×
سیاسی
شناسه خبر : 52623
تاریخ انتشار : جمعه 1399/05/10 ساعت 20:06

نورنیوز بررسی کرد؛

برگزاری پُستی یا تعویق انتخابات؛ کدام یک به سردرگمی آمریکایی‌ها پایان می‌بخشد؟

سردرگمی سیاسیون هر دو جناح آمریکایی در داخل و خارج موجب شده تا روزهای آینده در هاله‌ای از ابهام باشد و هیچ برنامه دقیق و روشنی برای عبور از آن نداشته باشند. شاید همین مسئله در کنار احتمال بسیار بالای شکست جمهوریخواهان، موجب شده تا ترامپ درخواست تعویق انتخابات را مطرح کند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: طی روزهای اخیر به دلیل نگرانی از شیوع کرونا، درخواست‌ها برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آتی در آمریکا از طریق پست افزایش یافته است، این در حالی است که «دونالد ترامپ» به دلیل افزایش احتمال تقلب، با این مسئله مخالف است.

البته چنین اتفاقی در گذشته مسبوق به سابقه است و در انتخابات ۲۰۱۶، تقریبا یک‌چهارم آراء از طریق پست ارسال شد. در انتخابات پیش رو نیز چون تنظیم قوانین مربوط به انتخابات فدرال به عهده ایالات است، احتمال فراگیرتر شدن این موضوع بیش از گذشته است.

تاکنون برخی از ایالت‌ها از جمله کالفرنیا، یوتا، هاوایی، اورگن و واشنگتن برای برگزاری انتخابات به صورت کاملا پستی برنامه‌ریزی کرده‌اند. این ایالات به صورت خودکار برای همه رای‌دهندگانی که نامشان ثبت ‌شده است، برگه رای ارسال خواهند کرد که یا باید با پست برگردانده شوند یا روز انتخابات تحویل داده شوند.

ترامپ به دلیل سابقه تقلب در انتخابات‌های سراسری و ایالتی از سوی عناصر هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه همچنان معتقد است که برگزاری کاملا پستی انتخابات زمینه را برای تقلب گسترده فراهم خواهد کرد. او البته نگران است که افزایش آراء پستی به مشارکت بیشتر پایگاه رأی دموکرات‌ها کمک کند.

موافقان این طرح نیز معتقدند تحقیقات سراسری و ایالتی در سالیان متمادی نشان داده است که هیچ مدرکی دال بر تقلب گسترده وجود ندارد و مواردی که ترامپ به آنها اشاره می‌کند، تاثیر چندانی در نتیجه آراء نداشته است.

بر این اساس و در شرایطی که هر دو نامزد موجود یعنی ترامپ و بایدن عملا از مجاب کردن مردم عاجز مانده‌اند، در حال حاضر نگرانی اصلی برگزاری یک انتخابات با مشارکت بسیار پایین است. این نگرانی در حدی است که حتی ترامپ پیشنهاد تعویق انتخابات را مطرح کرده است.

در حال حاضر آمریکا درگیر مسائل بسیار زیادی در داخل است که عملا هیچ چشم‌انداز روشنی برای خروج از آنها را در مقابل خود نمی‌بیند. ناتوانی در مدیریت و کنترل شیوع کرونا، اعتراضات روزافزون ضدنژادپرستی که لشگر بیکاران و طبقات کمتر برخوردار آمریکایی را نیز به حضور در خیابان‌ها تشویق کرده است، حوادث ریز و درشت غیرمترقبه با منشأ نامعلوم و رشد منفی ۳۲.۹ درصدی اقتصاد این کشور، از جمله این موارد است.

به این موارد باید مشکلات آمریکا در حوزه خارجی را نیز افزود. مشکلاتی که به دلیل رفتارهای نابخردانه و اشتباهات محاسباتی پی‌درپی از سوی کاخ سفید، عملا دولت را با بن‌بست مواجه ساخته و هیچ یک از اهداف وعده داده شده آنها را محقق نکرده است.

باز کردن جبهه خارجی به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای هر دو حزب آمریکا در چنین شرایطی برای انحراف افکار عمومی از مشکلات داخلی، این بار اما نه تنها به کمک ترامپ نیامده که موجب گسترش نارضایتی‌ها شده است.

به بیان دقیق‌تر؛ سردرگمی سیاسیون هر دو جناح آمریکایی در داخل و خارج موجب شده تا روزهای آینده در هاله‌ای از ابهام باشد و هیچ برنامه دقیق و روشنی برای عبور از آن نداشته باشند. شاید همین مسئله در کنار احتمال بسیار بالای شکست جمهوریخواهان، موجب شده تا ترامپ درخواست تعویق انتخابات را مطرح کند.  


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی