×
سیاسی
شناسه خبر : 51377
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/03/26 ساعت 14:03
تاکتیک جدید آمریکا برای ناامن‌سازی عراق/ داعش و القاعده زیر یک سقف!

اختصاصی نورنیوز؛

تاکتیک جدید آمریکا برای ناامن‌سازی عراق/ داعش و القاعده زیر یک سقف!

این تصمیم جدید آمریکایی‌ها قرار است نقاط ضعف مالی، لجستیکی و کاریزماتیک بقایای داعش را برای انجام بهتر ماموریت ناامن‌سازی عراق برطرف کرده و فضا را برای فشار سیاسی آمریکا در فرآیند مذاکرات راهبردی بغداد ـ واشینگتن فراهم کند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: فعالیت مجدد بقایای گروهک تروریستی داعش در عراق که دست کم طی هشت ماه گذشته بروز و ظهور معناداری داشته، این روزها با توجه به حمایت ویژه آمریکا از شرایط بهتری برخوردار شده است.

بر اساس اطلاعات رسیده به «نورنیوز»، اتاق فرماندهی تروریست‌های آمریکایی در عراق با محوریت ژنرال «کنت فرانک مکنزی» فرمانده سنتکام و «متیو تولر» سفیر آمریکا در بغداد که ماموریت دارد به هر شکل ممکن فضا را برای بقاء در عراق و ممانعت از اجرای مصوبه پارلمان این کشور در خصوص خروج نیروهای نظامی خارجی فراهم کند، تاکتیک جدیدی را اتخاذ کرده است.

بر این اساس؛ از آنجا که کاخ سفید یکی از مهمترین ابزار اقناع افکار عمومی و سیاسیون عراقی در جهت توجیه لزوم ماندن در این کشور را «راهبرد ناامن‌سازی» می‌داند، در جمع‌بندی جدید خود به این نتیجه رسیده است که با وجود برخی اختلافات میان داعش و القاعده، با ایجاد بستر همکاری میان آنان از حداکثر ظرفیت تروریست‌های تکفیری در عراق استفاده کند.

 به بیان دقیق‌تر؛ این تصمیم جدید آمریکایی‌ها قرار است نقاط ضعف مالی، لجستیکی و کاریزماتیک بقایای داعش را برای انجام بهتر ماموریت ناامن‌سازی عراق برطرف کرده و فضا را برای فشار سیاسی آمریکا در فرآیند مذاکرات راهبردی بغداد ـ واشینگتن فراهم کند.  

در همین خصوص «هشام الهاشمی» کارشناس عراقی در گفتگو با روزنامه «البلد» گفته است: «ابو ابراهیم القریشی الهاشمی» سرکرده جدید داعش، نه تنها قدرت و جذابیت «ابوبکر البغدادی» را ندارد بلکه از توانایی علمی، دینی و فقهی البغدادی هم برخوردار نیست اما فقط تندرو است و سابقه طولانی در گروه های تروریستی از سال 2001 از جمله القاعده دارد.

از سویی؛ با توجه به محل حضور و تمرکز عناصر داعش در مناطق بدون پوشش امنیتی، مرزی و مناطق دارای محیط جغرافیایی سخت و صعب العبور در شرق سوریه، غرب عراق و شمال شرق عراق، ضروری است دولت عراق به با توجه بیشتر به «الحشد الشعبی» به عنوان زبده‌ترین نیروی مقابله با تروریسم در این کشور از روند رو به احیاء و قدرت‌گیری این غده چرکین جلوگیری کند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
تکمیل پازل آمریکایی ناامن‌سازی عراق با ایفای نقش الشرق الاوسط
جمعه 1399/04/20 ساعت 20:52
اختصاصی نورنیوز؛
تکمیل پازل آمریکایی ناامن‌سازی عراق با ایفای نقش الشرق الاوسط
فاز جدید این طرح که همزمان با فعال شدن مرکز اعتدال عربستان و توهین روزنامه سعودی الشرق الاوسط به ساحت مرجعیت عالی عراق شروع شده، در ادامه و با شروع دور جدیدی از تظاهرات به بهانه ترور هشام الهاشمی به دنبال بر هم زدن نظم و امنیت عمومی در شهرهای مختلف عراق است تا اینگونه القا کند که امنیت و آرامش در عراق تنها با وجود آمریکایی‌ها در این کشور حاصل خواهد شد.
خبری که ژنرال مکنزی را به طرح ادعاهای دروغ علیه ایران واداشت!
سه‌شنبه 1399/03/27 ساعت 18:52
اختصاصی نورنیوز؛
خبری که ژنرال مکنزی را به طرح ادعاهای دروغ علیه ایران واداشت!
روز گذشته «نورنیوز» بر اساس اطلاعات موثق، در خبری اختصاصی از تشکیل نشستی با حضور ژنرال مکنزی و «متیو تولر» سفیر آمریکا در بغداد مبنی بر هماهنگی بین داعش و القاعده برای استفاده حداکثری از ظرفیت جریانات تروریستی ـ تکفیری در جهت ناامن‌سازی عراق خبر داده بود.
اهداف واشنگتن از بمباران الحشد الشعبی؛ از احیای داعش تا ابقای نظامیان آمریکایی در عراق
پنج‌شنبه 1398/12/29 ساعت 09:45
اهداف واشنگتن از بمباران الحشد الشعبی؛ از احیای داعش تا ابقای نظامیان آمریکایی در عراق
نماینده ائتلاف الفتح عراق گفت، حملات مستمر آمریکا به مقرهای الحشد الشعبی و متهم کردن این سازمان به بمباران پایگاه‌های آمریکا در عراق به خاطر بهانه‌تراشی است تا بتواند الحشد را وارد یک درگیری مستقیم کند.
اخراج آمریکا از منطقه تدریجی و عراق، گام اول است
سه‌شنبه 1398/12/20 ساعت 17:35
اخراج آمریکا از منطقه تدریجی و عراق، گام اول است
سفر اخیر دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به عراق نشان از عمق نفوذ و روابط سطح بالای دو کشور دارد که عزم خود را جزم کردند تا ضمن افزایش همکاری‌، خروج نیروهای آمریکایی از عراق را نیز محقق کنند.
تنبیه اروپا، یکی از اهداف آمریکا در احیای داعش
دوشنبه 1398/08/06 ساعت 14:54
فرجی راد در گفتگو با نورنیوز مطرح کرد؛
تنبیه اروپا، یکی از اهداف آمریکا در احیای داعش
سفیر اسبق ایران در نروژ گفت: یکی از دلایل رها شدن برخی از ازندانی های داعشی این است که برای مقامات کاخ سفید آزادسازی تعدادی داعشی اهمیتی نداشت و آنها با این اقدام خود به نوعی در صدد تنبیه اروپایی ها بر آمدند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
فرصتی که نباید عادی یا تشریفاتی شود
هشدار بانک مرکزی به وزارت صمت درباره اختلال در واردات در مقابل صادرات
جنجال سیاسی در رژیم صهیونیستی؛ نتانیاهو رئیس «کمیته سرپوش بر شکست هفتم اکتبر»
ظهور دوباره داعش در جنوب ادلب/ ایست‌های بازرسی مسلحانه با شعارهای داعشی‌ها
X
آگهی تبلیغاتی