×
سیاسی
شناسه خبر : 52345
تاریخ انتشار :

شمخانی در دیدار با نخست وزیر عراق:

ریشه اصلی ناامنی در منطقه و عراق حضور نامشروع آمریکا است

در این دیدار دریابان شمخانی با تبیین اقدامات خباثت آمیز، تروریستی و ناامن ساز آمریکا، تشریک مساعی کشورهای منطقه برای خروج هر چه سریع‌تر آمریکای شرور را ضرورتی اجتناب ناپذیر برای تقویت صلح و ثبات در منطقه دانست.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: دریابان «علی شمخانی» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان بعدازظهر امروز با «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق دیدار و پیرامون آخرین تحولات سیاسی و امنیتی منطقه به ویژه روند مبارزه با تروریسم و جریان‌های حامی آن و  پرونده‌های امنیتی مشترک گفتگو کرد.

در این دیدار دریابان شمخانی با تبیین اقدامات خباثت آمیز، تروریستی و ناامن ساز آمریکا، تشریک مساعی کشورهای منطقه برای خروج هر چه سریع‌تر آمریکای شرور را ضرورتی اجتناب ناپذیر برای تقویت صلح و ثبات در منطقه دانست. 

دبیر شورای عالی امنیت کشورمان با اشاره به سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران در دفاع از سیادت و حاکمیت دولت عراق بر عزم کشورمان در توسعه همه جانبه روابط با دولت و ملت دوست و برادر عراق تاکید کرد.

شمخانی با اشاره به اقدامات دولت عراق برای تقویت امنیت مرزها، تسریع در اجرای توافقات دو کشور به ویژه در حوزه‌های اقتصادی را حائز اهمیت و به نفع منافع دو کشور ارزیابی کرد.

او همچنین با استقبال از تلاش‌های دیپلماتیک عراق برای ایجاد امنیت منطقه‌ای و رفع تنش و اختلاف میان همسایگان خاطرنشان کرد: راه حل قطعی برون رفت منطقه از بحران ناامنی و تروریسم، همکاری و اتحاد همه کشورهای منطقه بدون حضور و دخالت نیروهای بیگانه است.

شمخانی، با محکومیت شدید اقدامات مسلحانه و تروریستی عناصر ضدانقلاب وابسته در اقلیم کردستان  تصریح کرد: از دولت عراق انتظار داریم از ادامه اینگونه اقدامات ضد امنیتی که منافع دو کشور را هدف گرفته است با قاطعیت جلوگیری کند. 

دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران پیگیری سیاسی ـ حقوقی پرونده ترور سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را تا رسیدن به محاکمه و مجازات عاملین اصلی و فرعی آن خواست دو ملت ایران و عراق ذکر کرد و افزود: تشریک مساعی و اقدام مشترک دو کشور در این زمینه می‌تواند ضمن تسریع در روند پیگیری پرونده، عامل بازدارنده‌ای برای جلوگیری از تکرار این‌گونه اقدامات شرارت آمیز باشد.

در این دیدار نخست وزیر عراق نیز طی سخنانی بر اهمیت تقویت و گسترش روابط ایران و عراق به ویژه در حوزه‌های اقتصادی و امنیتی تاکید کرد.

الکاظمی با قدردانی از حمایت‌های همه جانبه دولت و ملت ایران در دفاع از حاکمیت ملی و مردم عراق به ویژه در دوران سخت مبارزه با داعش، اتحاد دو ملت و روابط راهبردی ایران و عراق را استحکام بخش امنیت و رفاه دو کشور و منطقه ذکر کرد و افزود: دولت و ملت عراق هیچگاه حمایت‌ها و ایستادگی ملت ایران در کنار خود را که با خون بهترین عزیزانش عجین شده است فراموش نمی‌کند.

او تصریح کرد: در کنار همکاری‌های گسترده امنیتی و نظامی برای عبور ایران از چالش‌های اقتصادی در کنار دولت و ملت دوست و برادر ایران ایستاده‌ایم.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
صعود معجزه‌آسا به فینال؛ دو پیروزی در نفس گیرترین حالت ممکن
قیمت سکه و دلار و سایر ارزها امروز 8 اردیبهشت 1404
زمان پرداخت معوقات بازنشستگان کشوری اعلام شد+جزییات
طوفان تهران، مدیریت بحران را به باد داد
کاپلو: کریستیانو رونالدو در حد مسی، پله و مارادونا نیست!
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی / آمار و اسامی فوتی ها
گزارش تصویری | نشست خبری هفتگی سخنگوی وزارت خارجه با اصحاب رسانه
متوفیان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی افزایش یافت+اسامی
انفجار در روسیه؛ محمد محبی بهترین بازیکن ماه و صاحب بهترین گل شد + فیلم
ایران، به هرگونه حمله نظامی پاسخ قاطع خواهد داد!
فرصت طلایی برای معلمان آینده؛ سهمیه جذب آموزش و پرورش افزایش یافت!
آتش‌سوزی بندر رجایی؛ بی‌کفایتی یا تخلف؟ هیئت اعزامی به چه نتیجه‌ای رسید؟
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (19)«اردکان»
تیراندازی در دانشگاه ایالتی «الیزابت سیتی»؛ یک کشته و چندین زخمی
خلبان قزوینی در پی سقوط هواپیمای آموزشی جان باخت
مجتبی جباری مأمور احیای استقلال؛ از مستطیل سبز تا نیمکت آبی
پزشکیان وارد باکو شد
وضعیت بیمه‌شدگان در آتش‌سوزی بندر شهید رجایی؛ آیا خسارت‌ها پرداخت می‌شود؟
نورنما | سنج و دمام فستیوال کوچه بوشهر در عزای مردم داغدار بندر عباس
تعرفه برق زیر تیغ افزایش؛ پرمصرف‌ها هدف اصلی
پیش فروش سه خودرو پرطرفدار سایپا از امروز دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 آغاز شد+ جدول قیمت
مرگ عزیزان روی پرده بلاگری؛ سقوط حرمت انسان
قیمت خودرو امروز 8 اردیبهشت + جدول قیمت ها
پاسخ استاد شیمی دانشگاه لندن به شایعات رسانه‌های اپوزیسیون درباره انفجار بندر شهید رجایی
نوراینفو | فواید مصرف حبوبات در رژیم غذایی
واکنش جدیدی از سه کشور اروپایی برای نقش فعال در مناسبات با ایران و مذاکرات نداشتیم+فیلم
طلای جهانی دوباره ریخت
تصاویر بی‌ضابطه از قربانیان؛ بحران دوم پس از حادثه بندرعباس
طوفان ایرانی در امارات؛ لژیونرها معادلات لیگ را برهم زدند! + فیلم
تهدید نتانیاهو به نابودی توان هسته‌ای ایران؛ استقلال یا هماهنگی با آمریکا؟
پروتکل‌های صداوسیما کجاست؟
واکاوی حادثه بندر از منظر سیاسی
احتمالات یک فاجعه
واکنش معنا دار شمخانی به یاوه گویی جدید نتانیاهو
اراذل و اوباش خیابان پیروزی زمین‌گیر شدند
موارد غیرقابل مصالحه در مذاکرات
وضعیت آب و هوا امروز 8 اردیبهشت +وضعیت استانها
دو فوریتی | توسعه میخواهید؟به دختران میدان بدهید!
ماجرای حمله سایبری گسترده روز گذشته به زیرساخت‌های کشور چه بود؟
تصاویر دیده نشده از داخل کابین هواپیمای آتش نشان سپاه از نحوه مهار آتش بندر شهید رجایی
آخرین جزییات طوفان عصر روز گذشته تهران/آمار مصدومان و فوتی ها + فیلم و تصاویر
آتش‌سوزی در اتوبان بعثت مهار شد
شهادت 8 غیرنظامی یمنی در حملۀ آمریکا به صنعا
فاجعه در جشنواره ونکوور؛ شمار قربانیان حمله مرگبار با خودرو به 11 نفر رسید+ فیلم
برنامه مسابقات امروز 8 اردیبهشت + پخش زنده
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی درپی حادثه دردناک اسکله شهید رجایی بندرعباس
چرا بندر شهید رجایی استان هرمزگان از اهمیت بالایی برخودار است؟
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 7 اردیبهشت 1404
روایت معاون سیاسی وزیرخارجه از مذاکرات دور سوم با هیئت آمریکایی
اعزام سه فروند هواپیمای ویژه روسیه برای مهار آتش در بندر شهید رجایی
X
آگهی تبلیغاتی