×
سیاسی
شناسه خبر : 52623
تاریخ انتشار : جمعه 1399/05/10 ساعت 20:06
برگزاری پُستی یا تعویق انتخابات؛ کدام یک به سردرگمی آمریکایی‌ها پایان می‌بخشد؟

نورنیوز بررسی کرد؛

برگزاری پُستی یا تعویق انتخابات؛ کدام یک به سردرگمی آمریکایی‌ها پایان می‌بخشد؟

سردرگمی سیاسیون هر دو جناح آمریکایی در داخل و خارج موجب شده تا روزهای آینده در هاله‌ای از ابهام باشد و هیچ برنامه دقیق و روشنی برای عبور از آن نداشته باشند. شاید همین مسئله در کنار احتمال بسیار بالای شکست جمهوریخواهان، موجب شده تا ترامپ درخواست تعویق انتخابات را مطرح کند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: طی روزهای اخیر به دلیل نگرانی از شیوع کرونا، درخواست‌ها برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آتی در آمریکا از طریق پست افزایش یافته است، این در حالی است که «دونالد ترامپ» به دلیل افزایش احتمال تقلب، با این مسئله مخالف است.

البته چنین اتفاقی در گذشته مسبوق به سابقه است و در انتخابات ۲۰۱۶، تقریبا یک‌چهارم آراء از طریق پست ارسال شد. در انتخابات پیش رو نیز چون تنظیم قوانین مربوط به انتخابات فدرال به عهده ایالات است، احتمال فراگیرتر شدن این موضوع بیش از گذشته است.

تاکنون برخی از ایالت‌ها از جمله کالفرنیا، یوتا، هاوایی، اورگن و واشنگتن برای برگزاری انتخابات به صورت کاملا پستی برنامه‌ریزی کرده‌اند. این ایالات به صورت خودکار برای همه رای‌دهندگانی که نامشان ثبت ‌شده است، برگه رای ارسال خواهند کرد که یا باید با پست برگردانده شوند یا روز انتخابات تحویل داده شوند.

ترامپ به دلیل سابقه تقلب در انتخابات‌های سراسری و ایالتی از سوی عناصر هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه همچنان معتقد است که برگزاری کاملا پستی انتخابات زمینه را برای تقلب گسترده فراهم خواهد کرد. او البته نگران است که افزایش آراء پستی به مشارکت بیشتر پایگاه رأی دموکرات‌ها کمک کند.

موافقان این طرح نیز معتقدند تحقیقات سراسری و ایالتی در سالیان متمادی نشان داده است که هیچ مدرکی دال بر تقلب گسترده وجود ندارد و مواردی که ترامپ به آنها اشاره می‌کند، تاثیر چندانی در نتیجه آراء نداشته است.

بر این اساس و در شرایطی که هر دو نامزد موجود یعنی ترامپ و بایدن عملا از مجاب کردن مردم عاجز مانده‌اند، در حال حاضر نگرانی اصلی برگزاری یک انتخابات با مشارکت بسیار پایین است. این نگرانی در حدی است که حتی ترامپ پیشنهاد تعویق انتخابات را مطرح کرده است.

در حال حاضر آمریکا درگیر مسائل بسیار زیادی در داخل است که عملا هیچ چشم‌انداز روشنی برای خروج از آنها را در مقابل خود نمی‌بیند. ناتوانی در مدیریت و کنترل شیوع کرونا، اعتراضات روزافزون ضدنژادپرستی که لشگر بیکاران و طبقات کمتر برخوردار آمریکایی را نیز به حضور در خیابان‌ها تشویق کرده است، حوادث ریز و درشت غیرمترقبه با منشأ نامعلوم و رشد منفی ۳۲.۹ درصدی اقتصاد این کشور، از جمله این موارد است.

به این موارد باید مشکلات آمریکا در حوزه خارجی را نیز افزود. مشکلاتی که به دلیل رفتارهای نابخردانه و اشتباهات محاسباتی پی‌درپی از سوی کاخ سفید، عملا دولت را با بن‌بست مواجه ساخته و هیچ یک از اهداف وعده داده شده آنها را محقق نکرده است.

باز کردن جبهه خارجی به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای هر دو حزب آمریکا در چنین شرایطی برای انحراف افکار عمومی از مشکلات داخلی، این بار اما نه تنها به کمک ترامپ نیامده که موجب گسترش نارضایتی‌ها شده است.

به بیان دقیق‌تر؛ سردرگمی سیاسیون هر دو جناح آمریکایی در داخل و خارج موجب شده تا روزهای آینده در هاله‌ای از ابهام باشد و هیچ برنامه دقیق و روشنی برای عبور از آن نداشته باشند. شاید همین مسئله در کنار احتمال بسیار بالای شکست جمهوریخواهان، موجب شده تا ترامپ درخواست تعویق انتخابات را مطرح کند.  


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترور ملا کمال صلاحی‌زهی؛ معتمد سرشناس بلوچ
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه27 مهر + جدول
نورنما | جنگنده آمریکایی از دوران جنگ‌جهانی دوم زیر آب
قیمت دلار و ارز امروز یکشنبه 27 مهر 1404
جزییات واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس حروف الفبا
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
فریاد «رهایی فلسطین» در خیابان‌های اروپا
اسرائیل با نقض آتش‌بس جنوب غزه را بمباران کرد
آب طالقان سرانجام به تهران رسید
جهش بورس همراه با افزایش عرضه‌ها
حضور گسترده غرفه ملی نشر ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت 2026
کشف محوله تریاکی که بوی قهوه می‌داد
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه سال 1404
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(104) « بندر دیر»
داور کره‌ای دیدار شارجه - تراکتور را سوت می زند
واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا
کاهش 60 درصدی خرید جهیزیه
سقوط خریداران خارجی در بازار مسکن ترکیه
خودکشی عامل جنایت در روستا اندیکا
غرب به‌جای صلح، به‌دنبال نابودی کامل اوکراین است
لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت ها
مرگ قاتل پیش از اجرای حکم قصاص
چندصدایی «درباره اسنپ‌بک»؛ چگونه ایستادگی ایران شکاف عمیق در نظم جهانی را آشکار کرد
جهش 5500 همتی در تجارت الکترونیک ایران
مداردیپلماسی | پایان برجام و آغازی بر دیپلماسی هسته‌ای جدید ایران
130 هزار مرگ سالانه در ایران به دلایل تغذیه‌ای مرتبط است
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
مسیر تهران-اصفهان با راه آهن سریع السیر 2 ساعته می‌شود
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
نه به دعوا‌های تاریخ‌مصرف‌دار
بازی ناعادلانه FATF و پالرمو در نظام مالی جهانی
آزادی 185 زندانی در تهران با مرخصی منتهی به آزادی
روز تاریخی پایان قطعنامه 2231
تخلیه قدرت
طلب 150 همتی تأمین اجتماعی از کارفرمایان
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
کشف 31 حلقه فیلم قاجاری در کاخ گلستان
شوخی تلخ با آرمان حکمرانی علم
اولیانوف: نظارت قطعنامه 2231 از دستورکار آژانس حذف می‌شود
افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
نتانیاهو نامزدی مجدد در انتخابات 2026 را اعلام کرد
مجلل در روئینگ قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت
توافق پاکستان و طالبان بر آتش‌بس و صلح در دوحه
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 27 مهر+ وضعیت استان ها
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
X
آگهی تبلیغاتی