×
سیاسی
شناسه خبر : 51709
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/04/08 ساعت 19:11
درخواست انجمن دفاع از قربانیان تروریسم از مقامات قضائی و دیپلماتیک هلند

درخواست انجمن دفاع از قربانیان تروریسم از مقامات قضائی و دیپلماتیک هلند

در بخشی از این بیانیه آمده است: محمدرضا کلاهی صمدی عامل اصلی انفجار تروریستی پس از چند ماه زندگی مخفی به عراق متواری شد و در اواخر سال 1394 توسط دو تبهکار هلندی به قتل رسید...

نورنیوز ـ گروه سیاسی: خانواده های قربانیان ترور هفتم تیر با صدور بیانیه ای از مقامات قضائی هلند خواستند تا شرایطی را برای حضور آنها به عنوان ذینفع در فرآیند دادرسی پرونده قتل عامل تروریستی محمدرضا کلاهی (با نام جعلی علی معتمد)، فراهم، تا روند مشارکت این ذینفعان در "حق بر دانستن حقیقت" تسهیل گردد.

متن کامل این بیانیه با عنوان «حق بر دانستن حقیقت» به شرح زیر می باشد:

غروب هفتم تیر ماه سال 1360 شمسی، تبهکاری از تبار خناثان تاریخ، فاجعه ای عظیم را علیه ملتی بزرگ رقم زد، به نحوی که ابعاد هولناک فاجعه موجب شد تا آن را در زمره بزرگترین جنایت تروریستی تاریخ ایران در اذهان و افکار عمومی ثبت نماید. این قساوت قلوب میلیون ها انسان را جریحه دار و صدها خانواده را در ماتم عزیزانشان سوگوار نمود.

انسان هایی که در این جنایت تروریستی به شهادت رسیدند، جملگی از نخبگان و شخصیت های علمی و سیاسی کم نظیری بودند که بواسطه انقلاب اسلامی و سقوط نظام دوهزار و پانصدساله شاهنشاهی اولین گام های مردم سالاری را در مجمع حزبی تجربه می نموند، تا مشکلات اقتصادی و اجتماعی را  چاره اندیشی نمایند. و به جز نجات و تعالی کشور استکبارزده در قرون متمادی، آرزوی دیگری نداشتند و به حق مصداق های واقعی شیفتگان خدمت بودند که تنها زمان برگزاری جلسه در پاسی از شب، آن هم پس از تلاش های طاقت فرسای روزانه، گواه محکمی بر شیدایی خدمت آنها است.

سردمداران آمریت و طراحان جنایت، یک ماه بعد از روز واقعه یعنی 7 مرداد 1360، با ربایش هواپیمایی نظامی با چهره و لباسی مبدل به نحوی فضاحت بار متواری و به فرانسه می گریزند و پس از چند سال فرماندهی و هدایت توطئه و اقدامات تروریستی علیه ملت ایران در بستر پناهندگی، با دعوت رسمی صدام حسین به عراق رفته و با همدستی این دیکتاتور سابق عراق، جنایات دیگری را علیه مردم ایران طراحی و هدایت می نمایند.

محمدرضا کلاهی صمدی عامل اصلی انفجار تروریستی نیز که لحظاتی قبل از انفجار دفتر حزب، آنجا را ترک نموده بود، پس از چند ماه زندگی مخفی به عراق متواری و در رادیو مجاهد با نام مستعار "کریم" فعالیت و سپس در بخش عارفی (روابط با دولت عراق) با همان نام مستعار کریم فعالیت می نماید.

تا اینکه در اوایل دهه هفتاد شمسی به دلیل مشکلات روحی و سرخوردگی، از عراق خارج و به آلمان و سپس هلند منتقل و با هویت جعلی علی معتمد ضمن اخذ پناهندگی به اتفاق همسر دومش در هلند زندگی می کرده و در اواخر سال 1394 توسط دو تبهکار هلندی به قتل رسید.

اوایل سال 1397 رسانه های هلند از قول دادگاه پیگیری قتل می گویند که علی معتمد همان محمدرضا کلاهی صمدی عامل انفجار تروریستی سال 1360 تهران می باشد. این خبر بارقه ی امیدی را به دل های شکسته، داغدار و جویای حقیقت فاجعه هفتم تیر بخشید. هرچند که تروریست مرده بود. لیکن، این سرنخ در دادگاه کشور هلند که مرکز استیناف و عدالت خواهی جهانی است، بسیار امیدوارکننده و گره گشا می نماید.

قرائن و شواهد گوناگون بیانگر آن است که این موضوع یک قتل ساده نیست، بلکه با یک پرونده بین المللی تروریستی پیچیده مواجهیم، که بایستی همه ابعاد آن با دقت بررسی شده و مورد تحقیق قرار گیرد. که مهمترین وجه آن پیشینه تشکیلاتی تروریست مقتول می باشد. که چه بسا دلیل قتل همین پیشینه تشکیلاتی باشد. یکی از اجزاء اصلی پرونده قتل این تروریست، بازماندگان فاجعه هفتم تیر هستند که بایستی هر چه سریعتر از سوی دادگاه مربوطه مورد شناسایی قرار گرفته و فرصتی برای مشارکت آن ها در فرایند دادرسی فراهم گردد.

هرچند مرور پروسه و سرنوشت بانیان جنایت هفتم تیر قصور واضح دولت­های غربی نسبت به مجرم تروریستی و دیگر همدستان جنایت علیه مردم ایران را به وضوح نشان می دهد. اما امروز دادگاه هلند با یک آزمون تاریخی نسبت به حقوق بشر بازماندگان هفتم تیر مواجه است و هیچ توجیه قانونی و عرفی برای گریز از آن در افکار عمومی، قوانین بین المللی، اسناد حقوق بشری،  میثاق های بین المللی و منشور ملل متحد مسموع نبوده.

انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در سی و نهمین سالگرد فاجعه هفتم تیر و از محل  گلزار شهدای گرانقدر آن فاجعه بزرگ از مقامات قضائی و دیپلماتیک هلند به ویژه وزیر دادگستری، دادستان و وزیر خارجه می خواهد، فرصتی را برای بازماندگان فاجعه هفتم تیر به عنوان ذینفعان، در این پرونده فراهم نموده، تا با شناسایی دیگر همدستان این تروریست، حق بر دانستن حقیقت و دسترسی به عدالت برای این بازماندگان فراهم گردد. و از مقامات قضایی و دیپلماتیک ایران به ویژه دادستان کل، وزیر دادگستری و وزیر امور خارجه  می خواهیم از مجاری رسمی نیز این خواسته را تا حصول نتیجه پیگیری نمایند.


انجمن دفاع از قربانیان تروریسم
نظرات

آخرین اخبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها