×
سیاسی
شناسه خبر : 53017
تاریخ انتشار : جمعه 1399/05/24 ساعت 12:01
روح‌الامینی: بنده و برخی نمایندگان تهران ودیعه مسکن نگرفته‌ایم

روح‌الامینی: بنده و برخی نمایندگان تهران ودیعه مسکن نگرفته‌ایم

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اساسا من مصاحبه‌ای با خبرنگار آن رسانه نداشته‌ام و در محفلی خصوصی با مسئولان این خبرگزاری صحبتی شد که آن را هم به نادرستی منتقل کرده اند، گفت: حرف من این بود که می‌توان این موضوع را از هیات رییسه مجلس شورای اسلامی پیگیری کرد، چون برخی از نمایندگان تهران هیچ مبلغی برای ودیعه مسکن دریافت نکرده اند، چون در تهران خانه دارند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد که وی و برخی نمایندگان تهران، ودیعه مسکن دریافت نکرده اند.

ماجرا از اینجا آغاز شد که امروز یکی از رسانه‌ها با انتشار مطلبی مدعی شد عبدالحسین روح الامینی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار آن رسانه درباره اینکه آیا او ودیعه ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن را دریافت کرده است یا خیر، این طور پاسخ داده که «غلط کردند که گفتند! بپرسید ۲۰۰ میلیون ودیعه مسکن را گرفته‌ام یا نه.»

در پی انتشار چنین نقل‌قولی از وی که باعث هجمه سنگینی علیه روح الامینی در فضای مجازی شد، «تابناک» برای مشخص شدن اصل ماجرا گفت و گویی با این عضو کمیسیون بهداشت و درمان داشت. او با بیان اینکه اساسا من مصاحبه‌ای با خبرنگار تسنیم ـ که یک رسانه انقلابی است ـ نداشته ام و در محفلی خصوصی با مسئولان این خبرگزاری صحبتی شد که آن را هم به نادرستی منتقل کرده اند، تاکید کرد: حرف من این بود که می‌توان این موضوع را از هیات رییسه مجلس شورای اسلامی پیگیری کرد تا از یک مرجع رسمی کسب اطلاع نمود چرا که برخی از نمایندگان تهران هیچ مبلغی برای ودیعه مسکن دریافت نکرده اند، چون در تهران خانه دارند و احتیاجی به این پول نیست.

وی تصریح کرد: این را هم یادآور شدم که تصمیمات تمام نمایندگان در مجلس شورای اسلامی می‌تواند در زندگی و سرنوشت کل کشور تاثیر داشته باشد. پس به جای پرداختن به این مسائل حاشیه‌ای به موضوعات و مشکلات اساسی کشور بپردازید تا بتوان کشور را از مشکلات و تنگنا‌های اقتصادی نجات داد.

روح الامینی با بیان اینکه نباید با پرداختن به این موضوعات و بعد هم با انتشار مطالب خلاف واقع آزادگی نمایندگان را مخدوش کرد، ادامه داد: قطعا چنین اتفاقی رخ نخواهد داد، اما به نظر می‌رسد برخی آزادگی نمایندگان را هدف قرار داده اند و می‌خواهند مجلس انقلابی را از مسیر اصلی اش منحرف کنند همان طور که از ابتدای شروع به کار دوره یازدهم تلاش‌های پشت پرده‌ای برای به حاشیه بردن نمایندگان صورت گرفته و موفق هم نشدند.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی همچنین تأکید کرد: هدف مجلس انقلابی دوره یازدهم، حل مشکلات مردم، برقراری عدالت اجتماعی، بهبود وضعیت معیشت مردم و برگرداندن کشور به ریل اصلی اش بوده و برای رسیدن به این هدف با تمام قوا به میدان آمده است.

وی در پایان افزود، اگر سوءتفاهمی شکل گرفته عذرخواهی می‌کنم و همه عزیزان را دعوت به رعایت اخلاق حرفه ای می‌کنم.


تابناک
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاروان زمینی یاران صمود راهی آب‌های آزاد شد
جدیدترین موضع ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
فرانسه: گفت‌وگو با ایران ادامه خواهد داشت
ورود کاروان نظامی آمریکا به شمال و شرق سوریه
تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس: صحبت‌های مدیران پرسپولیس قانع کننده نبود
رضا درویش: اوریه بزرگواری کرد که مسئله پزشکی‌اش را پیگیری نکرد
معاون ترامپ: مذاکرات پیچیده‌ای درباره غزه در جریان است!
نورنما | روستایی در قزوین که مردمش رومانیایی حرف می زنند!
تیراندازی و آتش سوزی در یک کلیسا در میشیگان/ یک کشته و 9 زخمی در این حادثه
درخواست البرادعی از کشورهای عربی برای توقف روابط با رژیم صهیونستی
ترامپ: توافق صلح غزه در مرحله نهایی قرار دارد
تنش‌های تجاری چین و مکزیک بالا گرفت
عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه بررسی و نهایی شده است
هشدار ناتو به مسکو: جنگنده‌های روس را هدف قرار می‌دهیم
نامه لاوروف به گوترش: بازگشت قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران غیرقانونی است
مدال برنز ملی‌پوش پارادوومیدانی ایران در قهرمانی جهان
تصویب اولیه قانون اعدام مبارزان فلسطینی در پارلمان اسرائیل
لوکاشنکو: به اقدامات خصمانه ناتو پاسخ فوری می‌دهیم
تاریخ‌نگار مشهور اسرائیلی: حماس نباید در فهرست سازمان‌های تروریستی بماند
محسنی اژه‌ای: مسائل ضروری در شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی مطرح شود
هر دو مسیر تونل نیایش امشب مسدود است
بگرام کانون رقابت آمریکا، ایران و چین در منطقه
شکست حمله به سران حماس در قطر زیر ذره‌بین «شین‌بت»
اسپانیا برای تحریم رژیم صهیونیستی به «گروه لاهه» پیوست
همدان لرزید +جزئیات
سردار شکارچی: خط تولید موشکی ایران هرگز متوقف نخواهد شد
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 5 مهر 1404
ادعای نتانیاهو درباره اطلاع از مکان اورانیوم غنی‌شده ایران
پزشکیان : اگر تحریم‌ها رفع شوند، امکان گفت‌وگو و مذاکره وجود دارد
آتش‌سوزی در خیابان سعدی جنوبی + جزئیات
پزشکیان: زندگی و معیشت مردم در کانون توجه دولت قرار دارد
قالیباف: خانوارها بابت صرفه‌جویی انرژی، مابه‌ازای اقتصادی شفاف دریافت کنند
بیانیه سازمان ملل درباره بازگشت تحریم‌ها و قطعنامه‌های لغوشده علیه ایران
پرداخت الکترونیکی عوارض و جرایم آزادراه‌ها با حساب خودرو
حمایت هیات مدیره پرسپولیس از هاشمیان
ترامپ: برای اولین بار همه موافق کاری بزرگ در خاورمیانه هستند
بازار ارز و طلا به آرامش نسبی رسید
اتحاد پشت پرده ترور و جنگ‌افروزی غرب
نورنما |حمله نهنگ ها به قایق گردشگران در سواحل پرتغال
پیروزی 3 بر 0 ایران مقابل کره‌جنوبی در جام‌جهانی فوتبال نابینایان
پنج استان کشور بدون زندانی تعزیراتی شدند
عملیات ضدصهیونستی در کرانه باختری/ مجروحیت شدید نظامی اسرائیلی
وضعیت سد لار همچنان نگران کننده
حمله پهپادی یمن به بندر اشغالی «ایلات»
کی‌یف در شوک حمله هوایی گسترده روسیه
وزش باد شدید و گردوخاک در نیمه جنوبی و غربی تهران
پروژه اختاپوس از سوی انگلیس و اوکراین علیه روسیه کلید خورد
اعلام آمار شهدای غزه از آغاز نسل‌کشی اسرائیل تاکنون
پاکستان: تصمیمی برای فروش سلاح هسته ای به عربستان نداریم
X
آگهی تبلیغاتی