×
سیاسی
شناسه خبر : 51656
تاریخ انتشار : شنبه 1399/04/07 ساعت 11:40
آدرس غلط بولتون از نقش ویژه «سوپرپک‌ها» در تصمیم‌سازی در آمریکا

نورنیوز بررسی کرد؛

آدرس غلط بولتون از نقش ویژه «سوپرپک‌ها» در تصمیم‌سازی در آمریکا

افتضاح ماجرا آنجاست که این پدیده‌ی سابقا پشت پرده، از سال 2010 با حکم دادگاه عالی آمریکا شمایلی قانونی به خود گرفت و عملا نقطه پایانی بر دموکراسی نیم‌بند آمریکایی شد، به گونه‌ای که می‌توان انتخاب «باراک اوباما» در 2012 و ترامپ در 2016 را محصول ایفای نقش موثر سوپرپک‌ها دانست.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: در یک صورت‌بندی کلی محور اصلی کتاب بولتون بر این مدار می‌چر‌خد که تنها هدف تمام اقدامات ترامپ در سه سال گذشته، انتخاب مجدد او در انتتخابات 2020 است.

چنانچه همه سیاستمداران مخالف ترامپ (چه قدیمی‌ها چه مخالفان جدید) سعی می‌کنند ساختار سیاست و حکومت در آمریکا را از هر عیبی مبرا کرده و تنها شخص ترامپ را مسئول وضع موجود بدانند، بولتون نیز در مسیر نقد ترامپ، آنجا که به نمایش‌های انتخاباتی و رسانه‌ای او اشاره می‌کند یک نکته مهم را عمدا جا می‌اندازد و آن نقش «سوپرپک‌ها» و پول‌های تزریق شده در انتخاب، سیاست‌سازی‌ها و رفتارهای رئیس جمهور است.

سوپرپک‌ها کمیته‌های سیاسی هستند که با هدف تاثیر بر انتخابات، کمک‌های مالی نامحدودی از شرکت‌ها، اتحادیه‌ها یا افراد ثروتمند دریافت و با هزینه‌کرد آن برای نامزد مورد نظر، گفتار، سیاست‌ها و رفتار او را تعیین می‌کنند.

این سوپرپک‌ها گرچه در نقطه مقابل دموکراسی حقیقی قرار دارند اما چون جزیی از ساختار و فرآیند الیگارشی حاکم بر رژیم سیاسی آمریکا هستند، لذا منتقدینی چون بولتون که خود جزیی از این ساختار هستند، هیچگاه به نقش منفی آن در ایجاد وضع موجود اشاره‌ای نمی‌کنند.

افتضاح ماجرا آنجاست که این پدیده‌ی سابقا پشت پرده، از سال 2010 با حکم دادگاه عالی آمریکا شمایلی قانونی به خود گرفت و عملا نقطه پایانی بر دموکراسی نیم‌بند آمریکایی شد، به گونه‌ای که می‌توان انتخاب «باراک اوباما» در 2012 و ترامپ در 2016 را محصول ایفای نقش موثر سوپرپک‌ها دانست.  

به عبارت بهتر؛ قانونی شدن فعالیت سوپرپک‌ها این حقیقت تلخ را در دموکراسی آمریکایی فاش ساخت که می‌شود بر سر هر موضوعی با سیاستمداران و مهمتر از آن شخص رییس جمهور آمریکا به طور مستقیم معامله کرد.

بازیگری فعال در فتنه سال 88 در ایران، تاسیس داعش و حمایت از آن، بحران‌سازی نیابتی در غرب آسیا به ویژه عراق و سوریه، اجماع‌سازی و تحریم‌ها علیه ایران در پرونده هسته‌ای و... در دوره اوباما و پروژه معامله قرن، اشغال کرانه باختری، ایران‌هراسی و پروژه فشار حداکثری علیه ایران، عملیات تروریستی علیه فرماندهان مقاومت، مشارکت در تجاوز به یمن و... در دوره ترامپ نمونه‌هایی روشن از مواردی است که سوپرپک‌ها روسای جمهور آمریکا را به تصمیم رسانده‌اند.

اگر بخواهیم کمی عمیق‌تر به موضوع بپردازیم متوجه خواهیم شد که جریان زرسالار صهیونیستی با محوریت سرمایه‌دارانی چون «شلدون ادلسون»، «توماس کاپلان» و «جورج سوروس» در قالب دو لابی قدرتمند «آیپک» و «جی استریت» در پشت پرده سوپرپک‌ها حضور فعال داشته و منویات خود را از این طریق دنبال می‌کنند.

بر این اساس؛ می‌توان در مورد کتاب خاطرات بولتون به این جمع‌بندی کلی رسید که این سیاستمدار جنگ‌طلب آمریکایی گرچه به دلایل شخصی و با هدف بسترسازی برای عبور از ترامپ انتقاداتی را علیه او مطرح ساخته، اما با چشم‌پوشی عامدانه از بسیاری حقایق، عملا سعی در انحراف افکار عمومی داشته است.   


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شرایط کار اتباع افغان در ایران مشخص شد
زلزله 5.7 ریشتری شمال افغانستان را لرزاند
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
قیمت برنج وارداتی دیگر مصوب نیست؛ بازار رقابتی شد
حمله همزمان انتحاری و مسلحانه به پایگاه نظامی پاکستان
لبنیات در خطر؟ کاهش مصرف 10 درصدی در کشور هشدار داد
بارش‌ها کافی نبود؛ بحران آب ادامه دارد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(141) « جاجرم»
پرونده اپستین دوباره خبرساز شد: چامسکی و گیتس در کانون توجه
اتهام شدید ماهاتیر محمد به آمریکا: «نسل‌کشی در حال وقوع است»
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ دو سامانه بارشی معادل 6 برابر باران پاییز کشور
واکنش تند نوه عزالدین قسام به تهدید وزیر افراطی رژیم صهیونیستی
ادامه ممنوعیت فعالیت الجزیره در رام الله
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی
دستور صریح رئیس جمهور برای حل مشکل میدان نفتی آزادگان
هشدار سرعت لحظه‌ای در جاده‌ها؛ رانندگان مراقب باشید!
تنها 29 درصد صهیونیست‌ها احساس امنیت می‌کنند
هوای تهران دوباره آلوده شد
غرب برای مداخله و تاثیرگذاری بر انتخابات دومای دولتی روسیه تلاش می کند
اظهارات بحث‌برانگیز درباره آرزوی مرگ ترامپ توسط زلنسکی
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 1405 تا پایان امشب
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
دستور ترامپ به اوکراین برای نهایی‌کردن توافق صلح با روسیه
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 28 آذر
شکایت پرسپولیس از سکوهای ورزشگاه تبریز بعد از حذف در جام حذفی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 آذر + وضعیت استان ها
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
X
آگهی تبلیغاتی