×
سیاسی
شناسه خبر : 51240
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/03/21 ساعت 11:44
تحریم‌های تسلیحاتی ایران 3 ماه دیگر تمام می‌شود/افزایش بیماران کرونا به دلیل افزایش تست‌ها است

رئیس جمهور:

تحریم‌های تسلیحاتی ایران 3 ماه دیگر تمام می‌شود/افزایش بیماران کرونا به دلیل افزایش تست‌ها است

رئیس جمهور گفت: افزایش بیماران در کرونا بخشیش مربوط به این می‌شود که تست‌های آزمایشگاهی را اضافه کردیم و امروز تست‌های زیادی در سراسر کشور انجام می‌شود.

نورنیوزـ گروه سیاست:  حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز در جلسه هیئت دولت طی سخنانی اظهار داشت:

وی افزود:‌ از هفته‌های پیش به سمت مهار ویروس کرونا در کشور به استثنای چند استان رسیدیم. این چند استان هم تلاش مضاعف انجام می‌دهند تا از شرایط قرمز خارج شوند و شرایط مناسبی برای مردم به وجود آید. جا دارد از وزارت بهداشت و درمان و همه کارکنان سلامت در این امر مهم تشکر و سپاسگذاری کنم.

رئیس‌جمهور گفت: روشن است که نه کرونا پایان یافته و نه تابستان و گرمای هوا موجب از بین رفتن این ویروس  شده است. بازگشایی‌ها در کشور مشروط بود مشروط به اینکه همه مردم به دستورالعمل‌ها توجه کنند. افزایش بیماران در کرونا  بخشیش مربوط به این می‌شود که تست‌های آزمایشگاهی را اضافه کردیم و امروز تست‌های زیادی در سراسر کشور انجام می‌شود. وقتی تست زیادی انجام شود به طور طبیعی شناسایی بیمار هم بیشتر می‌شود و این جنبه منفی ندارد و مردم نگران نباشند چون وقتی زودتر تشخیص دهیم به مرحله بستری نمی‌رسد.

روحانی درباره اقدامات و خشونت‌های اخیر آمریکا تصریح کرد: دولت آمریکا دولت بی‌اعتباری بود و در این دولت جدید بی‌اعتبارتر شد. دولتی که همه مقررات بین المللی را زیر پا گذاشت؛ محیط زیست، یونسکو، حقوق مظلومین عالم و ملت مظلوم فلسطین و بسیاری از قراردادهایی که با دوستان خود داشت را زیرپا نهاد و دولت بی‌اعتبار و علاوه بر این، بی‌اعتبارتر هم شد.

وی به مواجه آمریکا با کرونا اشاره کرد و گفت: ایالات متحده آمریکا تا امروز در مبارزه با کرونا بدترین کشور است که بدترین شیوه را انتخاب کرده، بیشترین تلفات داده و نشان داده که مدیریت لازم برای اداره این کشور بزرگ را ندارد.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: اقدامات آمریکایی‌ها در هفته‌های اخیر با خشونت شدید علیه ملت خودشان همراه شده است؛ نظامیان و پلیس به دستور کاخ سفید به مردم فشار آورده و کشتار آنان انجام می‌دهند البته ما از قدیم می‌دانستیم که سیاست آمریکا، سیاست زانو برگلوست؛ آنها این کار را روی هر مظلومی انجام می‌دهند و این سیاست آمریکاست. ملت بزرگ ایران این زانو را شکست؛ اینها سال 97 می‌خواستند این کار را انجام بدهند و زانو را نزدیک حلقوم ملت ایران آوردند ولی ملت ایران این زانو را با پتک اتحاد و همدلی شکست.

روحانی خاطر نشان کرد: هفته‌های آینده چون ایران در مهرماه به جایی می‌رسد که طبق قطعنامه 2231 تحریم‌های تسلیحاتی ایران برداشته می‌شود، از حالا نسبت به این روز مهم برای تاریخ ایران عصبانی هستند و قطعنامه تهیه می‌کنند و می‌خواهند به شورای امنیت ببرند. توقع ما از 4 کشور دائم این شورا این است که ایستادگی کنند به خاطر منافع و ثبات جهان، منافعی که در توافق هسته‌ای مد نظر منطقه و جهان بود. خصوصا از روسیه و چین توقع داریم در برابر این توطئه ایستادگی کنند و ما مطمئن هستیم انواع توطنه‌هایی که علیه ما داشته شکست خورده و این توطئه هم با موفقیت مواجه نخواهد شد.

وی ادامه داد: ما توانمندی دفاعی خود را بالا می‌بریم و آمریکایی‌ها باید بفمهند که توانمندی دفاعی ایران در هر شرایط افزایش می‌یابد. در سال‌های گذشته و در شرایط تحریم بهترین سیستم دفاعی و پدافندی را طراحی کردیم و پهباد آمریکایی را با سیستمی ایرانی زدیم. ما قدرت دفاعی‌مان توسعه می‌دهیم.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
روایت مخبر از روز حادثه بالگرد رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
بررسی حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
نبی: لژیونرها تا پایان هفته به اردوی تیم ملی در ترکیه می‌پیوندند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی