×
سیاسی
شناسه خبر : 52140
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/04/24 ساعت 12:46
حکم اعدام "رضا عسگری" جاسوس سیا اجرا شد

حکم اعدام "رضا عسگری" جاسوس سیا اجرا شد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: هفته گذشته حکم اعدام کارمند بازنشسته وزارت دفاع که برخی اطلاعات موشکی را به سیا فروخته بود، اجرا شد.

نورنیوزـ گروه سیاست: غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری امروز خود درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با کرونا گفت:  برنامه اول ما درخواست از مردم برای رعایت پروتکل است. تقاضای ما از رسانه ها برای اقناع افکار عمومی است. در موج اول و ایام نوروز و سیزدهم فروردین با توجه به هشدارها و کارهای اقناعی مردم استقبال کردند. در موج دوم هم باید برخورد اقناعی انجام شود. اعلام کردیم که مصوبات ستاد ملی کرونا را لازم الااجرا می دانیم. اگر نیاز به برخورد قضایی باشد از عمومات قضایی استفاده خواهیم کرد.

وی همچنین درباره برخورد با صید ترال در آب‌های جنوبی کشور گفت: صید ترال را در بخش‌های مختلف آب‌های سرزمینی خود به لحاظ هم آسیب‌زیست محیطی و هم اشکالی که در فعالیت صیادان بومی و محلی ایجاد می‌کند، مغایر با ضوابط و مقررات می‌دانیم و اعلام کردیم به ضابطین قضائی نیروی دریایی سپاه و یگانهای دریایی نیروی انتظامی که در خلیج فارس و دریای عمان، هر کجا مشاهده شود با دستور قضائی برخورد شود. به مراکز قضائی استان‌ها ابلاغ شده که حتما برخورد کنند. متخلفین به ساحل هدایت می شوند و کشتی هایشان توقیف می شود.

سخنگوی قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده ارزی سیف و عراقچی گفت: این پرونده کماکان در دادسراست. به لحاظ نیاز به تحقیقات تکمیلی و پیوندی که با گزارش دیوان محاسبات و موضوعات ناظر به اقدامات مدیران ارشد بانک مرکزی داشت کار کارشناسی آن انجام می شود. منتظر تکمیل تحقیقات جدید در این حوزه هستیم. هیچ کدام بازداشت نیستند.

وی همچنین درباره قرارداد 25 ساله ایران و چین و ابهامات مرتبط با آن گفت: این موضوع بیش از آنچه یک موضوع اقتصادی باشد، ورود جریانات سیاسی به این موضوع مسئله را به حساسیت در نزد افکار عمومی مبدل کرده است. اطلاعاتی ما داریم که هم چارچوب و ضوابط در این قرارداد مورد لحاظ قرار گرفته و شایعاتی که در خصوص واگذاری‌هاست صحت ندارد، ضمن اینکه به مرحله انعقاد هم نرسیده است. یک پیش‌تفاهم است و قطعا نهادهای ناظر که بخشی از آنها جرو نهادهای ناظر قوه‌ قضائیه مانند سازمان بازرسی کل کشور و بخش دیگر مثل مجلس و دیوان محاسبات و نهادهای دیگر مراقبت‌های لازم را به عمل می‌آورند. جمهوری اسلامی ایران کشوری نیست که زیر بار قراردادهایی مانند ترکمنچای برود.

وی درباره درخواست برخی زنان زندانی در زنجان برای انتقال به تهران گفت: سلامت زندانیان و بهداشت محیط زندان جزو برنامه‌های اصلی ماست. سلامت زندنیان فاغ از میزان جرم و شخصیتی که دارند جزو برنامه هاست و تمام تلاش خود را برای سلامت همه انجام خواهیم داد و تبعیضی بین زندانیان نداریم. چه قتل و آدم‌ربایی و چه قتل عمد؛ هم سلامت آنها را در دستور کار قرار دادیم و این کار را انجام می‌دهیم و هرگاه نسبت به هر زندانی حتی اگر مشکوک شدیم که کسی مبتلا هست،‌ اقدامات لازم را برای همه زندانیان انجام می‌دهیم. جمهوری اسلامی ایران نوعی رفتار کرده که سلامت زندانیان تامین شده است. به شایعات توجه نکنید که کسی مبتلا شده است. قبلا در یکی دیگر از استان ها شایعه شد که صحت نداشت.

سخنگوی قوه قضائیه درباره اینکه حکم اعدام موسوی مجد، اجرا شد یا نه گفت: اجرای حکم فرآیندی دارد و اینگونه نیست که امروز قطعی شد و فردا اجرا شود. این حکم اجرا نشده ولی جزو حکم‌های لازم‌الاجرای ماست. کاری به فضاساز‌ی‌ها نداریم ولی امنیت جامعه و کشور خط قرمز ماست و هرکسی بخواهد آن را به مخاطره بیندازد، دستگاه قضا ورود خواهد کرد و در این حوزه اهل مسامحه نیستیم. مگر می شود کسی اسرار کشور را به بیگانگان بفروشد و ما بیکار باشیم.

وی ادامه داد: هفته قبل حکم مشابهی درباره کارمند بازنسشته هوافضای وزارت دفاع را اجرا کردیم. او 95 بازنشسته شد و بعد از آن به سیا وصل شد و اطلاعاتی که در تولید موشک هایمان داشت بخشی از اطلاعات را به سیا فروخت و از آن پول گرفت. بازداشت شد و محاکمه شد و محکوم به اعدام شد و هفته قبل هم اعدام شد. او رضا عسکری بود. بدانند که اشراف اطلاعاتی است. عسکری تحت رصد قرار گرفت و مستندات جمع شد و در نهایت حکمش اجرا شد.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
فرصتی که نباید عادی یا تشریفاتی شود
هشدار بانک مرکزی به وزارت صمت درباره اختلال در واردات در مقابل صادرات
جنجال سیاسی در رژیم صهیونیستی؛ نتانیاهو رئیس «کمیته سرپوش بر شکست هفتم اکتبر»
ظهور دوباره داعش در جنوب ادلب/ ایست‌های بازرسی مسلحانه با شعارهای داعشی‌ها
درخواست آذر منصوری برای استرداد لایحه تأمین امنیت زنان از مجلس
X
آگهی تبلیغاتی