×
سیاسی
شناسه خبر : 51885
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/04/15 ساعت 14:09
رونمایی سریالی از سه مقام مسئول در ایستگاه‌های دروغ پردازی!

نورنیوز بررسی کرد؛

رونمایی سریالی از سه مقام مسئول در ایستگاه‌های دروغ پردازی!

رویترز، رسانه ای که در اجرای طرحهای سفارشی برای رژیم صهیونیستی ابایی از قرار گرفتن در جایگاه یک رسانه زرد نیز ندارد در حادثه اخیر سایت هسته ای نطنز نیز مشابه فضاسازی در موضوع تورقوزآباد، اخبار جعلی را از زبان 3 مسئول ایرانی ناشناس منتشر کرد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: بامداد روز پنج شنبه 12 تیرماه 99 پس از رخداد حادثه‌ای در یکی از سوله‌های در دست تجهیز مجتمع هسته‌ای شهید احمدی روشن( نطنز)، بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی ضمن اعلام این خبر گفت: تیم‌های کارشناسی سازمان با حضور در محل وقوع حادثه مشغول بررسی علل این واقعه هستند.

یک روز بعد یعنی عصر جمعه کیوان خسروی سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد: بررسی‌های فنی و امنیتی انجام شده از سوی دستگاه‌های ذیربط، علت وقوع حادثه در مجتمع هسته‌ای شهید احمدی روشن در نطنز را به صورت دقیق مشخص کرده است که به دلایل امنیتی فعلا امکان اعلام آن نیست.

در همین حال؛ رسانه‌ها و شبکه‌های معاند در تلاشی آشکار و برنامه ریزی شده ضمن اعلام اخبار نادرست و گمانه‌زنی‌های نامربوط سعی کردند ضمن اعتمادزدایی از نهادهای مسئول و رسانه‌های رسمی کشور، سیر طبیعی تحقیق در مورد حادثه را نزد افکار عمومی داخل ایران مخدوش کنند.

در این میان نقش رسانه هایی که به صورت مستقیم و یا نیابتی با رژیم صهیونیستی همکاری نزدیک دارند در صحنه گردانی، تولید و انتشار اخبار هدفمند برای القاء گزاره هایی که تقویت کننده مواضع ضدامنیتی رژیم صهیونیستی است بسیار پررنگ بود.

رویترز، رسانه ای که در اجرای طرحهای سفارشی برای رژیم صهیونیستی ابایی از قرار گرفتن در جایگاه یک رسانه زرد نیز ندارد در انتشار اخبار دروغ درباره حادثه اخیر سایت هسته ای نطنز نیز مشابه فضاسازی در موضوع تورقوزآباد، اخبار جعلی را از زبان ۳ مسئول ایرانی ناشناس منتشر کرد.

رویترز ادعا کرد سه تن از مقامات ایران حادثه را ناشی از عملیات سایبری دانسته‌اند. این در حالی است که نه هویت این افراد و نه دلیل گفتگوی اختصاصی آنها با رویترز مشخص نیست.

نکته جالب در این مدل زرد و غیر حرفه‌ای رویترز اینکه؛ در ماجرای جنجالی «تورقوزآباد» نیز که با نمایش تبلیغاتی نتانیاهو همراه بود دقیقا همین مدل اجرا شد و در تاریخ 17 شهریورماه 98 (8 سپتامبر 2019) چند منبع آگاه که هیچگاه نام و نشانی از آنان برده نشد، به یاری رویترز شتافتند تا سناریوی خیالی آنها را در آن پروژه تکمیل کنند!

این تلاش گسترده که پیش از این در قالب دروغ‌پردازی‌های فانتزی و تصاویر نمایشی و سرگرم کننده همچون «سریال تهران» و گاه در قالب بهره بردن از کانال‌های تلویزیونی، سایت‌های خبری و اکانت‌های توئیتری همسو صورت گرفته، در رخداد اخیر نتوانست به یاری اهداف ضدامنیتی رژیم صهیونیستی بیاید.

در حادثه‌ای که روز پنج شنبه در سایت هسته‌ای نطنز اتفاق افتاد مقامات مسئول ایرانی بلافاصله با مشخص کردن ابعاد حادثه به بخشی از سوالات مطرح شده در افکار عمومی پاسخ دادند در حالی که رسانه‌های غربی بی‌توجه به حقایق مطرح شده، برای پیشبرد اهداف خود از منابع غیرواقعی و غیرشفاف برای پوشش خبر استفاده کردند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
چرا اعلام «چیستی حادثه نطنز» به آینده موکول شد؟
یکشنبه 1399/04/15 ساعت 16:56
نورنیوز بررسی کرد؛
چرا اعلام «چیستی حادثه نطنز» به آینده موکول شد؟
به طور طبیعی حادثه پنج شنبه گذشته در سایت هسته ای نطنز، صرف نظر از میزان خسارت محدود آن برای ایران، واجد «اهمیت راهبردی» است و بررسی عوامل وقوع و «اتخاذ تمهیدات ضروری» برای جلوگیری از تکرار رخدادهای مشابه نیز از قاعده «تصمیمات راهبردی» پیروی می کند.
تهدید ثبات و امنیت جهانی با ادبیات‌سازی برای ضربه به مراکز هسته‌ای
شنبه 1399/04/14 ساعت 14:48
نورنیوز بررسی کرد؛
تهدید ثبات و امنیت جهانی با ادبیات‌سازی برای ضربه به مراکز هسته‌ای
به صورت طبیعی اگر جامعه جهانی به مسئولیت خود برای برخورد سریع و قاطع در قبال فضاسازی‌ها و هنجارشکنی‌های خطرناک ذکر شده عمل ننماید و رویکردهای سیاسی بر الزامات حقوقی و امنیتی تفوق پیدا کند نمی‌توان انتظار داشت که این اقدامات در دایره سبک مغزی‌های رژیم صهیونیستی و ترامپ باقی بماند و تبدیل به رویه‌ای نگران کننده در سطح جهان تبدیل نشود.
مشخص شدن علت حادثه بامداد پنج شنبه در سایت هسته ای نطنز
جمعه 1399/04/13 ساعت 18:03
مشخص شدن علت حادثه بامداد پنج شنبه در سایت هسته ای نطنز
سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی از مشخص شدن علت اصلی حادثه در مجتمع هسته‌ای شهید احمدی روشن نطنز خبر داد.
اولین تصویر از حادثه بامداد امروز در مجتمع شهید احمدی روشن (نطنز)
پنج‌شنبه 1399/04/12 ساعت 15:59
اولین تصویر از حادثه بامداد امروز در مجتمع شهید احمدی روشن (نطنز)
اولین تصویر از حادثه بامداد امروز در مجتمع شهید احمدی روشن (نطنز) و میزان خسارت‌های وارد شده به سوله در حال ساخت
چرایی نحوه واکنش رژیم صهیونیستی به رخداد نطنز/ پیام‌های جدید و واکنش‌های ضروری
پنج‌شنبه 1399/04/12 ساعت 13:48
نورنیوز بررسی کرد؛
چرایی نحوه واکنش رژیم صهیونیستی به رخداد نطنز/ پیام‌های جدید و واکنش‌های ضروری
‌در کنار فشارهای سیاسی مستمر از سوی آمریکا و اروپا، برخی مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکا طی روزهای اخیر تلاش کرده‌اند که در خصوص ضربه زدن به توانمندی‌های دفاعی و هسته‌ای ایران ادبیات‌سازی کنند. رفتارهای جدید کشورهای معاند نیازمند بازنگری در راهبردهای کنونی ایران و افزایش ظرفیت‌های بازدارندگی همه جانبه است.
حادثه در یکی از سوله های در حال احداث سایت هسته ای نطنز
پنج‌شنبه 1399/04/12 ساعت 11:24
اختصاصی نورنیوز؛
حادثه در یکی از سوله های در حال احداث سایت هسته ای نطنز
بامداد امروز پنج شنبه بدنبال وقوع حادثه ای که چگونگی ان در دست بررسی است یکی از سوله های در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز دچار اسیب شد.
نظرات

آخرین اخبار
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به ترامپ
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه
حادثه برای کشتی تایلندی در تنگه هرمز
اکونومیست: آمریکا قدرت محافظت از کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
قلعه نویی: شهادت دختران لکه سیاهی بر شعارهای دشمنان است
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است