشی
شکست طرح تجزیه عراق و سوریه به عنوان دو کشور حامی محور مقاومت، ناکامی سیاست تحریم گسترده ایران با هدف به زانو در آوردن عقبه راهبردی مقاومت و شکست‌های مداوم آمریکا در ایجاد اجماع بین‌المللی در شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران با هدف بازگرداندن تحریم‌ها و توازن وحشت ایجاد شده در طول مرزهای لبنان و سوریه با فلسطین اشغالی از جمله علل رویکرد جدید رژیم‌های خودفروخته و ساز‌ش‌کار عربی در منطقه است.
رمزگشایی از آشکارسازی روابط اعراب و اسرائیل/ ایران‌هراسی هدف اصلی
دوشنبه 1399/06/03 ساعت 17:11
نورنیوز بررسی کرد؛
رمزگشایی از آشکارسازی روابط اعراب و اسرائیل/ ایران‌هراسی هدف اصلی
روابط میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس همواره دغدغه آمریکا بوده و هست و در شرایط کنونی آمریکا تلاش می‌کند با آشکارسازی این ارتباط، موازنه قدرت در خاورمیانه را تغییر دهد، موازنه‌ای که امروز با وجود تمامی تلاش‌ها و سرمایه‌گذاری هفت تریلیون دلاری امریکا در منطقه به سود محور مقاومت است و لذا این طرح با اسم رمز «ایران‌هراسی» و مقابله با نفوذ ایران در منطقه در حال اجرا است.
گام‌های پر سرعت «بن‌زاید» در مسیر زوال/ آرمان فلسطین قابل معامله نیست
جمعه 1399/05/24 ساعت 15:36
نورنیوز بررسی کرد؛
گام‌های پر سرعت «بن‌زاید» در مسیر زوال/ آرمان فلسطین قابل معامله نیست
حماقت راهبردی و اشتباه محاسباتی بن‌زاید قطع به یقین اهداف از پیش تعیین شده را جامه عمل نخواهد پوشاند و در عوض به تقویت جبهه مقاومت نه تنها در منطقه که در اقصی نقاط جهان منجر خواهد شد، چه، این اقدام حتی صدای سازشکارترین گروه‌های فلسطینی را نیز درآورده و واکنش تند آنان را در پی داشته است.
واکنش‌ها به توافق رژیم صهیونیستی و امارات
جمعه 1399/05/24 ساعت 12:33
واکنش‌ها به توافق رژیم صهیونیستی و امارات
در پی اعلام رسمی عادی سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی، این موضوع با واکنش‌های متفاوتی روبرو شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
خیبر (2)- تراکتور (1) | جدال برای صدر جدول لیگ برتر + گل دوم خیبر
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
X
آگهی تبلیغاتی