×
سیاسی
شناسه خبر : 51983
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/04/18 ساعت 15:00
مطالبه جهانی از آژانس و شورای امنیت در قبال ادعای صهیونیست‌ها در قبال نطنز

مطالبه جهانی از آژانس و شورای امنیت در قبال ادعای صهیونیست‌ها در قبال نطنز

ادعای رسانه‌های صهیونیست که ارتباط نزدیکی با دستگا‌های نظامی و اطلاعاتی و سیستم سیاستی این رژیم دارند، درباره نقش این رژیم در حادثه نطنز در حالی مطرح می‌شود که یک سوال اساسی همچنان باقی است و آن عدم موضع گیری نهادهای مدعی خلع سلاح و امنیت جهان در برابر ادعاهای صهیونیستها است.

نورنیوزـ گروه سیاست: حمله به تاسیسات هسته ای و مراکزی که می‌تواند پیامدهای زیست محیطی و انسانی به همراه داشته باشد مغایر با تمام اصول امنیتی جهان است که نهادهایی همچون شورای امنیت سازمان ملل متحد و آژانس بین المللی انرژی اتمی ادعای مسئولیت مقابله با این تهدیدات را دارند، بر حفظ آن تاکید می‌کنند. اکنون این سوال مطرح است که چرا وقتی محافل رژیم صهیونیستی ادعای حمله سایبری به مراکزی همچون نطنز را مطرح می‌کنند این نهادها سکوت کرده و اقدامی برای مجازات مدعیان صورت نداده اند.

آژانس بین المللی انرژی اتمی که با ادعای واهی عدم همکاری ایران اقدام به صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی در شورای حکام می‌کند، چگونه در برابر ادعای حمله رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران سکوت کرده و این رژیم را مورد بازخواست قرار نمی‌دهد؟

چرا شورای امنیت در برابر این ادعا واکنش نشان نداده و خواستار پاسخگویی رژیم صهیونیستی برای رد یا اثبات ادعای رسانه‌هایش نشده است؟

اینگونه رفتارهای دوگانه و غیرمسئولانه آژانس و شورای امنیت یک بار دیگر حقانیت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر سیاسی کار بودن این نهادها را اثبات می‌سازد. نهادهایی که با این گونه رفتارها، زمینه ساز بدعتی خطرناک می‌شوند که با توجه به زرادخانه‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی معلوم نیست در آینده چه بحرانی برای جهان ایجاد نماید.

آژانس و شورای امنیت اکنون مسئولند که با بازخواست صهیونیست‌ها این مسئله را مشخص سازند که اگر این ادعاها صرفا یک ادعای رسانه‌ای بوده است، به جرم ایجاد فضای وحشت در جهان باید مجازات شوند و اگر هم ادعای آنها درست باشد باید پاسخگو اقدامات ضد امنیت جهانی که از آنها سر زده باشند.

راستی آزمایی ادعای صهیونیست‌ها نباید بهانه‌ای برای بازدیدهای نامتعارف و زیاده خواهانه و فشار بر ایران گردد بلکه آژانس و شورای امنیت با بازخواست و تحت فشار قرار دادن صهیونیست‌ها باید آنها را وادار به اعتراف نمایند. آنها باید این رژیم را در صورت واهی بودن ادعایشان به جرم تشویش و فریب افکار عمومی جهان بازخواست نمایند و در صورت تاکید ادعایشان نیز به جرم تهدید امنیت هسته‌ای جهان باید مجازت نمایند.

جامعه جهانی اکنون منتظر آن هستند تا ببینند که آژانس و شورای امنیت چه واکنشی به ادعای صهیونیستها خواهند داشت و براساس آن میزان اعتمادشان به این نهادها شکل خواهد گرفت که استمرار رفتار سوال برانگیز آنها قطعا نتیجه‌ای جز تشدید به بی اعتمادی جهانی به شورای امنیت و آژانس و مدعیان دروغین صلح و امنیت جهانی نخواهد بود.


سیاست روز
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز دشمن آمریکایی به جزیره لارک؛پاسخ قاطع ایران؛دو پایگاه آمریکایی در اردن هدف قرار گرفت
داروی خوراکی جدید، اثربخشی ایمونوتراپی سرطان را افزایش می‌دهد
درمان «سکته گوش» زمان طلایی دارد
انقلابی در درمان دیابت با باکتری‌های هوشمند روده
حکمرانی آب با بکارگیری ترکیب اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی و متاورس
چرا ربات‌ها در پخت پیتزا شکست می‌خورند؟
9 نشانه اعتیاد به بازی‌های رایانه‌ای؛ چه زمانی بازی کردن خطرناک می‌شود؟
مصرف طولانی‌مدت ملاتونین خطر نارسایی قلبی را افزایش می‌دهد؟
«یک عمر وقف وحدت مسلمانان»؛ فیلم‌های دیده‌نشده از رهبر شهید انقلاب
وزیر خارجه ایتالیا:روسیه در صورت حمله به اروپا بازنده خواهد بود
حمله موشکی اوکراین به بلگورود
تایید خبر تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به جزیره لارک
طنین صدای ابوعبیده خواب را از چشم اسرائیل ربوده است
اخبار تایید نشده از شنیده‌شدن صدای انفجار در حوالی جزیره لارک
برد استقلال در دربی خاطره‌انگیز پیشکسوتان در کیش
نجات 5 شهروند گرفتار در آتش‌سوزی ساختمان مسکونی کرج
2 تیراندازی جمعی در آمریکا؛ 3 کشته و 18 زخمی
اردوی تیم ملی فوتبال امید تعطیل شد
واژگونی اتوبوس در گردنه اسدآباد؛ 13 نفر مصدوم شدند
سرقت از عزاداران در بهشت‌زهرا؛ باند سه‌نفره زنان جیب‌بر دستگیر شد
باید به پایان جنگ علیه ایران کمک کنیم
پایگاه آمریکا در بحرین 400 میلیون دلار خسارت دید
حامی ترامپ:او باید از والدین کودکان میناب عذرخواهی کند
ناتو: هیچ تهدید قریب‌الوقوعی از حمله روسیه وجود ندارد
منچستر یونایتد5-2 ایپسویچ/ هت‌تریک فرناندز در اولدترافورد
روسیه حملات ترکیبی در اروپا را تشدید کرده است
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج