×
سیاسی
شناسه خبر : 51965
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/04/18 ساعت 01:09
پرده دوم از نمایش شعبده بازی با صحنه گردانی بی بی سی

نورنیوز بررسی می کند:

پرده دوم از نمایش شعبده بازی با صحنه گردانی بی بی سی

تهیه و انتشار خبر قصد ایران برای حمله به سفارتخانه های رژیم صهیونیستی از سوی بی بی سی، پرده دوم از نمایشی است که هدف ان القاء پذیرش نقش رژیم صهیونیستی در رخدادهای اخیر بویژه حادثه نطنز از سوی ایران است

نور نیوز- سرویس سیاسی-از بامداد پنج شنبه ۱۲ تیرماه و پس از وقوع حادثه در مجتمع هسته ای شهید احمدی روشن (نطنز) مجموعه ظرفیتهای رسانه ای رژیم صهیونیستی اعم از رسمی و نیابتی بسیج شدند تا با انتساب این رخداد به اسراییل، آن را به توانمندی و اراده این رژیم برای متوقف سازی برنامه هسته ای ایران مرتبط کنند.
رسانه های وابسته به نظام سلطه پا را از داستان سرایی در مورد حادثه نطنز نیز فراتر گذاردند و مجموعه حوادث مختلفی را که به صورت کاملا تصادفی طی ده روز گذشته در نقاط مختلف ایران به وقوع پیوسته را نیز به عوامل و اقدامات رژیم صهیونیستی نسبت دادند
مقامات این رژیم اما حاضر نشدند گمانه زنیهای عمدتا هالیوودی رسانه های خود را تایید کنند چرا که خود به خوبی بر غیر واقعی بودن این ادعاها آگاهند و می دانند موج سواری بر رخدادهایی از این دست می تواند آثار و تبعات جبران ناپذیری برای رژیم آسیب پذیر اسراییل بدنبال داشته باشد.
اگرچه مقامات رسمی رژیم صهیونیستی بهیچ وجه حاضر به پذیرش مخاطرات ایفای نقش در سناریوهای هالیوودی ذکر شده نیستند اما به طور قطع نمی توان اقدامات و فضاسازیهای چند روز گذشته رسانه های صهیونیستی و لشکرهای نیابتی آنها از جمله بی بی سی، ایران اینترنشنال، رادیو فردا، رویترز و... را خارج از اراده و برنامه هیئت حاکمه اسراییل فرض کرد.
هدف اصلی رژیم صهیونیستی از طراحی و اجرای سناریوهای رسانه ای اخیر باور پذیر کردن اخبار مربوط به نقش اسراییل در رخدادهای اخیر بویژه حادثه نطنز بوده است.
در طول حدود شش روز گذشته همه تلاش رسانه های جریان معاند بر روی پیدا کردن نشانه هایی در اظهارات مقامات و حتی منابع رسانه ای ایران که به نوعی تایید کننده خط رسانه ای مورد نظر رژیم صهیونیستی باشد، متمرکز بوده تا با بزرگنمایی آن بتوانند تاییدی داخلی بر فضاسازیهای ایجاد شده از سوی خود دریافت و آن را برجسته کنند.
ایران در فاصله کوتاهی پس از وقوع حادثه در سایت هسته ای نطنز در مورد علت وقوع حادثه به صورت رسمی اعلام نظر کرد
کیوان خسروی سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بعداز ظهر روز جمعه و به فاصله یک روز پس از وقوع این رخداد اعلام کرد: علت اصلی حادثه مشخص شده لیکن بدلیل برخی ملاحظات امنیتی، دلایل آن در زمان مناسب اعلام خواهد شد.
باگذشت نزدیک به شش روز از رخداد فوق هنوز اظهار نظر دیگری در خصوص علت بروز حادثه از سوی ایران اعلام نشده است.
در این میان و بدلیل ناکامی رژیم صهیونیستی در باور پذیر کردن نقش خود در این حادثه با بهره گیری از فضاسازیهای رسانه ای، پرده دوم از نمایش شعبده بازی که دست بازیگر آن در نمایش اول رو شده بود با صحنه گردانی بی بی سی و از طریق انتشار خبری تعجب آور از شب گذشته آغاز شد.
بی بی سی فارسی شب گذشته با انتشار خبری به نقل از "منابع خبری اسرائیل" که به سازمان اطلاعات برون مرزی این رژیم ( موساد ) نزدیک هستند اعلام کرد که این سازمان توانسته طرح ایران برای حمله به سفارتخانه های اسرائیل در اروپا "و نقاط دیگر" را کشف و خنثی کند.
شبکه تلویزیونی کانال 12 اسرائیل گفته است که اسامی کشورهایی که به گفته موساد قرار بود سفارتخانه های اسرائیل در آنها هدف قرار گیرد "به دلایل امنیتی" فاش نمی شود.
روزنامه اسرائیلی تایمز آو ایزراییل نیز به نقل از گزارش موساد نوشته است که انگیزه طراحی این حملات سرخوردگی شدید حکومت ایران از یک رشته آتش سوزی و انفجار در مراکز حساس نظامی و هسته ای روزهای اخیر بوده است.
به نوشته این روزنامه، مقامات حکومتی ایران معتقدند که اسرائیل در این حملات دست داشته و هدف آنان انتقامجویی و هشدار به اسرائیل از طریق حمله به مراکز دیپلماتیک اسرائیل در کشورهای دیگر بوده است.
البته طبق معمول مقامات رسمی اسرائیل حاضر نشدند در ارتباط با این حملات یا گزارش منتسب به موساد اظهار نظر کنند.
بی بی سی با انتشار این خبر که واقعه بسیار مهمی را نقل می کند اما"منبع و محل وقوع آن مجهول است " مجموعه قواعد حرفه ای لازم الاجرا از سوی یک رسانه را زیر پا گذارده بشدت زیر سوال است.
بسیار واضح است که تهیه و انتشار این خبر در ادامه سناریوهای قبلی، با هدف القاء پذیرش نقش رژیم صهیونیستی در رخدادهای اخیر بویژه حادثه نطنز از سوی ایران بوده است و انتشار خبر دروغ مربوط به قصد جمهوری اسلامی برای هدف قراردادن سفارتخانه های این رژیم در کشورهای مختلف نیز با همین رویکرد انجام شده است.
ادامه دست و پا زدنهای رژیم صهیونیستی برای "قدرتمند نمایی" خود به قیمت بر باددادن حیثیت رسانه هایی که ادعای بی طرفی و رفتار حرفه ای دارند، نشان از ضعف و آسیب پذیری مفرط این رژیم داشته و تایید کننده این واقعیت است که سردمداران اسراییل ناامیدانه بدنبال اجرای نمایشهای تکراری برای خیالبافی در مورد آرزوهای دست نیافتنی خود هستند


نورنیوز
اخبار مرتبط
رئیس بی‌بی‌سی استعفا کرد
جمعه 1402/02/08 ساعت 13:33
رئیس بی‌بی‌سی استعفا کرد
بعد از کشمکش بی‌بی‌سی و شبکه اجتماعی توئیتر بر سر برچسب «رسانه دولتی»، «ریچارد شارپ» به دلیل افزایش فشارها درباره نحوه انتصاب وی به ریاست بی‌بی‌سی، از مقام خود کناره‌گیری کرد.
فشار مخاطبین به بی‌بی‌سی فارسی و نعل وارونه رسانه مدعی صداقت!
دوشنبه 1401/07/11 ساعت 13:03
نورنیوز بررسی کرد؛
فشار مخاطبین به بی‌بی‌سی فارسی و نعل وارونه رسانه مدعی صداقت!
تیترهای جهت‌دار و یک‌طرفه بی‌بی‌سی و انتشار حجم زیادی از اخبار و اطلاعات دروغ و تصاویر تقطیع شده و بعضا آرشیوی، انتقاد شدید مخاطبین این رسانه مدعی صداقت را به‌دنبال داشته است.
نجات ترامپ از سقوط 2020 با آدرس غلط مذاکره/ حادثه نطنز و طرح راهبردهایی برای اجرا نشدن!
شنبه 1399/04/21 ساعت 19:26
نورنیوز بررسی کرد؛
نجات ترامپ از سقوط 2020 با آدرس غلط مذاکره/ حادثه نطنز و طرح راهبردهایی برای اجرا نشدن!
طی ده روز گذشته علاوه بر فضاسازی رسانه‌های جریان اصلی وابسته به نظام سلطه، ده‌ها گزارش، مقاله، مصاحبه و... از سوی اندیشکده‌ها و مراکز مطالعاتی غربی و عبری برای اثبات واقعی بودن تهدیدات آمریکا و اسرائیل علیه ایران تولید و منتشر شد که نشان دهنده برنامه‌ای جامع و هماهنگ برای ایجاد رعب در افکار عمومی و اثرگذاری بر ساختار تصمیم‌گیری جمهوری اسلامی ایران است.
نظرات

آخرین اخبار
توصیه‌های ایمنی برای حضور در جمعیت‌های انبوه
زمان برگزاری آزمون وکالت 1405 اعلام شد
چرا گره پرونده 13 میلیون دلاری کاغذ باز نشد؟
راهکارهای طلایی پلیس برای امنیت واحدهای صنفی
پس از پایان جنگ، نوبت کدام نبرد فرا رسیده است؟
سوسن پرور به صحنه تئاتر بازمی‌گردد
مسیر تردد شناورها به آب‌های ایران تغییر کرد
واکنش بانک مرکزی به اختلال 4 بانک
ماجرای عجیب تغییر چهره سارق سابقه‌دار که گمان می‌کرد قاتل است !
پیش‌ثبت‌نام حج 1406 رایگان شد+ جزئیات بیشتر
آیا اقدامات ایران پس از توافق برای مهار واشنگتن بازدارنده بوده است؟
سیمیندخت وحیدی به خانه ابدی بدرقه شد+ متن های تسلیت مقامات
نخست‌وزیر عراق: مبارزه با فساد با قدرت ادامه دارد
دارایی‌های ایران در قطر آزاد شد؛ خبر مهم پزشکیان از بازگشت 6 میلیارد دلار
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در شرق اصفهان
استفاده از کارت سوخت دیگران بنزین 5 هزار تومانی را فعال می‌کند
کاهشی شدن نرخ بیکاری نسبت به سال گذشته
جام جهانی 2026 همه رکوردها را شکست؛ انفجار گل، تماشاگر و درآمد
صعود دانشگاه آزاد در رتبه‌بندی جهانی
اعلام جزئیات بیمه اربعین؛ از درمان تا غرامت فوت
نخستین نشست کمیته مشترک تنگه هرمز میان ایران و عمان برگزار شد
عاشورا؛ سرچشمه قیام ملت‌ها
هوای تهران در شرایط قابل‌قبول قرار گرفت
نظامیان اسرائیلی: هیچ دستور عقب‌نشینی از لبنان دریافت نکرده‌ایم
موج برکناری در جام جهانی 2026؛ تاکنون چند مربی استعفا دادند؟
حمل‌ونقل کالا در بندر شهید رجایی به شرایط پیش از جنگ رمضان بازگشت
زلزله 5.5 ریشتری استان سیچوان چین را لرزاند
آمادگی کامل آتش‌نشانان در مصلی؛ بازدید میدانی مدیرعامل سازمان
طوفان و ریزگرد ادارات سه شهرستان سیستان را تعطیل کرد
نهاد قضا کجاست و کجا باید باشد؟
فراتر از یک رهبر؛ چرا مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای به یک نقطه عطف تاریخی تبدیل خواهد شد؟
آیا مسافت سفر عامل حذف ایران از جام جهانی 2026 بود؟
طالبان: ده‌ها نفر در حمله به شرق افغانستان جان باختند
استعفای رئیس فدراسیون فوتبال عربستان در پی حذف از جام جهانی
قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه 8 تیر 1405
مراسم وداع در مصلای تهران 38 ساعت ادامه دارد+ جزئیات جدید
صعود در آخرین نفس؛ کانادا اولین تیم راه‌یافته به یک‌هشتم نهایی جام جهانی شد
ادعای اکسیوس: واشنگتن و تهران بر سر توقف حملات به توافق رسیدند
سقوط سنگین بیت‌کوین در نیمه نخست 2026
دولت اقتصادگرا در بغداد و فرصت جدید برای تهران
حزب‌الله: نقض مداوم آتش‌بس از سوی اسرائیل بی‌پاسخ نخواهد ماند
از رفع تحریم تا توسعه
مسکو به دنبال ادامه مذاکرات با آمریکا درباره پرونده اوکراین
سیاه‌بازی دشمن و ضرورت تغییر نگاه ما
تلفات سنگین حملات هوایی پاکستان در افغانستان
مخالفت گسترده لبنانی‌ها با توافق دولت این کشور با رژیم صهیونیستی
قیمت نفت صعودی شد
جای خالی «بهشتی»
ترافیک نیمه‌سنگین در محورهای منتهی به تهران
جزئیات تعطیلی کارگران بخش خصوصی در ایام تشییع رهبر شهید انقلاب