×
سیاسی
شناسه خبر : 52927
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/05/20 ساعت 17:30
اعتصاب غذای زندانیان بحرین در اعتراض به ادعاهاى کذب آل خلیفه

اعتصاب غذای زندانیان بحرین در اعتراض به ادعاهاى کذب آل خلیفه

خطر شیوع ویروس کرونا در زندان های بحرین با وجود شرایط و خدمات بهداشتی نامناسب در زندان ها بسیار بالا است و در عین حال مسؤولین زندان های رژیم آل خلیفه علی رغم نگرانی شدید زندانیان و خانواده های آنان، از رفتارهای تبعیض آمیز مذهبی و وارد کردن انواع فشارهای روحی و جسمی به زندانیان دست نمی کشند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: جمعی از زندانیان سیاسی بحرین در زندان های مختلف این کشور به دلیل ممانعت مسؤولان زندان ها از اقامه شعائر دینی و شرایط بسیار بد انسانی و حیاتی زندانها اقدام به اعتصاب غذا کردند.

«ناجی فتیل» فعال حقوق بشری و زندانی سیاسی در زندان مرکزی بحرین موسوم به «جو» در یک پیام صوتی اعلام کرد جمعی از زندانیان ساختمان شماره 14 از روز یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ اعتصاب غذا را شروع کرده اند.

ناجی فتیل طی پیام صوتی که توسط خانم «ابتسام الصائغ» از مدافعان حقوق بشر منتشر شد گفت: دلیل این اقدام اصرار مسؤولان زندان بر ادامه سیاست های ظالمانه، اصرار بر تصمیمات متحجرانه، افزایش مشکلات پی در پی و سرپوش گذاشتن بر آن به جای ایجاد راه حل مناسب می باشد.

او با اشاره به بعضی از مشکلاتی که زندانیان با آن مواجه هستند گفت: کیفیت ارائه خدمات به زندانیان به خصوص از لحاظ بهداشتی بسیار پایین است، زندانبانان رفتار و برخورد بسیار نامناسبی دارند و در عین حال زندانیان را از انجام فعالیت های دینی منع می کنند.

زندانیان ساختمان شماره 17 زندان «حوض الجاف» نیز اعلام کردند برای رفع ممنوعیت اقامه شعائر دینی و برپایی مجالس عزاداری در روزهای سوگواری محرم اعتصاب غذا کرده اند.

الصائغ همچنین پیام صوتی دیگری را از یکی از زندانیان جوان به نام «فوزی احمد ابراهیم» منتشر کرد که  او در این پیام اعلام کرده به دلیل سوء رفتار با زندانیان، تغذیه نامناسب، خدمات بهداشتی بسیار بد، ممانعت از اقامه شعائر دینی و غیره از روز یکشنبه 19 مردادماه اعتصاب غذا کرده است.

در همین حال و بر خلاف شواهد و گزارش های متعدد بیان شده توسط زندانیان، ظهر امروز دوشنبه اداره «اصلاح و بازپروری» وابسته به وزارت کشور بحرین که اداره زندانها را بر عهده دارد طی بیانیه ای خلاف واقع مدعی شد زندانیان از حقوق و آزادی های دینی بهره مندند و اقامه شعائر دینی با رعایت اصول بهداشتی مخصوص کرونا در زندان ها مجاز بوده و هست.

این ادعاهای کذب وزارت کشور بحرین در حالی است که فعالان بحرینی در هفته اخیر طی گزارش های مختلفی خبر داده‌اند که بعضی از زندانیان بحرینی به دلیل احتمال ابتلا به ویروس کرونا قرنطینه شده و رسیدگی لازم به آنها صورت نمی گیرد و از نتایج آزمایش های خود بی خبرند.

خطر شیوع ویروس کرونا در زندان های بحرین با وجود شرایط و خدمات بهداشتی نامناسب در زندان ها بسیار بالا است و در عین حال مسؤولین زندان های رژیم آل خلیفه علی رغم نگرانی شدید زندانیان و خانواده های آنان، از رفتارهای تبعیض آمیز مذهبی و وارد کردن انواع فشارهای روحی و جسمی به زندانیان دست نمی کشند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند