×
سیاسی
شناسه خبر : 51377
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/03/26 ساعت 14:03
تاکتیک جدید آمریکا برای ناامن‌سازی عراق/ داعش و القاعده زیر یک سقف!

اختصاصی نورنیوز؛

تاکتیک جدید آمریکا برای ناامن‌سازی عراق/ داعش و القاعده زیر یک سقف!

این تصمیم جدید آمریکایی‌ها قرار است نقاط ضعف مالی، لجستیکی و کاریزماتیک بقایای داعش را برای انجام بهتر ماموریت ناامن‌سازی عراق برطرف کرده و فضا را برای فشار سیاسی آمریکا در فرآیند مذاکرات راهبردی بغداد ـ واشینگتن فراهم کند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: فعالیت مجدد بقایای گروهک تروریستی داعش در عراق که دست کم طی هشت ماه گذشته بروز و ظهور معناداری داشته، این روزها با توجه به حمایت ویژه آمریکا از شرایط بهتری برخوردار شده است.

بر اساس اطلاعات رسیده به «نورنیوز»، اتاق فرماندهی تروریست‌های آمریکایی در عراق با محوریت ژنرال «کنت فرانک مکنزی» فرمانده سنتکام و «متیو تولر» سفیر آمریکا در بغداد که ماموریت دارد به هر شکل ممکن فضا را برای بقاء در عراق و ممانعت از اجرای مصوبه پارلمان این کشور در خصوص خروج نیروهای نظامی خارجی فراهم کند، تاکتیک جدیدی را اتخاذ کرده است.

بر این اساس؛ از آنجا که کاخ سفید یکی از مهمترین ابزار اقناع افکار عمومی و سیاسیون عراقی در جهت توجیه لزوم ماندن در این کشور را «راهبرد ناامن‌سازی» می‌داند، در جمع‌بندی جدید خود به این نتیجه رسیده است که با وجود برخی اختلافات میان داعش و القاعده، با ایجاد بستر همکاری میان آنان از حداکثر ظرفیت تروریست‌های تکفیری در عراق استفاده کند.

 به بیان دقیق‌تر؛ این تصمیم جدید آمریکایی‌ها قرار است نقاط ضعف مالی، لجستیکی و کاریزماتیک بقایای داعش را برای انجام بهتر ماموریت ناامن‌سازی عراق برطرف کرده و فضا را برای فشار سیاسی آمریکا در فرآیند مذاکرات راهبردی بغداد ـ واشینگتن فراهم کند.  

در همین خصوص «هشام الهاشمی» کارشناس عراقی در گفتگو با روزنامه «البلد» گفته است: «ابو ابراهیم القریشی الهاشمی» سرکرده جدید داعش، نه تنها قدرت و جذابیت «ابوبکر البغدادی» را ندارد بلکه از توانایی علمی، دینی و فقهی البغدادی هم برخوردار نیست اما فقط تندرو است و سابقه طولانی در گروه های تروریستی از سال 2001 از جمله القاعده دارد.

از سویی؛ با توجه به محل حضور و تمرکز عناصر داعش در مناطق بدون پوشش امنیتی، مرزی و مناطق دارای محیط جغرافیایی سخت و صعب العبور در شرق سوریه، غرب عراق و شمال شرق عراق، ضروری است دولت عراق به با توجه بیشتر به «الحشد الشعبی» به عنوان زبده‌ترین نیروی مقابله با تروریسم در این کشور از روند رو به احیاء و قدرت‌گیری این غده چرکین جلوگیری کند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
تکمیل پازل آمریکایی ناامن‌سازی عراق با ایفای نقش الشرق الاوسط
جمعه 1399/04/20 ساعت 20:52
اختصاصی نورنیوز؛
تکمیل پازل آمریکایی ناامن‌سازی عراق با ایفای نقش الشرق الاوسط
فاز جدید این طرح که همزمان با فعال شدن مرکز اعتدال عربستان و توهین روزنامه سعودی الشرق الاوسط به ساحت مرجعیت عالی عراق شروع شده، در ادامه و با شروع دور جدیدی از تظاهرات به بهانه ترور هشام الهاشمی به دنبال بر هم زدن نظم و امنیت عمومی در شهرهای مختلف عراق است تا اینگونه القا کند که امنیت و آرامش در عراق تنها با وجود آمریکایی‌ها در این کشور حاصل خواهد شد.
خبری که ژنرال مکنزی را به طرح ادعاهای دروغ علیه ایران واداشت!
سه‌شنبه 1399/03/27 ساعت 18:52
اختصاصی نورنیوز؛
خبری که ژنرال مکنزی را به طرح ادعاهای دروغ علیه ایران واداشت!
روز گذشته «نورنیوز» بر اساس اطلاعات موثق، در خبری اختصاصی از تشکیل نشستی با حضور ژنرال مکنزی و «متیو تولر» سفیر آمریکا در بغداد مبنی بر هماهنگی بین داعش و القاعده برای استفاده حداکثری از ظرفیت جریانات تروریستی ـ تکفیری در جهت ناامن‌سازی عراق خبر داده بود.
اهداف واشنگتن از بمباران الحشد الشعبی؛ از احیای داعش تا ابقای نظامیان آمریکایی در عراق
پنج‌شنبه 1398/12/29 ساعت 09:45
اهداف واشنگتن از بمباران الحشد الشعبی؛ از احیای داعش تا ابقای نظامیان آمریکایی در عراق
نماینده ائتلاف الفتح عراق گفت، حملات مستمر آمریکا به مقرهای الحشد الشعبی و متهم کردن این سازمان به بمباران پایگاه‌های آمریکا در عراق به خاطر بهانه‌تراشی است تا بتواند الحشد را وارد یک درگیری مستقیم کند.
اخراج آمریکا از منطقه تدریجی و عراق، گام اول است
سه‌شنبه 1398/12/20 ساعت 17:35
اخراج آمریکا از منطقه تدریجی و عراق، گام اول است
سفر اخیر دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به عراق نشان از عمق نفوذ و روابط سطح بالای دو کشور دارد که عزم خود را جزم کردند تا ضمن افزایش همکاری‌، خروج نیروهای آمریکایی از عراق را نیز محقق کنند.
تنبیه اروپا، یکی از اهداف آمریکا در احیای داعش
دوشنبه 1398/08/06 ساعت 14:54
فرجی راد در گفتگو با نورنیوز مطرح کرد؛
تنبیه اروپا، یکی از اهداف آمریکا در احیای داعش
سفیر اسبق ایران در نروژ گفت: یکی از دلایل رها شدن برخی از ازندانی های داعشی این است که برای مقامات کاخ سفید آزادسازی تعدادی داعشی اهمیتی نداشت و آنها با این اقدام خود به نوعی در صدد تنبیه اروپایی ها بر آمدند.
نظرات

آخرین اخبار
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود