×
سیاسی
شناسه خبر : 52927
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/05/20 ساعت 17:30
اعتصاب غذای زندانیان بحرین در اعتراض به ادعاهاى کذب آل خلیفه

اعتصاب غذای زندانیان بحرین در اعتراض به ادعاهاى کذب آل خلیفه

خطر شیوع ویروس کرونا در زندان های بحرین با وجود شرایط و خدمات بهداشتی نامناسب در زندان ها بسیار بالا است و در عین حال مسؤولین زندان های رژیم آل خلیفه علی رغم نگرانی شدید زندانیان و خانواده های آنان، از رفتارهای تبعیض آمیز مذهبی و وارد کردن انواع فشارهای روحی و جسمی به زندانیان دست نمی کشند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: جمعی از زندانیان سیاسی بحرین در زندان های مختلف این کشور به دلیل ممانعت مسؤولان زندان ها از اقامه شعائر دینی و شرایط بسیار بد انسانی و حیاتی زندانها اقدام به اعتصاب غذا کردند.

«ناجی فتیل» فعال حقوق بشری و زندانی سیاسی در زندان مرکزی بحرین موسوم به «جو» در یک پیام صوتی اعلام کرد جمعی از زندانیان ساختمان شماره 14 از روز یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ اعتصاب غذا را شروع کرده اند.

ناجی فتیل طی پیام صوتی که توسط خانم «ابتسام الصائغ» از مدافعان حقوق بشر منتشر شد گفت: دلیل این اقدام اصرار مسؤولان زندان بر ادامه سیاست های ظالمانه، اصرار بر تصمیمات متحجرانه، افزایش مشکلات پی در پی و سرپوش گذاشتن بر آن به جای ایجاد راه حل مناسب می باشد.

او با اشاره به بعضی از مشکلاتی که زندانیان با آن مواجه هستند گفت: کیفیت ارائه خدمات به زندانیان به خصوص از لحاظ بهداشتی بسیار پایین است، زندانبانان رفتار و برخورد بسیار نامناسبی دارند و در عین حال زندانیان را از انجام فعالیت های دینی منع می کنند.

زندانیان ساختمان شماره 17 زندان «حوض الجاف» نیز اعلام کردند برای رفع ممنوعیت اقامه شعائر دینی و برپایی مجالس عزاداری در روزهای سوگواری محرم اعتصاب غذا کرده اند.

الصائغ همچنین پیام صوتی دیگری را از یکی از زندانیان جوان به نام «فوزی احمد ابراهیم» منتشر کرد که  او در این پیام اعلام کرده به دلیل سوء رفتار با زندانیان، تغذیه نامناسب، خدمات بهداشتی بسیار بد، ممانعت از اقامه شعائر دینی و غیره از روز یکشنبه 19 مردادماه اعتصاب غذا کرده است.

در همین حال و بر خلاف شواهد و گزارش های متعدد بیان شده توسط زندانیان، ظهر امروز دوشنبه اداره «اصلاح و بازپروری» وابسته به وزارت کشور بحرین که اداره زندانها را بر عهده دارد طی بیانیه ای خلاف واقع مدعی شد زندانیان از حقوق و آزادی های دینی بهره مندند و اقامه شعائر دینی با رعایت اصول بهداشتی مخصوص کرونا در زندان ها مجاز بوده و هست.

این ادعاهای کذب وزارت کشور بحرین در حالی است که فعالان بحرینی در هفته اخیر طی گزارش های مختلفی خبر داده‌اند که بعضی از زندانیان بحرینی به دلیل احتمال ابتلا به ویروس کرونا قرنطینه شده و رسیدگی لازم به آنها صورت نمی گیرد و از نتایج آزمایش های خود بی خبرند.

خطر شیوع ویروس کرونا در زندان های بحرین با وجود شرایط و خدمات بهداشتی نامناسب در زندان ها بسیار بالا است و در عین حال مسؤولین زندان های رژیم آل خلیفه علی رغم نگرانی شدید زندانیان و خانواده های آنان، از رفتارهای تبعیض آمیز مذهبی و وارد کردن انواع فشارهای روحی و جسمی به زندانیان دست نمی کشند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تأثیر رایحه‌درمانی در سلامت مغز
درباره الماس ابرمقاوم چه می‌دانید؟
چهار علامت زنگ‌خطر وجود مشکلات کبدی
ترکیب موثر در درمان لثه
صلحِ تحمیلی عزت نمی‌آورد؛ معیار ما عدالت است
یونیفل: ثبات جنوب لبنان در گرو اجرای کامل قطعنامه 1701 است
پلیس آمریکا خانه پسر ایلهان عمر را تفتیش کرد؛ سلاح کشف شد
سیل مرگبار در مرز نپال و چین؛ 362 کشته
شروط ایران برای هرگونه تفاهم با آمریکا
درخشش ایران در المپیاد جهانی علوم زمین؛ 8 مدال و یک طلای جهانی
وعده انتخاباتی اسموتریچ برای ساخت 40 شهرک جدید صهیونیست‌نشین
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری جدید با ترفند «وام مهربانی»
تشدید حملات اسرائیل به جنوب لبنان
قطر و ایران بر تداوم رایزنی‌ها برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای تأکید کردند
اظهارات معاون وزیر دفاع لهستان در مقر ناتو
روایت معاون اول از اجماع سیاسیون بر حمایت از دولت چهاردهم
قرعه سخت غول‌های اروپا در لیگ قهرمانان 2026-2027
ادعای ترامپ: فکر می کنم روسیه رفتار خوبی در ارتباط با تنگه هرمز داشته است
عربستان به دنبال تضعیف یمن و ایجاد شکاف داخلی است
تأکید ایران و صربستان بر توسعه همکاری‌های دوجانبه
دیدار مقام سوری با رئیس موساد نشانه مسیر نگران‌کننده منطقه است
پزشکیان: ایران و قطر دو کشور دوست و برادر هستند
دختر گمشده چهارباغ با تلاش پلیس البرز پیدا شد
چرا گمانه‌زنی‌ها درباره حمله احتمالی روسیه به یک عضو ناتو بالا گرفت؟
گزارش آکسیوس از کُدهای ترامپ
دو چشم ترامپ و دوازده میدان نفتی تولیدی ونزوئلا!
لوکاشنکو وارد روسیه شد
گزارش تصویری | رقابت ربات های انسان نما در چین
کاروان ایران در بازی‌های عشایری باید فرهنگ و اقتدار کشور را به نمایش بگذارد
کاروان ایران در نومد گیمز 2026 نماد اتحاد و اقتدار ملی است
تورم مرداد ماه 69.9 درصد اعلام شد
اعتماد مردم به پزشکان یک سرمایه اجتماعی ارزشمند است
شکست نزدیک والیبال ایران مقابل قهرمان روسیه
شهادت مرزبان فراجا در حمله تروریستی در سیستان و بلوچستان
کامبک تماشایی نوجوانان والیبال ایران
پشت عدد 135؛ طرحی که برای 2031 آماده می‌شود
فرجام جنایتکار جنگی بوسنی و نماد نسل‌کشی
دوران تهدید و لشکرکشی از پشت اقیانوس‌ها تمام شده است
افشای راهبرد به‌روزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران
آغاز نبرد جهانی بسکتبال ایران؛ ملی‌پوشان به مصاف نیوزیلند می‌روند
جدول زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا جمعه 6 شهریور اعلام شد
ماه خونین در آسمان آمریکا؛
جنگ و تهدیدها نتوانست روند سازندگی کشور را متوقف کند
انصاری: توسعه بدون محیط زیست پایدار نیست
آسوشیتدپرس: کمبود پاتریوت آمریکا در اروپا «فراتر از حد بحران» است
همتی: تمرکز منابع مالی صنایع بزرگ در تهران قابل قبول نیست
آمریکا در آستانه بزرگ‌ترین لغو دسته‌جمعی روادید در تاریخ
آمریکا بداند اقدام علیه ایران با پاسخ تاریخی روبه‌رو خواهد شد
نمایشگاه خودروهای پلاک منطقه آزاد مازندران در ساری
کولاک اعتمادپور در بنگلادش؛ ملی‌پوش اسکواش ایران تا نیمه‌نهایی پیش رفت