×
سیاسی
شناسه خبر : 52140
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/04/24 ساعت 12:46
حکم اعدام "رضا عسگری" جاسوس سیا اجرا شد

حکم اعدام "رضا عسگری" جاسوس سیا اجرا شد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: هفته گذشته حکم اعدام کارمند بازنشسته وزارت دفاع که برخی اطلاعات موشکی را به سیا فروخته بود، اجرا شد.

نورنیوزـ گروه سیاست: غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری امروز خود درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با کرونا گفت:  برنامه اول ما درخواست از مردم برای رعایت پروتکل است. تقاضای ما از رسانه ها برای اقناع افکار عمومی است. در موج اول و ایام نوروز و سیزدهم فروردین با توجه به هشدارها و کارهای اقناعی مردم استقبال کردند. در موج دوم هم باید برخورد اقناعی انجام شود. اعلام کردیم که مصوبات ستاد ملی کرونا را لازم الااجرا می دانیم. اگر نیاز به برخورد قضایی باشد از عمومات قضایی استفاده خواهیم کرد.

وی همچنین درباره برخورد با صید ترال در آب‌های جنوبی کشور گفت: صید ترال را در بخش‌های مختلف آب‌های سرزمینی خود به لحاظ هم آسیب‌زیست محیطی و هم اشکالی که در فعالیت صیادان بومی و محلی ایجاد می‌کند، مغایر با ضوابط و مقررات می‌دانیم و اعلام کردیم به ضابطین قضائی نیروی دریایی سپاه و یگانهای دریایی نیروی انتظامی که در خلیج فارس و دریای عمان، هر کجا مشاهده شود با دستور قضائی برخورد شود. به مراکز قضائی استان‌ها ابلاغ شده که حتما برخورد کنند. متخلفین به ساحل هدایت می شوند و کشتی هایشان توقیف می شود.

سخنگوی قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده ارزی سیف و عراقچی گفت: این پرونده کماکان در دادسراست. به لحاظ نیاز به تحقیقات تکمیلی و پیوندی که با گزارش دیوان محاسبات و موضوعات ناظر به اقدامات مدیران ارشد بانک مرکزی داشت کار کارشناسی آن انجام می شود. منتظر تکمیل تحقیقات جدید در این حوزه هستیم. هیچ کدام بازداشت نیستند.

وی همچنین درباره قرارداد 25 ساله ایران و چین و ابهامات مرتبط با آن گفت: این موضوع بیش از آنچه یک موضوع اقتصادی باشد، ورود جریانات سیاسی به این موضوع مسئله را به حساسیت در نزد افکار عمومی مبدل کرده است. اطلاعاتی ما داریم که هم چارچوب و ضوابط در این قرارداد مورد لحاظ قرار گرفته و شایعاتی که در خصوص واگذاری‌هاست صحت ندارد، ضمن اینکه به مرحله انعقاد هم نرسیده است. یک پیش‌تفاهم است و قطعا نهادهای ناظر که بخشی از آنها جرو نهادهای ناظر قوه‌ قضائیه مانند سازمان بازرسی کل کشور و بخش دیگر مثل مجلس و دیوان محاسبات و نهادهای دیگر مراقبت‌های لازم را به عمل می‌آورند. جمهوری اسلامی ایران کشوری نیست که زیر بار قراردادهایی مانند ترکمنچای برود.

وی درباره درخواست برخی زنان زندانی در زنجان برای انتقال به تهران گفت: سلامت زندانیان و بهداشت محیط زندان جزو برنامه‌های اصلی ماست. سلامت زندنیان فاغ از میزان جرم و شخصیتی که دارند جزو برنامه هاست و تمام تلاش خود را برای سلامت همه انجام خواهیم داد و تبعیضی بین زندانیان نداریم. چه قتل و آدم‌ربایی و چه قتل عمد؛ هم سلامت آنها را در دستور کار قرار دادیم و این کار را انجام می‌دهیم و هرگاه نسبت به هر زندانی حتی اگر مشکوک شدیم که کسی مبتلا هست،‌ اقدامات لازم را برای همه زندانیان انجام می‌دهیم. جمهوری اسلامی ایران نوعی رفتار کرده که سلامت زندانیان تامین شده است. به شایعات توجه نکنید که کسی مبتلا شده است. قبلا در یکی دیگر از استان ها شایعه شد که صحت نداشت.

سخنگوی قوه قضائیه درباره اینکه حکم اعدام موسوی مجد، اجرا شد یا نه گفت: اجرای حکم فرآیندی دارد و اینگونه نیست که امروز قطعی شد و فردا اجرا شود. این حکم اجرا نشده ولی جزو حکم‌های لازم‌الاجرای ماست. کاری به فضاساز‌ی‌ها نداریم ولی امنیت جامعه و کشور خط قرمز ماست و هرکسی بخواهد آن را به مخاطره بیندازد، دستگاه قضا ورود خواهد کرد و در این حوزه اهل مسامحه نیستیم. مگر می شود کسی اسرار کشور را به بیگانگان بفروشد و ما بیکار باشیم.

وی ادامه داد: هفته قبل حکم مشابهی درباره کارمند بازنسشته هوافضای وزارت دفاع را اجرا کردیم. او 95 بازنشسته شد و بعد از آن به سیا وصل شد و اطلاعاتی که در تولید موشک هایمان داشت بخشی از اطلاعات را به سیا فروخت و از آن پول گرفت. بازداشت شد و محاکمه شد و محکوم به اعدام شد و هفته قبل هم اعدام شد. او رضا عسکری بود. بدانند که اشراف اطلاعاتی است. عسکری تحت رصد قرار گرفت و مستندات جمع شد و در نهایت حکمش اجرا شد.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تحریم دو غول نفتی روسیه از سوی انگلیس
چرا فضای سیاسی روز ناگهان تند و خشن شد؟
اعلام محدودیت‌های ترافیکی از 23 تا 26 مهرماه در برخی از جاده ای کشور
تا آخر سال به 7000 مگاوات انرژی پاک خواهیم رسید
اعلام جزئیات مراسم وداع و تشییع ناصر تقوایی و سعید مظفری
موافقت پاکستان با آتش‌بس 2 روزه با افغانستان
عارف: تأمین کالاهای اساسی در اولویت دولت قرار دارد
پزشکیان: توطئه‌افکنی خارجی بی‌تاثیر است، باید مراقب اختلافات داخلی باشیم
پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای آبان ماه از شنبه 26 آبان ماه
اگر ترامپ سهمی برای ایران در نظر نگیرد صلحی پایدار در منطقه نخواهد بود
بمباران شدید شهرستان مرزی " اسپین‌بولدک" افغانستان توسط ارتش پاکستان+فیلم
آتش‌سوزی در مقابل اقامتگاه نتانیاهو +فیلم
بررسی تجاوز 12 روز اسراییل به ایران توسط حقوق دانان برجسته کشور
سوریه در تلاش برای بازتنظیم روابط خود با روسیه است
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کانون وکلای ایران و عراق
آمار شهدای غزه به 67 هزار و 938 نفر رسید
انگلیس، ناتو و سناریوی ایران‌هراسی
دستگیری سارقان حرفه ای در نازی آباد
داور ایرانی در بازی‌های انتخابی جام ملت‌های آسیا
10 کشته در آتش‌سوزی نفتکش اندونزی
تولید 630 واگن مترو با فاینانس چینی
دستگیری 2 عضو شورای‌شهر کرمانشاه
اسلامی: ملاک حضور بازرسان آژانس، قانون جدید مجلس است
اگر تشکیلات دولت محدود نشود کل بودجه صرف پرداخت حقوق می‌شود
افشای پشت پرده فاجعه ای به نام بنیاد غزه
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 23 مهر + جدول
رجیستری آیفون 17 پرو در گمرک فعال شد+ هزینه فعال سازی
میدان صادقیه برچیده می‌شود + جزییات
بازگشت قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت وجاهت حقوقی ندارد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 23 مهر 1404
قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار تهران اعلام شد
خروج 800 میلیارد تومان پول از بورس
از رایزنی درباره پایگاه‌های روسیه تا مطالبه تحویل «بشار اسد»
موضع دولت درباره بنزین شفاف است
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 23 مهر1404+ جدول
هیچ محدودیتی در شبکه برق تهران وجود ندارد
موافقت مجلس با تشکیل شورای‌ملی راهبری هوش مصنوعی
نتانیاهو باز هم دادگاه را ترک کرد
آیا آمار کاهش بیکاری با واقعیت‌ها سازگار است؟
کشف کارگاه تولید محصولات غیربهداشتی تقلبی + فیلم
نشست خبری رئیس جمهور سه شنبه 29 مهر برگزار می شود
نورنما | مسیر موفقیت بچه‌های تیم ملی وزنه‌برداری ایران
ابلاغ قانون پرنده‌های هدایت‌پذیر و تشدید مجازات جاسوسی
پیرمرد همدانی رکورددار مزاحمت برای اورژانس
مرگ دلخراش 20 مسافر هندی در آتش‌سوزی اتوبوس
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(100) « بیله‌سوار»
مهم‌ترین اسرای فلسطینی که آزاد شدند، چه کسانی هستند؟
ترور یکی از نامزدهای انتخابات پارلمان عراق + فیلم
نتانیاهو امروز در دادگاه حاضر می‌شود
یارانه 8 میلیون نفر پردرآمد حذف شد
X
آگهی تبلیغاتی