×
سیاسی
شناسه خبر : 51828
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1399/04/12 ساعت 13:48
چرایی نحوه واکنش رژیم صهیونیستی به رخداد نطنز/ پیام‌های جدید و واکنش‌های ضروری

نورنیوز بررسی کرد؛

چرایی نحوه واکنش رژیم صهیونیستی به رخداد نطنز/ پیام‌های جدید و واکنش‌های ضروری

‌در کنار فشارهای سیاسی مستمر از سوی آمریکا و اروپا، برخی مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکا طی روزهای اخیر تلاش کرده‌اند که در خصوص ضربه زدن به توانمندی‌های دفاعی و هسته‌ای ایران ادبیات‌سازی کنند. رفتارهای جدید کشورهای معاند نیازمند بازنگری در راهبردهای کنونی ایران و افزایش ظرفیت‌های بازدارندگی همه جانبه است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: بامداد امروز پنج شنبه رخدادی در سایت هسته‌ای نطنز به وقوع پیوست که طی آن به یکی از سوله‌های در دست ساخت در محوطه باز سایت نطنز آسیب وارد شد.

پس از این اتفاق، برخی اکانت‌های رسانه‌ای صهیونیستی بلافاصله این رخداد را به اقدامات خرابکارانه اسراییل نسبت داده‌اند.

در موضوع انفجار مخزن گاز در پارچین نیز همین رویه از سوی منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی دنبال شد.

در مورد حادثه پارچین مسئولین مربوطه با انتشار ویدیوی کامل از محل فوق، توضیحات لازم را ارائه کردند و روشن شد که حادثه فوق هیچ ارتباطی با اقدامات خرابکارانه، سایبری و... نداشته است.

در مورد رخداد بامداد امروز در سایت نطنز هم به طور قطع پس از انجام بررسی‌های دقیق از سوی کارشناسان، اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.

اما صرف نظر از ادعاهای مطرح شده از سوی منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی که معمولا به صورت گسترده از سوی سایر رسانه‌های معاند نیز بازنشر می‌شود توجه به چند نکته در این خصوص ضروری است:

1- برخی مقامات رسمی از جمله نخست وزیر و وزیر دفاع سابق رژیم صهیونیستی، وزیر خارجه آمریکا، «برایان هوک» و برخی دیگر از مسئولین سیاسی، نظامی و امنیتی آنها بارها در مورد آمادگی و قصد خود برای ضربه زدن به تاسیسات نظامی و هسته‌ای ایران به صورت صریح اظهارنظر کرده‌اند.

2- اقدام بی‌سابقه و غیرحقوقی اخیر آژانس که با فشار آمریکا و صحنه گردانی اروپا منجر به صدور قطعنامه از سوی شورای حکام شد نیز با رویکرد افزایش فشارهای سیاسی و امنیتی علیه کشورمان پیگیری شده است.

3- گزارش غیرحقوقی و جانب‌دارانه دبیرکل سازمان ملل متحد در جلسه اخیر شورای امنیت در مورد شیوه اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ که واکنش‌های ایران به خروج آمریکا از برجام را زیر سوال برده بود و با اعتراض تند چین و روسیه مواجه شد به عنوان بردار فشار دیگری برای وادارسازی ایران به انصراف از حقوق طبیعی و قانونی خود قابل توجه است.

4- قطعنامه پیشنهادی آمریکا با هدف دور زدن قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و تداوم تحریم تسلیحاتی ایران که مخالفت جدی روسیه وچین و اعتراض اعضای اروپایی شورای امنیت را به دنبال داشت حلقه دیگری از زنجیره فشارهای سیاسی تلقی می شود.

5- تداوم تحریم‌های غیرقانونی و یک‌جانبه آمریکا که در چارچوب راهبرد فشار حداکثری دنبال می‌شود در کنار بدعهدی کشورهای اروپایی در عمل به تعهدات برجامی نیز بخش مهم دیگری از تلاش همه جانبه‌ای است که هدفی جز تضعیف بنیه اقتصادی، دفاعی و سیاسی ایران نداشته و تداعی کننده جنگ احزاب برای شکستن اراده و مقاومت مردم ایران در برابر زورگویی، زیاده‌خواهی و باج‌گیری نظام سلطه است.

6- جمهوری اسلامی ایران تاکنون با هوشمندی و درایت راهبردی تلاش نموده ضمن دفاع از مواضع اصولی و منافع ملی خود از تشدید بحران و شکل‌گیری شرایط و موقعیت‌های غیر قابل پیش‌بینی جلوگیری کند اما در صورتی که نشانه‌هایی از عبور کشورهای معاند به ویژه رژیم صهیونیستی و آمریکا از خطوط قرمز جمهوری اسلامی که امنیت، منافع و آرامش مردم ایران است به هر شکلی بروز و ظهور یابد به طور قطع راهبرد مواجهه و مقابله با وضعیت جدید می‌بایست مورد تجدید نظر اساسی قرار بگیرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
چرا اعلام «چیستی حادثه نطنز» به آینده موکول شد؟
یکشنبه 1399/04/15 ساعت 16:56
نورنیوز بررسی کرد؛
چرا اعلام «چیستی حادثه نطنز» به آینده موکول شد؟
به طور طبیعی حادثه پنج شنبه گذشته در سایت هسته ای نطنز، صرف نظر از میزان خسارت محدود آن برای ایران، واجد «اهمیت راهبردی» است و بررسی عوامل وقوع و «اتخاذ تمهیدات ضروری» برای جلوگیری از تکرار رخدادهای مشابه نیز از قاعده «تصمیمات راهبردی» پیروی می کند.
رونمایی سریالی از سه مقام مسئول در ایستگاه‌های دروغ پردازی!
یکشنبه 1399/04/15 ساعت 14:09
نورنیوز بررسی کرد؛
رونمایی سریالی از سه مقام مسئول در ایستگاه‌های دروغ پردازی!
رویترز، رسانه ای که در اجرای طرحهای سفارشی برای رژیم صهیونیستی ابایی از قرار گرفتن در جایگاه یک رسانه زرد نیز ندارد در حادثه اخیر سایت هسته ای نطنز نیز مشابه فضاسازی در موضوع تورقوزآباد، اخبار جعلی را از زبان 3 مسئول ایرانی ناشناس منتشر کرد.
تهدید ثبات و امنیت جهانی با ادبیات‌سازی برای ضربه به مراکز هسته‌ای
شنبه 1399/04/14 ساعت 14:48
نورنیوز بررسی کرد؛
تهدید ثبات و امنیت جهانی با ادبیات‌سازی برای ضربه به مراکز هسته‌ای
به صورت طبیعی اگر جامعه جهانی به مسئولیت خود برای برخورد سریع و قاطع در قبال فضاسازی‌ها و هنجارشکنی‌های خطرناک ذکر شده عمل ننماید و رویکردهای سیاسی بر الزامات حقوقی و امنیتی تفوق پیدا کند نمی‌توان انتظار داشت که این اقدامات در دایره سبک مغزی‌های رژیم صهیونیستی و ترامپ باقی بماند و تبدیل به رویه‌ای نگران کننده در سطح جهان تبدیل نشود.
اولین تصویر از حادثه بامداد امروز در مجتمع شهید احمدی روشن (نطنز)
پنج‌شنبه 1399/04/12 ساعت 15:59
اولین تصویر از حادثه بامداد امروز در مجتمع شهید احمدی روشن (نطنز)
اولین تصویر از حادثه بامداد امروز در مجتمع شهید احمدی روشن (نطنز) و میزان خسارت‌های وارد شده به سوله در حال ساخت
نظرات

آخرین اخبار
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای
سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی‌ماه در اندیمشک دستگیر شدند
60 لیتر سهمیه بنزین امشب در کارت سوخت شارژ می شود
واردات گوشی به کشور 15 درصد کاهش یافت
قطع گاز 55 هزار ویلای پُرمصرف در مازندران
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان
ماه مبارک رمضان از نگاه قرآن
توماس فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران، انحراف افکار عمومی است
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور موقت ونزوئلا