×
سیاسی
شناسه خبر : 51192
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/03/19 ساعت 19:49
اعتیاد به تحریم در واشنگتن به مرحله اُوِر دوز رسیده است

نورنیوز بررسی کرد؛

اعتیاد به تحریم در واشنگتن به مرحله اُوِر دوز رسیده است

به اذعان بسیاری از کارشناسان، در حال حاضر تحریم های غیر قانونی در حال اجرا از سوی ایالات متحده علیه ملت ایران جزو سنگین‌ترین رژیم‌های تحریمی تاکنون است و اساسا افزودن بر آن نمی تواند تاثیرات منفی جدیدی بدنبال داشته باشد و صرفا اقدامی برای فروکش کردن «اعتیاد به تحریم» در دستگاه حکومتی آمریکاست.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: وب سایت آمریکایی «واشینگتن فری بیکن» وابسته به جریان محافظه‌کار، در خبری اختصاصی مدعی شد «کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان آمریکا» روز چهارشنبه بسته تحریمی گسترده علیه ایران، روسیه و چین را ارائه می‌کند.

رئیس این کمیته در این خصوص گفته است بخش مربوط به ایران در این بسته، شامل سخت‌ترین مجازات‌هایی است که کنگره تاکنون پیشنهاد کرده و تا حد زیادی «فشار حداکثری» دولت ترامپ را گسترش خواهد داد.

بر اساس مفاد این بسته تحریمی، این کمیته از کنگره آمریکا می‌خواهد به طور یکجانبه بخشی از معافیت  تحریم‌هایی را که «باعث توجیه برنامه‌ هسته‌ای ایران شده و جای پای این کشور را در عراق محکم کرده» لغو کند. همچنین دولت آمریکا از رفع تحریم‌های ایران بدون رضایت مجلس نمایندگان و سنا منع می‌شود.

این طرح، تحریم‌های تازه‌ای را بر صنایع تسلیحاتی کشورهایی چون روسیه و چین در صورت فروش سلاح به ایران و همچنین بانک‌هایی که به ایران در این زمینه تسهیلات می‌دهند در نظر خواهد گرفت.

نکته آنکه؛ به اذعان بسیاری از کارشناسان، در حال حاضر  تحریم های غیر قانونی در حال اجرا از سوی ایالات متحده علیه ملت ایران جزو سنگین‌ترین رژیم‌های تحریمی تاکنون است و اساسا افزودن بر آن نمی تواند تاثیرات منفی جدیدی بدنبال داشته باشد و صرفا اقدامی برای فروکش کردن «اعتیاد به تحریم» در دستگاه حکومتی آمریکاست.

بر این اساس؛ پیش خبر «واشینگتن فری بیکن» در این خصوص از چند زاویه قابل تحلیل است:

اول؛ ناکارآمدی رژیم تحریم‌ها علیه ایران که به واسطه اتخاذ راهبرد «مقاومت فعال» رقم خورده ، عملا تندروهای آمریکایی را به این نقطه رسانده که لااقل از فضای روانی ایجاد شده  ناشی ازتداوم  چنین اقداماتی، برای حفظ پرستیژ خود استفاده کنند.

دوم؛ شرایط حاکم بر دولت آمریکا از افتضاح مدیریتی در بحران کرونا و اعتراضات ضدنژادپرستی گرفته تا شکست در جنگ تجاری با چین و تحقیر توسط جمهوری اسلامی در حوزه‌های مختلف، اتاق فکر ترامپ را بر آن داشته تا از تمام ظرفیت‌های خود برای رو کردن یک برگ برنده برای پیروزی در انتخابات 2020 استفاده کند.

در کنار التماس برای مذاکره در ماجرای تبادل مایکل وایت، در آن روی سکه، تیم ترامپ که پیش از این موضوع مخالفت با لغو تحریم‌ تسلیحاتی ایران در تاریخ 26 مهرماه، وفق برجام را مطرح کرده، با توجه به گزارش پادمانی که قرار است طی روزهای آتی از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی در نشست ویدیو کنفرانسی شورای حکام این آژانس رونمایی شود، بر آن است تا با فشار به اروپا و چین و روسیه، دست کم یکی از دو موضوع «الزام ایران به دادن دسترسی‌های هسته‌ای جدید به بازرسان آژانس» یا «ایجاد اجماع در عدم لغو تحریم تسلیحاتی ایران» را مصوب کند.   

بدیهی است هر کدام از این دو موضوع می‌تواند با پروپاگاندای رسانه‌های همسو به موفقیتی بزرگ برای کمپین انتخاباتی ترامپ تبدیل شود.

مجموعه شواهد و تحولات سیاسی نشان می دهد که آمریکا در همراه سازی کشورهای اروپایی، چین و روسیه در اجلاس شورای حکام ناکام خواهد بود و درخواست این کشور برای عبور کامل امضاء کنندگان برجام از این توافق‌نامه برای همراهی با تداوم تحریم تسلیحاتی ایران فرجام مطلوب واشنگتن را نخواهد داشت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت