×
سیاسی
شناسه خبر : 52623
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

برگزاری پُستی یا تعویق انتخابات؛ کدام یک به سردرگمی آمریکایی‌ها پایان می‌بخشد؟

سردرگمی سیاسیون هر دو جناح آمریکایی در داخل و خارج موجب شده تا روزهای آینده در هاله‌ای از ابهام باشد و هیچ برنامه دقیق و روشنی برای عبور از آن نداشته باشند. شاید همین مسئله در کنار احتمال بسیار بالای شکست جمهوریخواهان، موجب شده تا ترامپ درخواست تعویق انتخابات را مطرح کند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: طی روزهای اخیر به دلیل نگرانی از شیوع کرونا، درخواست‌ها برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آتی در آمریکا از طریق پست افزایش یافته است، این در حالی است که «دونالد ترامپ» به دلیل افزایش احتمال تقلب، با این مسئله مخالف است.

البته چنین اتفاقی در گذشته مسبوق به سابقه است و در انتخابات ۲۰۱۶، تقریبا یک‌چهارم آراء از طریق پست ارسال شد. در انتخابات پیش رو نیز چون تنظیم قوانین مربوط به انتخابات فدرال به عهده ایالات است، احتمال فراگیرتر شدن این موضوع بیش از گذشته است.

تاکنون برخی از ایالت‌ها از جمله کالفرنیا، یوتا، هاوایی، اورگن و واشنگتن برای برگزاری انتخابات به صورت کاملا پستی برنامه‌ریزی کرده‌اند. این ایالات به صورت خودکار برای همه رای‌دهندگانی که نامشان ثبت ‌شده است، برگه رای ارسال خواهند کرد که یا باید با پست برگردانده شوند یا روز انتخابات تحویل داده شوند.

ترامپ به دلیل سابقه تقلب در انتخابات‌های سراسری و ایالتی از سوی عناصر هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه همچنان معتقد است که برگزاری کاملا پستی انتخابات زمینه را برای تقلب گسترده فراهم خواهد کرد. او البته نگران است که افزایش آراء پستی به مشارکت بیشتر پایگاه رأی دموکرات‌ها کمک کند.

موافقان این طرح نیز معتقدند تحقیقات سراسری و ایالتی در سالیان متمادی نشان داده است که هیچ مدرکی دال بر تقلب گسترده وجود ندارد و مواردی که ترامپ به آنها اشاره می‌کند، تاثیر چندانی در نتیجه آراء نداشته است.

بر این اساس و در شرایطی که هر دو نامزد موجود یعنی ترامپ و بایدن عملا از مجاب کردن مردم عاجز مانده‌اند، در حال حاضر نگرانی اصلی برگزاری یک انتخابات با مشارکت بسیار پایین است. این نگرانی در حدی است که حتی ترامپ پیشنهاد تعویق انتخابات را مطرح کرده است.

در حال حاضر آمریکا درگیر مسائل بسیار زیادی در داخل است که عملا هیچ چشم‌انداز روشنی برای خروج از آنها را در مقابل خود نمی‌بیند. ناتوانی در مدیریت و کنترل شیوع کرونا، اعتراضات روزافزون ضدنژادپرستی که لشگر بیکاران و طبقات کمتر برخوردار آمریکایی را نیز به حضور در خیابان‌ها تشویق کرده است، حوادث ریز و درشت غیرمترقبه با منشأ نامعلوم و رشد منفی ۳۲.۹ درصدی اقتصاد این کشور، از جمله این موارد است.

به این موارد باید مشکلات آمریکا در حوزه خارجی را نیز افزود. مشکلاتی که به دلیل رفتارهای نابخردانه و اشتباهات محاسباتی پی‌درپی از سوی کاخ سفید، عملا دولت را با بن‌بست مواجه ساخته و هیچ یک از اهداف وعده داده شده آنها را محقق نکرده است.

باز کردن جبهه خارجی به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای هر دو حزب آمریکا در چنین شرایطی برای انحراف افکار عمومی از مشکلات داخلی، این بار اما نه تنها به کمک ترامپ نیامده که موجب گسترش نارضایتی‌ها شده است.

به بیان دقیق‌تر؛ سردرگمی سیاسیون هر دو جناح آمریکایی در داخل و خارج موجب شده تا روزهای آینده در هاله‌ای از ابهام باشد و هیچ برنامه دقیق و روشنی برای عبور از آن نداشته باشند. شاید همین مسئله در کنار احتمال بسیار بالای شکست جمهوریخواهان، موجب شده تا ترامپ درخواست تعویق انتخابات را مطرح کند.  


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
بهمن فرزانه در دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد: «مرا جادو کرده بودند!» +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
X
آگهی تبلیغاتی