×
سیاسی
شناسه خبر : 52588
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1399/05/09 ساعت 11:46
زلزله اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی/ موج مهاجرت معکوس در راه است

نورنیوز بررسی کرد؛

زلزله اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی/ موج مهاجرت معکوس در راه است

طی سه هفته گذشته معترضین با برپایی چادر در مقابل منزل نتانیاهو به صورت شبانه‌روزی به اعتراضات خود ادامه داده و خواهان برکناری او از قدرت هستند. این وضعیت تقریبا در طول عمر رژیم غاصب صهیونیستی بی‌سابقه است و همین مسئله اختلافات در رأس حاکمیت این رژیم را به بالاترین سطح خود رسانده است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: بیش از 25 روز است که شهرها و شهرک‌های صهیونیست‌نشین تحت تصرف رژیم غاصب اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین شاهد یکی از کم‌ سابقه‌ترین اعتراضات اجتماعی است و شهروندان اسرائیلی را به خیابان‌ها کشیده است.

بیشترین قشر شرکت کننده در این اعتراضات را گروه سنی 18 تا 30 سال تشکیل می‌دهند که عمدتا به شرایط نامناسب اقتصادی، بیکاری بیش از یک میلیون نفری، تبعیض‌های گسترده، فساد سازمان یافته در حاکمیت و نابسامانی‌های اجتماعی ناشی از جنگ‌طلبی‌های روزافزون دولت معترض هستند.

این در حالی است که کابینه رژیم صهیونیستی تنها راه برون رفت از این شرایط را سرکوب معترضین و اقدامات نظامی در ورای مرزهای خود می‌داند و هم از این رو ضمن برخورد خشن با گروه‌های معترض در خیابان‌های تلاویو، حیفا و... با اعلام مستمر شرایط هشدار تلاش می‌کند خود را در معرض تهاجم خارجی نشان دهد تا از این رهگذر شرایط امنیتی را تداوم ببخشد.

البته این ترفند همیشگی کابینه اسرائیل تا حدود زیادی نزد افکار عمومی داخل سرزمین‌های اشغالی لو رفته و در همین مورد آخر یعنی مواجهه خیالی با حزب الله لبنان، موجبات تمسخر گسترده دولت، ارتش و دستگاه‌های امنیتی رژیم را فراهم آورد.

طی سه هفته گذشته معترضین با برپایی چادر در مقابل منزل نتانیاهو به صورت شبانه‌روزی به اعتراضات خود ادامه داده و خواهان برکناری او از قدرت هستند. این وضعیت تقریبا در طول عمر رژیم غاصب صهیونیستی بی‌سابقه است و همین مسئله اختلافات در رأس حاکمیت این رژیم را به بالاترین سطح خود رسانده است.

یکی از مهمترین نگرانی‌های عمومی در میان طبقات مختلف اجتماعی در اسرائیل که روز به روز در حال افزایش است، نگرانی‌ شهرک‌نشین‌ها از رکود اقتصادی رژیم صهیونیستی است.

رشد منفی نرخ تورم در پنج ماهه اول سال جاری میلادی در اسرائیل به گونه‌ای است که نه تنها موجب افزایش نگرانی میان شهرک‌نشینان شده، بلکه کارشناسان اقتصادی را نیز به شک و تردید واداشته است.

نگرانی اقتصاددانان از این بابت است که اگر نرخ کاهش تورم با بحران اقتصادی ناشی از کرونا مرتبط باشد، رکود اقتصادی و رشد منفی تورم بیشتر هم خواهد شد.

بر اساس تحلیل های اقتصادی این کاهش نشان دهنده رکود اقتصادی و نگرانی شهروندان اسرائیلی از آینده نامعلوم قیمت‌ها است، زیرا در حالی که نرخ تورم سالیانه بین 1 تا 3 درصد برآورد شده بود، بانک مرکزی اسرائیل رکود 4.5 درصدی اقتصاد را برای سال جاری پیش بینی کرده است.

از سویی؛ براساس گزارش‌های موجود، سرانه مصرف در سه ماهه اول سال 2020 با بیش از 20 درصد کاهش مواجه بوده و واردات کالاهای اساسی نیز در همین زمان، 23.4 درصد کاهش یافته است.

مجموعه این شرایط دولت نتانیاهو را در وضعیت کاملا متزلزلی قرار داده، به گونه‌ای که نه توان مدیریت داخل و حتی کنترل معترضین را دارد و نه می‌تواند در فراسوی مرزها اقدام درخوری انجام دهد. بر همین اساس به نظر می‌رسد طی ماه‌های آینده حتی با وجود فراگیری شرایط کرونایی، موج مهاجرت معکوس مجددا روند صعودی به خود بگیرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت دلار امروز شنبه 28 شهریور 1405؛ دلار به 228 هزار تومان رسید
ثبت‌نام جدید عتبات از امروز 28 شهریور؛ قیمت سفر کربلا اعلام شد
جزئیات مخالفت مصر و سوریه با پیشنهاد عربستان
ترافیک سنگین در آزادراه قزوین ـ کرج و محور شهریار ـ تهران
کدام فیلم‌های ایرانی به شیکاگو راه یافتند؟
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 28 شهریور؛ قیمت تمامی وزن‌ها
پیش‌بینی هوای آذربایجان غربی؛ باران تا دوشنبه ادامه دارد
پشت پرده گرانی گوشت چیست؟ روایت رئیس شورای تأمین دام
واشنگتن‌پست: جنگ ایران فقط نفت را هدف نگرفته؛ بحران به چند بازار جهانی رسید
یوروویژن زیر سایه تحریم اسرائیل؛ ایرلند رسماً کناره‌گیری کرد
ازتبلیغات گوبلزی تا تروث‌سوشال؛ چرا رسانه‌های آمریکا مقابل گلوله جادویی ترامپ ایستاده‌اند؟
رایزنی تلفنی عراقچی و وزیر امور خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه
پاسخ هری کین به یامال درباره توپ طلا
واکنش معاون سیاسی وزیر و سخنگوی وزارت کشور به ترورهای اخیر در جنوب شرق کشور
ناوگان اورژانس اجتماعی تقویت می‌شود؛ افزودن 105 آمبولانس تا پایان امسال
آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان؛ واریز طی سه روز
هشدار به کوهنوردان سراسر کشور؛ در این مناطق توقف نکنید
علت اصلی آشوب در بازارهای جهانی انرژی از دید وزیر دارایی ایرلند
رئیس جمهور بلاروس: ایرانیان هرگز در برابر کسی زانو نزده‌اند
فرناندو تورس از مربیان محبوبش پرده برداشت؛ کلوپ، گواردیولا و انریکه در فهرست
وزیر اقتصاد در پی اصلاح ساختار بانک‌ها دولتی
انتشار تصاویر نیروهای امنیتی اسرائیل؛ انجام هک گسترده توسط حنظله
«جوزپه گاریبالدی»، در جاکارتا پهلو گرفت
جزییات برگزاری آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد اعلام شد
حساسیت یامال روی بازی‌های رئال!
آیت الله شبیری زنجانی در بیمارستان بستری شد
تلاش صنعاء برای احیای بندر المخا
اطلاعیه بسیج ساوه درباره صدای تیراندازی و انفجار
سانسور تلفات نظامیان آمریکایی از سوی پنتاگون
دریافتی معلمان از مهر تغییر می‌کند؛ جزئیات پرداخت حقوق جدید
آمریکا با قرارداد تسلیحاتی 2.7 میلیارد دلاری برای اوکراین موافقت کرد
توافق استعماری بر سر گرینلند؛ پایگاه‌های آمریکا در قطب شمال گسترش می‌یابد
دکترین جدید ایــــــران
افزایش همزمان کرونا و آنفلوآنزا در ایران؛ موج بعدی چه زمانی می‌رسد؟
بارش کشور عادی شد؛ تهران و قم بیش از 35 درصد عقب ماندند
دیپلماسی و میانجیگری در جنگ امریکا و ایران
نگاه کارشناسی به منافع ملی
از پذیرش قطع‌نامه 598 تا توافق با آمریکا
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛از خسارت به پایگاه‌های آمریکاتا تحریم‌های جدید علیه ایران
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز شنبه 28 شهریور؛ قیمت نمایندگی و بازار + جدول قیمت ها
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه 28 شهریور + جدول
شرط افزایش بیشتر مستمری بازنشستگان اعلام شد؛ جزئیات فرمول 90 درصد
حکم اعدام حسین پدران اجرا شد؛ جاسوس موساد در پرونده سایت‌های موشکی اصفهان
ایران 24-26کویت ؛ شروع تلخ هندبال ایران در بازی‌های آسیایی 2026؛ کویت در دقایق پایانی برد
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 28 شهریور 1405؛ دلار وارد کانال 166 هزار تومان شد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 28 شهریور 1405؛ طلا صعودی شد
کالابرگ کد ملی 7 تا 9 چه زمانی شارژ می‌شود؟ اعلام زمان واریز اعتبار شهریور 1405
پیش‌فروش بلیت قطار مهرماه 1405 آغاز شد؛ زمان و نحوه خرید بلیت قطار اعلام شد
کافه فرهنگ | بفرمایید تئاتر با بلیت 5 میلیون تومنی!
فارن‌پالیسی: آمریکا با هر معیاری در جنگ با ایران در حال شکست است