×
فرهنگی
شناسه خبر : 52793
تاریخ انتشار :

هیچ رسانه‌ای در دوران شیوع کرونا تعطیل نبوده است

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه در دوران شیوع کرونا هیچ رسانه‌ای تعطیل نبوده است، گفت: هر جا حادثه و بحران است، خبرنگار حاضر بوده و در کنار هر جریان اورژانسی و فوری، خبرنگاران حاضر هستند.

نورنیوز ـ گروه جامعه: محمد خدادی معاون مطبوعاتی در وبینار رسانه و مسؤولیت اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه خطرناک‌ترین و سخت ترین مواجهه بشر، مواجهه با موضوع کروناست که با آن آشنایی نداشته است.

وی ادامه داد:کرونا امروز به دغدغه هرکس که در جامعه زنده است تبدیل شده است و دو لایه شامل جسمی و روحی دارد؛ جسمی بر بستر تلاش، همت و معرفت کادر درمان مواجه شد و به معنای واقعی کلمه حماسه آفرید.

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد با اشاره به اینکه کادر پزشکی و درمان در سخت‌ترین و پیچیده، ناشناخته‌ترین و خطرناکترین شرایط هرچه داشتند و تعلق دنیوی را فدا کردند و به میدان خطر رفتند.

خدادی با اشاره به اینکه امروز بهتر می‌توانیم جامعه پزشکی را درک کنیم، بیان داشت: شاید جفا بوده که این افراد را نشناختیم.

وی اضافه کرد: اگر عشق نباشد به قلم روی نمی‌آوریم. هرجا حادثه و بحران است خبرنگار حاضر است و در کنار  هر جریان اورژانسی و فوری و آنی خبرنگاران پذیرفته‌اند که حاضر باشند.

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد با اشاره به اینکه کار پزشکان و خبرنگاران اشتراکاتی دارد، افزود: لذت هر دو گروه در این است که گرهی از انسان‌ها باز شود.

خدادی با بیان اینکه در دوره کرونا هیچ رسانه ای تعطیل نبود، گفت: رسانه‌ها فعالیت خود را افزایش دادند و به محض اینکه صدای کرونا در آمد، خبرنگار موظف  به حضور شد.

وی یاد آور شد: ما در معاونت مطبوعاتی ۲۰ روز قبل از ورود کرونا در قم جلسه گذاشتیم و صحبت کردیم و جریان رسانه موفق شد در موضوع آموزش همگانی، تصحیح ادراکات و شک و شبهه و خاموش کردن صدای بی‌هویت‌ها که قصد فریب داشتند، عمل کرد.

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد با اشاره به اینکه قدرت اصلی ما در رسانه اعتماد است،گفت: ماندگاری رسانه به مقبولیت است نه محبوبیت؛ ضمن اینکه اکنون در رسانه‌ها دچار بحران کمیت شده این و باید از کمیت دور شده و به دنبال کیفیت برویم.

وی با اشاره به اینکه در موضوع کرونا باید به سه اصل مهم توجه کنیم، افزود: در کرونا باید قرائت‌سازی واحد بپردازیم و به موضوع مرجع سازی و رفتن به منشا اطلاعات درست و همچنین موثق بودن گوینده توجه کرد.

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد گفت: اکنون بحران اغتشاش یا اختلال اطلاعات داریم و این سم مهلکی است.

خدادی با اشاره به فضای رسانه‌ای در دوران شیوع کرونا، یادآور شد: در فضای کرونا صداهای ناشناخته‌ای که علائم اضطراب و نگرانی می‌کردند را مواجه بودیم. از توصیه‌های تغذیه‌ای تا شو ماندن بیمار در پشت بیمارستان در رشت و یا صداهایی که فریاد می‌زدند و توانایی و شجاعت پزشکان ما را به نگرانی القا می‌‌کردند و همت پزشکان و پرستاران قوی‌دل را به ضعف و ناتوانی و همبستگی اجتماعی را به اختلاف و تشدید در رقابت در جامعه جلوه می‌دادند. 

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد با بیان اینکه در چهارماهه اول مواجهه با کرونا با یک صدای همدل رسانه‌ای مواجه بودیم، گفت: مهارت رسانه‌ای به رخ کشیده شد و شایعه به کف رفت و شما خبرنگاران با اغناء و تبیین و اطلاع‌رسانی اقدامات خوبی انجام دادید مانند اینکه مردم در سیزدهم نوروز به پارک‌ها نرفتند و حتی جریمه نشدند و شما موفق شدید در بستر رسانه این موضوع را انتقال دهید و در تاریخ ثبت شد. 

خدادی با اشاره به نقش ارزنده خبرنگاران در دوران شیوع کرونا در کشور افزود: شما خبرنگاران موفق شدید ظرف 24 ساعت یک‌ونیم میلیون از مشاغل به سایت وزارت بهداشت مراجعه کرده و کد فعالیت دریافت کنند که این نمونه‌ها هیچ‌کدام با ضرب و زور صورت نگرفت، بلکه شما توانستید پیام موفق را برسانید. 

وی با اشاره به نقش پزشکان در دوران دفاع مقدس، یادآور شد: خوشحالم از اینکه در فضای تأمین کالای اساسی موفق شدیم تا مردم احساس کمبود نکنند، البته سختی‌هایی وجود داشته است. ضمن اینکه در فضای رسانه تقابل نداشتیم و مسؤولیت اجتماعی باعث شد رقابت دستگاهی جای خود را به همکاری و هم‌افزایی بدهد و رسانه‌ها صدای واحد شوند که این تبدیل به قدرت می‌شود.

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد تأکید کرد: ما نیاز داریم که در شرایط کرونا، مرجع و مجرای واحدی داشته باشیم، به ویژه در موضوعات پزشکی به آن باید توجه کنیم. 


فارس
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تصاویری از عبور موشکهای ایران از فراز مسجدالاقصی به سمت اهداف رژیم صهیونیستی
گزارش تصویری | تجاوز رژیم صهیونیستی به منطقه مسکونی غیر نظامی در تهران
لحظه اصابت مستقیم موشک ایران به حیفا+ فیلم
مصدومیت 5 دانشجوی خارجی در حمله امروز رژیم صهیونیستی به تهران
موج تازه حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی آغاز شد+فیلم
سازمان ملل در تهران: کنار مردم ایران ایستاده‌ایم
گنبد طلایی حرم مطهر رضوی و حضور انبوه زائران در صحن‌های این آستان مقدس+ فیلم
تصویر پدافند هوایی درشرق تهران در برابر تجاوزات اسرائیل
خنثی‌سازی بمب در شهرری و دستگیری عوامل انفجار پالایشگاه
پدافند سپاه زنجان دو پهپاد متخاصم رژیم صهیونیستی را ساقط کرد
تردد در مرز ایران و ترکیه بدون محدودیت در جریان است
آماده‌سازی مرز شلمچه برای ورود روزانه 15 هزار نفر ازحجاج ایرانی
جاده چالوس یک‌طرفه شد
تصاویر منتشر شده از اسرائیل پس از حمله موشکی امروز
ساعات کاری میادین میوه و تره‌بار تهران اعلام شد
دیپلماسی فعال ایران پس از تجاوز رژیم صهیونیستی
تصاویر فعالیت مداوم پدافند مشهد در محدوده فرودگاه هاشمی‌نژاد
انفجار و آتش سوزی در 2 نقطه در شهر مشهد
پرتابه دستی در محوطه وزارت اطلاعات؛ هیچ اصابتی به ساختمان نداشت
تهران هدف حمله رژیم صهیونیستی؛ خسارت‌ها جبران می‌شود
ادامه بی‌وقفه توزیع سوخت در کشور +فیلم
یارانه نقدی دهک‌های یک تا 3 واریز شد +جزییات واریز
ترامپ: حمله به ایران لازم بود تا به توافق نزدیک شویم
مراسم تشییع شهدای حملات اخیر در روز سه‌شنبه لغو شد+جزییات
عملیات ترمیم لوله آب در میدان قدس آغاز شده است؛ آب قطع نشده
درگیری موفق پدافند قم با پهپادهای اسرائیلی؛ اهداف متخاصم منهدم شدند
بورس‌ فردا و پس‌فردا هم تعطیل شد
لیست غایبان بزرگ جام جهانی باشگاه‌ها؛ رونالدو، صلاح، نیمار و دیگر ستارگان
ترامپ: ایران و اسرائیل باید به توافق برسند
خسارت خانه‌ها و خودروها از سوی دولت پرداخت می‌شود
ژنرال صهیونیست: موشک‌های رهگیر کافی برای مقابله با موشک‌های بالستیک ایران نداریم
آرامش در حوزه سلامت؛ تأمین کامل دارو و تجهیزات پزشکی در کشور
واکنش نایب رئیس باشگاه اینتر به غیبت «مهدی طارمی» در جام باشگاه‌ها
تکذیب هرگونه حادثه در اراضی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)
هشدار دادستانی کل کشور درباره همکاری با رژیم صهیونی
سخنگوی آموزش‌وپرورش از لغو همه آزمون‌های مدارس کشور خبر داد
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
پزشکیان: اگر تجاوزها تکرار شود، پاسخ‌هایی کوبنده‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود
قطعنامه تاریخی سنای پاکستان: حمله اسرائیل جنایت جنگی است
زمان پیش‌فروش حضوری و غیرحضوری بلیت قطارها اعلام شد+جزییات
نحوه بازگشت اولین گروه حجاج ایرانی اعلام شد
شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ٰنشست اضطراری برگزار می‌کند
پدافند ایران در تبریز با تجاوز هوایی مقابله کرد؛ هیچ انفجاری در شهر رخ نداد
نتانیاهو بعد ازحملات موشکی ایران از مخفیگاه خود بیرون آمد!
13 مدال طلا و نقره برای نمایندگان ایران در مسابقات قایقرانی قهرمانی آسیا
واکنش قاطع عراق به حمله رژیم صهیونیستی
دستگیری 2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد +فیلم و جزئیات
آتش سوزی شب گذشته در دو مخزن ذخیره سوخت در تهران/ مخازن آسیبی ندیدند + عکس
سخنگوی دولت: مترو از امشب 24 ساعته برای پناهگاه مردم باز خواهد بود+ فیلم
پیامی تاثیرگذار از یک هوادار برزیلی به پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران
X
آگهی تبلیغاتی