×
سیاسی
شناسه خبر : 52623
تاریخ انتشار : جمعه 1399/05/10 ساعت 20:06
برگزاری پُستی یا تعویق انتخابات؛ کدام یک به سردرگمی آمریکایی‌ها پایان می‌بخشد؟

نورنیوز بررسی کرد؛

برگزاری پُستی یا تعویق انتخابات؛ کدام یک به سردرگمی آمریکایی‌ها پایان می‌بخشد؟

سردرگمی سیاسیون هر دو جناح آمریکایی در داخل و خارج موجب شده تا روزهای آینده در هاله‌ای از ابهام باشد و هیچ برنامه دقیق و روشنی برای عبور از آن نداشته باشند. شاید همین مسئله در کنار احتمال بسیار بالای شکست جمهوریخواهان، موجب شده تا ترامپ درخواست تعویق انتخابات را مطرح کند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: طی روزهای اخیر به دلیل نگرانی از شیوع کرونا، درخواست‌ها برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آتی در آمریکا از طریق پست افزایش یافته است، این در حالی است که «دونالد ترامپ» به دلیل افزایش احتمال تقلب، با این مسئله مخالف است.

البته چنین اتفاقی در گذشته مسبوق به سابقه است و در انتخابات ۲۰۱۶، تقریبا یک‌چهارم آراء از طریق پست ارسال شد. در انتخابات پیش رو نیز چون تنظیم قوانین مربوط به انتخابات فدرال به عهده ایالات است، احتمال فراگیرتر شدن این موضوع بیش از گذشته است.

تاکنون برخی از ایالت‌ها از جمله کالفرنیا، یوتا، هاوایی، اورگن و واشنگتن برای برگزاری انتخابات به صورت کاملا پستی برنامه‌ریزی کرده‌اند. این ایالات به صورت خودکار برای همه رای‌دهندگانی که نامشان ثبت ‌شده است، برگه رای ارسال خواهند کرد که یا باید با پست برگردانده شوند یا روز انتخابات تحویل داده شوند.

ترامپ به دلیل سابقه تقلب در انتخابات‌های سراسری و ایالتی از سوی عناصر هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه همچنان معتقد است که برگزاری کاملا پستی انتخابات زمینه را برای تقلب گسترده فراهم خواهد کرد. او البته نگران است که افزایش آراء پستی به مشارکت بیشتر پایگاه رأی دموکرات‌ها کمک کند.

موافقان این طرح نیز معتقدند تحقیقات سراسری و ایالتی در سالیان متمادی نشان داده است که هیچ مدرکی دال بر تقلب گسترده وجود ندارد و مواردی که ترامپ به آنها اشاره می‌کند، تاثیر چندانی در نتیجه آراء نداشته است.

بر این اساس و در شرایطی که هر دو نامزد موجود یعنی ترامپ و بایدن عملا از مجاب کردن مردم عاجز مانده‌اند، در حال حاضر نگرانی اصلی برگزاری یک انتخابات با مشارکت بسیار پایین است. این نگرانی در حدی است که حتی ترامپ پیشنهاد تعویق انتخابات را مطرح کرده است.

در حال حاضر آمریکا درگیر مسائل بسیار زیادی در داخل است که عملا هیچ چشم‌انداز روشنی برای خروج از آنها را در مقابل خود نمی‌بیند. ناتوانی در مدیریت و کنترل شیوع کرونا، اعتراضات روزافزون ضدنژادپرستی که لشگر بیکاران و طبقات کمتر برخوردار آمریکایی را نیز به حضور در خیابان‌ها تشویق کرده است، حوادث ریز و درشت غیرمترقبه با منشأ نامعلوم و رشد منفی ۳۲.۹ درصدی اقتصاد این کشور، از جمله این موارد است.

به این موارد باید مشکلات آمریکا در حوزه خارجی را نیز افزود. مشکلاتی که به دلیل رفتارهای نابخردانه و اشتباهات محاسباتی پی‌درپی از سوی کاخ سفید، عملا دولت را با بن‌بست مواجه ساخته و هیچ یک از اهداف وعده داده شده آنها را محقق نکرده است.

باز کردن جبهه خارجی به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای هر دو حزب آمریکا در چنین شرایطی برای انحراف افکار عمومی از مشکلات داخلی، این بار اما نه تنها به کمک ترامپ نیامده که موجب گسترش نارضایتی‌ها شده است.

به بیان دقیق‌تر؛ سردرگمی سیاسیون هر دو جناح آمریکایی در داخل و خارج موجب شده تا روزهای آینده در هاله‌ای از ابهام باشد و هیچ برنامه دقیق و روشنی برای عبور از آن نداشته باشند. شاید همین مسئله در کنار احتمال بسیار بالای شکست جمهوریخواهان، موجب شده تا ترامپ درخواست تعویق انتخابات را مطرح کند.  


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال