×
سیاسی
شناسه خبر : 52064
تاریخ انتشار : شنبه 1399/04/21 ساعت 19:26
نجات ترامپ از سقوط 2020 با آدرس غلط مذاکره/ حادثه نطنز و طرح راهبردهایی برای اجرا نشدن!

نورنیوز بررسی کرد؛

نجات ترامپ از سقوط 2020 با آدرس غلط مذاکره/ حادثه نطنز و طرح راهبردهایی برای اجرا نشدن!

طی ده روز گذشته علاوه بر فضاسازی رسانه‌های جریان اصلی وابسته به نظام سلطه، ده‌ها گزارش، مقاله، مصاحبه و... از سوی اندیشکده‌ها و مراکز مطالعاتی غربی و عبری برای اثبات واقعی بودن تهدیدات آمریکا و اسرائیل علیه ایران تولید و منتشر شد که نشان دهنده برنامه‌ای جامع و هماهنگ برای ایجاد رعب در افکار عمومی و اثرگذاری بر ساختار تصمیم‌گیری جمهوری اسلامی ایران است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: از ابتدای وقوع حادثه در یک سوله در حال تجهیز در مجتمع هسته‌ای شهید احمدی روشن (نطنز)، برخی رسانه‌ها و شخصیت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی سعی در تقویت این گمانه کردند که حادثه مذکور با برنامه‌ریزی و هدایت این رژیم انجام شده است.

این گمانه‌زنی‌ها تا جایی بالا گرفت که خبرگزاری رویترز به نقل از برخی منابع آگاه داخلی! که هیچگاه نامی از آنها برده نشد، مدعی حمله سایبری اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای نطنز شد.

این در حالی بود که هیچ‌یک از مقامات رسمی رژیم صهیونیستی حاضر به پذیرش این مسئولیت و یا حتی اظهار نظر مستقیم درباره آن نشدند.

این عملیات رسانه‌ای چنانچه پیش از این نیز در موارد دیگر مسبوق به سابقه بود، بیش از آنکه حاوی اطلاعات دقیق باشد، با تکنیک‌های نخ‌نمای جنگ روانی سعی در تاثیرگذاری بر افکار عمومی داخل ایران با محوریت «قدرت‌نمایی» رژیم صهیونیستی داشت.

در ادامه این جنگ روانی گسترده، روزنامه «نیویورک تایمز» نیز به تازگی در گزارشی نوشت: «یک استراتژی آمریکایی ـ اسرائیلی در حال شکل‌گیری است، چیزی شبیه یک سری حملات زیرزمینی که هدفش فرماندهان ارشد سپاه پاسداران و معیوب کردن تاسیسات هسته‌ای ایران است.»

نیویورک تایمز در گزارش خود به قلم مشترک «دیوید سنگر»، «رونن برگمن» و «اریک اشمیت» به نقل از دو مقام اطلاعاتی ناشناس ضمن بررسی تئوری‌های مختلف درباره علت وقوع این حادثه، آن را به لحاظ پیچیدگی همسان حمله سایبری «استاکس‌نت» خوانده و نوشته است: «تئوری اصلی این است که یک وسیله انفجاری در تاسیسات نظنز کار گذاشته شده است.»

از سوی دیگر؛ به پیوست این تبلیغات گسترده رسانه‌ای، «بنیامین نتانیاهو» با تمدید شش ماهه حضور «یوسی کوهن» در ریاست موساد بدون اینکه اظهارنظر مشخصی درباره حادثه نطنز بکند سعی کرد این گزینه را جا بیاندازد که بحران‌های امنیتی پیش رو از جمله انتقام ایران از اسرائیل، تل‌آویو را مجبور به تقویت سیستم‌های آفندی و پدافندی خود کرده است.

رژیم صهیونیستی پس از اتخاذ این تصمیم با ایجاد جریان خبری جدید با کمک شبکه «بی‌بی‌سی» موضوع کشف و خنثی‌سازی برنامه ایران برای حمله به سفارتخانه‌های این‌ رژیم در کشورهای مختلف را مطرح کرد اما به دلیل ابعاد خیالی و غیرقابل باور آن مورد توجه و پذیرش دیگر رسانه‌ها قرار نگرفت و تبدیل به موج خبری نشد.

در این رابطه؛ پرتاب ماهواره نظامی اسرائیل که با انجام تبلیغات گسترده انجام شد نیز با توجه به اهداف اعلام شده برای آن برای تقویت سامانه رصد و جمع‌آوری اطلاعات به ویژه در مورد ایران اقدام دیگری بود که در چارچوب تکمیل زنجیره عملیات روانی این رژیم به مورد اجرا گذارده شد.

در این میان حدود دو روز قبل رسانه‌های اسرائیل اعلام کردند که در میانه تنش شدید این رژیم با ایران پس از وقوع حادثه در سایت هسته‌ای نطنز، اسرائیل از آمریکا تقاضا کرده که تحویل هواپیماهای «پگاسوس کی‌سی۴۶» که ماموریت سوخت‌رسانی در هوا دارند را به ارتش این رژیم تسریع کند.

نکته مهم در خصوص پازلی که گزارش نیویورک تایمز با رونمایی از راهبرد مشترک اسرائیل و آمریکا در خصوص ترور فرماندهان سپاه و ضربه به مراکز هسته‌ای سعی در تکمیل آن دارد، اینکه؛ جمهوری اسلامی ایران در وضعیت خاصی قرار گرفته و اگر دست از پا خطا کند با واکنش‌های غیرمنتظره‌ای از سوی اسرائیل و آمریکا روبرو خواهد شد.

طی ده روز گذشته علاوه بر فضاسازی رسانه‌های جریان اصلی وابسته به نظام سلطه ده‌ها گزارش، مقاله، مصاحبه و... از سوی اندیشکده‌ها و مراکز مطالعاتی غربی و عبری برای اثبات واقعی بودن این تهدیدات تولید و منتشر شده که نشان دهنده برنامه‌ای جامع و هماهنگ برای ایجاد رعب در افکار عمومی و اثرگذاری بر ساختار تصمیم‌گیری در جمهوری اسلامی ایران است.

ادعای ژنرال «فرانک کنت مکنزی» فرمانده تروریست‌های سنتکام در مورد منفعل شدن ایران پس از شهادت سردار سلیمانی و سخنان «برایان هوک» مسئول پرونده ایران در کاخ سفید درباره فرصت مذاکره ایران با آمریکا نیز در همین راستا قابل ارزیابی است.

مکنزی دیروز جمعه در گفتگوی تلفنی با بلومبرگ گفته؛ توانایی تصمیم‌گیری جمهوری اسلامی ایران پس از کشته شدن ]شهادت[ سردار سلیمانی دچار «آشفتگی» شده است. ایران می‌داند که ما در میدان عمل، توانایی داریم حمله مستقیم یا غیرمستقیم به ما یا به شرکا یا متحدانمان را برای آنها بسیار دردناک کنیم.

برایان هوک نیز با این ادعا که فشار حداکثری بر ایران جواب داده، گفته: «ایران نباید فرصت مذاکره با آمریکا را از دست بدهد وگرنه شرایط پیچیده‌تر از حال حاضر خواهد شد.»

متاسفانه عملیات روانی گسترده آمریکا و رژیم صهیونیستی موجب تاثیرپذیری برخی جریان‌ها و رسانه‌های مرتبط با آنها در داخل نیز شده و بر این اساس توصیه‌های مستمری را در خصوص ضرورت اتخاذ رویکرد ملایم در برابر دشمنان برای جلوگیری از بهانه‌جویی آنان مطرح می‌کنند.

جای هیچ شکی نیست که اتخاذ راهبرد منفعلانه‌ در برابر دشمن نه تنها موجب کاهش رویکرد تهاجمی آنها نمی‌شود بلکه پیشروی طرف مقابل و فراهم شدن زمینه مناسب برای تبلیغ بیشتر اسرائیل و ترامپ در آستانه انتخابات آمریکا مبنی بر موفقیت آنها در مهار ایران را به همراه خواهد داشت.

بر این اساس؛ حتی اگر آمریکا و رژیم صهیونیستی برنامه‌هایی مطابق آنچه در گزارش نیویورک تایمز آمده داشته باشند، تا زمانی که مشخصات و مختصات آن را رسانه‌ای می‌کنند به این معنا خواهد بود که بیش از آنکه توان اجرای چنین نقشه‌هایی را داشته باشند به دنبال اثرگذاری روانی بر افکار عمومی هستند.

به بیان دقیق‌تر؛ روشن است که بردارهای فشار روانی آمریکا و اسرائیل با هدف ترساندن ایران دنبال می‌شود.

طرح مکرر برنامه‌های نظامی و امنیتی برای برخورد با ایران و در کنار آن باز کردن کوچه بن‌بست مذاکره از سوی برایان هوک ادامه مسیر گذشته آمریکا در چارچوب «جنگ ادراکی» علیه ایران برای دستیابی به «موفقیت کم هزینه» است.

ترامپ در شرایطی نیست که بتواند مشکلات عدیده خود را با نمایش‌های نتانیاهو و طرح‌های پیچیده و پرهزینه رسانه‌ای تغییر دهد.

واقعیت غیر قابل انکار این است که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا موقعیت ترامپ به دلیل تصمیمات و اقدامات نابخردانه‌اش در چهارسال گذشته به شدت متزلزل شده و ترمیم این وضعیت بسیار دشوار است.

زمان زیادی سپری نخواهد شد که آمریکا و رژیم صهیونیستی متوجه شوند که روند تحولات در منطقه نه تنها به نفع آنها رقم نخواهد خورد بلکه باید برای برون رفت از وضعیتی که خود با اتخاذ رویکردهای شرارت‌آمیز ایجاد کرده‌اند، هزینه‌های سنگینی را متحمل شوند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بازی‌های کودکانه‌ای که می‌تواند آتش‌های نهفته را فروزان کند
چهارشنبه 1399/04/18 ساعت 16:10
نورنیوز بررسی می کند:
بازی‌های کودکانه‌ای که می‌تواند آتش‌های نهفته را فروزان کند
طراحان بازی رسانه‌ای جدید صهیونیست‌ها، بدون توجه به بسترهای اجتماعی و شرایط سیاسی جدید ایران، از واکنش‌های غیر قابل محاسبه‌ای که تداوم فضاسازی‌هایی از این دست می تواند برای مجریان اصلی و حامیان پشت صحنه آنها بدنبال داشته باشد غافل مانده‌اند.
پرده دوم از نمایش شعبده بازی با صحنه گردانی بی بی سی
چهارشنبه 1399/04/18 ساعت 01:09
نورنیوز بررسی می کند:
پرده دوم از نمایش شعبده بازی با صحنه گردانی بی بی سی
تهیه و انتشار خبر قصد ایران برای حمله به سفارتخانه های رژیم صهیونیستی از سوی بی بی سی، پرده دوم از نمایشی است که هدف ان القاء پذیرش نقش رژیم صهیونیستی در رخدادهای اخیر بویژه حادثه نطنز از سوی ایران است
آیا اسرائیل وآمریکا حاضر به پذیرش مسئولیت آسیب رسانی به مرکز هسته ای نطنز هستند؟
سه‌شنبه 1399/04/17 ساعت 11:23
نورنیوز بررسی می کند:
آیا اسرائیل وآمریکا حاضر به پذیرش مسئولیت آسیب رسانی به مرکز هسته ای نطنز هستند؟
درصورتی که دست داشتن رژیم صهیونیستی در رخداد اخیر در سایت هسته ای نطنز ثابت شود، نمی‌توان نقش تعیین کننده آمریکا در این زمینه و مخاطراتی که این تغییر رویکرد و عبور از خطوط قرمز جمهوری اسلامی متوجه واشنگتن خواهد کرد را از نظر دور داشت.
نگاهی دیگر به ماجرای نطنز و رویدادهای هفته‌های اخیر/ ابتکار عمل در دست کیست؟
دوشنبه 1399/04/16 ساعت 22:24
نگاهی دیگر به ماجرای نطنز و رویدادهای هفته‌های اخیر/ ابتکار عمل در دست کیست؟
مسئله نطنز و عملیات‌های روانی‌ سنگین پیرامون آن نهایتاً یک هدف را دنبال می‌کند و آن طرح این پرسش که "حالا ابتکار عمل در دست کیست؟"؛ این متن بنا دارد به این موضوع بپردازد.
تصاعد بحران در منطقه به نفع کیست؟
دوشنبه 1399/04/16 ساعت 17:45
تصاعد بحران در منطقه به نفع کیست؟
حمله به مراکز هسته‌ای در هیچ کجای دنیا مورد قبول نیست بنابراین اگر این امر برای ایران مسجل شود که این اقدام از سوی واشنگتن ، تل آویو یا ریاض صورت گرفته است چنین اقدامی به معنای عبور از خطوط قرمز ایران خواهد بود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه مسابقات فوتبال و والیبال امروز + ساعت بازی تراکتور
وزیر خارجه عراق:‌ به روابط خود با ایران احترام می‌گذاریم
هشدار بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی از نابودی صهیونیسم
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 آبان+ وضعیت استان ها
تحویل جسد اسیر صهیونیست به صلیب سرخ در جنوب غزه
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
X
آگهی تبلیغاتی